Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-sažeti . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugova u žitu - Sažetak
Web predstavlja relativno jednostavno objašnjenje o tome kako su nastali tako "misteriozne" krugove u žitu
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

Objekata mogu se svrstati znanstveno u tri glavne kategorije: one koje ne rade, oni koji se pokvario, a one koje smo izgubili. R.Baker
Svatko može biti u krivu, ali samo budala ustraje u zabludi  M.T.Cicero
Možete postati odgovorni zauvijek za ono što su pripitomili.  A.S.Exupery

Krugovi u žitu krugovi u žitu, kratak opis

PagPh

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Uvod

Ova stranica uz relativno jednostavno objašnjenje načela usjeva krug donosi možda i razumljivo objašnjenje da je sve spljošten , leži na prizemlju žita u svijetu događa na isti način - slabljenje biljaka (njihova djelomična povadnutím) prolaz struje nakon olujnog ispuštanja. Zanimljiv fenomen je također činjenica da smještaj , savijanje stabljika na terenu ne moraju pojaviti odmah nakon osvajanja, bio bi vjerojatno u većini do nekoliko dana nakon ispuštanja, često tijekom lijepog vremena. U slučaju pravilnog oblika zajedno kombinira nekoliko čimbenika koji pridonose pravilnosti oblika, kao i činjenice da je većina od njih pojaviti vrlo brzo, ili najviše u roku od nekoliko sati ili čak i brže. Ove pojave su razvijeni u detalje iu mnogim drugim podstranica.

 

U većini slučajeva, kada je spljošten , leži na tlu ne bi bilo regularno strukture zrna počinje poléhat , zavoj na terenu (savijati prema dolje) na broj dana ili čak tjedana nakon munje pražnjenja i, ovisno o intenzitetu oštećenja postupno se dodaje sve više i više površine do žetve. Intenzitet štete smanjuje se s udaljenosti od najviše bodova munje, tako da postupno poléhají , savijati stabljika na površini zemlje na sve veće udaljenosti iz primarne mjesto radnje.

 

Žito može polehnout (stabljika zavoj na terenu) u dva različita načina - Odjednom i polako.

1) - iznenadna smještaj , savijanje stabljika na zemlju

U prvom slučaju, biljke više nakupljaju štetne tvari koje nastaju elektrolizom najveći, a biljka postupno slabi. Ipak, više traje stajati okomito. Tek kad slabljenje dosegne takav opseg da biljke matičnih blizini tla (gdje je zbog djelovanja sile poluge je najveći) više ne mogu odoljeti sile koje utječu na to. Najčešće je to djelovanje vjetra, može biti, ali i vlastitu težinu biljaka. Zdrave biljke takve snage će biti u potpunosti bez posljedica odoljeti. Snage stabljike tik iznad tla, obično oko 2-5 cm, savijati bez lomljenja i biljke će lagati. Stvarni proces prenoćište , savijanje stabljika na tlo ponekad može potrajati nekoliko sekundi, ponekad minuta, maksimalno sati. Znakovito je da je odmah nakon ležao na tlu barem kratko vrijeme jednaka kukuruza stabljike, neposredno iznad tla savijena bez prekida . Mali dio od stabljike, najviše do 10%, pogotovo na rubovima spljošten , leži na površini, ali to može biti u blizini tla, umjesto samo savijanje i lom. To je uzrokovano činjenicom da su rubovi spljošten , leži na površini zemlje nije više stabljika tako oštećen, i pod drugim okolnostima bi ostati cool država. Utjecati na njih, ali velika težina brzo naslonjena stabljika blizini, naginjući se jedni protiv drugih oko sebe i tako formira kontinuirani tešku masu. Stabljike zrna težine sustava, oslanjajući se jedni na druge, osim, samo je područje od nekoliko kvadratnih decimeters mnogi kilograma. Ovaj volumen će formirati podsustave biljke obično površinu od oko 30 do 50 cm, osim što se u slučaju zelene pšenice sa klip već stvorili, ili neposredno prije, ukupna težina i više od dva kilograma. Prosječna težina pšenice usjeva s potpuno razvijenom zrelih klip je oko 7 kg po 1 m 2 , bez dodatnog vlage isporučuje kiše ili rose, koja se može dodati više od još 50%.

 

Opisano stvarno smještaj , stabljike savijanje na terenu ne na cijeloj površini, koja se odnosi ne pojavljuju u isto vrijeme. Vrijeme savijanje snop slamke se mogu razlikovati na nekoliko dana.

 

Odmah nakon opisanog brzog prenoćište , savijanje stabljika na tlo svaki takav paket ležao na tlu pod kutom od oko 90 stupnjeva na normalnim ravnim stabljika žita. Odmah dolazi druga faza - kukuruz počinje podižući leđa kroz čvorova - čvorova. Čvorovi za razliku od internodija sadržavati deliv meristems, i može promijeniti oblik, omogućujući biljka sazrijeva klip ili barem zadržati uspravno. Prvo internodija, odmah iznad tla (savijena), neće nikada. Drugi i treći iznad njega obično neće. Isto internodija uz klip je gotovo uvijek ispravlja, i ​​neki drugi ispod njega barem djelomično. Zdrava dobro razvijena pšenica ima 6-7 internodija. Za potrebe promjena smjera internodija čvorovi mijenja oblik. Na suprotnoj strani u željenom smjeru ravnanje, broj stanica (nepovratno) čvorovi tamo buja, zgusne i počne savijati željeni smjer. Opisao proces počinje nekoliko minuta nakon podnošenja , savijanje stabljika na tlo. Čak čvorovi koji ne kako bi se poboljšala biljka (prvi 3-4 od tla), što je nastavak napora, kao rezultat, ali samo povećati. To ga čini moguće za neko vrijeme, kao što su puzanje , leži na tlu, ječam pronaći čvorovi 5x više u normalu.

 

2) Soft smještaj , savijanje stabljika na zemlju

U ovom slučaju, biljke nagnuti prema dolje vrlo sporo, a cijeli proces može potrajati dulje od 14 dana. Tijekom takvog procesa, ali to nikada neće dogoditi da barem za kratko vrijeme ležao stan na terenu preko ravnom oštricom, jer pojedini čvorovi preko internodija kontinuirano usmjeravaju barem onoliko spike pokazuje okomito prema gore. Zemlja je manje od internodija, ponekad samo jedan, pa čak i spljošteno , leži na podu biljke su daleko manje vlage oštećen, a posljedice proizlaze.

 

Bitna osobina tijekom sporog prenoćište , štetu, slabljenja činjenicu da oblik proizlazi uzorak je više potpuno neprimjetan. Zatim tu je duže razdoblje u trajanju od nekoliko dana, kada je gotovo neprimjetna. No, on je prešao granicu, to nije vidljiv na sve, i pažljiv promatrač mogao vidjeti to primijetio. Nakon nekog vremena, još nekoliko dana, ali to prelazi granicu, kada je relativno lako zpozorovatelný.

 

Nákresy, diagramy

 

 

Parcela da su procesi opisani u većini računa, je ( vidi ) negativna geotropism (gravitropism). U brzom prenoćište , savijanje stabljika u zemlju je vjerojatno da će promijeniti smjer rasta nekih biljnih dijelova sudjelovati u phototropism.

 

Najvažniji značaj opisanom procesu je zaštititi zrenja uši i žitarica sadržane prije podzemne vlage, ili prije višak vlage iz kiše, koja je u kontinuiranom masovno polehlých čije stabljike leže na tlu drži biljku znatno više nego na biljke stoje. Stoga pridonosi vrlo značajno za razvoj plijesni i truleži, a oštećene biljke mogu upasti i onda neke druge bolesti i štetnika. spljošten , leži na podu postrojenja, koji će ležati na tlu, zapravo značajno zagađen plijesni i trulež, klipove i dalje možete usporedno Uspješno sazrijevati bez osnovnih fytopatologičtí imenovanih dužnosnika i njihovi sljedbenici došli do njih "na vrijeme", čak i prije žetve. Zrno u uhu, koji će ležati na tlu dok žetve, uopće nije zrela, a kukuruz u njima pokazuje znatan nedostatak sazrijevanja. Zašto bi to također nije, kad ostane bez žetvu.

 

 

 

Sažetak - nekoliko osnovnih bodova

Prvi Poljoprivrednici su oduvijek znali da je munja u polja uzrokovati primjetna slabljenje biljke na smrt zbog veće površine (nekoliko desetaka četvornih metara), to je potpuno objektivni i provjerljive činjenice, koje se nalaze u stotinama članaka i znanstvenih publikacija.

Postoji nekoliko primjera (photos, Linkovi)

 

Drugi Poljoprivrednici gotovo uvijek znao da biljke pogođeni munja vrlo često pokazuju nespecifične znakove slabosti i sekundarno napali bolesti i štetnika. To može dovesti do zbrke s drugim uzrocima, a ponekad čak i primarni uzrok ostaje neotkriven. Mogući dokaz spominje tvrdnja kroz brojne članke i znanstvenih publikacija. Gotovo uvijek postoji mogućnost čvora Uzroci Opetovano je naglasio (vidi ...)

nekoliko primjera (photos, Linkovi)

 

Treći Poljoprivrednici se, naravno, uz sve drugo odavno otkrili da munje likovi navedena u nekim, iako nisu svi slučajevi mogu dogoditi prilično točno u krug. Dakle, za njih, činjenica da su krugovi u žitu uzrokuje munje iscjedak, čini gotovo nema iznenađenja. Je li moguće da vjerujem da velika većina poljoprivrednika kao vrlo jednostavno objašnjenje uvijek očekuje. Iz razloga koji su navedeni drugdje, ostavljajući ga za sebe.

Primjer - suncokreti. Tu ću spomenuti primjer jednog usjeva i jedan objavljivanja (odkaz). Štoviše, ovaj monothematic publikacija navodi da zrna (trava - Poaceae) munje Visok postotak zastupljenosti preživi, ​​za razliku od usjeva s znatno nižim gustoće sjetve. Jedan od mogućih razloga može se smatrati da rozložitější biljke mogu biti pogođeni električne energije integrala, u odnosu na veličinu do oko jednog kvadratnog metra zemljišta na kojoj se nalaze. Pojedinačne biljke stoje lipnicovitých, gdje je jedan od njih može imati najviše deset centimetara kvadratnih, oni mogu biti hit vrlo neujednačeno. Dok su neki svibanj primiti sto puta smrtonosnu dozu, nekoliko stotina drugih u neposrednoj blizini zbog viših doza zaštićenih. Stricken biljka za održavanje višekratnik poput minijaturne gromobran. Dok druge biljke su također pogođeni, ali ne i smrtonosno, a time i preživjeti, iako s primjetnom slabljenja. To će na kraju dovesti do podnošenja , savijanje stabljika na tlo. Moguće je neko vrijeme nakon munje štrajk primijetio stanjivanje usjeva. Ja spljošten , leži na tlu s biljkama, ali često može podići nekoliko desetaka centimetara i natrag korištenjem fototropismu geotropismu kroz poznatih funkcijskih čvorova internodija nagiba prema gore sve dok na kraju oni mogu uspješno sazreti i brati.

 

 

4. Svaka ozbiljna poljoprivredna istraživanja u području oštećenja i smještaj , savijanje stabljika na tlo u obliku bilo usjeva uzoraka, često se u krug, bio desetljećima ispred vrlo ružan način, diskreditira i gotovo zaustavljen zbog dva staračko srce pijanaca koji su imenovani Doug Bower i Dave Chorley. Dakle, poljoprivrednici diljem svijeta ponudio ruku pomoći iz nepristranog promatrača i povremene istraživač, koji ne samo između "poljoprivrednih radnika". To mu omogućuje, s druge strane, pitati za pomoć previše drugih, često vrlo udaljenih i naizgled gotovo potpuno nevezano polja istraživanja, znanosti i praksu. Uzorak znanstvenih i istraživačkih polja, koji, osim sebi agrobiologija i srodne prakse mogu koristiti pokušati objasniti ovaj nije osobito tajanstveni i sasvim razumljivo fenomen, nalazi se ovdje .

 

Imena Doug i Dave oni znače za istraživanja u poljoprivredi od kasnog dvadesetog i početkom 21. stoljeća gotovo isti kao i imena podrazumijevaju Olga Borisovna Lepešinská i Trofim Lisenko Denisoviča genetika za svijet u sredine dvadesetog stoljeća. Ako D & D je diskreditirajući njegovi postupci nikada nezinscenovali, poljoprivrednici će imati vrlo tajanstveni aferu odavno sami riješiti. Potpuno prirodna povijest promatranje i olakšice najduža u sredinom devedesetih godina. Kao iu mnogim drugim mjestima na ovim stranicama u više navrata spominje, a vrlo su slični fenomeni su uvijek bili u dovoljnoj mjeri kako bi saznali i dokumentirano u dovoljnom broju stručnih članaka i znanstvenih publikacija. Kako bi se osiguralo da svi zajedno čine dovoljno kišobran materijal na pitanje smještaja , oštećenja, slabljenje žita, da li u pravilnim ili nepravilnim jedinice kompletno, stvarno sam propustila mali korak. No, takav potez nikad nije napravio, prvenstveno jer znanstvenici koji bi se željeli ozbiljno posvetiti polehlému , oslabljena, ozlijeđeni zrno će morati platiti marginalno alaspoň i zrno polehlému , leži na tlu u redovitim obrascima. To je stvarno jako teško posvetiti ozbiljno pitanje koje je bilo kao dvije mA mentalno retardirane osobe, tako odvratan način diskreditira.

 

Novoimenovani ime za par D & D: Mentalno usporivač

Očito se odnosi na svakoga tko je ikada bi željeli slijediti (ili možda čak i stvarno težak)

 

D & D je imao i možda još uvijek imaju neke sljedbenike, ali nitko ne zna. Međutim, njih dvojica su uvijek bili najveći, najpoznatiji i najznačajniji. OBL i TDL su svakako u to vrijeme i dugo nakon mnogo sljedbenika, čija su imena sada nepoznata. U stopama OBL i TDL danas srećom nitko stvarno nekráčí. To neće potrajati dugo, i stopama D & D sigurno uskoro će marširati nitko. Ako ne, prije ili kasnije, stvarno bilo koju od svojih sljedbenika, pravi autor rukujući se. To bi sigurno nitko nije htio, kao što nije potrebno pitati tko, čak i ako je njegov mozak bio bez obzira koliko ludo ...

 

To ne mijenja činjenicu da je kao obilježje svim svojim aktivnostima (D & D), njihov cijeli postojanje u svijetu, kao i rad na njemu, možete navod klasik:

 

"On želi da povraćati"

 

Točno isti izjava, naravno, također se može koristiti za karakterizaciju aktivnosti OBL i TDL.

 

 

------------ Kraj nekoliko kratak sažetak bodova --------------------------------- -

 

 

 

 

 

Izvorna verzija

Sljedeći je samo starija verzija teksta, izvorno sadržane u sažetku stranici. Velika većina je sve naći i na drugim mjestima, a što oni još uvijek nedostaje negdje, tamo će na kraju preselili. Engleska verzija stranice nalazi se samo isječke.

 

Potpuno nova, strogo znanstvena teorija lišen bilo kakve sugestije ili pseudo pavědeckého istraživanje.

 

To se može objasniti barem tri "nevyvětlitelné" fenomena koji se javljaju na mjestima krugova u žitu. To se može smatrati objektivno postojećih pojava i da su njihovi promatrači i autori raznih članaka i publikacija, te pokušava objasniti na žalost, gotovo bez iznimke, samo negdje na osuditi "záhadologie" paranormalne pojave, ne mogu objasniti podnosi verziju, ali mnogo puta ponovljive Eksperimenti u laboratoriju je vjerojatno da će u potpunosti dokazati:

 

(Autor je u razdoblju od svibnja -. Lipnja 2008 Postupno dodati više, i na drugim mjestima, a 2011 to više nije moguće reći da se takve pojave mogu se objasniti u potpunosti sve)

 

1) dugotrajno čvorovi

2) mikroelektroniku kvar

3) standardna odstupanja geomagnetska polje (ponašanje kompas)

4) Fiziološki anomalije biljnih tkiva i stanica

      fyziologiclé varijacije u biljnim tkivima (foto preuzeti i napraviti neki pravilan; break u mikroskopom)

5) Infra Red anomalije - veliki iznosa akumuliranog topline podzemlja

      povećana toplina zračenja na licu mjesta (ili manje uočljiva vlažnost tla), Juhu, postoji FOTO! 25. svibnja 2010, što je značilo da jučer!

 

nejasno ili ne vrlo dokaziva

6) poseban osjećaj i neke vrlo osjetljivi ljudi

7) uginule životinje

8) svjetla

 

1) postrojenja u žitu su spljoštene , leži na podu zbog slabljenja, s rezultatom da se može naknadno napali neke bolesti, pokušava podići opet, tako da dugotrajno čvorova) je standardna reakcija oslabio Roslin (bolest, nedostatak vode ili hranjivim tvarima , varijacije u pH ili biljka toksina) za smještaj , stabljici savijanja na tlo, čvorovi se koriste za održavanje zelenila u uspravnom položaju i bilo zrno Slama, spljošteno , leži na podu, da li djelovanje mehaničkih sila, privremeni prostor ograničenja (biljka koja je određeno vrijeme bilo predmet prisiljen odstupiti od okomito visine, "puzati ispod njega," bez mehaničkih oštećenja), a taj je objekt onda je uklonjen, ili bilo agent fitopatologiji - Utjecaj biljnih ili životinjskih štetnika, nedostaci u prehrani, navodnjavanje i u posljednje vrijeme, primjenom električne struje (uvijek postoji, ali još je znanost koja bi se bavila posebno važno)

 

Negativni učinci prolaz strujnih biljke mogu se podijeliti u nekoliko kategorija:

Formiranje nepoželjnih tvari djelovanja elektrolize,

promijeniti u pH zbog elektrolize prošlosti,

mehanička oštećenja stanica i tkiva biljaka uzrokovane pritiskom plinova nastalih tijekom elektrolize,

toplinska oštećenja biljnih tkiva i stanica s obzirom na Joule toplinske energije

i napokon se učinci nepoželjnih tvari i promjene u pH tla, uzrokovan elektrolize.

 

Iz onoga što je već na popisu, jasno je da se mnogo toga može iznenaditi da su neki rostliy preživjeti uopće, a najbliži fenomen koji bi mogao biti negativni učinci navedeni čimbenici u usporedbi, takozvani "transplanters efekt", kada biljka se nađe u potpuno novom okruženju je prethodno lišena velikog dijela korijena i mora na tim činjenicama neke koristi za dobivanje, pa nekoliko dana do nekoliko tjedana prestao raste. Učinite isto za nekoliko dana ili tjedana biljke u blizini mjesta gdje je munja iscjedak pao, potpuno zaustavlja rast.

 

Sve što nije prikazano ovdje, vjerojatno će umnožiti pojava dokaziva ponovljive laboratorijske eksperimente, i mnogo takvih pokušaja, ali nije daleko od područja električne energije, ali mnogi vrlo sličan već učinjeno (Biljna pod stresnim okolnostima)

 

Ono što je prikazano ovdje na, dosad promatrati samo u prirodi, samo promatrač, na samo nekoliko stotina slučajeva (tisuće fotografija). Stoga je za prelazak na puno tanjem ledu, i stoga, sljedeći stavak uključuju:

 

Naime, smatra se višestruko ponovljenom promatranja, ali još dokazati

 

Napomena: svi argumenti ovdje prikazani su znanstveno provjerljivi ili oboriva, tradicionalne znanstvene metode (osnovni) istraživanja, tako da opet ne toliko tanka led ...

 

To je (bio - to nije istina - dodao 2010) na temelju činjenice da su mjesta gdje nema smještaj , savijati kukuruzne stabljike na terenu odmah nakon grmljavinskog pražnjenja potpuno ili gotovo odmah, su mnogo rjeđi od mjesta gdje nije. Naprotiv. Promatranja iz 2010 dovodi do zaključka da je neposredna smještaj , savijanje stabljika na zemlju nakon osvajanja gotovo nikad ne čini.

 

To može biti i zbog položaja netočnosti prijavljenih munja ispuštanja, web stranice s koje su podaci izvučeni o položaju munje iscjedak uz intenzitet bljeskalice također prikazano kA munje polaritet i putovanja: oblak-oblak (krugovi u žitu) i oblak-zemlja (CG ), a ponekad iu slučaju deklariranog tipa CG zapravo može biti vrsta "cloud-stablo (CT)" ili "oblak u blizini visokonaponskih vodova (HAC ili chvt, CHVL)" u tim slučajevima, ali ne i nemoguće bilo koji dio ramena bljeskalicom "volje" iznad zemlje na visini od nekoliko metara, kao i onima koje su identificirane kao sigurno pražnjenje CG, dio staze prije konačnog priključenja na terenu može meandra dugo vremena (knjižice do nekoliko stotina metara), samo nekoliko metara iznad zemlje, te u obližnjim postrojenjima proizvode vidljive promjene uzrokovane elektrostatskim i elektromagnetske indukcije. (Šnepov 2008)

 

Tvrdnja u sljedećem stavku, ali mogu jako biti pod utjecajem lokalnih uvjeta podzemnim, koje karakteriziraju kao zrakoplovstva arheologije cropmarks, frostmarks ili soilmarks.

 

Čak i ako postoji mjesto gdje, ili u munje blizini pdpadl iscjedak, bez vidljivih smještaj , savijanje stabljike biljaka na terenu, gotovo odmah nakon osvajanja, (minute do sata), postoji primjetna promjena boje stoje, ona bi se okarakterizirati kao "sijedu" ili promjena u spektralnom refleksije na istom mjestu moguće je promatrati nekoliko dana nakon zaustavljanja Ruse (pogođenim biljke su znatno niži od okolne vegetacije, nakon nekoliko dana ili tjedana mogu smještaj , savijanje stabljika rastu prizemlju postrojenja, ali s vremenom će se nastaviti.

 

pretpostavke navedene ovdje, ali morat ćete provjeriti na stotine tisuća drugih mjerenja, najbolju opciju kada suočenja sa snimljenom munje naravno iz različitih smjerova (vrijeme - lapse fotografije, po mogućnosti programirati i na Canon foto timelapse - Chronicles of rasta zrna i istovremeno snimanje munje)

 

slika: spljošteno , slamke leže na biljci prizemlju kukuruza je oštećen od strane bilo fytopatologického čimbenika (ako potpunosti umre) pokušava stalno podizati natrag u vertikalan položaj, stupanj oštećenja na nju ili nisu uopće ili samo djelomično, i sa vrlo niskim stupnjem oštećenja gotovo ili u potpunosti ne uspiju, onda sve takve biljke, ali neizbježno otkrivaju 'dugotrajnih čvorova "u usporedbi s okolnim zelenilom

 

Pitajte za geologa: ono o rezonantnoj frekvenciji Zemljine površine, moguće je da su česti (nekoliko puta godišnje za milijune godina) munje ispuštanja u jednom mjestu podzemna formira neku vrstu "provode kanala"? (Podzemne munje?)

 

2) Što mogu reći? Upute svi slični uređaji se navodi da su neki čak tvrdili izravno na uređaju, iako fino ispisati, ali to svakako pogotovo u Americi "može uzrokovati pod statičkog elektriciteta." Istraživači su otkrili mjesto gdje se svakako može biti spremljena čak i stvarno "Preostalo statički elektricitet", i doista "velike snage", srećom bezopasno oblik. Također je moguće ostvariti ono što se koristi u svim tim uređajima za prijenos i pohranu podataka? Električni naboj. Dovoljno je sjetiti kako upakiran su svi CMOS mikroelektroničke komponente ili kontrolera (PCI i druge zajednice) za računala? Aluminijska folija ili plastike (kao s metalik sjaja), koji je izričito navedeno da se električki vodljivi, pa nije mogao doći na statičkog elektriciteta ...

 

3) Ova opcija će sada biti lijevo u potpunosti bez komentara, ili bolje rečeno, bez svoje objašnjenje. Ne morate se brinuti, iako fenomen je dokumentirano u detalje i sa velikom vjerojatnošću također objasnio, ali samo ako je "second hand", tj. s interneta i tu i tamo neke od tih stručnih publikacija. Kao što je već spomenuto negdje, autor redaka nije bio ni jedan život, posjetite žitu, niti u doglednoj budućnosti ne namjerava mijenjati ništa. Ali to može dati neke smjernice, svojevrsni predložak koji način ići. "Munja Inducirani (zaostali) magnetizam", geologija, arheologija - vidi svemogućeg Googlea .

 

Nastavlja se:

Oni će biti popraćen drugim dokaza i argumenata, uz predočenje kohololiv postala toliko revnitelji zagovornici teorije "Bljesak", koja će biti iznenađeni ako žitu u bilo kojem trenutku na Zemlji je bilo koji drugi način. Oni su jednoglasno osudili svakoga tko bi željeli stvoriti uzorak ili ga ikad pokušali za sebe samo rekao. Pa, objektivno gledano, bilo je takvih pokušaja. No, kada je u odnosu na njihovu "produktivnosti rada" sa samo originalne pravom agent (zakoni fizike, priroda, Bog, koga god molim) - usporedba će uslijediti negdje u tekstu, takvi nasljedovatelji imati za život, sve do smrti, ili dok vrijeme kada će oni biti lagan Alzheimer njih će potjerati stravičnu pojma što je to glupo da se ploče i žice i pokušati ići u polje stvoriti imitaciju. Osim toga, postoji mnogo više, ali koji nikada zapravo nije stvorio ništa, samo pokušao prijaviti pod tuđeg rada (zakoni fizike, priroda, Bog, što god želite). To se zove obmana, laži, plagijat, krađu autorska djela, i neka osoba s kao sada tako tretiraju.

 

4) Do sada se pripisuje utjecaju mikrovalne pećnice, ali to je sasvim obični promjene uzrokovane topline (Joule), što je rezultiralo s prolaskom struje vodiča u skladu s Ohm zakona. Drugi dio akcije može se pripisati Coulombovom zakonu, jer sadašnji prolaz vlažan materijal (biljne stanice) dovodi do elektrolize, a može uzrokovati oštećenje tkiva i pritiskom plinova proizvedenih elektrolizom, i elektroliza proizvode i utjecaj lokalne privremene promjene u pH Inter i izvanstanični rješenja i tekućine.

 

5) gotovo nikakva pozornost, a cilj istraga još nije ...

i bio je: http://www.cropcirclesecrets.org/infrared.html nije mnogo više ili manje slike apsolutno neuvjerljivi, moglo bi se reći potpuno beskorisni. Slične slike (potpuno prazan, ne spominje spektralna osjetljivost detektora), moguće je čak iu smislu znanstvenog istraživanja, opisan kao pravi "govno". Određene IR anomalija povremeno bi trebao biti vidljiv, u podzemlju može biti odmah nakon šoka munje "akumulirati" nekoliko desetaka do stotina, au nekim slučajevima čak i više kilovat sati električne energije pretvara u toplinsku energiju. Za daleko više uvjerljiv može smatrati relativno brojni iskazi "suhom" pod uzorkom.

A sad je vjerojatno moja slika:.. (Naglasiti da je to u stvari ne biti, ali to će se dodatno povećati, iako, naravno, nije u cijelosti potpuno potvrdio Prema stas ništa kutija ležala neobrađena Vizualno kao ako su prisutni na licu mjesta bio je nešto kosu tla protiv okruženju, to je naravno vrlo subjektivan dojam.

 

6) Čuvajte se slobodnih radikala. "Istraživači" Nalazimo se na mjestu gdje se, iako je za vrlo kratko vrijeme (više od nekoliko desetinki sekunde) uključeni nekoliko milijuna Temelin snage više od jednom (100mW jedinica će osigurati milijun volti na 100A, radio ovdje do nekoliko stotina tisuća ampera na razliku potencijala (napon) i više od nekoliko milijardi volti). Stvarno nitko ne može čuditi da je mjesto gdje je nekoliko sati ili dana radila nekoliko milijuna elektrane Temelin odjednom, osjeća nešto čudno i neobjašnjivo.

 

7) Životinje koje žive u divljini, tu hrobečky umrijeti a ti ne. To je, dakle, ne čudi da uginule životinje mogu se naći u mnogim mjestima (ne raspadaju dok ne budu uništeni ili druge životinje). Ovaj fenomen bi, dakle, ne smatra da je previše podrške u slučaju dokaza usjeva krugovima munje ispuštanja. Žao mi je za nas ptica pjevica, ali ako je njegova smrt stvarno ima veze s onim što se dogodilo prije nekog vremena, a onda je vjerojatno umro od straha, jer ako stvarno usmjeriti hit od jednog kanala munje pražnjenja, to će vjerojatno eksplodirati. Gdje možete se mogu pojaviti ostali statički elektricitet u nekim podzemnim kondenzatora (kamenje su prilično dobri dielektrična i izolacijski materijali) Stotine tisuća džula (prosječna iscjedak je između jedne i deset milijarde džula), stvarno se može dogoditi naizgled neobjašnjive svjetlosne efekte - Sparks kratko i dugo raznobojni iscjedak, požara ili kao Ilija

 

Nema potrebe da ostanu i rade produktivnost i (People-imitatori i priroda u vezi s fizičkim i drugim zakonima) smatrat će se prvo, u slučaju da se osoba, koja je, do nedavno, neke skupine ocjenjivača fenomena predstavljaju kao jedino moguće: stvoriti jednostavan uzorak, koji se sastoji od jednog ili nekoliko krugova ili njihovi dijelovi, što može potrajati nekoliko (recimo tri) ljudi, uključujući projektiranje, proizvodnju i pripremu potrebnih rekvizita za nekoliko sati - kažu tri. Cijena materijala zanemaren, a tri revnitelji radnici će biti nagrađeni od strane kažu 50 € po satu, jer nema goons za prijevoz na bilo kojem mjestu konzumira goriva i automobila zamortizovali. Hoće li biti ignoriran i bilo štete. Čelo iznos potreban za pripremu rada, i došao do 450 eura. Rezultat je relativno primitivni oblik, nije jako točna, a ako je on morao biti ocijenjen kao znak u školi, minus 3-4. Još bolje, originalni i složeniji oblici stvara bljesak (točnije, sustav je mnogo vjerojatnije da bljesak, bljeskalica koje slijede jedna ili više (do 25 otkrivena, obično 5-7) naknadnim ispuštanja, koje nastaju između miješanja i rezonance, dodatno važno je shvatiti da čak i jedna bljeskalica, bljeskalica, odnosno mjerila koja je zabilježena kao jednog pražnjenja mogu imati neke ili cijeli sustav paralelnih i izvrtati ruku da padne na zemlju u trenu ili u minutnim intervalima, a ona može međusobno nasilno - i elektrostatički interakciju elektromagnetski, rezonirati i stvarati sve vrste smetnji;

Rezultiralo oblik je geometrijski vrlo precizan, potpuno bez geometrijskih grešaka, a treba vrednovati po školskom ocjenom, moguće samo procjena je jedan od

 

Proizvodnost rada? Pretpostavimo da je rezultiralo uzorak će biti nagrađen isti iznos, 450 €, iako je puno precizniji i kompleksniji nego vyťapkali teško trudu circle odluka. Smatra i ostali izvedeni elektromagnetska snaga potrebna za stvaranje ga procjenjuje 100/1000000 od sekunde. Vremenski interval između dva uzastopna rafala, koji je samo nekoliko stotinki sekunde, naravno, nije uključena, to je "dopust". Munja ispuštanja stoga "uzeti jedan sat" (450 x 3600 / 0,0001) 16000000000 200.000.000 €. U usporedbi s tim, circle odluka s "velikodušnim" nagradu za 50 € po satu, malo suckers. To je prilično dobro, da su prirodne sile rade besplatno ... (I da nemaju sindikate)

 

Poštovani circle odluka! Ja ne osjećam, u usporedbi s prirodnim silama koje stvarno samo oni često vrlo složena i totalno protiv svoje kreacije čine spektar oblika, nešto poput blesav i Dement (ili glup)? Ili počesku kao apsolutne i izustiti kretena?

 

Tijekom Circles formacije usjeva toliko radi prilično složene strojeve i opremu, koji su izrađeni od strane čovječanstva do relativno nedavno: olujni oblak najbolje može usporediti s VdGG, ali i mnogi drugi strojevi i uređaji. Spark jaz, to se događa i na terenu i njihovih pojedinih stabljika i lišće kukuruza, i brada neočekivane nakon izbacivanja nakon pune naslova. U mjestu munje ispuštanja u polju je vjerojatno da će se vidjeti na lišću kukuruza tragovima prošlih iskri, iako to može biti vrlo slična normalnom tijeku sazrijevanja. (Foto) koje su vrlo slične normalnom tijeku sazrijevanja. (Foto)

 

Polje tijekom grmljavinskog pražnjenja (iu bilo koje vrijeme prije i poslije) ponaša kao sustav opruga milijardi vertikalno uspravno, nakon čega se može širiti kao vjetar valova na površini vode, kao i na površini vode stvara kružni val nakon udara jkéhokoliv naravno, i u području kružnog vala je formirana uglavnom okomitih udara ispuštanja, kao i mnoge prstenje odjednom (jednog ili razgranati afterdischarges), čiji je val oblik smetnje jedni s drugima kao nekoliko krugova u vodi. Stabljike tijekom širenja opisanih mehaničkih valova za sebe na temelju puno više nego ikada u uspravnom položaju bez vjetra, a sustav prati svaki drugi naslonjen stabljika i listovi imaju mnogo veću vodljivost od ostatka (prema procjenama stručnjaka više od tri reda veličine) može Oni su stoga također izazvati mnogo veće struje pražnjenja tijekom udara, a također može poslužiti kao izravna žice incidenta isprazniti naknadno ispuštanja, a ne okruženju. Nakon nekoliko valova zrna onda može pokrenuti afterdischarges točno krug. U mnogim krugovima, moguće je promatrati određenu analogiju s obrascima koji čine željezne strugotine u magnetskom polju. Čak jedan usamljeni krug s ušima legao bilo kazaljke na satu ili obrnuto. Analogija je opravdana, jer je polje zapravo (među ostalima, prvenstveno mehanički procesi) odvija u isto vrijeme ide na elektromagnetnim i elektrostatskom, a što je rezultiralo brojke predstavljaju oblik zapisa. Ovo je ulaz kao osciloskopickému oscilografickému ili zaslon (Lissajous figure), rekordnom generira fleksibilne membrane u rasutom stanju materijala (Chladni uzorci), ili fiksacija po XY rekordera. Prvo, potrebno je naglasiti sličnosti s uzorcima nastalih u metalne strugotine, jer elektromagnetsko polje odbija iscjedak jasno slamke strogo u skladu s pravilima privlačnosti ili odbojnosti od elektromagneti u električnom polju (električni vodovi protékaných. Stream), jer lopatice u trenutku prolazi kroz potrese inducirana struja. Slično tome, stabljike i lišće kukuruza uzrokuje elektrostatsko polje (veliki) i swing kao što su ruke skrenut mjernih instrumenata (electroscope). Čovječanstvo je konstruirao electroscope ulaznica Stéblová (foto) negdje u 19. stoljeća ili malo ranije, priroda ga poznaje i koristi milijune godina. Otklon od lopatica ne može dogoditi odmah tijekom grmljavinskog pražnjenja ili ubrzo nakon toga, ali zbroj učinak svih snaga - mehanička, elektrostatski i elektromagnetska, a također može uzrokovati oštećenje biljka snažan impuls IR zračenja, i naravno biljke su oštećeni prolaskom strujni udar, efekti i elektrokemijskih i naravno i to inducirana toplinske učinke - svi ti poticaji u pogonima u početku može stvoriti primjetna oštećenja, ali šteta čak i usmjeravati orijentirana, koja je do vremena (još dva tjedna ili duže) dovodi do nagnuti stabljika u određenom smjeru, zbog inercije biološkim procesima u biljkama. (Demonstracija foto, video)

 

Zemljina površina ili samo ispod površine materijala može biti neposredno prije i nakon munje ispuštanja ponašaju poput divovskog kondenzatora, koji je odmah počinje simetrično (uglavnom kroz fraktalne strukture ispuštanja u okoliš i pridonijeti formiranju uzoraka kroz uzastopna osvajanja, a time i stvoriti koji dobijete periodični strukturu. ( Foto pražnjenje pozitivne i negativne stabala) obliku uzoraka mogu sudjelovati u raznim podzemni strukture (bivši naselje, cijevi, vodovi), također može pridonijeti rezonancije podzemnih šupljina, bilo prazno (špilja), ili napuni vodom (prirodni spremnici)

 

Nema mikrovalne pećnice, ali normalno električno napajanje (Joule topline), i minijaturne mehanička snaga u tkiva i stanica (tlak plina zbog plina generira elektrokemijskih procesa). U stvari, no vjerojatnije povećanjem rasta promjene utjecati i oštećena tkiva.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

To je pogreška vjerovati da fizika nam govori kako se to radi u prirodi. Fizika govori ono što smo reći da smo o prirodi. N.Bohr
Život je najveća lekcija je nalaz da je čak i idiot može biti u pravu. Horace
Stvarno uvjerljiv znak inteligencije nije znanje, ali mašta. A.Einstein
z