Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-kronologija-detalj . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Kronologija - Detalji
Krugovi u žitu - pročitajte više

na smještaj , oštećenja, slabljenja žita

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

Teško je shvatiti što osoba stvarno donosi sreću.  Kin Hubbard Siromaštvo ili bogatstvo nije radio previše. 
Stranci, članovi parlamenta i Ustav štiti najviše pijan. W.Rogers
Ako eksperiment treba statistika  E.Rutherford ocjenu, bolje je napraviti još jedan.

Krugovi u žitu , žitu

Kronologija - Detalji

PagPh

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kronologija smještaj , šteta, slabljenje zrno - dodatni detalji

Ova stranica će prikazivati ​​postupne promjene u žitarica, koje su se dogodile uglavnom u blizini i oko nekih od promatranih periodičnih struktura (krugovi u žitu). To je nešto jako teško, bilo dokumentacija u tom smislu je praktički nula, a možete dobiti više ili manje slučajno. To je uzrokovano najčešće greške koja se suočava sve krugove istraživači usjeva, koji dokumentirane objekt, a time ih raditi više. Oni ne shvaćaju nije u najmanju ruku da je objekt koji se dokumentirati, uz vremenske (kronološki) razvoja sve do žetve. Iako oni nikada nisu uspjeli uhvatiti akciju od samog početka, to je vrlo zanimljivo i ono što slijedi nakon što su prekinuti svoje aktivnosti. Ono što smo dokumentirali, u smislu kronologije umjesto izuzetak, jer je objekt bio vrlo brz, vjerojatno zahvaljujući domino efekt i učinak leptira. To ne znači da se na licu mjesta ništa neće dogoditi, ili obrnuto. Određene promjene moguće je promatrati dok žetve.

 

Kao što je već spomenuto, dokumentacija koja točka stekla veliku većinu "istraživači" nije moguće u smislu kronologije izvući apsolutno ništa, jer mjesto gotovo načelu ne opet posjetiti. Ali, srećom, može se koristiti više ili manje slučajni fenomen koji neke slike dokumentiranje fenomen zarobljeni od strane lovaca raznih redovitih oblika u kukuruzu, napravljene su u različitim vremenima.

 

Jedina iznimka u pravilu su popisani one slučajeve gdje je neko vrijeme nakon završetka oblika - pribyde neke druge dijelove. U tom slučaju, oni vide neke "skaute" biti primjereno povećati svoju pérdele udobne stolice i ići pucati objekt opet.

 

Iako je odmah naići na još jednu veliku pogrešku da bi bilo fotograf SVIJETU POD KOJIM OKOLNOSTIMA NE priuštiti . To je vrlo tužna činjenica da su zarobljeni slike (objavljena na njihove web-stranice) nisu uvijek obilježen datum nikada uzeti sliku, ali datum (vjerojatno) Pojava uzoraka. Nakon nekog parametara EXIF, gdje je to moguće, između ostalog, tobogan datum lako sačuvati, sigurno ne isplati pretraživanja. EXIF automatski dodjeljuje svakoj slici apsolutno uzeti s digitalnom uređaju, koji sadrži vrlo mnogo detalja o slici (datum vrijeme ekspozicije, tip uređaja) i redovite procese prilagodbe nije moguće dobiti osloboditi od njega. Vrlo je vjerojatno da su svi dokumentarac Crop Circles fenomen ni ne znaju da takva stvar ne postoji, a ako je tako, za misterioznim razloga svaki okvir je uklonjena, jer je pokušavao biti više nego tajanstven tajanstvenim dvorac u Karpatima. Ostaje, dakle potpuno nego bilo koji dokumentarac Crop Circles fenomen pitati da li takva informacija mogla u svoje postojeće web baze podataka dodatak. Barem da je jedini i najvažniji, stvarni datum fotografiju. Informativna vrijednost svojim web stranicama onda bi odmah povećao procijenjeni najmanje 10.000%.

 

Pozitivna iznimka od tog pravila je Klaus Leidorf. Jedini uzrok ove činjenice, sasvim je razumljivo da je posebno gospodin fotograf  Klaus Leidorf, izvanredan profesionalni u području osobito aerosnimaka. Fotografije obrasci u zrnu za njega su praktički jedini nusprodukt.

 

Unatoč teškoćama može ponekad, iako rjeđe, slično promatranje napraviti. Ponekad se dogodi da moje fotografske istraživači događanja odvijaju u različitim vremenima. Iako stvarni datum fotografiju je od svoje web stranice nikad se ne zna, kao što je već spomenuto, barem oko nešto može procijeniti pomoću stanje biljaka. Takvi slučajevi će se predstaviti ovdje.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

On ne zna ništa i misle da sve znaju. To je jasno  GBShaw idealan za političku karijeru.
Zakoni fizike ne može objasniti  A.Einstein konobaricu.
Mnogi ljudi propustiti veliku priliku, jer je prošlo TAEdison u kombinezonu i izgleda kao rad.
108
z