Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi kukuruza-u-lovac-bljeskalice . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugova u žitu - Munja Hunter
Najjednostavnija opcija "lov" munja slika je usjev krug je zapravo također vrsta fotografiju.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Stvaralački čin traje samo iznimno kratko vrijeme, kompromis brzo kratko vrijeme postaviti kamere i hvatanje plijena u ovoj maloj kutiji.  H.C.Bresson
Najvažnije od svih svojstava je intuicija. A.Einstein
Znanost je danas tehnologija sutra. E.Teller

To je moguće uhvatiti munja?

Ne, ali možete uhvatiti.

PagPh
Snimite osjećaj utvrđivanja prilično točne, (metara, na desetke metara) ili vrlo precizan (cm) utjecaj točka, polaritet, snaga i vrsta (oblak - prizemlje, oblak - oblak), vrlo precizno vrijeme pražnjenja (nanosekundi).

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Za više informacija o elektroničkom i fotografski izmjere pozicije i mjerenje intenziteta bljeskalice će biti postavljeni ovdje kasnije, tako da sada postoji uglavnom se nalaze objašnjenje sličnosti lodging , oštećenja, slabljenje žita i fotografski proces

 

Fotografije snimanje flash svjetlosnim efektima iscjedak.

Biljna krug je rekord od fizičkih učinaka grmljavinskog pražnjenja - fotografije prirode.

 

Krugovi u žitu su kao "fotografije prirode".

Fotografski emulzija sustav kukuruza peteljkama (snimanje materijala s veličinom zrna od jednog do nekoliko tisuća piksela po kvadratnom metru). Izloženost odvija u djeliću sekunde, vjerojatno dijelom i zbog indukcije, djelomično neposrednim vodstvom struje, i pohranjeni u biljnim tkivima isprva samo kao proizvodi elektrolizom, što uzrokuje njihovu djelomičnu štetu. Radi kao programer prirodnih procesa - prvi Elektrokemija, a slijede kemije, biokemije, biologije, slabljenje tkivo patologije. Proces traje prosječno opoziv nekoliko tjedana i vrlo je postupno - prvi Polehňa , savijena stabljika stabljika blizu prizemlju točke intervencije, i dan za danom dodati više. Na nekim vrstama biljaka često je moguće odrediti vidljive promjene u nekoliko dana do nekoliko tjedana prije polehnutím , savijanje stabljika na terenu (tipično u tom pogledu ječma npr.).

 

Proces smještaj , oštećenja, oslabiti, možda u nekim fazama ili potpuno nalikuju proces porazan, kada biljke su izloženi različitim uvjetima stresa, kao što su nedostatak vlage često. Ponašanje biljaka u uvjetima nepovoljnih rasta (nedostatak vode, nedostatak ili nedovoljna hranjivih sastav, pH, visoka temperatura) se tretira u detalje, na primjer u Priručniku bilja i usjeva stresa , Mohammad Pessarakli , CRC 2010. Razotkrivanje biljkama slične stresne uvjete mogu imitirati takve procese i potvrditi. To je moguće provjeriti ponašanje biljaka nakon prolaska određenog iznosa elektrana ili njihovih dijelova - obitelji, subletalni, smrtonosan, a vrlo nadletální nadletální prednosti. Hoće li biti procesuirani od strane druge stranice. Kao primjer može se primijetiti, na primjer, nakon prolaska vrlo visokim dozama električne nadletálních bilo dio biljke ili u njegovoj blizini je vrlo često moguće pronaći da je toliko toga je spaljeno ;-)

 

Od ostalih eksperimenata, moguće je utvrditi da je nakon prolaska visoke doze nadletálních dijelova biljaka koje nisu izravno relevantni za fotosintezu i razmnožavanje, kao što je u slučaju lipnicovitých slamke, a tijekom svog promjera, može sve stanice u pogođenim dijelovima takvih biljaka potpuno umrijeti. Ovaj dio biljke, ali je još uvijek u mogućnosti da i dalje u potpunosti obavljati funkcije netaknute provodnog tkiva, a biljka može gotovo bez posljedica potpune rastućeg ciklusa.

 

Postupno (duga) smještaj , šteta, slabljenje može promatrati posebno u slučaju nepravilnog smještaja , savijanje stabljika na tlo. U slučaju pravilnog oblika ponekad može doći prenoćište , stabljika savija prema dolje brže, dijelom i zato što je u njima, u nekim slučajevima vjerojatno također uključeni vrlo intenzivan šok za normalan promjera, na koje mogu doprinijeti Butterfly Effect (vidi) Domino Effect ( vidi), a učinak od dva ispusta (vidi)

 

Munja iscjedak je relativno složen fizikalni proces.

Sastoji se od niza uzastopnih faza, u ukupnoj dužini rijetko prelazi jedan drugi. Njegova razdoblje najveće energije,Return StrokeTijekom koja emitira više od 99% svih energetskih pražnjenja, oko 10 mikrosekundi, najviše nekoliko desetaka. Pojedine fizičke manifestacije mogu biti snimljeni na različite načine, najčešće u elektromagnetskom polju. Ipak, relativno kratak, ali za potrebe istraživanja provedenih postoji dovoljno analizu i opis svake faze je uključen u izbornik i podizbornik bljeskalicom, s linkovima na resurse. (To će biti znatno proširena)

 

Mjereći i proučavanje svojstva munje ispuštanja su se obratili različitim istraživačkim institucijama diljem svijeta. Često je to povezano s workstation proizvodnju energije, jer su radnici imaju njihovi problemi već pregledani od puke principu. Prvo, naravno, mora biti zanima kako se proizvodi struja konkurenciju. Drugi jednako važan faktor je interakcija između distribuciju električne energije i munje iscjedak, koji su dvije vrste: izravna intervencija i indukcija. Detaljnije informacije bit će stavljen na leđa izbornika i podizbornika bljeskalicom.

 

Evo samo na marginama: neke biljke i njihovi dijelovi mogu pogoditi i oštetiti pukim indukcije električne energije u tijelu postrojenja (žice) nakon grmljavinskog pražnjenja. Indukcijska struja za grmljavinskog pražnjenja u vodičima su prilično detalj u Elektrotehnički standardima, IEC (HR) 62305. Ali oni služe kako bi zaštitili i osigurali električnih vodova i električnu opremu iz struje groma, izravno ili inducirani. U svakom slučaju, ali biljka je žica, to se odnosi na istim fizikalnim zakonima i količina energije koja se može provocirati, njegova šteta može biti dovoljna. Naravno, biljka je uzemljen dirigent.

 

 

Da dostavi dokaze da su krugovi u žitu formirana grmljavinskog pražnjenja, potrebno je pratiti mnoge pojave i posljedice koje prate munje iscjedak i slijediti. No, vrlo je vjerojatno da je najveća količina dokaza uvjetom još potpuno nesvjesno, istraživači misterija tog fenomena sebe. To je, naravno, potrebno im je lijepo, hvala, iako su svi još uvijek ide zajedno u smjeru koji se može nazvati ćorsokak - "Ne na taj način, prijatelji" (theatresand)

 

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Postoje trivijalne istine i prave istine. Suprotno od trivijalne istine je jednostavno neistinite. Suprotno od duboke istine je opet istina.  N.Bohr
Dodirnite znanstvenik i dirati dijete. R.Bradbury
Svaki put kad netko obavlja stvarni glupost, to je vrlo ušlechtilýh razloga.     O.Wilde
z