Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-su stvorili-nakon ispuštanja-munje-lokalizacija-osvajanja . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Lociranje munja ispuštanja
Krugovi u žitu: najjednostavniji dokaz veze redovitih oblika, te je mjesto grmljavinskog pražnjenja
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

Znanost daje dokaze, ali bez sigurnosti. Kreacionisti nude sigurnost, ali bez ikakvih dokaza.  C.E.Montague
Činjenice su za znanstvenike ono što je zrak za ptice. Bez njih, oni ne mogu letjeti. Linus Pauling
Problem nije postojanje viška budala, ali da munja usmjerena negdje drugdje nego što bi trebao.  M.Twain

Krugovi u žitu krugovi u žitu, lokalizacije munje ispuštanja

PagPh

 

 

Lokacija munje ispuštanja

Načela lociranje udara ispuštanja ne morate ih opisati u dužini. Najvažnija informacija je činjenica da je lokalizacija je moguće i postoji. Kratak opis stranice EUCLID.com na kojima je, naravno, moguće locirati detaljnije informacije. Svaka munja iscjedak je zarobljen kao radio signal kroz detektor, koji je u cijeloj Europi oko 140, a naknadno računalna obrada se određuje po svojoj poziciji intervencije u roku od nekoliko desetaka metara, ponekad čak i bolje.

 

Trenutni EUCLID otkrivanja munja karta

 

http://www.euclid.org/links.html - zanimljivi linkovi vezani uz munje otkrivanje

 

Tehnologija

Trenutno, cijela mreža sastoji se od oko 140 senzora u različitim europskim zemljama uključenim u Europskoj munje otkrivanje mreže.

Svi podaci o pojedinim ispustima su zarobljeni elektromagnetskih senzore, koje šalju sirove podatke u središnji obradu. Rabljeni sustav koristi tehnologiju i softver razvijen od strane VAISALA (Tucson, AZ). Svaki senzor snima elektromagnetske signale emitirane tijekom olujnog ispuštanja. Vrijeme potrebno podatke iz sustava GPS satelita.

Za svaku šoku je primijetio uglavnom točno vrijeme i intenzitet snimljenog signala. Polaritet i trenutni broj signala i parametara naknadne ispuštanja.

Podaci iz svih senzora diljem mreže u realnom vremenu i odmah poslao koncentrirano u dviju operativnih centara nezávilých središnja Euclid. Tu se odmah obrađuju, te su izračunali točan položaj i ispuštanja, i druga svojstva, osim da su podaci ispravljaju předapsanými načine da biste dobili najtočnije rezultate. Dobiveni podaci su odmah poslana na servisni centar operativnog Euklida, a Narodna Suradnja centre. U njih se pretvaraju u slike ažurirane u stvarnom vremenu, pokazuje munju aktivnost na cijelom teritoriju Europe i država. Svi Prikupljeni podaci o izmjerenim ispuštanja su pohranjeni i arhivirani za bilo kakve naknadne obrade, analize i statistike.

 

Korisni linkovi (Tablica preuzeta iz euclid.com)

Otkrivanja munja - MEĐUNARODNI CENTAR Munja Detection
Aldis - mreža munje otkrivanje Austriji
METEORAGE - Munja Otkrivanje i dobavljač softvera za obradu u Francuskoj
MeteoFrance - Državni hidrometeorološki zavod, Francuska - vlasnik francuske munje otkrivanje mreže i detektorima
BLIDS - "Blitz Informacije Dienst von Siemens" munja otkrivanje mreže u Njemačkoj, u vlasništvu Siemensa
Skalar - munja otkrivanje mreže u Sloveniji
Instituto Nacional de Meteorologija - Državni hidrometeorološki zavod Španjolski, vlasnik mreže munje detekcije u Španjolskoj
SINTEF - vlasnik otkrivanja munja mreže u Norveškoj
Finski meteorološki institut (FMI) , vlasnik mreže munje detekcije u Finskoj
CESI SIRF - munja otkrivanje mreže u Italiji
INFORMACIJE oluje i munje
tigger.uic.edu Istraživački program istragu intervencije munje
lightningsafety.com Nacionalni institut za gromobrana protiv smetnji
www.usatoday.com USAToday, stranica s puno informacija i linkova o munje
lightning.nmt.edu Langmuir Laboratorij, Istraživanje Laboratorij ekstremnim vremenskim uvjetima i munje SAD
wwwghcc.msfc.nasa.gov Naslovnica Hidrologija i klimatske Centar, NASA institucije
www.spc.noaa.gov SPC, centar predvidio grmljavinom institucije NOAA
www.nssl.noaa.gov National Research Lab nasilne oluje, institucije NOAA
Meteorološki CENTAR
www.magmacom.com Magmacom, linkovi na vremenske mjesta širom svijeta
www.noaa.gov NOAA National Ocean i atmosfere Istraživanje - Sjedinjene Američke Države
www.meta-office.gov.uk Britanski Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
MEĐUNARODNI istraživački laboratorij FLASH
www.cenelec.org CENELEC Europski odbor za elektrotehničku normizaciju
www.cigre.org CIGRE Međunarodno vijeće za mrežne linije Vrlo visoki napon
www.ieee.org IEEE Institut električne i elektroničke Research

 

 

Princip munje ispuštanja

Što je munja?

Tijekom munje iscjedak je preselio značajnu količinu naboja između dva tereti objekata. Munja ispuštanja može pojaviti u oblaku do oblaka (KZ, oblak-oblak), cloud-to-air (CA, oblak-zrak), i oblak-zemlja (CG, oblak-zemlja). Buienradar.nl pruža on-line podatke o oblak-zemlja munje. Oblak-zemlja, munja iz oblaka u zemlji, s najvećim utjecajem na našim svakodnevnim životima. Štrajk munja može ubiti, uništiti opremu, izazvati požar, te je najčešći uzrok oko 70% mrežnog napajanja.

 

Pražnjenje

Kurs munje iscjedak sastoji se od nekoliko faza, od kojih je prvi engleski se zove "vođa" (trenutna ili postupno), koji je nevidljiv oku. Iako će se formirati vodljivi put između oblaka i tla, koji se potom koristi za glavnu praska električne energije. Ovaj iscjedak se zove "Povratak moždani udar", glavni iscjedak. To je zasljepljujući bljesak bijele svjetlosti, tijekom kojih grijani zrak kanal oko 30 000 ° C, a nakon zaglušujuće eksplozije groma, uzrokovane širenjem nadzvučnih grijanog zraka u okolici. Prvi šok je često slijedi nekoliko drugih koji slijede nakon nekoliko stotinki sekunde. Do 20 ili više takvih sekvenci Leader / pražnjenje može pojaviti u nizu, i to je razlog zašto munje često stvaraju dojam titranje míhavého puls.

 

Bljesak

Svi ispuštanja koji se odvijaju u toku vremena ne prelazi jedan drugi, i na udaljenosti manjoj od 10 km od prvog šoka, grupirani zajedno i nazivaju jednostavno "Bljesak" ili "Flash iscjedak." Tako često grupirani zajedno potencijalno jedan ispuštanja događaja munje pod jednim vidljivim događaja.

 

Real-time, tijekom stvarnom vremenu

Real-time obrada znači, odmah nakon što su isporučena na obradu centra. Proces koji se ne bave "real-time" obrade se koristi za primjer da ih pohraniti za kasniju obradu. Munja sustav detekcije - podatak je preuzet iz svih senzora, gdje je odmah ide na mjesto gdje su centralno obrađen.

 

Projekcije

Zemlja je otprilike sfera. Kada trebate prikazati kuglasti zemlju na flat-screen monitora morati koristiti malo poznat Matematičko modeliranje projekce.The Grubo zemlja je kugla. Za prikaz kuglasti zemlju na ravnom ekranu monitora Zahtijeva malo zavoljeti matematiku Called i projekcije.

 

Vrijeme-zona

Web www.buienradar.nl - stranica obrađuju veliku većinu vremenskih zona u Europi. Observer Munja, Munja i Munja Explorer savjetnik.

 

Akronimi

EUCLID - Europska suradnja za Lightning Detection

BLDN - Benelux Munja Otkrivanje mreže

CELDN - srednjoeuropski Munja Otkrivanje mreže

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava. Neka stoga se ponašaju poput magnetske igle, tako da je veliki elektromagnetska sila ispuštanja trenutno tjera skrenuti udesno ili ulijevo, ovisno o međusobnom omjeru, polariteta i faze struja pomaka. Privremena mehanička promjene i stres također može uzrokovati nevidljivu još usmjeravati orijentirana mehanička oštećenja. Takve mikroskopske usmjeravati orijentirani štete može postupno nanosi oštećenih tkiva kasnije izazvati postupno usmjeravati orijentiran nagib sve stabljike u jednom smjeru (CW ili CCW). Magnetsko polje prosječne pražnjenje bljeskalice u nekom trenutku najmanje 10.000 puta jači od Zemljinog magnetskog polja. Drugi dio se može napraviti ogromne elektrostatskih sila koje čine lišće i stabljike biljke ponašaju poput lišća i stabljika electroscopes. Promjer kruga oko obilježava od elektromagnetskih sila munje pražnjenja. Na vrhu toga, međutim, obrezivanje uzorak pojavljuje barem nekoliko dana, ponekad i do nekoliko tjedana nakon grmljavinskog pražnjenja. To je zato što su pogođene biljnih tkiva oslabiti vrlo sporo, zbog velike inercije, a time i vrlo sporo odvijaju promjene u biljkama ( EPP , Kronologija ). Jer ponekad na lokalitetu može odvijati vrlo složene smetnje i rezonanci, ponekad može stvoriti vrlo zamršen uzorak. Jedna munja iscjedak zrači energiju koja električna lokomotiva putovao nekoliko tisuća kilometara. Prosječna (!) Ispuštanje. (Pojednostavljeni objašnjenje)

 

To je vjerojatno jedan od najvećih hoax i zabavno, šale, koji kada se Majka Priroda iz radiš zapanjeni čovječanstva stotine, čak tisuće godina.

 

Uz spomenutih ideja je moguće ne složiti, također možete prosvjedovati protiv njih, ali to je stvarno sve o tome što učiniti s njim ili protiv njega može učiniti. Tzv. postulat Jara Cimrman.

 

sažimajući neke dodatne informacije:

Krugovi u žitu , još žitu - Kornkreise (Engleski)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

To nije dobro pokušavaju omesti napredak. Neznanje je nikad bolja od znanja.  E.Fermi
Englez biti moralno, ali ono što je neugodno. G.B.Shaw
Brak je često rekao da je potvrđeno u nebo. Ali isto vrijedi i grmljavinom i munjama. Clint Eastwood
z