Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-su stvorili-nakon ispuštanja-munja-munja-na-Polich . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Munja u poljima
Gotovo u svakom polju kukuruza javljaju VN stupce koje privlače munje vodu poput spužve.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

Ponekad se osjećam kao neke vrste gromobran. Isprovocirati ljude da reagiraju, znaš? Stvarno. Howard Stern
Voljela sam školu. Studirao sam kao lud. Bio sam pravi gad. Maya Lin
Studija kažete koliko u dubinu, a sada sve razumjeti bolje.   Albert Einstein

Krugovi u žitu , žitu Divišův Munja

PagPh
Postupno GPS baza podataka bit će objavljeni u zrnu uzoraka, od 1990, u cijelom svijetu. Kroz mapiranje aplikacija može nadzirati područje svake od njih. ( Google maps , Bing Maps )

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Munja.

Je li to doista tako teško zamisliti da jarbol na slici ispod autorskim pravima, udario grom? To je ne. Flash i njegovi prateći ramena ne samo stvorio sve objekte u fotografiju, uključujući gotovo ravnih linija pravim. To bi moglo pasti u principu stvaranja, kao što je objašnjeno na stranici Lines u pšenici , ali nije nužno tako. Nije isključeno da su neki od likova zapravo nastale na sličan način, zbog metala ili drugih predmeta vodivějším nije jako duboko pod zemljom, ali i ispod dubokog oranja. To također može uključivati ​​vode natopljene drva, male lokalne izvore vlage ili neku jedan Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier i Junkers , nepravilno razbacane u podzemlje. (Više informacija na stranici Lines u zrnu)

 

Munja je također izazvao sve nepravilnosti uočenih u rast žita, slici predstavljajući se kao područja s nepravilnom polehlým , stabljike savijene u prizemlju kukuruza, ili točke u kojoj zrna je baš kao i "češljanja" ili brushed na stranu. To je jedan od rijetkih snimaka svih trenutnom tijeku istraživanja i fotografije krugova u žitu, u kojem je moguće promatrati uz potpuno podnio , leži na tlu neke faze zrna razvoj prije podnošenja , savijanje stabljika na tlo, što može spriječiti ga davno prije kukuruza Polehna , ohne stabljika zemljine površine. Takve slike se mogu nabrojati na prste. Mnogo više detalj je ili će biti objašnjeno u sljedećim fazama glavne stranice i podstranice sekcije kronologija, te su, ili će tu biti analizirani u detalje neke druge slične slike. Ovdje prikazana slika prikazuje žita već u znatnoj mjeri zrelosti, i mjesta koja su samo djelomično ili čak uopće ne spljošteno , slamke leže na tlu, čak i ako je vidno oštećen, pa ću vjerojatno trajati do žetve. Takvi slučajevi su, međutim, prilično manje uobičajena. To može gotovo sigurno reći da slika nije zrno ječma, jer stupanj zrelosti u kojoj zrna je na slici, leži na tlu za 20 do 30% cjelokupnog područja.

 

Ova stranica će uglavnom biti koncentriran znatan broj fotografija krugovi u žitu, koji su gotovo poput munje posuto.

 

U nekim fotografijama, to izgleda kao da su vanzemaljci sletjeli izravno na visokonaponskih žica.

 

 

Stranica u izradi

Neki djelomična informacije mogu se naći, na primjer, dok na nekim stranicama sažetka. Jedan od najvećih do sada je osobito stranica žitu - objašnjenje . Drugi relativno opsežne informacije mogu se naći na linkove sa stranice tekstova . Postoje uglavnom povezuje s nekim objavljenim tekstovima. Također, neki neobjavljenog, može definirati kao prikazivanje, demosa. Drugi set nerazvrstani teksta je ovdje . Tekstovi će naravno neprestano povećava.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava. Neka stoga se ponašaju poput magnetske igle, tako da je veliki elektromagnetska sila ispuštanja trenutno tjera skrenuti udesno ili ulijevo, ovisno o međusobnom omjeru, polariteta i faze struja pomaka. Privremena mehanička promjene i stres također može uzrokovati nevidljivu još usmjeravati orijentirana mehanička oštećenja. Takve mikroskopske usmjeravati orijentirani štete može postupno nanosi oštećenih tkiva kasnije izazvati postupno usmjeravati orijentiran nagib sve stabljike u jednom smjeru (CW ili CCW). Magnetsko polje prosječne pražnjenje bljeskalice u nekom trenutku najmanje 10.000 puta jači od Zemljinog magnetskog polja. Drugi dio se može napraviti ogromne elektrostatskih sila koje čine lišće i stabljike biljke ponašaju poput lišća i stabljika electroscopes. Promjer kruga oko obilježava od elektromagnetskih sila munje pražnjenja. Na vrhu toga, međutim, obrezivanje uzorak pojavljuje barem nekoliko dana, ponekad i do nekoliko tjedana nakon grmljavinskog pražnjenja. To je zato što su pogođene biljnih tkiva oslabiti vrlo sporo, zbog velike inercije, a time i vrlo sporo odvijaju promjene u biljkama ( EPP , Kronologija ). Jer ponekad na lokalitetu može odvijati vrlo složene smetnje i rezonanci, ponekad može stvoriti vrlo zamršen uzorak. Jedna munja iscjedak zrači energiju koja električna lokomotiva putovao nekoliko tisuća kilometara. Prosječna (!) Ispuštanje. (Pojednostavljeni objašnjenje)

 

To je vjerojatno jedan od najvećih hoax i zabavno, šale, koji kada se Majka Priroda iz radiš zapanjeni čovječanstva stotine, čak tisuće godina.

 

Uz spomenutih ideja je moguće ne složiti, također možete prosvjedovati protiv njih, ali to je stvarno sve o tome što učiniti s njim ili protiv njega može učiniti. Tzv. postulat Jara Cimrman.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

U EU bez rodnog lista ne mogu ni prdnuti polako, ali u Americi može biti sa svojim očitim krivotvorenjem, ukázaným tri godine nakon izbora, nastaviti karijeru predsjednika. Jan Zeman
Nego se seizmograf, ja bih radije biti štap munja  K.Kesey
Fotografija nije samo priopćenje za javnost, ali i formiranje. A.Adams
z