Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-su stvorili-nakon ispuštanja-munje-LED-osvajanja-po-površina . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Imajući na površinu Zemlje
Prije preusmjeravanja podzemna da obave određeni vremenski period mogu krivudanje uz teren kao u zraku
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

Najveći vjetar bacio borova najviše. Visoke kule pada s najviše buke. Strefují treperi u najvišim planinama. Horace
Najteže je da se malo kada možete pokupiti puno.  K.Hubbard
Alkemičari otkrio tijekom potrazi za zlatom i mnoge druge stvari puno više koristan.   A.Schopenhauer

Krugovi u žitu , žitu Imajući površine Zemlje

PagPh
Geslo: Ova stranica je posvećena električne struje tijekom grmljavinskog pražnjenja na površini zemlje i obližnjem Underground. Opisuje događaje koji utječu na vitalnost, stopa rasta i sazrijevanja biljaka

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Električni vodovi na površini Zemlje

mogućnosti u mjestima s manjim otporom (među ostalim vidljivim znakovima sjetve)

U početku, struja provođenje odvija više ili manje nasumce, zbog ogromnog viška naboja i energije na utjecaj. Lokalno ořevem i ionizacije stvara na licu mjesta, a slučajno vodljive staze, koja je trenutno iscjedak održava. Do roku od nekoliko metara od udarca je odnio ravnomjerno, po mogućnosti kroz vodljivih staza, koja ima svoje mjesto tamo. Postoji svibanj biti nekoliko vrsta, ovisno o načinu osnivanja:

(Oni su razvrstani prema dobi najstariji)

1) Geološka (među mnogim drugima u svezi s njima čak i distribuciju vlage u podrumu

2) Arheološki

3) Industrija (komunalije)

4) Obdělávací

5) Lokalni, slučajnu, proizlazi iz ionizacije i grijanja okoliš za djelić sekunde:

 

Djelomično slučajno pražnjenje vodljivost duž površine Zemlje

(Nastavlja se iskra iscjedak neko vrijeme u slučajnim smjerovima)

To se odnosi, na primjer, slika ispod Copyright. Samo u tom trenutku, ili na bilo kojem mjestu kao nitko ikada bio, ili nije primijetila ništa tamo upravo u vrijeme kada se uzorak nastao. To je, dakle, moguće da će priznati čak i teoretska mogućnost da se kroz cik-cak linije, nakon čega slijedi lagano zakrivljenom dijelu oko 30 m, dogodio se na loptu munje. Razmatranja ali u tim slučajevima razlikovati osobito na razini mašte, možete zatražiti pomoć tek na samom početku bilo znanstvenog rada, onda to mora slijediti objektivnu potvrdu.

 

Objašnjavajući težak vysvětlitelného fenomen kroz drugu tešku vysvětlitelného fenomen je vrlo težak način i između uglednog znanstvenog metoda je definitivno ne. To sadržanu u potpunosti na rubu, kao i više ili manje vjerojatno opciju. Ravne linije u uzorak je više, je znatno kraći, ali neki vjerojatno stvorio povezujući oružja šokove udarajući u neposrednoj blizini zajedno. Svi krugovi su stvorili utjecaj mnogih oružja mnogo razgranata ispuštanja, od kojih su neki pristupile zajedno na terenu, a jedan iscjedak je vjerojatno da će se nastaviti tijekom zemlju (dok cik-cak, onda je gotovo ravna) mnogo dalje nego što je uobičajeno u sličnim slučajevima.

 

Napomena: postoji fotografija u kojima postoji nekoliko stotina metara dugom nizu - putovanje suhozemni od likova u daljini, gdje je vjerojatnost izloženosti loptu munja više vjerojatno, iako je, naravno, potpuno potvrđene. Također, to može biti jedini način električna iscjedak iz površine Zemlje.

 

Na mjestu gdje glava udara RS, nakon vrlo kratkom vremenu postoji ogroman višak električnog naboja. On je odmah mogao biti zavedeni u zemlju samo vrlo dobar dirigent. Ako je nešto kao vrlo dobar dirigent u mjestu ne postoji, što je u području vjerojatno i više od 99% slučajeva, u potrazi za izlaz iz utjecaja mjestu i izvan bilo više ili manje slučajnim smjeru. To se događa gotovo bez obzira u kojem smjeru otpor je manji, jer budući da za takvim velikim strujama, koje se javljaju na licu mjesta, da se tako izrazim, ne otpor je vrlo mala. Vodljivost bilo na licu mjesta, javlja materijala za potrebe preusmjeravanja struja nekoliko tisuća ampera previše niske. Lokalno grijanje, ionizacije okoliš, ali može vodljivost na neki način vrlo kratkotrajno povećanje (Dielektrička). Zatim preostala energija u tom smjeru prilično brzo isprazniti u podzemlje.

 

Ponekad struje podzemlju vodio vrlo loše (možda postoji relativno niska vlaga), a zatim se proširila struje preko površine Zemlje mnogo dulje nanese toliko kukuruza usjeva u više štete. Niz se onda može izravnati , leži na tlu do oko 90%. (foto)

 

Ponekad iscjedak može odvesti podzemnim rutu, što otprilike oponaša strukturu korijenje. Uvijek fraktalna struktura. Takav fraktal može izgledati nešto poput naopako i okrenuo zemlju u udubljene četinjača - smreka, bor, ali i bjelogorično drvo - topola, basswood. U sve navedene u ovom stavku su i slučajevi oko mjesta udara je raširena prilično točnu kružni područje u kojem je prisutan život opasne napon korak. Nemojte biti previše čudno, jer u maloj udaljenosti od utjecaja olujnog ispuštanja (desetaka metara) će biti u opasnosti od smrtnih opasnosti nikome ikad. Korak napon preko područja kruga je približno konstantna, izvan kruga odmah padne na nulu. (nákres)

 

Udio podzemnih građevina na električnim vodovima

u obližnjoj podzemnoj (arheologije, geologije, industrijalizacije - komunalne)

 

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava. Oboljeli biljnih tkiva oslabiti vrlo sporo, zbog velike inercije, a time i vrlo sporo tekuće promjene u biljkama ( EPP , Kronologija ). Jer ponekad na lokalitetu može odvijati vrlo složene smetnje i rezonanci, ponekad može stvoriti vrlo zamršen uzorak. Jedna munja iscjedak zrači energiju koja električna lokomotiva putovao nekoliko tisuća kilometara. Prosječna (!) Ispuštanje. (Pojednostavljeni objašnjenje)

 

To je vjerojatno jedan od najvećih hoax i zabavno, šale, koji kada se Majka Priroda iz radiš zapanjeni čovječanstva stotine, čak tisuće godina.

 

Uz spomenutih ideja je moguće ne složiti, također možete prosvjedovati protiv njih, ali to je stvarno sve o tome što učiniti s njim ili protiv njega može učiniti. Tzv. postulat Jara Cimrman.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Ako netko kaže da on može posvetiti kvantnu fiziku bez uključujući  N.Bohrgotovo lud, samo potvrđuje da je razumio gotovo ništa tamo odehrvá.
Munja je pojava, koje smo  R.Bransonimao bolje izbjeći.
Priroda se ne žuri, ali  Lao TzuNo, sve je završeno.
z