Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-elektro-patologija-teorija . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Elektro-fitopatologija
- Teoretski pretpostavke, osnovne razmatranja, izračuni, procjena, eksperimenti
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

Vrlo sam ponosan na moje zlato džepni sat. Moj djed mi je rekao da je prodao kad je bio na samrtnoj postelji.  W.Allen
U svijetu istraživanja, pogotovo za one koji žele šanse dobro pripremljena.  L.Pasteur
Vlada koja krade Petar u proapěch Pavla uvijek jako ovisi o potpori Pavla.    G.B.Shaw

Krugovi u žitu krugovi u žitu, kratak opis

PagPh

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Uvod

Prolaz elektroenergetskih postrojenja može biti izazvana na različite tkiva oštećenih, ovisno o intenzitetu. Imaju vrlo male doze mogu izazvati slabost, što je vrlo neobično slične učinke kao što su duže suše. Za razliku od njega, međutim, daljnja produbljuje i oslabljuje biljku gotovo neprekidno do žetve. Biljke ne mogu, uz nekoliko iznimaka, u dovoljnoj mjeri da biste dobili osloboditi od toksina, koje se formiraju u njemu. Tijekom sušnih učinaka u biljaka, tvari ne stvaraju negativan stasa i kratke biljke pogođene sušom oni oporaviti čim suša je gotova, u roku od nekoliko minuta do nekoliko sati. Tek kada su posljedice duljeg suša i bili tako drastična koja je dovela do stalnog nepovratnog propadanja tkiva potrebnog za daljnji rast - opskrbu tkiva i stanice posredničke fotosintezu, biljka umire. Ako očuvana barem najvažnije stranice opskrbu mreže (meristem), koji je prije svega raste vrh, biljka može uspješno završiti raste ciklus, jer čak i vrlo oštećena tkiva učinci suše su još uvijek u stanju obavljati funkciju vaskularnog tkiva i posredovati metabolizam između korijena i vegetacije vrhunac.

 

Također je potrebno uzeti u obzir da je čak i maleni iznos električne djelatnosti potoka neke stanice odmah ga uništiti (visoka koncentracija štetnih tvari, djelomično mehaničko uništavanje stanica), tako umrijeti. Opisana pojava (značenje oštećenja stanica, osobito zidovi, ali koncentracija štetnih tvari koje nastaju) se može primijeniti na klasičnim metodama za procjenu štetnih utjecaja. To ovisi o jačini oštećenja biljaka (stanice) u kojem postotku su pogođeni toksina ili mehanički oštećena, i kako se mogu nositi s njim.

 

Do sada je moguće preliminarnim procjenama, a pokušaji da se osigurati da nakon prolaska jednog Joule energije koja prolazi kroz biljke potpuno je uništeno oko tri grama biljnih materijala (procjenjuje se na 1 g suhe tvari, s obzirom da su prvi eksperimenti pokazuju da oštećeni materijal razne biljke imaju približno jednak nakon pretvorbe osnovi). Pokušaji tečaj će se ponoviti mnogo puta, koristeći različite razliku potencijala i struje, i napokon malo statistički vrednovati. Tada će biti moguće govoriti o kvalificiranim procjene kvantitativnih učinaka fiksnim iznosima električne energije tijekom uništavanja biljnih tkiva. Za sada je više od grube kvalitativnim testovima.

 

Osim toga, nekoliko testova obavlja na identičan biljnog materijala, ispitivanje uništavanje biljnog tkiva pomoću topline. To je trenutna akcija plamen, bez promjene boje i oblika biljnog tkiva - samo "nerazorna" grijanja. Naravno, samo vizualno (tkivo ostao zelena), sve pogođene stanice su odmah potpuno mrtav. Ipak, u cijeloj preostalog životnog vijeka elektrane (ciklus rasta) su u mogućnosti uspješno obavljati sve potrebne funkcije vaskularnog tkiva, čak i nakon potpunog sušenja i nekroze. Dnevni tkivo koje je mrtvo tkivo od ostatka biljke potpuno odvojen preživi do standardnog umrijeti tijekom procesa sazrijevanja ili razvoj biljaka. Slični pokušaji da se "odvajanja" nekih dijelova biljke (dio lišća ili cijeli list) od ostatka živih biljaka kroz djelovanja električne energije na dijelu biljke su potpuno identične rezultate. Slike kasnije ovdje.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Možete biti sigurni da Ameri hůoupost ispasti sve što je moguće da zamišlja, plus malo extra, izvan svake mašte.  C.de Gaulle
Tko daje sama sebe, dobiva više nego što daje. A.de Saint-Exupery
Zabava je poput životnog osiguranja, stariji ste dobili, više ga košta.  K.Hubbard
z