Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-Benátecký-Vrutice-2008 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Benátecká Vrutice 2008
Munja registrirani vizualno i akustično, 1800 m od dopadu.Návštěva mjesta u nekoliko sati
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

Znanstvenik prvenstveno motivirano znatiželjom i željom za istinom. I.Langmuir
Ljudi su samo kao dobar kao njihov tehnički razvoj omogućuje im da budu. G.Orwell
Pesimist vidi poteškoću u svakoj prilici, optimist vidi priliku u svakoj poteškoći.  W.Churchill

Krugovi u žitu krugovi u žitu, Benátecká Vrutice 2008

PagPh
Odmah kontrolne točke groma

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Uvod

To je iznimno jaka oluja praćena kišom. Mjesto posjetio svaka dva ili tri sata, polje spljošten , leži na podu procijenjenih 80%. Okolna polja nepromijenjena, s gotovo bez smještaja , savijanje stabljika na tlo, a najbliža susjedna preko makadamskoj cesti. Točnije, njihov status nepromijenjen od spljošten , leži na površini zemlje na njima su bili i prije, sve se kontinuirano bilježe i dokumentiraju. Konzultacije s lokalnom poljoprivredniku, kontrolira niz neposredno nakon oluje otkrila je da prije oluje polje na počinak na terenu ili lopatice. Ostatak polja u više od 95% spljošteno , slamke ležao na tlu u narednim tjednima.

 

Fotografije snimljene oko tri sata nakon udara elektriciteta. Zahvaljujući informacijama iz lokalne poljoprivrednik je utvrdio da je u potpunosti neoštećen polje od oluje. Ostale stavke, samo preko ceste susjedne ovom jednom, ostao je gotovo nepromijenjen. Munja pogodak nije iznimno jak (struja 6000, može se svrstati kao "mala"), ali kiša je vrlo jaka i oštra, a nekoliko desetaka milimetara padalina u manje od sat vremena. Možda da značajno promijenila (smanjena), električni otpor zemlje i biljaka, a time bi mogao nastati tako opsežne promjene u roku od nekoliko minuta, jer se električna struja prošao sasvim kroz površinu cijelom terenu, tako da je primjetno biljke pogođene gotovo cijelu površinu.

 

V průběhu přibližně 30 minut spadlo několik desítek mm srážek, polehlo celé políčko o přibližné rozloze 6 hektarů, velmi nepravidelného tvaru. Fotografie doprovázející tento odstavec byla na stejném místě pořízena o 4 dny později. Konzultací s místním zemědělcem, který se nacházel přímo na místě a kontroloval následky bouřky, zjištěno, že před bouřkou na poli neleželo na zemi ani stéblo. Jak se vyjádřil, během sklizně budou muset u kombajnu asistovat chlapi s vidlemi. Obilí (ječmen) polehlé téměř kompletně, 80 - 90 %, místa která polehlá nebyla rozmístěna jen velmi náhodně. Okolní pole netknuta, respektive jejich stav nezměněn, předtím jejich stav několikrát ověřen a pravidelně kontrolován. Včetně nejbližších, vzdálených jen o šířku polní cesty, kroupy by se nedokázaly strefit tak selektivně do jediného pole, ještě k tomu tak nepravidelného.

 

Bljeskalica se može pratiti vizualno i čuti sljedeće grom miata utjecaj šok leži 1800 metara kao zračne linije iz laboratorija.

 

Opet treba naglasiti, usprkos ekstremnim oborina bila je druga polja netaknut, ali polje je udario grom spljošten , leži na podu gotovo u potpunosti preko cijele površine (procjenjuje se na više od 80%). Polje ima prilično kompleksan oblik, vidi pripadajući crtež i karte, tako da je gotovo nemoguće lokalna akcija lokalne meteorološke pojave, tako da je to samo utjecati na ovo područje, bez značajnog intervencije susjednim područjima, odvojeni samo makadamskoj cesti.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Ja sam vrlo inteligentan, ja mogu učiniti ništa. Ja izumio parfem i vlastiti lanac hotela. Ja sam živi dokaz da plavuše nisu glupi. Paris Hilton
Obožavam tako glupe eksperimente, to još uvijek radi. C.Darwin
Osveta je slatka, a ne deblja za nju. Alfred Hitchcock
z