Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-anomalija zrna-rast . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Anomalije sazrijevanje
Svaki uzorak u zrnu je moguće pronaći neke neravne zrenja, uvrnute biljke
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 Bolje slada, ječma, pivo, pivovara, piva.

Najuzbudljiviji izraz u znanosti, prilikom izvještavanja nova otkrića, nije "Hura!" ali 'To je smiješno ...'  I.Asimov
Znanost je najbolji lijek protiv trovanja nastrojeným zablude i praznovjerja. A.Smith
Mlađi za starije misle da su budale, ali je ranije da mlađi znaju.  G.Chapman

Krugovi u žitu , obrezivanje krugovi Anomalije sazrijevanja

PagPh
Krugovi u žitu su stvorili isključivo prirodne sile, neodvojivo prate razne "neobjašnjive" anomalije. Između ostalog na različitim anomalijama rasta i sazrijevanja inducirane struje.

Uvod

Svaki uzorak u zrnu je moguće pronaći neke neravne zrenja, uvrnute biljke, biljke s gluhim ušima, biljke s abnormalnim sjemena (deformirani, manje, klijanje). Možemo, ali svi istraživači do sada, hoće li duge harcovníkům istraživanja žitu, ili slučajnih posjetiteljima fotografiranje takve pojave lijepo zahvaliti za svoje fotografije, grafikone, procjena, i reći im da su gotovo bez iznimke, bili su ocijenili sve, barem iz statističkog gledišta , posve beskorisno. Moramo shvatiti da je kao broj zrna sjemena, koje su proizvedene godišnje u svijetu, to je moguće izraziti broj 10 broj 18 . To se dogodilo da je netko negdje nađe neki uvrnuti sjeme još uvijek selektivno odabire bez dovoljno objektivnih oblika slučajnog odabira, nažalost, previše objašnjenja vrijednost ne. To bi trebalo analizirati nešto statistički značajan uzorak, a posebno odaberite objekte prema redovnim pravilima slučajnim odabirom.

 

Nejednakost rast nakon grmljavinskog pražnjenja

Objektivno, mora se priznati, da je rast nepravilnost, naravno, na mjestu, koje je pogodio grom, stvarno dogoditi. To i većoj mjeri protiv nepromijenjen mjestima. U nepromijenjen područjima, naravno, postoje također prisutna, ali u manjoj mjeri. Ukupan broj biljaka u polju kukuruza na jednom kvadratnom kilometru s okruglog milijarda (10 9 ), a broj sjemenki koje se bere na tom jednom četvornom kilometru, je oko 20 milijardi eura.

 

Bolje pivovare, ječam, viski, pivo, slada, piva.

 

 

Stranica u izradi

Neki djelomična informacije mogu se naći, na primjer, dok na nekim stranicama sažetka. Jedan od najvećih do sada je osobito stranica žitu - objašnjenje . Drugi relativno opsežne informacije mogu se naći na linkove sa stranice tekstova . Postoje uglavnom povezuje s nekim objavljenim tekstovima. Također, neki neobjavljenog, može definirati kao prikazivanje, demosa. Drugi set nerazvrstani teksta je ovdje . Tekstovi će naravno neprestano povećava.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava.

 

To je vjerojatno jedan od najvećih hoax i zabavno, šale, koji kada se Majka Priroda iz radiš zapanjeni čovječanstva stotine, čak tisuće godina.

 

Uz spomenutih ideja je moguće ne složiti, također možete prosvjedovati protiv njih, ali to je stvarno sve o tome što učiniti s njim ili protiv njega može učiniti. Tzv. postulat Jara Cimrman.

 

Bolje piva, pivovara, ječam, pivo, viski slada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Moderna znanost ima mnogo koristi, njegova glavna svrha je poskytutí ali detaljnije objašnjenje o pogrešci bogatih ljudi.  G.K.Chesterton
Dobro i loše su samo riječi. To sve ovisi o vašim djelima.
Mašta, to je temelj mog rada. Ostatak je oblikovan malo kao sci-fi. Jimi Hendrix
z