Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-elektro-patologija indukcija-struja-u-biljaka . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Indukcijska struje u postrojenjima
Nekoliko praktičnih eksperimenata
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

Nikada reći ljudima kako to učiniti. Recite im što učiniti i vi ćete biti iznenađeni kako oni to učiniti. G. Patton
Kako smo uvijek će izabrati najbolje, ali ako je ikad ne stoji. Kin Hubbard
Zadatak genija je upoznati idioti s idejama dvadeset godina naprijed.      L. Aragon

Krugovi u žitu krugovi u žitu, indukcijske struje u postrojenju

PagPh
Tko ne plačem, ne korejski.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Uvod

U ovom trenutku, pokušat će se dokazati, rezultat koji je pokrenut od strane svih naknadnog istraživanja na smještaj , oštećenja, oslabiti i oštetiti usjeve i druge biljke. To je bio test da vidi ako je moguće da se u tvornici kroz električne indukcije stvorio takvu količinu električne energije koja bi mogla povrijediti. Ako je moguće, čak i ako ne bi bilo samo minimalna energija širi ispod površine tla na strane i oštećenja korijena, koji nakon intervencije munje ispuštanja u polju odmah su oštećeni strujni udar i tijelo postrojenja na udaljenosti od nekoliko metara do nekoliko desetaka metara od pražnjenja. Prosječna munja iscjedak kanal je sama po sebi rijetko više od 5mm. Neki izvori ukazuju na širinu kanala munje i vrijeme pražnjenja 10-20 mm, koji mogu ovisiti o točnom trenutku čitanja promjera, koje mogu varirati u nanosekundi. Na primjer, između prosječnih i maksimalna struja prolazi "puno vremena", koja je doista izvijestio u mikrosekundi, ali tijekom to može značiti da promijenite kanal nekoliko puta. Prosječna trenutna javlja u dva slučaja - u uzlaznim i silaznim dio krivulje, i promjera kanala u oba slučaja prilično različite. Najvažniji nalaz je da veličina ne prelazi samo nekoliko centimetara.

Rezultat pokusa je zaključilo da je električni doista je inducirana u biljkama .

Samo udaranje i slabljenje korijeni vjerojatno ne bi dovesti do opće slabosti i razgradnje od nadzemnih dijelova biljke i naknadne Smještaj , savijanje stabljika na terenu, to će dovesti do smanjenja prinosa. Već postojeće sjemenke sjemenke će sazrijevati u nastavku prosječne veličine. Tvrdnja je, naravno, puka pretpostavka, ali to je, naravno, uvijek je moguće da statistički i eksperimentalno potvrditi ili opovrgnuti. Jedan je čak moglo bi se reći da je kvalificirana pretpostavka sintetizira na podlogu mnogih promatranja biljaka izloženih nekim nepovoljnim uvjetima rasta i sazrijevanja.

 

Struktura električne biljnog vodivostii

Biljni tkiva sadrže nikakve električno vodljivih materijala, posebno elektrolita. Moguće je da je žica je tako niska da je njihov doprinos nije značajna (supraliminal štetno) indukcija struje u biljnim tkivima dogodila. Dakle, potrebno je prvo utvrditi da li značajno razlikuje okruženje u kojem elektrolit je u strukturi biljnih tkiva protiv metala, to može izazvati električni indukciju. Takva činjenica ne može biti automatski pretpostavlja, zbog načina na sadašnje vodstvo elektrolita (dirigent drugi red) je metoda dirigent (obično metal, žica prvi red) je vrlo različita. U metala prenosi trenutni plin Provođenje elektrona, koji se slobodno kreću elektroni najvišu Valence sferu, a elektroliti posredovati izvođenja električne aniona i kationa kreću u otopini. Ako je formirana primjenom električnog napona preko stanične barijere (kao elektrolitski barijera), to će biti vođenje struje kroz indukcije biljnog materijala nemoguće. Najlakši način kako bi bili sigurni, kao što je praktičan eksperiment.

 

Napomena:

Upravljanje elektroenergetskim postrojenjima, naravno, moguće je, električni otpor od stabljike i lišća kukuruza može se mjeriti i nalazi se u zelenim biljkama oko nekoliko megohms po centimetru. Biljka tkiva međusobno informirati o njihovom statusu putem električnih signala, poput životinjskih tkiva organizama. Pitanje bavi cijeli znanstvene discipline naziva bilja elektrofiziologija. Detalji se mogu otkriti, na primjer u biljnom elektrofiziologiju: teorija i methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Aranžman pokušaj

Za potrebe provjere indukciju struja u transformatorskih postrojenja izgrađena koji je imao primarnoj strani 5 skreće bakrene žice na sekundarnoj strani 2,5 PagPhpretvara sestrojeného iz biljnog materijala. Kao biljni materijal bio korišten ulaznica šnytlíku (Allium schoenoprasum) nalazi se u navlaka. Električni otpor šnytlíku je postavljen na približno 2,5 MW / cm. Za primarne zavojnice transformatora je donio 1kHz signal od oko 0,3 V signala i cekundární primarna zavojnica je primijenjen na ulaznu dual-zrake osciloskop. Na kraju će biti smješteni još nekoliko slika. Pokušaji su od svibnja 2008.

 

Prije ovog eksperimenta je pokušao kontrolu, kada je kao sekundarna zavojnica materijal koji se koristi bakar - i 2,5 nit. Na kraju dovesti do drugog kontrole eksperimenta, kako bi se otkriti i eliminirati bilo parazitska induktivitet u direktnom povezivanju žice, ako takva postoji indukcija. Nešto kao što je ovaj ne samo dogoditi automatski biti isključeni, jer razlika između otpora žice i biljnog materijala može se procjenjuje da 10 9 puta manje. U potonjem slučaju to je bio korišten umjesto bakrene žice non-vodljivi najlon vlakana. Sva tri pokušaja bila točno isti prostor uspřádány.

 

Ako izmjerenog napona šnytlíku nekoliko stotina mV, bakra - oko 0.15V, najlon - mjereni su na ništa, pa ni naznaka bilo buke. To je, naravno, s obzirom na koristi mjernu tehniku. Najvažnija je činjenica da je mogućnost bilo parazitskog induktiviteta dovoljno eliminirani su tijekom pokusa i mjerenja inducirane struje zapravo dolaze iz korištenih slamke šnytlíku. U slučaju dodatnih eksperimenata su "postavljanje koristi mjernu aparaturu" na 0 (nula korekcija) i 100%. To je zapravo dvostruko slijepo ispitivanje dizajn (pokus). Ne smije se miješati s dvostruko slijepom pokusu, to je nešto sasvim drugo. U tom slučaju će morati pokušati ocijeniti potpuno neovisan osobu koja neće biti na svim informacijama, što je materijal se koristi u kojima pokušaj. Takvi eksperimenti (dvostruko slijepi) su od posebnog značaja u medicini. U jednostavnim fizici nemaju smisla, s obzirom na mogućnosti pokušaju ponoviti u bilo koje vrijeme, pod potpuno istim ili vrlo sličnim uvjetima, što je dovoljno za objektivnu procjenu rezultata i eliminirati subjektivne utjecaje.

 

Provedenih pokusa pokazuju da čak iu biljnog materijala je izazvati električni trenutnu električnu energiju po pravilima, moguće je raditi s njim. Najvjerojatnije da se uključe u nju, kao i tijekom tekuće vođenja u postrojenju u kojem su prisutne elektroliti. Odgovara krug biljaka može se smatrati pretežno serijski priključak otpora skupine. Struje su inducirane u biljnog materijala, slično kao u nadzemni vod (vidi CSN - HR 62305 1-5). Dovoljno je da se mora računati s mnogo višu otpornost biljnog materijala.

 

Pokušaji su lako provjerljive, izvedivo i ponovljivi. To je potpuno bez iznimke eksperimenata izvedivih u bilo kojoj školi fizički ili biološki laboratorij.

 

Općenito posljedica pokušaja je nalaz da je čak iu elektrolita je indukcija. Iako to nije dirigent Prvostupanjski. Praktični utjecaj pokušaja je vjerojatno blizu nule, jer je teško moguće da projektanti zahtijeva transformator izgrađena u vodu ili u vodi ..

 

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

 

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirane električne struje su donijeli da bi proizlazi pokazuju elektromagnetskih svojstava i može djelovati kao magnetske igle. Magnetsko polje prosječne pražnjenje bljeskalice u nekom trenutku oko 10.000 puta jače od Zemljinog magnetskog polja. Polumjer kruga pokazuje raspon od oko munja snage iscjedak elektromagnetske.

 

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Cilj znanstvenika u razgovoru s kolegama nije uvjeriti, ali to razjasniti.  Leo Szilard
Iskrenost plaća, ali čini se ne dovoljno da bi se za njega barem netko odjeven. Kin Hubbard
Mislite li da je vaš šef je glup? Zapamtite da ako je on bio pametniji, te će biti bez posla.     J.Gotti
z