Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-shema-uključeni (LRC) . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Spojna shema polja kukuruza
U polju žita, postoje razne električne komponente - otpornici, induktori, kondenzatori. Čak iu žitu.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Možete postati odgovorni, zauvijek, za ono što su pripitomili. Vi ste odgovorni za svoje ruže.   A.de Saint-Exupery
Znanost zna samo jednu zapovijed - u korist znanosti.   B.Brecht
Prihvati izazove, tako da možete doživjeti radost pobjede. G.S.Patton

Električni otpor - R . Kondenzator - C . Zavojnica - L .

PagPh
Svi objekti u polju, uključujući i biljke, pokazuju fizikalna svojstva, uključujući i električni. Na primjer, električni otpor od kukuruza stabljika nekoliko megohms po centimetru duljine, neposredno prije žetve, kao i puno više.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Električni dijelovi i uređaji u polju

U početku je to bio više od samo zabave. Traži područja različitih komponenti i uređaja iz elektrotehnike. Quirky humor, koji se prvenstveno koristi za zabavu tijekom monotonih aktivnosti na svojoj djelomičnoj oporavka. No, nisu samo komponente, a cijela jedinica, a ne samo elektrotehnika, kao i razne tehničke i tehnološke pomagala i uređaji. Na primjer, libela i visak - biljke su izgradili, korijeni rastu prema dolje i proizlazi gore. Luxmeter - prati koliko svjetlo pada i gdje, a lišće i cvijeće sazrijevaju prema okretati. U stabljike i lišća biljaka je izložena vrlo visokog napona potencijalnog olujnim oblakom (napon na zemlji je nekoliko milijardi volti) ili djelovati kao ulaznica Stéblová electroscope i okretati u raznim smjerovima, čak ni u blizini munje ispuštanja dogoditi. Isprva se činilo da je polje će biti otkrivena na većini nekih pasivnih komponenti - otpornika, kondenzator, zavojnica. Svaki materijal ima znatan otpor, kapacitivnost i induktivitet, a biljke mogu smatrati različitim sérioparalelní povezuje ove komponente. Također, jednostavne uređaje kao što su electroscopes spomenutih, ali i ampermetar i voltmetar bi trebao biti pronađen.

 

Kroz R, L i C mogu se sastaviti na raznim poljima serijskim i paralelnim rezonantne sérioparalelní uključenost članova RH, LC, RLC, s različitim rezonantne frekvencije, a to bi bilo čak i moguće pokušati utvrditi njihovu rezonanciju s elektromagnetskih valova različitih frekvencija, od kojih svi Doista, više žitarica stazi tijekom grmljavinskog pražnjenja dogoditi, vidjet fiziku .

 

Uz malo mašte moguće je pronaći takvu Alo osciloskop, i pokušaj da se objasni povremeno pojavljivanje vrlo rijetkih bića pojavljuju obrasce imitacije Lissajousových (), ali i različite rezonantne sklopove. Za objašnjenje obliku figura, ali vjerojatno prilično dovoljno mehaničke rezonance i smetnje, iako to možda ne čini tako s vremena na vrijeme. To također može dovesti do složenije elektromagnetske smetnje i razmišljanja, (tj. uključujući svjetla i topline) valovi rasprostiru brzinom svjetlosti, kao i razne faze granica između neke od tih okruženja: Plazma - šok valovi - Val tlak - zrak, fazne granice premjestiti brzine usporedive s brzinom zvuka, tj. miliónktát polako.

 

Nakon vrlo brzo otkrića R, L, C u području mogao samo reći: Sad sam još uvijek bi ostao otkriti dioda i tranzistor. Iako tranzistor i dioda su otkriveni, ali cijev radi. Iako je otkriveno gotovo odmah (proljeće 2008), kao vrlo važan dio dokaza podupire teoriju načelo električnih impulsa LEMP uzoraka, ali nalaz da je zapravo cijev neka sam čekati do jeseni 2011 do 3,5 godine od početka istraživanja . Strogo govoreći, to je nalaz koji se dogodio tijekom terenskog parceli koja točno oponaša proces koji se događa u vakuumu. (foto) Klima je okruženje, koje obično ne predstavljaju bilo prepreka za elektromagnetskih valova, za razliku od šoka i tlak valova koji se uvelike usporava i na kraju u potpunosti nestati. No, ograda žica, kroz koji tlak i udarni val prođe gotovo bez otpora, ali za elektromagnetskih valova kao nepremostiva prepreka, kao što su uzemljene mreže cijevi (obrázek)

 

Biljke u polju, sadi kao relativno koherentnu mrežu, djelovati kao osjetljiva sloja za snimanje materijala od fotografskog materijala, ili CCD ili CMOS senzor. Charge Coupled Device (CCD) - između pojedinih stanica dovodi do naplatiti prijenos između pojedinih biljaka također može kretati električni naboj. No, kao "Polje CCD" traje u većini slučajeva najmanje 14 dana (ponekad i više od dva mjeseca) nego dati izlaznu datoteku.

 

Otpor - Naravno, svaki objekt ima neki otpor. Na primjer, oštrica kukuruza u zelenom stanju, odnosno oko kraja lipnja ili duže je oko 5 MW / cm. Iako je u 2011 bio je fotografiran u blizini Patrin svibnja, ječam u stupnju zrelosti da sam mu dao voziti kombajn (foto), odnosno u stanju u potpunosti suho, uzrálých biljke ..

 

Nakon postizanja veće zrelosti je očito veći otpor slamke. Još jedna važna figura je otpornost kontakta lagano dodirivanje stabljike i lišća, čiji je informativan stol će se nalaziti ovdje, kao i otpori lišća i stabljika čvrsto stegnute zajedno. To će također jasno pokazuje učinak na kontaktnog otpora je sila koja pritišće su biljke zajedno. Tijekom stvaranja određenih oblika jer to može igrati značajnu ulogu privremeno stvorili strukture djelomično skloni stabljike i lišća, međusobno dodiruju, vodljivost takve strukture može biti više od tisuću puta veća nego u uspravnom stojećem usjeva, stabljika i listovi su gotovo dodiruju. Biljke mogu se naginje prema vjetar, tlaka ili udarnog vala nakon osvajanja, često na površinskim strukturama biljaka u polju stvara kružni val divergirajući poput krugova na vodi. (Foto, videogif) Tko je ikad vidio vjetar valove na terenu, možete vrlo jasno zapamtiti da nakon takvog intenzivnog okomito zamah iznad kojeg munja iscjedak je preko polja neminovno mora rozeběhnout kružne valove i potrese može uhvatiti nekoliko blizini sebe i stvoriti zanimljive križanjima i smetnje. Biljke privremeno stvoriti strukturu u kojoj je svaki od njih vrlo intenzivno bazi (mjerljiva sila), najprije na djelovanje tlaka vala, a kasnije i vlastite inercije. Zabrinutost u mnogim područjima i mnogo veće sile nego u mirnom zraku, kada su u kontaktu samo vrlo marginalno. Može se pojaviti mnogo tisuća puta manji od električnog otpora u mirovanju. Ako se u takvom privremenom strukturi ide afterdischarge, prolazi kosi biljke mnogo više energije, ali samo one koji nisu naginje, tako da privremeno stvaraju relativno precizan oblik ili više oblika, ili svoje križanja i drugih oblika smetnji. Račun izgleda čak i izazivanje pražnjenja u obližnjem blizini. Nakon nekoliko sekundi, ali sve se vraća u prvobitno stanje, a cijeli proces je tek početak. No, to je objašnjeno u detaljnije na stranicama kronologiju . Također će, vjerojatno na mjestu mehanike , ilustrirao nekoliko računalnih modela.

 

 

Elektromagnetske smetnje, rezonancija sklopovi

Iako javnost nakon prvog vrlo agresivnog i potpuno beskompromisan odbacivanja (kao što je njezin običaj), kasnije poznat vrlo revno, čak i na vrlo agresivnog i potpuno beskompromisan način (kao što je njezin običaj) na mogućnost smetnji i rezonancija uzoraka u zrnu kroz elektrostatski i elektromagnetska rezonancija i smetnje tijekom grmljavinskog pražnjenja, to će biti potrebno u tom pogledu prilično pitome. Iako energija prenosi šok od udara groma je ogromna, gotovo nezamisliv ljudski um zbog činjenice da je njegov potpuni prijenos javlja u roku od nekoliko milijuntinke drugi, vidi izbornik Lightning i podizbornicima, i drugdje. Postoji svibanj, dakle, dovesti do ogromne, nezamislive elektrostatskog - Elektromagnetska - elektromehaničkim smetnji. Ipak, privremeni istraživanja, izračuni i računalne simulacije pokazuju da bi stvorili čak i vrlo složene smetnje obrasci mogu biti sasvim je dovoljan i samo mehaničko miješanje. Naravno, ali udio elektromehaničkih i elektromagnetskih sila ne može isključiti, naprotiv. Moguće je da se ponekad uključeni, u kombinaciji s mehaničkim silama, posebno njihov vrlo redovito i simetrični širenja u svim smjerovima u razvoju složenih struktura, ponekad čak i fraktala. Fraktal je, naravno, samo oblik smetnji i rezonance. Gotovo uvijek u krugu mnogo puta vrlo složen simetrična smetnje, ili kombinirano fraktalni uzorak. Iako to nije isključeno činjenica da je, prema nekim modelima, sve dati povoda da čisto mehanički način. Modeli u djelima, to je samo radi za neko vrijeme (ljudski i PC) ​​guta. Za sada, to je moguće usporediti dvije figure, od kojih jedna izgleda kao nedovršeni drugoj varijanti, kada zrake (zrake) u privremenom krug ne kreće dovoljno dugo da biste dobili posao gotov. Priroda sama je stvorio modele poput računala, i nije potrebno raditi čak minutu čovjeka ili računalo, što je bilo dovoljno da rade nekoliko milijuntinke drugi energije munje ispuštanja, a prije nekoliko dana radnih procesa rasta i sazrijevanja u činjenici da je sve pojavio (fizička infrastruktura - laser Pisač).

 

Jedan od modela mogućnost korištenja kombinaciju oblika i smetnji mehaničkih valova i elektromagnetskog zračenja. Kroz to bi trebalo biti moguće objasniti čak i najsloženije oblike, koji se ponekad javljaju - gotovo uvijek unutar kruga, vrlo složene i istovremeno vrlo precizno simetrični i redovito smetnje ili fraktal uzoraka i njihovim kombinacijama. Model kombinira širi kružne valove (pogotovo na udarce i tlak valovi) od utjecaja šoka. Oko prvom programu munje iscjedak stvoriti i cilindar brzo širi zrak, na rubu koji je vrlo značajan faza granica između dva medija - brzo kreće zrak unutar zraku i stoji na obodu vanjske (slike njega i nekoliko nezavisnih rečenica, a to je da, dok je brzina 10 6 puta manji, ali u smislu trajanja naknadnim ispuštanja prilično stalnim). Također, tu se može vidjeti značajnu razliku u tlaku i trenja. Unutar ga premjestiti i odražavaju elektromagnetske zrake naknadnim ispuštanja, a time će vjerojatno biti moguće pokušati objasniti neke od karakteristika vrlo složenih oblika:

 

 1) Zašto su vrlo složeni uzorci gotovo uvijek smješten u krug

To je kombinacija jedan od najjednostavnijih oblika, stvarajući granice - krug, a također je vrlo složen uzorak unutar njega. Granica krug je stvorio prvog pražnjenja, uglavnom mehanički. Uzorak unutar nastao uglavnom elektromagnetski zrake zrači jednom ili više naknadne pražnjenja. Zrake unutar kruga (cilindra) odražava uglavnom iz rubnog zida formira faze sučelja. Kada nadvišenje kut može izazvati više razmišljanja unutar ukupnog vrlo preciznim krug, što je vrlo sporo (zbog brzine elektromagnetskih zraka oko milijun puta sporije), ali još uvijek vrlo primjetna brzina i širi ravnomjerno strane. Tijekom razdoblja u kojem su elektromagnetska grede unutar širi krug putuje tisuća metara, njegov promjer povećava za samo nekoliko milimetara. Najveći iznos energije nakon elektromagnetsko puls (LEMP, MS), preko 99%, u mnogim slučajevima, emitirana tijekom vremena ne veće od 10/1000000 od sekunde. Tijekom tog vremena, svjetlost putuje 30 km i promjer kruga unutar kojeg je u više navrata reflektira promjene za 30 mm.

 

Kao primjer granici faza, u kojoj se ogleda valovi, moguće je spomenuti da je noć zvukova. To je, dakle, moguće noću čuti vrlo udaljene zvukove kao što su vlakova. U noći, zbog nedostatka sunca, a to je izazvalo neke gašenje atmosferu stvara vrlo oštro definiran sučelje toplom i hladnom zraku iz koje zvuk jako odražava to. Ne samo sa značajnim temperaturne razlike, ali sa značajnim razlikama u tlak, vlažnost i rosište. Često također stvara određene visine oblaka, koji radi vrlo slično. Zvuk je intenzitet u ovom slučaju samo opada s kvadratom udaljenosti, dok je u vedro vrijeme njegova treći moć je podložna propadanju. U opisanom slučaju, mehanički valovi (zvuk), a sličan je slučaj, kao razlika u toku normalno širenje groma nakon munje ispod oblaka tijekom oluje i nakon udara groma iz vedrim nebom.

 

Vrlo sličan slučaj, ali u kojima su ti razmišljanja, elektromagnetska vala, noćni širenje kratke valove, koji u slučaju pomnožiti ogleda između ionosfere i zemlje.

 

 

2) Zašto su ogledalo-simetrične uzorke od strane više, često vrlo mnogo osi, uključujući vrlo "neuravnoteženim" brojeve (i propolis kao 7, 13).

Jedan od najvećih izdavačkih nositelja svih vremena je vjerojatno stvaranje 13 Kolovoz 2000 u Woodborough, Engleska, (prateći gornju sliku), koji ima vrlo precizan os simetrije Ogledalo po 44. To je, naravno, nije nemoguće da će ikada biti premašen u budućnosti, s obzirom na prostranstvo i beskonačnim mogućnostima majke prirode. Doista, ako je u slike nedovršene kolega je završio (dno Slika je iz 2001, Avebury Avenue, Wiltshire 14. Kolovoz 2001), os simetrije vjerojatno bi 54. Uzorci su vrlo zanimljiva činjenica da je dno, kao da je vrh nedovršena kopija je otkriveno samo godinu dana, a dan nakon što je prethodni, gotovo poput Lomikar. Moguće je primijetiti da niži iznos približno je 2x većeg promjera, odnosno četiri puta područje, pa je vjerojatno iscrtavanje svoju kompletnu osvajanja naknadno lijevo s dovoljno energije. Slike se mogu uvećati pomicanjem miša, klikom vodi na izvoru.

 

Bilješka o primes: Poirino 2011 - jako lijepo 7 (14) osi simetrije (osnovnog oblika, postoje neke asimetrija malo unutra). Druga slika - čak sedam, 11 i 13 u smjeru od centra - izgleda više kao ljudsko slabašnom pokušaju komunikacije s (nepostojećim) prostora i izvanzemaljske inteligencije. Neki pojedinci su napokon uvjerio Barem, nakon nekoliko tisuća godina, da je 7, 11 i 13 su primes.

 

(Kao primjer oblika, koji su vrlo slični elektromagnetskih smetnji oblika su ...... Ako dva oblika ... ne utječu na naknadu, ali samo jedan treba 58 ili 60 osi simetrije ogledalo, a ako je usklađeno s centra Utjecaj pražnjenje uzorak ... treba im čak biti dovršen 132.)

 

3) Zašto su tako komplicirani oblici.

Odgovor je prilično temeljito već sadržane u stavcima 1 i 2, ali tamo će biti razrađeni u budućnosti, i nekoliko drugih, manje relevantne razloge, a iznad svega je dokumentirano crteža i računalne simulacije.

 

 

4) Oblik ogradu - objašnjenje odsutnosti glavne granični kruga.

U vrijeme kada je biljka nakon prvog mehaničkog pulsa formirana prvi privremeni krug je elektromagnetsko zračenje i, stoga, sva električna energija već na udaljenosti od 30.000 km procijenjen od utjecaja šoka, te stoga ne može pridonijeti oštećenja biljaka (struja). To je, dakle daleko više uzrokovana svakom sljedećem iscjedak koji ide na mjesto točan trenutak kada krug stvorio mehaničkih učinaka prvog pražnjenja. Biljke su međusobno dodiruju vrlo intenzivno u mnogim mjestima, a sastoji se od više tisuća električki vodljive strukture od ostatka. Upravo u vrijeme kada su udarne točke ispuštanja došlo elektromagnetskog zračenja i energije prvi RS, biljke nisu skrenuta mehaničkog djelovanja osnovnog položaja inča, ili tek neznatno, jer sve mehaničke posljedice će doći do električnog impulsa. Iako će doći prilično brzo, što odbrojava se vrijeme promjene električna struja se mjeri u djeliću milijuntinke sekundi, dok je vrijeme odměřující intenzitet i promjene u mehaničkim djelovanjem posljedica šokova je dovoljno mjeriti u stotinki ili tisućinki sekunde. Rampa stopa struja na prvom zavoju RS (nagib, di / dt) je prosjek od 30.000 ampera po mikro- drugi, kasniji RS do 200.000. Na nekim varijacijama u nagibnog smjeru elektrane, ali prije nego učinak prvog RS moglo dogoditi, biljke i njihovi listovi mogu biti preusmjerena iz standardnog položaja statički. Potencijalni razlika nekoliko milijardi volti, zatim opetovanim električnih impulsa nekoliko stotina tisuća ampera, je nakon svega samo malo drugačiji od snaga koje su zakrivljuju stabljika i lišće electroscopes u školskom laboratoriju, tamo gdje je odstupanje objekti za vaganje frakcije miligrama nekoliko milimetara. Na mjestu je spremna, a onda je stvarno između neba i zemlje, tako velika snaga koja je u stanju izvući električnu lokomotivu na udaljenosti od nekoliko desetaka tisuća kilometara.

 

Grafikon približan trenutak električne struje tijekom grmljavinskog pražnjenja, potencijalnog vodstva i ulaska u objekte u blizini i kasnijih mehaničke efekte - Hoće li ikada ...

 

Da bi se nastavio ...

 

Napomena konačno

Malo je vjerojatno da se ne osobito plodna mašta doći do zaključka da su točke 1,2,3, i 4 će biti vrlo teško igrati na vrlo oštrom vjetru i kiši, da je bilo simetrično događa ili potpuno spriječiti ili barem stvarno "bacio" . Vrlo jaki vjetar i kiša, velika većina slučajeva, u pratnji grmljavinskog pražnjenja, au takvim slučajevima postoji "samo" sasvim običan, nepravilna smještaj , savijanje stabljika na tlo.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Zabraniti našu pozornost samo na prirodu zemaljskih poslova će biti ograničenja ljudskog duha. S.Hawking
Pet uskličnika u nizu nije ništa drugo nego vrlo jasan znak poremećenog uma!  T.Pratchett
Volim kuhati. Ja sam tip ludi znanstvenik u kuhinji. Kyle Chandler
z