Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-kronologija-Kounice-2010 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Kronologija Kounice 2010
Promatranje se temelji na instrumentalno snimljenih grmljavinskog pražnjenja točno pšenice na terenu
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

Uvijek sam imao veliku podršku od mojih roditelja, i bio sam vrlo zadovoljan. Nikad nisam tvrdio mi je da sam glupa, ali ja sam smiješno. J.Carrey
Vic je vrlo ozbiljna stvar. Winston Churchill
Svaka djevojka može biti glamurozna. Sve što tražimo od vas je da i dalje stajati i izgledati glupo. H.Lamarr

Krugovi u žitu krugovi u žitu, Kounice 2010, vrijeme evolucija

PagPh

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kounice 2010 - vrijeme

 

Još samo nekoliko bilješke

 

Pšenica, da on daje vremena ... (Isto vrijedi i za stranice Ostrá, Iznad stazi, ječam leži nakon dva tjedna, pšenica počinje ležati nakon nekoliko mjeseci)

 

Munja otkrivena na ..., na otprilike ... sati CET, polaritet ...

GPS oko ... trenutna ... tisuće ampera

 

to je vrsta oblaka - prizemlje (MZ), engleski oblak na masu, CG

 

na prvog posjeta mjestu ... uvijek počivati ​​na terenu ili stébélko (foto)

 

fdo sljedećeg posjeta 2010/08/01 slijedi "povratak u akciji", ukupno pronašao polehlých čije stabljike leže na površini je bio daleko ispod 1% od ukupne površine (nekoliko desetaka četvornih metara više od 15 ha)

 

f8. kolovoz 2010 tijekom posjeta već polehlých čije stabljike leže na tlu nekoliko posto površine, kao što se vidi iz priložene slike, munje iscjedak u području doslovno "položio Cable" lépeřečeno kabela ...

 

Također je moguće da su neki energija inducirana u domovima nakon traktora (tramvajske linije), čak i to također može postati MM munje tip, ali za sada je to zapravo samo nagađanja. Iznad srednje polje (Kaunitz B) Bljeskalica MM je navedeno, također je spljošten , leži na podu. Naravno, moguće je da polje B (zašto smo Becky?) Udario je paralelno pražnjenja munje koji je pogodio Kaunitz A. Tolerancija udaljenost odijela pogodak može biti ništa do oko kilometar daleko. Baš kao što je to moguće da munja simbol je identificiran kao MM u nekim slučajevima mogu pokazivati ​​mali postotak i tip znakova MH. Osim toga, svašta se može dogoditi tijekom drugog oluje, koje nije pratio.

 

Više Fotografije su snimljene u području Kounice C, (zapad na Poříčany desne strane ceste, opet pšenica, udaljenost ispuštanja oko 1000-1200 m od zapadnog ruba sela), ali to je bio drugi posjet Kaunitz već bere.

 

Opisao kašnjenje je još uvijek mnogo manji prostor protiv Ostrá, Nedaleko od željezničke pruge (oko 50 m), gdje je preuzeo pšenice Polehla , slamke su savijena na terenu za oko četiri mjeseca. Susjedne polja ječma (južno staza) spljošten , stabljika savijen na tlo, poslušno oko tjedan do 14 dana ", nakon toga". Naravno ne svi, u početku samo nekoliko desetaka metara, zatim stotine i na kraju tisuće (zajedno procjenjuje između 10 do 15% od ukupne površine). Bogato dokumentirani fotografski, slike postupno će biti dodan na licu mjesta Ostrá.

 

Zanimljivo je moguće pogledati na stranici komparativne usjeva polja , gdje su fotografije polja ječma (Benátecká Vrutice) koji cijele godine bez bljeskalice intervenirali.

 

 

 

 

 

Stranica u izradi

Neki djelomična informacije mogu se naći, na primjer, dok na nekim stranicama sažetka. Jedan od najvećih do sada je osobito stranica žitu - objašnjenje . Drugi relativno opsežne informacije mogu se naći na linkove sa stranice tekstova . Postoje uglavnom povezuje s nekim objavljenim tekstovima. Također, neki neobjavljenog, može definirati kao prikazivanje, demosa. Drugi set nerazvrstani teksta je ovdje . Tekstovi će naravno neprestano povećava.

 

 

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Najveći problem sa svijetom je da budale i fanatici uvijek tako sigurni u sebe, a mudri ljudi tako puni sumnji.  B.Russell
Natjecanje je najviše kontrolirano mašte. N.Bonaparte
Znam odličan lijek za upalu grla: rez. Alfred Hitchcock
z