Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-efekt-dva-SHOCK . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Učinak dvije KZ-iscjedak
Dva potpuno nezavisna prazni za vrijeme dva različita oluje koja razdvaja vremensko razdoblje od nekoliko dana
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

Znanstvenik ne kažete, jer to je korisno, ali zato ga ima i uživa, jer to je divno. H.Poincare
Glupost može uvrstiti među temeljnih fizikalnih sila kojima potres nije suparnik. K.Kraus
Konačno, sve je to šala. C.Chaplin

Krugovi u žitu krugovi u žitu, učinak od dvije ispuštanja

PagPh
Geslo: Žito, nakon udara vršenju polehnout (saviti stabljike na tlu) je puno brži u slučaju kada su prethodno bile oslabljene munja tijekom drugog oluje, koja je prethodila drugom bljeskalice na nekoliko dana, mnogo više tjedana.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Uvod

U nekim slučajevima moguće je da redovito uzorak proizlazi iz kombiniranog učinka dva potpuno neovisna ispuštanja u dvije različite olujama vremena koja razdvaja mnogo dana ili nekoliko tjedana. Tijekom drugi, kasnije oluja pogodi isto mjesto ili odvodni sustav koji se sastoji od jedne i nekoliko uzastopnih ispuštanja + ramenima paralela između kojih se stvara razne mehaničke i elektromagnetske smetnje. Posjeta polje na kojem je stvoren dugo vremena prije velikog područja oštećenog žita (barem nekoliko stotina četvornih metara), koji je, iako još uvijek nije spljošten , stabljike leže na tlu, ali da je zbog prethodnog strujnog udara oslabljena, osuši, i tako mnogo više osjetljivi bilo mehaničkih podražaja od sustava netaknuti i zdravi biljaka. Tada nije isključeno da će u slučaju puke mehaničke podražaje grmljavinskog pražnjenja iz druge oluje, i njihov međusobni i rezonancije, ostaje pod utjecajem zrna odmah je i definitivno lagati. Naravno, u većini slučajeva, iako ne u potpunosti, bez iznimke, lopatice samo iznad tla samo sagnuo i nije slomljen.

 

Vraćajući se geotropismu i fototropismu, fizike i biologije

Odmah nakon podnošenja , savijanje stabljika na terenu, u roku od nekoliko minuta će izazvati negativan učinak geotropismu ili fototropismu i čvoriće, koji je bio smještaj , savijanje stabljika na tlo i nekoliko minuta nakon što je prvobitno potpuno nepromijenjen, oni rade svoj ​​posao. To je jedan od zadataka za koje su deliv tkiva (meristems) odrediti, na primjer, uz produljenje internodija, i ​​uspješno izvodi već milijunima godina. Jer oni nikada nisu tako potpuno izravnati , leži na podu strukturi otkrio odmah nakon podnošenja , savijanje stabljika na terenu, apsolutno uvijek na njima bilo promatrač neminovno mora pojaviti savijene i proširena čvorova. Njihov stupanj odstupanja od normalnog stanja ovisi samo i jedino na vrijeme proteklo od podnošenja , savijanje stabljika na tlo, apsolutno nikad i nigdje na bilo što drugo. Ne šteti energije, ne isparavanje vode (tzv. "eksplodirala" čvorovi). Usput, činjenica da biljka je isparila i samo minimalna količina vode, koja će pokazati uzrok mehanička oštećenja, cijela biljka morao primiti količinu energije da bi se sigurno ubila (zapravo mnogo puta), a nakon nekoliko dana kada uzorak je pronađen, bila bi nakon njegovih posmrtnih ostataka u stand by ili u blizini. Detaljnija analiza energetske bilance, koji će biti potreban za stvaranje "eksplodirala čvorova" i električne ili toplinske energije za određenu količinu živih biljnog materijala, ozljeda ili ubije, uključujući i kvantitativnih proračuna i eksperimentalno dokazi će biti izvučeni u Odjeljku fiziku . Što istraživači krugove već desetljećima sasvim pogrešno zove kao eksplodirale čvorova (expulsed šupljine), u stvari je vrlo sporo i sasvim prirodna sazrijevaju rasta biljaka promjene kada je prvi potpuno nevidljivi mikroskopske promjene u tkivima (zrelog, polako presušuju i umiranja) postupno promijeniti vrlo sporo promjene u makroskopski i uočljiva. U slučaju savijanja čvorova, uglavnom zbog geotropismu (negativna), malo manje fototropismu, ali nikada nije pod utjecajem bilo energije. Može biti zbog raznih mehaničkih svojstava (tvrdoća, čvrstoća, fleksibilnost) odmah susjedna tkiva međusobno i mehanički, a dijelom tako štetan, ali bez negativnih posljedica. Oštećeni i umiranje ostati samo dijelove biljaka koje nisu u najmanje negativnog utjecaja na nastavak rasta i sazrijevanja, samo prirodna posljedica njegove. Hoće li biti razrađena u više detalja, uključujući i fotografije prirodnog rasta promjene biljnih tkiva bez pomagala bilo energiju na stranici biologiju .

 

Iznimke odmah pronašao prenoćište , savijanje stabljika na zemlju

Najmanje dva slučaja pronalaženje strukture polehlých čije stabljike leži na tlu, biljkama koje su uslijedile odmah nakon njihovog smještaja , savijanje stabljika na terenu su opisani u prošlosti. Jedan od njih je blizu Stonehenge Julia Set (godina, slika), a drugi je slučaj opisan u filmu Proročanstvo Maya - krugovi u žitu, gdje je primijetio i opisao napredak uzoraka poznat kao (godina, fotografiju). Usput, u tom filmu promatrača ni primijetio incident, vjerojatno drugi munje iscjedak, ali nije uspio ikad adekvatno procijeniti što je zapravo događa u stvarnosti. Iako, objektivno govoreći, munja iscjedak, koji je navedeno da nije ni moglo biti onaj koji sve "naslikao" više ne može biti samo poticaj koji je služio kao Butterfly i pokrenuti lavina tečaj domino efekt . U o U oba slučaja sigurno promatrači nakon dolaska na slamke i naći točno čvorove u državi, što bi odgovaralo vremenu od promatranog prenoćište , savijanje stabljika na tlo. Ako lopatice pronalaženje nikakve čvorova sa znatno promijenila, to je definitivno bila potpuno iznimnim slučajevima, potpuno izvan statističke vjerojatnosti da, ali u takvom izmijenjenom stanju ovdje od mnogih dana, potpuno različita od slučajnih uzroka. U prvom slučaju (Julia Set) morao biti ravne slamke i čvorovi gotovo nepromijenjeni, u potonjem slučaju moglo dogoditi blagi odmak odgovara proteklo vrijeme (u jutro je prošlo nekoliko sati).

 

Mogući uzroci utjecaja dvije bljeskalice

Jedan od razloga zašto se ponekad padaju u drugi grmljavinom groma puta u gotovo istoj lokaciji može biti zajednička nesreća. Prosječan broj bljeskova po četvornom kilometru u Češkoj 2-4 po kvadratnom kilometru godišnje. U mjestima gdje je većina krugovi u žitu pojavljuju (Velika Britanija, Italija, vrlo često se javlja i bivši drugovi iz DDR-a), ovaj podatak neće biti znatno drugačiji. Za dva različita grmljavinskog nevremena pala, ne više od 30 metara, osim, to mora biti sasvim slučajno (ali također može se računati kako bi se utvrdilo koliko često područje oko onoga što se može dogoditi, i tamo će biti rezultat).

 

U nekim slučajevima to može biti fenomen u potpunosti nonrandom. Šokovi može više puta biti privučeni na istom mjestu za niz razloga, bilo prirodna ili industrijske prirode. Kao što će dodatno objasniti ukratko, i još mnogo više detalja na drugoj stranici, ne mali udio je vjerojatno da će sudjelovati u uzrok arheološke karaktera. Također, Geologija može biti vrlo značajan doprinos. Moguće je spomenuti rabdomantije - osjetljive osobe mogu doživjeti mjesto stvari. Ali nisu shvatili da pored svojih ostalih osjetila može reagirati vrlo snažno na podzemnim strukturama, kao što se geološkog ili arheološkog karaktera. Ali, kao što je već spomenuto, za primjer ovdje (majmuni), slična istraživanja na bilo kojem mjestu je strogo potrebno da se u potpunosti eliminirati bilo kakve naznake objektivnog istraživanja. Osim toga, to je mnogo vjerojatnije da dowsers zapravo mnogo više osjetljivog na neki na licu mjesta, a nalazi se (srećom privremeno) Otrovi , a umjesto toga radije šipke u mjestu trebalo donijeti na kanarinca u kavezu, prilično dolje na zemlju.

 

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Tehnologija napreduje tako napredovala da više utjecati na naš jezik i terminologiju. Ili ćemo se voziti, ili nemaju drugog izbora nego da šuti.  J.G.Ballard
Pucaj, važno je povjeriti Susan Sontag
Noga osjeća nogom u najvećoj mjeri kad stoji na tlu.  Buddha
z