Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-popis-znanstveno-stručni primjenjivo za objašnjenje-of-princip . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Znanstveni, prirodne metode
odnosi se na postupnom otkrivanju uzroka bilo je podnio , ozlijeđenih leži u prizemlju kukuruza bilo gdje u svijetu
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Uživajte u svakodnevnom gutljaja, a dok povlačenjem moj osamdeset, još uvijek imam srce poput zvona, a jetra kao stijena!
Odakle šišmiš, neka hurozený miran gospodin grablje siva pérdéli!
Tko je najstariji, koji je najstariji, zove jedenasedmdesátiletý Johann Strauss, i pobijediti na stol svoju osobnu iskaznicu.

PRIRODA i ZNANOST - Majke temeljnog istraživanja

PagPh
Neki od područja navedenih nikad nisu koristili, a njihova primjena je još uvijek u vrlo ranoj fazi. Neki od njih koriste opisan ispit čeka, ali se stisne.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Približno popis od nekoliko prirodnih, znanstvene i tehničke područjima istraživanja koji se mogu koristiti uz poljoprivredu i botanike , objasniti načela struktura uloženih , leži na tlu zrna:

 

Fitopatologiji, biljka anatomija, morfologija i fiziologija, biologija, biokemija, biofizika, biomehanika, fizika, kemija, pedologija, Hidrodinamika, statistika, mikroskopija, spektroskopija, fotogrametrije, elektromehanika, elektrostatike, fizike i dozimetrijski elektromagnetskog i ionizirajućeg zračenja, elektrotehnika, hidrološke, geofizika , fizika, rezonanca i smetnje optika, kristalografija, magnetohidrodinamika, hydrometeorology, elektrodinamika, fizikalna kemija, termodinamika, kvantna kemija, termokemija, hidrosatatika, kinetika eksplozije, dinamika, fotografije, geometrija, toksikologije, urušavanja, magnetizam, dendrologiju, fraktalna geometrija, radiobiologija , seizmologija, aerodinamika, mehanika, fotometrija, arheologija, agronomije, matematika, geologija, elektromagnetizam, mineralogija, hidrogeologija, geokemija

 

kao i mnogi drugi, često interdisciplinarno, isprepletena i međusobno discipline.

 

Popis više neće biti dodatno proširena, iako neke znanstvene discipline i istraživanja polja i dalje će biti u mogućnosti da biste ga dodali. Ali to također može samo biti dodijeljena na bilo koji od navedenih općih polja.

 

Prirodni procesi i logično, znanstveno opravdati objašnjenje

Priroda, logika, znanost i istraživanje, osobito osnovni i primijeniti, ali naravno - smrtonosna bič na sve pseudoznanosti, junk znanosti, pavědce, pseudovědce i stranci

Popis je "malo dulje". Ove prirodne metode i znanstvene postupke koji se primjenjuju na objašnjenje uzroka i procesa koji dovode do pojave bilo gdje bilo kada podnijela , leži na tlu žita. Sviđa mi se ponekad (vrlo rijetko) vrlo slični ili identični procesi mogu više ili manje slučajno, uz pomoć i suradnju mnogih drugih, vrlo je teško utvrditi, ali nakon svih predvidivih uzroka, dovesti do vrlo redovitim obrascima, u početku potpuno nerazumljiva i nevjerojatno. Svaki od tih postupaka i disciplina može se koristiti u bilo koje vrijeme za prikupljanje i ponovno predstavio dokaze procese zemljišta podnio , leži na prizemlju žita.

 

 

Ogroman kočnice znanstveni napredak i istraživanje:

Vjerovanje u vanzemaljce, misterije, junk znanosti, pseudoznanosti, amaterizma, diletantizam, ali pored toga:

Jedan od najvećih kočnica su marljivi napredak idioti.

 

Vjerovanje u vanzemaljce je ogroman kreće prema naprijed jer to spriječiti povjerenje u samog čovječanstva. Oni ne vjeruju da će to moći dokazati sebi i ništa objašnjavati, bez stranaca aktivnosti. Oni ne vjeruju da itko ide na plavom planetu, naseljen majmuna polidštěnými vrsti čovječanstva, može se održati bez izvanzemaljske intervencije. Oni ne vjeruju da je sve na ovoj planeti i okolini se dogodilo kada je, bez zadrške je uzrokovana energijom opskrbljuje glavni izvođač - središnja zvijezda - Ned Mali dio, manje od 1%, daje samoga planeta kao toplinske energije jezgre (gdje globus na geotermalne energije). Gradi se pod djelovanjem površinske trenja, plimnim silama i radioaktivnog propadanja.

 

Nakon ikada pojaviti bilo gdje bilo nevjerojatno i neshvatljivo, oni su ovdje. Primitivni glupani, nazivaju stranci. Njihova je tehnika ( treba biti ) milijuni ili milijarde godina napredniji od čovječanstva. Pravilo neograničeni izvor energije. Možda je to razlog zašto tako nevjerojatno često slijetanje na vodova, kao moglo se vidjeti na primjer ovdje . Često čak i uspjeti staviti sliku na zaslonu odabrali po njima, tako da su svi stati tamo, kao što je spomenuto ovdje . Jedna riječ - primitive. Neograničeno vjera u njih vjerojatno prelazi sve ljudsko poimanje, jer neobjašnjive stvari uvijek će se dogoditi. Lakše ljudi zahtijevaju jednostavnije rješenje. Dakle, za neke pojašnjenja humanizirani majmun je složeniji i teži problemi objasniti kroz intervencije vanzemaljaca stvarno najjednostavnije rješenje. Ako oni vole da je njihova obogotvorena, divili i uzdizali svoje prijatelje, tako Svemogući vanzemaljci ponekad ne može ni pravilno pogoditi kukuruzno polje s površinom od više stotina hektara, vjerojatno najbolji u svojoj vjeri lud zadržati.

 

Oni su već koriste tisuće pseudoznanstvene izravno pavědeckých razmatranja i metode desetljećima istražuju fenomen krugova u žitu. Tijekom mnogih godina istraživači zrna oblikuje u gotovo zaboraviti da postoji nešto poput botanike i poljoprivredi , a kamoli na desetke drugih znanstvenih disciplina korisna standardne, ponovljiv, mjerljive, provjerljive , objektivne metode istraživanja i prirodne metode. S obzirom da postoji nešto kao što je znanost, a kamoli temeljna istraživanja može u potpunosti zaboraviti. Najvjerojatnije, uglavnom zbog trovanja iz činjenice da je cijeli fenomen je tako neshvatljivo, zbunjujuće, neshvatljivo, neobjašnjivo, zamršen, nepredvidljiv, neodoljiv, zbunjujuće, nepredvidljiv, tajanstven, iznenađujuće, zbunjujuće, nesagledive, na tajanstven misterij.

 

Većina od njih su navedene na početku ove stranice. Sve, apsolutno sve ove prilično sveobuhvatan popis metoda znanstvenog istraživanja su korisne, i doista će postupno će se koristiti, ovdje na ovim stranicama objasniti princip formiranja i podnio , leži u prizemlju kukuruza, a objašnjenje razloga zašto se ponekad u iznimnim slučajnosti i slučajni struktura podnio , leži na prizemlju žita napravio u redovitim razmacima, fenomen zvan žitu. Naravno, objašnjenje neće se koristiti svi na istoj razini, a ne u isto vrijeme, a ne odmah. Apsolutno sve, ali zajamčena. Dok su neki tek marginalno više za zabavu, ali drugi stvarno intenzivan, sveobuhvatan način.

 

Osim toga: mogućnost da neke od svojih "ostvaruje" otajstva kroz znanost ikada bio stvarno objasnio, njihov istraživači stvarno prepala. Objašnjenje intrigantna misterij gubi trovanja unaccountability, a nije dao da zaradite novac. Zanimljivo je da je u nastavku na sljedeću sliku objavit će se eksperiment, koji se prati i prikazuje na snagu utjecaja električnog pražnjenja u površini tla. Ispuštanje energije, koristi u eksperimentu je 2500J. Energetska zajedničko snimanje munja je oko 5 J. To će biti dostupan kao i sporog snimanja videozapisa. Fotografije i video su još uvijek samo u zatvorenom dijelu Interneta, dostupnom na odabranim stručnjacima. Tajni ljubavnici i pseudoznanost će morati pričekati neko vrijeme. Stvarno anksiozni pojedinci mogu gledati takve snimke videa ovdje. Njegove posljedice su pregledani usko, procijenjena iscjedak energija je veća od 25 megajoules. Rekord je jasno da prljavština letjeti u svim smjerovima, na primjer, ali ne i po lokaciji naznakom vatre, vjerojatno uglavnom zbog vlage prisutan na licu mjesta.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Ako ne možete kosturi iz ormara svojih smijeniti, morate naučiti plesati s njima. G.B.Shaw
Zavist je uvijek traje duže od sreće koju je zavisti. Heraclitus
Ja sam bijesna alkoholičar i droga korisnik. Ne bih želio doživjeti priliku gledati svoju djecu u sličnoj situaciji.  Ozzy Osbourne
z