Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-usorteret-tekster . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

 

 

          Del 1         Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Del 1

 

27 Juni 2010, 10:06:35 Starten af ​​skrivning

(Fuldført i marts 2011, nogle parragraphs - bemærkede - tilføjet senere)

 

For læsere, der er interesseret i spørgsmålet om CCwill være den bedste, ikke forsøge at finde i teksten nævnte film dokumenter overalt på internettet eller observere dem, ville der være behov for nogle af dem og Gendannelse i flere måneder fra det. Men der er én fordel, der er nævnt i kreationer - (undertiden) indeholder en række arealundersøgelses skud, der kan give mulighed og en vurdering af, hvor omgivende vegetation, også langt væk fra mønstre, engang han også tilgrænsende områder og på større afstande, i kontrast til fotografering af "kunstnere" udstiller deres kreationer på internettet eller i bøger udgivelse, som er af en sådan "ubrugelighed" relativt ofte meget carefull slippe af med. Ikke alle og ikke altid, nogle af dem er på Able mindst 50% af deres fotografier har udsigt over det omkringliggende landskab, hvad der allerede er muligt at betragte som tilstrækkeligt. Langt bedre vil vente, indtil de nævnte fænomener vil blive indkøbt fra fotografier og websteder om korncirkler og placeret objekt her (kopier af eventuelle publicerede artikler vil forekomme på nogle underside cropcirclesonline.com eller lightningsymbols.com , både i den nøjagtige form af den trykte tekst , men det også links og nyere versioner Hovedsageligt suppleret med andre vigtige og interessante fotografier, fotos forklaring på oprindelsen og hvordan forsøgene blev udført.

 

En af de bedst mulige introduktion til uregelmæssige strukturer indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, give sider af italienske Explorers korncirkler. De viser billeder på deres websteder uden beskæring, da De blev taget til fange. Naturligvis også tidligere de begyndte at forstå, at der mellem de mønstre i afgrøden skal være også Dette omfattede alle ganske uregelmæssig indgivet `skal være (beskadiget, svækket) områder (senere i 2005-2007, også Tidligere). Mulig var det på grund af mangel af mere regelmæssige former i disse år, med rigelige deres forekomst i år volgende De lettede noget i deres bestræbelser. Selvom det er nødvendigt at meget takke dem for deres bidrag til at afsløre den sande skyldige part, samt Explorers af Wylatowo, hvis billeder INDEHOLDER også vidunderligt ramt omgivelser. Af den måde, har 99% af alle mennesker i hele verden mulighed for at fotografere og udforske tørre en uregelmæssigt fladtrykte (beskadiget, svækket) afgrøder strukturer, for det meste uden at forlade mere end en kilometer fra deres hjem. Selv i tørre uregelmæssige strukturer De vil finde alle såkaldte "typiske forandringer" opdaget i prøver udtaget fra korncirkler. Bøjede og udvidede noder, også fænomener såkaldte eksploderede noder eller udstødes hulrum. Denne uheldige blind eksperiment , hvilken afgrøde kredse Explorers, alle beruset af mysteriosity af dette fænomen, ikke den udfører Lige Ulige dem tid ...

Men som nævnt, Den Blå Planet hver borger har mulighed for. At en procent er immobiliseret, eller dovne Personer.

 

Søde Menneskeheden! Så allerede er vi writting dig igen. Overrasket over, at du stadig ikke har modtaget noget fra os? Ikke underligt, vi ikke nogensinde sender dig noget. Det var engang i disse tidlige tider (cirka februar 2008) startede tørke og skriftlig meddelelse, er det bestemt godt over to år. (Tilføjet 13 februar 2011 -.. Det tredje år afsluttede Hooray)

 

Den tidligere opgave var slet ikke: komplet og offentliggøre (i en fælde, kommunistiske tider også meget brugt begreb komme tæt og komme foran), vice versa. Der blev skrevet, og derefter flere, forskellige typer, mere eller mindre som en uddannelse, men med det ene formål: start-writting, tønder Måske endda komplette, og derefter et år ligger mindst år alene. Hele materiale virkelig ser en smule "hot" og endda fra videnskabeligt synspunkt lidt kompliceret, end at præsentere det for offentligheden netop i tør og rå form, og kan være meget vanskeligt at vurdere, hvad der ellers kan følge. Det var meldrøje og "meget Avanceret søgning" for en stor vifte af overvejelser og eksperimenter. Det kan antages muligt, at evigt. Det blev endelig forlod For mere end to år.

 

Lagt 18 juli 2010: Det forekommer meget muligt at lyve det kan udsætte et år eller to ...

 

I øvrigt blev det ene år faktisk præcis følges (og år plus en dag), og den grundlæggende idé, en meget kort redegørelse, egentlig bare en absolut bund, offentliggjort, dog uden nogen omtale på siden www.lightningsymbols.com (i dag gør ikke finder anvendelse, en kopi af denne erklæring er placeret her ) Dette tidspunkt er lige der, det er præcis et år og en dag efter begyndelsen af forskning (vil blive forklaret). Men dette tæller som offentliggørelse, selv om det kun kender nogle få mennesker (den omtrentlige). Mulig se, at to år var quiete værdifuld metode. For eksempel var der ingen tegn på en "dominoeffekt" i hele teorien for et par uger siden (forår - sommer 2010), og i dag kan betragtes som en af de mest interessante del af hele teorien. Noget lignende gælder for teorien om dobbelt udledninger I samme sted mindst adskillige Indenfor få dage, men snarere uger. Aviation Arkæologi begyndte at vise os sine interessante knowledges i år 2011 ...

 

 

Ved begyndelsen af ​​2011 var muligt at betale renter fra luften arkæologer. En idé om muligheden for intervention af arkæologiske levn og artefakter i strukturen af ​​nogle tal på området har eksisteret siden begyndelsen af ​​forskning (på tværs af de linjer i afgrøden, ændringer i den underjordiske modstand og den grundlæggende antagelse, at enhver underjordiske genstande kan låne og hånd ...) 2011 - tre år efter begyndelsen af ​​den forskning ... Hvad venter der mere?

 

Teorien om hvad? Her placeres objekt og budskab nummer et (vil være en total af to, og kun de sekunder, vil det være virkelig en bombe): Eventuelle såkaldte korncirkler (CC), ikke menneskeskabte, (som er, Selvom det er utroligt, næsten uden undtagelse alle, ville Selvom der i nogle dokumentarfilm helliget de korncirkler problematikker det ligner bare en modsat), er skabt gennem lyn udledninger i feltet Under et tordenvejr.

 

Citeret fra det største geni af menneskeheden, Jaroslav Cimrman (ikke helt korrekt citat, men intellektuelt enig, såkaldt Jerrys Cimrman postulat): Må vi er uenige i det, vi kan tvivle på det, vi kan protestere mod det, men det er om alle, hvad Det er muligt at med det eller imod det.

 

Imod dette budskab vil blive (naturligvis helt forgæves) enorm modstand fra Explorers af afgrøden kredse fænomen, der vil fortsætte med at kæmpe som løver for sin overnaturlige princip, flyvende tallerkener, aliens, paranormale fænomener, afgrøde intelligens, tænkte processer Jordens kerne, uforståelige og uansvarlighed, hele-verden, interplanetarisk og hele universet intellekt. I volgende (eller endda i nogle Fortsat, oprindeligt planlagt korte artikel er klart mere deler sig i mere end option tre) de udbydes af muligheden, hvordan man kan kontrollere alt (helt objektivt og videnskabeligt ubestrideligt), og det er kun et spørgsmål om, hvorvidt de vil bruge det.

 

Fans og tilhængere af enhver tidligere eksisterende, og alle andre ikke-videnskabelige og pseudovidenskab forklaring kan desuden prøve at udføre kravet, at der på noget tidspunkt, hvor blev fundet en ægte korncirkler, aldrig før faldet lynet ind i feltet , eller at der ikke var nogen storm lige siden, når feltet blev sået, indtil mønsteret blev opdaget. Allerede inden han begynder den komplekse og udfordrende forskning, er det muligt at konstatere relativt pålidelige dem, at de tør poster næsten aldrig vil finde.

 

Lige fra starten, lig en meget vigtig kendsgerning, at alle sådanne bestræbelser indsigelser og ret i begyndelsen Finder skaber næsten umuligt: ​​en af ​​de mest interessante fakta (ved praktisk forskning på området og laboratorium bekræftet mange gange, selv ved Ofte Explorers fænomenet korncirkler selv, uden at vide det) af hele teorien med det faktum, at der mellem de lyn decharge, og dens egen oprettelse - real fremkomst af mønstre, henholdsvis dens visualisering, hvilket betyder bøjning afgrøden til jorden, kan også op til flere uger, og alle dens dele behøver ikke opstået på samme tid, afhængig af eksponeringen (den første kamp med et foto), der kan udtrykkes som intensiteten af ​​skadelige (som det første skridt Forårsaget af el) enkelte anlæg, som kan blive påvirket i tillæg til alle andre muligheder også af den elektriske strøm, der var kun induceret i dem. Det behøver ikke kun være én udledning, men armene på hele systemet inklusive en efterfølgende lyn udledninger, blandt hvilket skabte en række elektromagnetiske, elektrostatisk og mekaniske påvirkninger og resonanser. Tordenbyger undertiden forud for opdagelsen af ​​mønstre samt mere end to måneder, Umiddelbart efter storm mønster Vises kun i ganske særlige tilfælde, men engang det kan ske også.

 

Planter i mønsteret er svækket, Deres tilstand er meget lig plante fading, ( se ) Derfor De bøjet til jorden, kan skyldes svækkelsen beskadiget af sekundære skadedyr, der vil mere svække dem. Fordi De bøjede sig ned som følge af det svækkede og reducere den mekaniske styrke af stilke (Især tæt på jorden, fordi ned til rødderne migrere alle de giftstoffer, at der inden for Them blev skabt ved elektrolyse, den nederste del af planten faktisk således ofre for en vellykket udvikling af afkommet), ikke er revnet eller knækket (med få undtagelser, for det meste på kanten af mønsteret), fordi at bryde deres opstår efter alt ved virkningen af en stor mekaniske kræfter, hvor summen af vægtene blandt mange rækker af stilkene, betydelig krængning og hælder på hinanden, endda op til flere kilo.

 

Dominoeffekt , kædereaktion: umiddelbart efter lynnedslag udledning stilke af korn har Uændret mekanisk styrke og kan modstå selv de stærkeste vinde, såvel som ubeskadigede. Selv om de allerede var blevet beskadiget af den mærkbare elektricitet, har i deres celler og væv endnu ikke været nævneværdige tørre en omfattende fysiologiske og anatomiske forandringer, der påvirker væsentligt på deres fysiske egenskaber. I mellemtiden vil der være muligt finde kun mikroskopiske ændringer, og ændringer af mekaniske egenskaber i området højst et par procent, hvad der står i den tolerance værdi og statistiske fejl af selv relativt tæt nærliggende anlæg objektivt næsten ikke målbart. Selv en lille forskydning af den lodrette stilk position i midten Ca. ANVENDES brug et tryk svarende til snesevis af gram pr centimeter, tæt på jorden mere passende, og umiddelbart efter Remission af den kraft straks vender tilbage. I løbet af de dage og uger inde i dem øjeblikket igangværende plantepatologisk behandlet dette mekanisk styrke markant svække, og sandsynligvis mere den del af stænglen er tættere på jorden. Slet ikke ens, fordi den nuværende fordeling fandt sted på grund af forskellige tilfældige faktorer meget uforholdsmæssigt, men Ca. i en cirkel (behøver ikke at være helt nøjagtig) påvirkningen fra udledningspunktet til en afstand på eksempelvis Ca. 10 m, stilke er ramt af en stor mængde elektricitet, men i en længere afstand næsten umærkeligt (måske også takket være koronaudladning ). Mest påvirket og derefter vil blive svækket stilke i midten, og efter et par dage vil blive, nogle af dem, som ikke allerede er i stand til at holde deres egen vægt og læne sig op ad, at relativt sundere, stadig står vinkelret. På det tidspunkt er de mekaniske egenskaber af planter af anslås til ca 10% af de sunde ubeskadigede planter eller mindre. Selv hvis tørre Svækkede stilke Vil stadig holde deres egen vægt, men summen af vægten af mange andre ikke længere, og vil begynde også Derfor lean til siden, lean på mere og mere, og alting pludselig langsomt skubber ned til jorden. Det kan også Bidrag og væsentlig stigning i vægt på grund af fugt, bare den morgendug eller tåge, op til et tocifret antal tons per hektar. Derfor stilke meste bøjet, ikke brudt, Kunne hele processen tage ti minutter, men også betydelige kortere eller længere perioder. Det startede med blot et par af de svageste individer, der dette med henvisning til: er blevet tilføjet snesevis og hundredvis af andre, det alene ville have været endnu modstå derfor en tilsvarende af en kædereaktion. Individuelle bøjning Større klynger kan trække sig ned med flere og flere andre, der alle falder over hver løkke ned en anden, hvilket skaber en situation, ville ingen D & D eller nogen af deres tilhængere efterligne Kunne under nogen omstændigheder. Hvorvidt stilke er placeret objekt uret eller mod uret, mere eller mindre afhængig af tilfældige betingelser og på det punkt, hvor den bøjende nedad er begyndt. Det kan endda ske, kan den del af stilkene i en cirkel placeres objektet med uret, en anden mod uret. Også muligt, at på grund af en dominoeffekt ganske betydelige forædler grænserne Entirely ikke præcist "Exposed" cirkel . Det er også muligt, at Domino Effect er ofte den vigtigste årsag til grupper stilke stående i midten af ​​cirklerne. I det første tilfælde, at mængderne af stilkene ikke at starte bøjning Jost i midten af ​​mønsteret, er grupper af stilke bundter falder ned som kredser om centrum. Stående center er også tilskrives nogle endnu ikke mekaniske eller elektromagnetisk udforskes - elektrostatisk fænomener, som opstår lige før virkningen af ​​udledningen under indflydelse af ufattelig stærke elektrostatiske og elektromagnetiske kræfter for begyndelsen, da stilke i midten er ikke ramt af tørke en stor mængde energi som deres omgivelser. Lignende fænomen kan delvis forklares ved de, at den mekaniske eller elektrostatiske kræfter Årsager et øjeblik, Det stilke midlertidigt skabe noget som en lydstyrke eller i et bundt diameter på omkring en meter, og stilkene inde, der ikke påvirkes så meget som en stilke omkring omkredsen, er elektricitetsmarkedet Ledet primært ved omkredsen af ​​flok (vilde) Lignende som gerne skærmet el-kabel. Virkningen af ​​meget intens Perpendicular impuls fra toppen ikke mekanisk forstyrrer planter nøjagtigt i midten af ​​anslagsområdet så meget som intensivt i omgivelserne. Det kan være forårsaget af denne retning er den mekaniske effekt af chokbølger nøjagtigt på anslagspunktet er netop Perpendicular, og selv om der har den største magt, det planter effekten behøver ikke at være så afbøjet sidelæns, som i en vis afstand fra anslagspunktet, hvor retningen af ​​trykbølgen følger jordoverfladen retning.

 

En anden opgave for korncirkler forskere: fotografere mønsteret fra dagen for opdagelse, fra et sted med en uges mellemrum, indtil høst, også måske endda et stykke tid efter det. Hvis tilfældigt noget, der allerede eksisterede, ville det være en meget god ting, men efter at have studeret og Controll af mange tusinde også på internettet i litteraturen tilgængelige fotos fra forskellige "gerningssteder" Desværre er der intet andet valg end at anføre det modsatte . Hvis nogen ville have lignende ejet et sæt af billeder, næsten helt sikkert vil meget som sin egen blow trompeter. Det vil være muligt at nemt Observere, That på stedet mere og mere begynder at synes mere og mere indgivet `skal være (beskadiget, svækket) steder, men denne gang allerede temmelig uregelmæssig. De vil følge retningen af sporvognslinjer og ofte forekomme nær centrum af et kvartal eller nogle spåner "mere end en fjerdedel drejespåner." Tilfredsstil No Choice, men med kun meget sjældent eksisterende fotografier af korncirkler nogle steder, broen ofte fra forskellige forfattere, taget på forskellige tidspunkter. (foto- Italien + Google ...)

 

Meget ofte yderligere fotografier bekræfter relativt hyppige fænomen, der forekommer i afgrøden område påvirket af elektricitet af lynet decharge - mest angrebne planter er den største afstand fra traktoren spor, der blev ramt af den aktuelle kommer fra to sider. Der er interessant på forskellige marker er undertiden til stede afhandling adskille to tilfælde af "dobbelt hit", nogle gange mellem et par spor i midten af traktorens hjulafstand (2,5-3 m), undertiden i midten Afstand mellem traktor gennemkører - det svarer ca 20 m En anden meget udstrakt grad af elektricitet påvirket og beskadigede områder er meget ofte broen i afstand af ca 10 m fra sporene på kanten af feltet, mod indersiden, hvor alt det skadelige elektrisk strømninger summeres alltogether i den største mængde. Noget lignende er Mulig finde på foto fra Ancona - Italien i nogle næste afsnit. Vil blive placeret her fotografier af alle sådanne sager. På den ene side er muligt at finde dem i. nogle billeder af korncirkler, i deres omgivelser, han også tilstødende og mere fjern felter, men selv hvis det er muligt disse felter onthe billeder korncirkler nogensinde finde. Næsten en endeløs kilde til tørre fotografier er Google Earth , samt eventuelle andre tilgængelige kilder til luftfotos (luftfotos arkæologer kan finde en masse gennem deres arkiver). Selvfølgelig også Mulig finde og tage billeder af lignende eksempler på logi (beskadigelse, svækkelse) i ethvert område, der blev ramt af lynet. Gradvist vil være her, men hovedsageligt på mange andre sider af dette websted Placeret eksempler på All That før opregnede muligheder. korncirkler og Google bare kun finde og placere her, de er klar. Det sidste tilfælde - Måske blandt de cirka 18.000 fotografier, der blev foretaget og akkumuleret kun I de første tre år af observationer og research Mellem 2008 til 2010, "noget" ville være muligt at finde. Især er disse skud af marker med instrumentelt Målte og registrerede lyn udledninger nogle dage før (dato, tid, GPS, strøm i kA, type - CG, korncirkler). (Tegning ellerphoto eller begge)

 

Crop Circles - søgen efter sandheden , 1:09:53 øverst til højre på banen - de lysere områder - en klassiker uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde efter lyn, uden indblanding regelmæssig form. Til venstre på figuren nedenfor og til højre - Mørkere grønnere områder - også berørte steder, men som endnu ikke er indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Ripening betydeligt langsommere, mere beskadiget og skal indgives `skal være (beskadiget, svækket) i fremtiden . Meget mere detaljer vil være på siden Kronologi og undermenu

 

Ancona, Italien 29 jun 2008 Upstairs nær grænsen af feltet, men volgende også ned køresporene, også gennem det mønster, klart synlige, er meget normal, uregelmæssige virkninger af lyn udledninger i marken og dens Gennemførelse induktion og gennem kørespor og i deres nærhed. Hvis der ikke var placeret på den regelmæssige mønster, plads, meget ligner således ligne nogen anden fælles afgrøde felt efter lynnedslag, uden en regelmæssig form (men mest flere dage, eller endda meget mere senere). Steder med planter hårdest ramt af elektricitet, og mest indlysende er indgivet `skal være (beskadiget, svækket), meget ofte ganske præcist følge retningen af kørespor, som gennem og nær Det var mest almindeligt Ledningsbåren den største mængde af elektrisk energi. Den mest beskadiget af el afgrøde er tæt på køresporene At nær steder, hvor traktoren drejer, meget ofte lige præcis i midten af kvartalet-cirkel drejning. Hvis et eller andet sted i tilfældig vises feltet "mere end en kvart cirkel", er der for det meste præcis det hårdest ramte afgrøde, og en lignende situation er, hvor køresporene konvergerer.

 

(2010 Mellem Kostomlaty og Stone Produkt, til højre fra jernbanen i retning KZ + Eng, LP, + Google Maps)

En hel del afhænger af den tid der er gået siden de første tegn på logi (beskadigelse, svækkelse).

 

En interessant analoger nævnt adskillige gange i volgende tekst og på mange andre sider, er en sammenligning, et billede af skabelse i klassisk halogen sølv følsomme lag af fotografisk materiale. Umiddelbart efter den elektriske strøm gennem Afvikling væv, ryg effekten af mekaniske kræfter, IR-stråling, mindre mekanisk skade forårsaget af hurtig vipning af planter og deres tilbagevenden, alle elektriske og mekaniske forårsaget følgerne af lynnedslag udledninger, Optræder såvel som i den fotografiske materiale til oprettelsen af kun latent - usynlig billede. Hovedsageligt svækkelse af planterne ved den elektriske strøm føres gennem plantevæv og celler og de ​​skadelige for eksempel ved elektrolyse, dets affaldsprodukter. Måske også grund af termiske effekter af elektrisk strøm passerer gennem, men med langt mindre sandsynligt (Forklaret her ). På grund af den enorme inerti processer i planter vil blive en visuelt synlige forandringer og effekter ( logi (beskadigelse, svækkelse) af planter og efterfølgende bøjning og udvidelse af knudepunkter i deres mere eller mindre vellykkede forsøg på at stå tilbage op ved hjælp af Indflydelse af negative geotropism ) Under op til mange dage. Også tak Det er den samlede udledning magt og en enorm elektrisk strøm spread uforholdsmæssigt blandt mange Millioner af planter, usuall helt dø blot et par procent (minus 10%, hvilket er visuelt næsten uobserverbare). Den anden overlever, selv om der på betydelig skade. Det giver mulighed for sammenligning med dyr. Manu af dem efter et møde med et lyn udledning ligne det på den ledsagende foto Under en anden

 

For sjov (i tilfælde af cirkel beslutningstagere også meget stærk advarsel): Lignende meget som dyr på denne picutre kun ville ligne nogen reel møde såkaldte hoaxers, cirkel beslutningstagere eller cirkel beslutningstagere med den ene Hvem er den første og kun én reel forfatter af korncirkler - dette ville være deres første og hidtil eneste og sidste kontakt med hinanden ... (Rystende hænder?)

 

Tilføjet November 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

En note til circlemakers (cirkel beslutningstagere, hoaxers):

 

Kære cirkel beslutningstagere!

 

Mange tak for alle jeres anstrengelser, et forsøg på at forklare processen, Det var ganske ukendt og uforklarligt, at i tider, og derfor har du besluttet at tage denne vanskelige opgave som dit job. For nylig, med henvisning til: det begynder Vises, at den sande og ægte forfatter hidtil OPRINDELIGT Selvom meget, meget forsigtigt, men stadig lige begyndt at rapportere sit arbejde i stil

 

"Som nogle gange muligt at sige en lille smule her og der, selv om de fleste virkelig kun undtagelsesvis, har vi lov biptoner noget ..."

For eksempel er efterår 2011 i Pardubice, men som stadig er helt ubekræftet besked og kan ikke i sidste ende hverken bekræftet.

 

Henco, kære circlemakers i fremtiden snarere aldrig selv gøre et skridt i afgrøden feltet. Ville der være at foretrække nogen virkelig aldrig til stede i ethvert område afgrøde, som ikke har nogen forretning der. Der Hører kun landarbejdere og deres assistenter, eller landbruget - videnskab og forskning arbejdstagere. Mest folk i marken udfører noget nyttigt. Frem for alt. Den eneste retfærdige og rimelige mennesker Med fuld respekt, du sådan noget var aldrig rigtig, du er ikke, og du aldrig vil være. Ikke kun, at du virkelig er ikke et folk inden for udførelse af noget nyttigt, fordi det du, som man siger, har en ounce af sund fornuft ikke får.

 

I nogle meget sjældne tilfælde ville være måske endda nogle af dine bestræbelser finansieret af militære eller hemmelige tjenester, eller mere sandsynligt, afhandling udførte tjenesteydelser sådan noget af sig selv til forsøg grunde. Den grundlæggende opgave for enhver efterretningstjenesten har altid været, er og vil være at skabe disinformations, i kampen med en intern eller ekstern fjende. De bruger dem til at latterliggøre eller udskyde duften Ofte kun Mistanke fjende, men meget ofte også at aflede opmærksomheden fra deres egne Manglende evne. De ofte ikke engang at vide, Hvem er virkelig, at fjenden, mod hvem de er lige så meget kæmper flittigt. I tilfælde af en tør, de ofte de fleste tror, ​​at de kæmper mod nogle andre efterretningstjenester, succesfuldt Deres skjule identitet. Dette gælder også for de her beskrevne tilfælde. Nogle gange kan det endda ske, at nogle dele af nogle hemmelige tjenester regeringen, der arbejder i højeste hemmelighed, er mange år på at kæmpe mod andre komponenter i eventuelle efterretningstjenesterne i den samme regering, der arbejder i endnu strammere hemmelighed. Der sker ikke noget, den skattepligtiges lommer er bundløse. Sandsynligvis hovedsageligt fordi de er stadig fuld af huller. Efter al sandsynlighed, der er beskrevet, at aktiviteter på noget tidspunkt i fortiden, i dag og i morgen var, er og vil være helt ubrugelig.

 

En note her - denne meddelelse, indtil nu, var naturligvis ikke relateret især dem cirkel beslutningstagere, der undertiden faktisk gik ud på marken et gjort noget der. De, der FAKTISK var egentlig bare en lille procentdel, og især med kameraer og fotografer i ryggen (dvs. for at tjene penge, hvilket gør også Primært for deres egen synlighed). Faktisk i de fleste tilfælde meget mere andre har aldrig været til stede på noget felt afgrøde, er de bare forsøger at logge kun ville denne claptrap Deres handlinger udelukkende af en anden. Selv om, selvfølgelig, meget ofte bare for deres egne penge og synlighed. I virkeligheden var de kun de såkaldte self-Erklæringer cirkel beslutningstagere, Hvem har aldrig rigtig været mere langt væk fra tappen i pub end deres kun et par meter, hvor en masse af drikkevand var sandsynligvis den eneste grund hjernespind fra Deres . En sådan aktivitet er ikke engang så meget som Overflødigt dum. Derfor er det muligt fra et teknologisk synspunkt at opdele cirkel beslutningstagere som overflødigt eller dum. I nogle tilfælde har de endda fra dumme Bliv en ubrugelig (gode fyre, har de forfremmet til en højere post), fordi følelsen tørre De var en ophøjet ved hjernespind af deres egne, at de selv gik ind i et felt og gjorde et mønster der. Men det var helt unødvendige aktivitet, i deres tilfælde ville være helt nok, hvis de var forblevet i den situation dumme ..

 

Selvom sandsynligvis ikke vil blive håndhævet og parole "Circle beslutningstagere i alle lande, foren jer!", Må man overveje, at afgrøden cirkel beslutningstagere overalt i verden altid har været, er, og vil være ubrugelig og dum. De forsøger at gå i sko af, at der ville i ethvert møde ansigt til ansigt i området uden tøven, lige på stedet og det samme under et splitsekund af dræbe dem.

 

Lige før endeligt og fuldstændigt dem sige farvel for evigt, er det muligt at henvise dem et budskab til de Aliens (ET) , der er mange idéer en hel del til fælles med dette budskab til CM.

 

Yours

 

The Lightning Discharge

 

Altid parat til at mødes med dig og hvor som helst, ryste hænder med dig, altid holder der tørke og store mængde energi, der kan drive en elektrisk lokomotiv i en afstand fra Tusinder flere kilometer til flere hundrede tusinde kilometer.

 

Måske kun i sidste ende, når den første parole mislykkedes

"Circle Maker i alle lande, fuck dig!"

 

Howgh.

 

End of tekst tilføjet i november 2011 ------------------------------------------- ----------

 

Et meget interessant virkning kan meget tidligere nævnt flere dage før indgivelse (beskadigelse, svækkelse), så langt han især konstateret byg, andre kornarter med sandsynligvis ikke Demonstrere Næsten lige så meget (barley). Planter med "hovedet ned" (eller ører øverste blade, i dette tilfælde er det også det sidste blad, efterfulgt af fuld overskrift) blev påvirket af elektricitet fra lynnedslag og andre effekter Ledsage, og inden for nogle dage eller uger De bøjer ned til jorden. Nogle gange, måske endda timer, siger natten, afhænger primært af intensiteten af skader. Også der kan indgives `skal være (beskadiget, svækket) planter i deres omgivelser, mindre påvirket, men igen, før alle, at de "Incline hoveder." Noget i den stil sunde planter af byg i afhandling vækstfase aldrig udstille, (vårbyg, fra start til slutningen af maj, lige før fuld overskrift og efter det), når de er stadig så grøn som planter på foto. Til vandret stilling (vinkelret på den lodrette klinge) nå ørerne af byg ikke er berørt og beskadiget indtil lige før Ripening (vækstfase lige før 69 vårbyg ca slutningen af juni eller senere) Når planterne begynder at dreje gul meget klart , eller er allerede helt gul.

 

Beskrevet fænomen er sandsynligvis i andre kornsorter (hvede, rug, triticale) på grund af forfatningen (steady) viser ikke på ørerne, eller langt ikke så meget, men på bladene bør Observerbare ..

 

Bemærk: rotation af øret ned Tilhører modningen af ​​hvede, rug og byg og Lignende eller afledte afgrøde helt uadskillelige, er det et fænomen, hvor (sandsynligvis) både større deltager kontinuerlig mekanisk stress nær stammen forbinder øret, både naturlige morfologiske ændringer under modning. Meget let kunne verificeres, men som endnu ikke er gjort. Dette gælder også i efteråret 2011th Vil blive kontrolleret. Den Behandling er baseret på det faktum, at for eksempel stilken af ​​byg er så lidt fast, selv ved den mindste Øget mekanisk stress i nærheden af ​​øret eller skader (visner) hele planten ørerne begynder at rotere ned markant mærkbar før, Than Det var i løbet af deres naturlige vækst og udvikling. Tværtimod er hvede er kendetegnet ved stammen lige under cob er så tyk og solid, at dens skrue ned øre under modningen måske ikke nogensinde ske, hvis der ikke Lette og naturlig anatomiske, fysiologiske eller morfologiske ændringer. (photo)

 

2010/07/31: Andre Skøn - er det muligt, at nogle af de korncirkler er skabt af gentagne lyn udledninger til samme sted - først der finder sted lige før noget lignende - redegørelse (igen: hvad ligheden med den fotografiske proces, hvor mange gange igen!), og og væsentlig del af feltet er kun svækket, men ikke indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Måske kun lejlighedsvis. Som det seneste som den anden afladning træffere i stedet (betydeligt mere følsom over for mekaniske impulser), hvor det er nemt at skabe et mønster, for eksempel, en cirkel, og næsten med det samme, et split af et sekund. Ideen går tilbage til 2008, datoen er bare tid writen her

 

I volgende tekst (men hovedsagelig på andre undersider) er eller vil være nogle af afhandlinger data betydelige mere precised, her kun kortvarigt. Elektrostatisk felt skabt lige før, under og lige efter lyn udledning er enorm. Det elektromagnetiske felt frembringes på tidspunktet for de lyn udledninger er enorme. Den mekaniske kraft, der genereres af lyn udledning er enorme. Alle disse symboler er variabler i størrelsesordenen mindst Millioner til milliarder af gange større, også meget mere, end noget som en person er i stand til at skabe i et laboratorium eller industri. Intet engang en antydning som det ikke er muligt at rede selv i de mest enorme kraftværker i verden. Måske bare for sammenligning, Under afladning (kun!) med en gennemsnitlig lyn (varig 100 til 150 milliontedele af et sekund) er over jorden, under jorden også udstrålede energi, takket være Det ville lang og lastede godstog (Tusindvis af tons) Flere rejser snesevis af kilometer, og en fuld lastet lastbil (ti tons) Tusinder eller hundredvis af kilometer. I tilfælde af indgivelse (skadelig, svækkelse) Flere snesevis til hundredvis af kvadratmeter hvede der kan finde sted og flytning meste Adskillige hundrede kilogram materiale med en afstand på ti centimeter, selv uden nogen transport fra et sted til et andet. ..

 

Lidt detaljeret analyse af den nuværende kurve Under lyn udledning kan identificere, at de mest relevante del af energien, der udstråles i løbet af denne (mere 99%) overføres I den tid ikke højere end 10 mikrosekunder. Den nuværende sats på stigningen er mellem 30 tusind (den første RS) til 200 tusind (et senere RS) ampere pr mikrosekund. (pic - norm), Short desc.

 

Beskrevet Data vedrørende de gennemsnitlige lyn udledninger (spidsstrøm fra 10 til 30 Tusindvis af ampere). Antages det, at, ligesom andre steder i elektroteknik praksis, er sandt Andel, den overførte energi er proportional med kvadratet på den nuværende (selvom dette er et ekstremt tilfælde og tilfældig ville gælde forskellige regler), så den energi fra tørre lyn (i alt Disse tre sager blev såkaldt positiv lynnedslag, som er langt mere kraftfulde og slående selv mange miles fra storm sky, uden regn Ofte som en "lyn fra en klar blå"), som blev målt 6 August 2010 nær landsbyen Morkovice -Slížany (en af ​​115 tusinde ampere, tiden omkring 10:39, at tæt på en anden 133 tusind ampere, Time Ca. 10:40), eller mindre end en kilometer over den nordlige kant af Austerlitz, Ca. 10:40 CEST, 219 Tusindvis af ampere, måske toget cirkel kloden ville mange gange ...

 

Bemærk: besøgte sted (Austerlitz), dokumenteres. Visse ændringer i plantemateriale (majs) blev Observerbare, men kun ubetydeligt, i sammenligning, hvad er der sket over marken. For at blive der er en proces af planter logi (skadelig, svækkelse), skal være lyn ramte de grønne planter af anden fase af voksende, hvor der ville være Observerbare delvis skade og forstyrrelse af meristematiske væv, der ville tage over tid bare en effekt i vækstforstyrrelser. I august har de planter, der allerede har været temmelig lang tid efter at have nået den grønne fase af modenhed og fuld produktion højde, afsluttede vækst, vækst meristatic væv er allerede inaktive og Deres celler ikke at dele, der er i gang netop kun modningsprocessen. Det var sandsynligvis en af de sene vækstvirksomheder sort, ikke undersøgt i detaljer. Men igen skal understreges, selv om situationen opstod Beskrevet mange uger før, og planterne blev, siger, kun halv højde Umiddelbart efter Remission af lynet decharge ville have været næsten ingenting Observer, Selv om ovennævnte område der virkelig skete ret og ægte fyrværkeri.

 

Det er nødvendigt at tage hensyn til den enorme inerti af de plante Processes. Selv hvede, som er meget hurtigt totalt dræbt (elektricitet, kemikalier), er ikke i de tidlige dage næsten muligt at skelne fra Surviving det, eller næsten intacted og ubeskadiget, stående i sin nærhed. Bestemt ville det være muligt at udføre denne bare ville det allerede ikke udviser nogen stofskifte. Først efter et par dage begynder at visne, og efter et par uger, bogstaveligt og opløses i støv. Men korncirkler er ikke tilfældet, hvor kun bro Indst Svækket afgrøde. Som et eksempel ville hjælpe på situationen af ​​eventuelle ukrudt eller uønskede planter i flere dage efter sprøjtning - Tilsyneladende, som om intet er sket, objektivt Selvom planter er allerede helt og fuldstændigt dødt uden nogen tegn på metabolisme, og dette faktum ville være sikkert påviseligt objektivt, Når du rejser, men i felterne, er Hvem tager et kemisk laboratorium i en pose ...

 

En lignende sag blev allerede fotograferet i 2008 - det var en lyn decharge til brandhanen og total død afgrøde (byg) på steder lige over metalrøret lagres i undergrunden. (foto) Hvor lang tid vil det plukket blomst i vase ligne leve? (De Immortelle blomster evigt)

 

Tilføjet oktober 2011:

som et eksempel på de langsommelige processer De indvendige planter kan tjene gulfarvning græs ved Pardubice væddeløbsbanen i efteråret 2011 - som nævnt, skal anvendelsen af herbicider være sket mindst en uge før gulning. Øvrigt er det muligt, at der endda er sket med et lyn ramte ned i græsset, blev en lille efterårsstorm Observerbare. Kunne være endnu længere end en måned før gulning græs. Det vil være nødvendigt at spørge meteorologerne. Hvis der virkelig ske for et lyn udledning, race arbejdere sikkert bemærket det, selv om de ikke har en stat ret ud til det, heldigvis for dem. Det kunne også forlade en effekt på nogle træer stående der (tegn på hit på stammen, nedfaldne grene). Herbicider blev ikke observeret. Spørgsmålet er virkelig interessant for alle, blev der oprettet en særlig side. Hvis der virkelig havde det ske og lyn ramte græsset dør helt over tid, men stedet vil være ganske mulighed for let re-sået, uden nogen konsekvenser, på ny græs. Se side hedder Pardubice - græs cirkler.

 

Hvorfor korncirkler fænomen Explorers sig selvfølgelig at ikke ønsker at sætte fakta ind i en sammenhæng afhandling, Når på sitet, er meget ofte fundet en række meget interessante fænomener, som kan være absolut ingen undtagelser med alt inklusiv mezi fænomener Ledsagende og Efter lyn decharge ?

 

Funktionsfejl af elektroniske enheder - Resterne af statisk elektricitet.

 

Kompas - for eksempel LIRM (se wiki). Mulig Også finde for eksempel i Uman : Lynet udledning , side 7 (den moderne æra)

... "Den første lynstrøm måling blev foretaget af Pockets (1897, 1898, 1900) i Tyskland. Han analyserede den resterende magnetfelt induceres i basalt ved nærliggende lynstrøm og derved var i stand til at estimere værdierne af disse strømme" ...  

(Bemærk - ved 1900, blev forskerne walking omkring marker over basalt undergrunden med et kompas og magnetometer, og blev ikke overrasket alligevel, at de steder, der for nylig ramt af lynet, og der synes afvigelse fra det normale magnetfelt det var. muligt at bare spørge, eller læse nogle bøger lidt ...)

 

Døde dyr, insekter - dræbt af elektrisk stød i tilfælde af insekter undertiden kan være kun den inducerede strøm. Hvordan er det, at de døde insekter på planterne ikke blev fundet i hvilket som helst sted og korncirkler selv enhver placering med flad (beskadiget, svækket) afgrøde? Fordi, objektivt set løbet af foråret og sommeren insekter findes absolut overalt. Fordi det er i næsten alle tilfælde lang tid, før lynet ramte sted noget alle, der enten kampen off insekter ind på et krisecenter (modkørende storm, vind, regn), eller bare blæse væk (kraftig vind), eller vaske ned. Døde insekter med således dem findes kun i meget sjældne tilfælde, hvor der var blevet Det er meget sjældent fænomen, som det er lyn fra en klar himmel. Under forskning i flere hundrede steder, hvor feltet blev ramt af lynet 2008 - 2010, var det sted, hvor de døde insekter også fundet, opdagede kun én gang. På den anden side var en tør tilfælde, hvor der ikke er behov tvivl om årsagen til deres eventuelle tilstand. Hver fanget eksemplar af insekter modtog en dosis på mindst et par joules, men måske meget mere. Alligevel planterne på, at de var sandsynligvis placeret overlevet alle det.

 

Partikler af jernoxid og jern i jorden, måske også på stilk, pigge og korn: katodisk reduktion og pyrolyse, Kunne partiklerne være delvist smeltet. Angiveligt udviser magnetisme, hvad der virkelig ikke udelukket betragtninger hvad happend var der. Explorers aldrig underbygge troværdig, hvordan magnetisme deres påståede fundet eller Målt det. Af den måde, er der virkelig ingen grund til at søge efter meteoritter oprindelse af jern, i landbrugsjord selv er der kun på grund af sin naturlige indhold i en enkelt hektar og kun til en dybde på 10 cm, der er indeholdt fra 7.500 til 10.000 tons. Hvis det landbrugsareal vil være på et tidspunkt selv momentant Udsat på omkring 30.000 grader C, og en elektrisk strøm, der undertiden overstiger af fem hundrede tusinde ampere, nogle ville omsmeltet partikler (reduceret) af jern i bestemt være muligt findes der. Intet og ingen forhindre nogen, at forsøge at gøre noget lignende i laboratoriet, Opnå sikkert nogle resultater med meget lavere temperaturer og strømninger. (photo) Efter eksperimentet blev ikke udført med landbrugsjord, men kan tjene som et objekt demonstration. Fotoet er ren jernoxid, udfældes fra opløsningen af ferrichlorid med ammoniak, vasket med destilleret vand og tørres. På venstre side i sin oprindelige tilstand, og på højre efter gentagen eksponering for gnister af en intensitet på 0,03 J runde, 2500 V i umiddelbar nærhed (begge er én og samme prøve før og efter forsøget). Farveændring kan være forårsaget af en delvis reduktion ændres eller modifikation, som endnu ikke er undersøgt nærmere. Mængde Fe2O3 var ca 0,3 gram og mængden af gnister tocifrede. Eksperimentet er ganske nemt eksekverbare og reproducerbar helst. Decharge magt anvendt i forsøget med 10 Ca. 12 gange mindre end den gennemsnitlige flash energi (tusind milliarder gange er tusind millioner gange lavere). Forestille sig, at selv "Slightly og" Stronger Than udledninger Som beskrevet i eksperimentet (1000 gange, 10000 gange) Ville valgte medium udført med betydeligt mere omfattende kvalitative og kvantitative ændringer. Fe er Indeholdt i landbrugsjord ved hvad der svarer til godt 3% Primært som hydreret oxider. 

 

Forekomsten af forskellige Poisons og skadelige kemikalier. Selv besøgende til korncirkler aldrig realiseret, men deres vidnesbyrd og oplever toksikolog har måske ikke engang det mindste i tvivl, og de ​​bør være carefull, men kraftigt rapporteret. Mange besøgende beskrive de klassiske symptomer på forgiftning med forskellige kemikalier eller farlige handlinger hallucinogener - forårsaget af aktivitet og overførsel af store af mængden af elektrisk energi, der er i stand til at konvertere flere hundrede kilo der helt uskadelige naturlige Oprindeligt Stoffer ligger der en meget farlige kemikalier. Elektrolyse, høj temperatur, højt tryk, pyrolyse, højt tryk og høj temperatur Dissociation, Termiske processer og deres kombination og mange andre volgende Processes. På den placering kan forekomme primært meget signifikant forøget mængder kemikalier afhandling: Carbondioxid CO2 (dødelige koncentrationer på ca 20% i luft), Kulilte CO (dødelig koncentration i luften lidt over 0,2%), Hydrogencyanid eller cyanider ( LD omkring 300 mg). Vil blive precised. Udover at navngivne tre eksempler kan forekomme der stærkt Tusindvis af andre farlige kemikalier. De kan opstå gennem de processer Den eneste opregnet fra ganske ellers hvad findes naturligt i jord i en helt ufarlig form. Ved tilfældig kan navngives for eksempel organofosfater.

 

Påstanden er endnu ikke eksperimentelt verificeret, det er ene og alene for de såkaldte uddannet gæt. Alle, der gerne sige, at der er intet som det, ikke forekommer eller vil ikke forekomme der, kan forsøge at udføre det nær eventuelle mønstre i fremtiden. Da dette er en meget alvorlig påstand, vil blive tilføjet her over tid i detaljer mange andre symptomer på forgiftning Hovedsageligt Det her tre opregnede kemikalier (på nogle andre steder De er allerede opført). Langt de fleste af dem blev beskrevet i forskellige former for opfattelser, sansninger, følelser, indtryk og smag eller endda hallucinationer af besøgende til korncirkler gennem årene i områder med dokumenterede vidne mønstre. Som et eksempel - metallisk smag i munden - typisk f.eks cyanidforgiftning, men også mange andre ekstremt farlige giftstoffer. Cyanider (i tilfælde af hydrogencyanid HCN) blev primært valgt som den mest typiske tilfælde Fordi, at alle tre af dens komponenter - H, C, N også, han Dette sted er helt uden nogen tvivl, Undeniable til stede, og for udledning af lyn og dens energi er ikke nogen Sandsynlig særlig stort problem forbinde dem sammen ("koge det i en naturlig underjordisk autoklave"). Derfor var der nogle korncirkler besøgende kan tilhøre under en meget sjælden gruppe af mennesker, som var i stand til at beskrive deres følelser og dele dem med nogen om dem efter cyanidforgiftning. Langt de fleste mennesker, der nogensinde er blevet forgiftet af cyanid-ioner, var i stand til at dele med nogen om deres følelser, næsten aldrig meget mere tid end et par sekunder, højst to minutter.

 

tilsat November 2011

Ifølge nogle steder på vidnesbyrd om korncirkler opstår Lejlighedsvis Personer, der "sniffe jorden" (som beskrevet i "only Klara aktier" (CZ) eller noget i den). Disse er sandsynligvis personer, der forsøger at opføre sig som en kanariefugl i et bur lanceret ned til bunden af ​​minen. (Red Dwarf, serie 8 ep 4 -. Kassandra)

 

Carbonmonoxid og carbondioxid danner en særlig undergruppe af giftige kemikalier, der kan være i nogle tilfælde endda Opstod Under besøg på stedet af korncirkler Explorers, mange dage efter lyn decharge. I det underjordiske under den dybe pløjning kan være til stede forskellige trægenstande - en del af de oprindelige bygninger, fældede træer rodsystemer, humus eller tørv indskud. Enhver af disse elementer kan antændes ved passage af lynnedslag, selv i en tilstand af meget høj luftfugtighed, og brænde (ulme) antal dage, svarende til bunken af ​​trækul produktion, uden at denne betingelse er over jorden, uanset hvor markant manifesteret, og blev observeret. Noget kunne sandsynligvis blive opdaget af termiske kameraer, som helt sikkert også vise en masse om varme, spredes i undergrunden først fra Ledet Energi og elektrisk strøm. Termiske kameraer (termografi) har aldrig været anvendt i områder, hvor de korncirkler blev fundet, så, kære forskere i de kommende år ikke tøve med at prøve det! Dette er en meget velegnet metode til observation, såkaldte fjernt, så observatøren ikke er udstedt til alle potentielle farer, der kan opstå på stedet. For fattigere Explorers vil være et sted på sitet kunne finde og forholdsvis detaljeret beskrivelse, hvordan man bruger og relativt enkel og billig kamera (<$ 100) og et termisk kamera (> $ 3000) Det er det muligt i det mindste identificere en over -levering af varme på grund af underjordiske Lagret Ledet og spredes elektrisk strøm.

 

Lagt efterår 2011: Da anomalier som optræder på korncirkler er websteder undertiden betegnes motorkøretøjer fejl i deres nærhed, måske endda flyvemaskiner bevæger over dem. Motorer for deres aktiviteter ved hjælp af en række elektroniske enheder, der kan påvirkes af tilbageværende statisk elektricitet og induktion, som beskrevet andetsteds. Statisk elektricitet kan også griber direkte ind i driften af ​​tændingssystemet. Statisk elektricitet, som kan være tør lyn udledning efter nogen tid tilfældigt lagres i undergrunden naturlig kondensator isoleret ved højeffektiv dielektrikum (nogle sten) kan repræsentere mange kilowatt-timer (megajoule). I konventionelle kondensatorer i udstyr med lagrede på Bridge og få milijoules, undtagelsesvis lidt mere, de fleste gange meget mindre. En anden mulig årsag til svigt af forbrændingsmotorer på de beskrevne områder, Kunne være det faktum, at der ikke behøver at være til stede mængden af ​​ilt indeholdt i luften (Procent), at lignende enheder kræver det, og problemfri drift. Nedsat Procentdel af ilt også kan forårsage fejl på andre enheder, der kører på dette sted, ligesom mennesker og dyr organismer. Sådanne fejl er også ofte beskrevet. Tilsvarende som i mange tilfælde på dette websted, er det (kun) Hovedsageligt (ikke meget) kvalificerede gæt.

 

Næsten hver gruppe eller person, der forsøger at betale det selv lidt opmærksomhed, på internettet eller i en bog til korncirkler fænomen, vier Mindst en webside eller et kapitel i en bog "uforklarlig" fænomener i stedet for opdagelsen , mens absolut uden undtagelse, absolut alle specialer tilsyneladende uforklarlige fænomener kan forklares gennem virkningen af meget intens elektrisk udladning nær deres opdagelse kort tid før, og udsættelse for ekstremt stærk elektrostatisk og elektromagnetisk puls, som The Lightning Decharge er. Se anomalier .

 

Et andet kapitel af "uforklarlige fænomener" korncirkler fra synspunkt Explorers 'afgrøde abnormiteter ", som for nu vil være helt tilbage til side. For eksempel er det i tilfælde af bøjede og udvidede noder er en absolut normal reaktion svækket og over tid fladtrykt (beskadiget, svækket) (liggende på jorden) planter, derfor er de ikke rigtig eventuelle afvigelser overhovedet, se noder .

 

 

Selv lysene skal formentlig forklares med eftervirkningerne af statisk elektricitet og anden energi underjordisk - udledninger, ons Elmo ild, gnister. I organiske stoffer under jorden, kan også Arise Svarende til nogle sumpgas, CO, H 2 , O 3 , også nogle af dem med højioniseret atomer og molekyler. Mystiske lys er sandsynligvis forårsaget af for meget levende fantasi af observatører. Hovedsageligt på grund af den relativt let konstaterbar kendsgerning, kunne det betydelig procentdel af dem være virkelig "under en vis indflydelse". Kun dels ved deres egen skyld. På det sted kan forekomme i tillæg til andre tørre kemiske forbindelser ( se ), at deres hjerner kan arbejde på helt anderledes "gear" temperatur som sædvanlig, så der er ingen grund til at undre sig, i nogle tilfælde, at de kunne se, at ting er sket overhovedet.

 

Ofte er der overvejelser om muligheden for kuglelyn effekt, analoger cirkel - ball ser virkelig brugbar. Virkeligheden ser meget sandsynligt, at være enklere, tilstedeværelsen af ​​et kuglelyn på hjemmesiden er sandsynligvis ikke nødvendig overhovedet. Det er meget sandsynligt kun var en af ​​meget traditionelle, Brugte ganske ofte blindgyder af menneskeheden under forsøget på at "forklaring på en ved en anden uforklarlig fænomen, ofte mere uforklarlige." Udlændinge Ville sandsynligvis være i stand til at fortælle lange historier om det.

 

Med sikkerhed. Selv om der kun meget sjældne tilstande, der er beskrevet i snesevis af sider og hundredvis stykker i denne hjemmeside, korncirkler er sandsynligvis kunne skabes af nogen lyn Alle kræfterne fra punktkilde, også lineære vinkelret indfaldende kilder, formidle cirkulære bølger på overfladen, som de blev ramt. En sådan overflade er mest almindeligt fasegrænsen. Overfladen af kornmark i en højde, hvor stænglerne nå, kan betragtes som meget nøjagtig tilnærmelse af fasegrænseflade. Wind bølger kan rejse på dens overflade samt bølger på vand (youtube - vind bølger). Samt konsekvenserne af ethvert element i vandet Opretter et cirkulære bølger, og flere elementer Opretter interfererende cirkulære bølger, virkningen af flere grene af samme lyn udledning, ved små afstande fra hinanden, På samme tid eller med intervaller på titusinder til hundredvis millisekunder, på afgrøden overflade interfererende cirkulære bølger, det som de kan slå skabe, og dermed fastsætte en anden efterfølgende udledninger, som tilsammen også kan genlyd og skabe forstyrrelser. De efterfølgende udledning af elektricitet foregår primært ved midlertidigt oprettede strukturer skrå afgrøder stilke, der har flere tusinde gange lavere modstand end den stående oprejst, fordi der er langt flere kontaktpunkter mellem dem og de ​​er langt stærkere presset sammen. Opretter en midlertidig struktur for eksempel Simulering cirklerne på vandet, med planter placeret inde At Them vil modtage langt større af mængden af energi fra den efterfølgende udledning. Umiddelbart efter Eftergivelse af alle mekaniske impulser, der refererer til: De helt genoprette takket være elasticiteten i deres egen deres oprindelige position. Den "image", som er skabt inde SAALEDES dem ved deres Greater meget skade af planter i deres umiddelbare omgivelser, er helt usynlig, latent. Deres Øger skade over tid som følge af væksten processer, der finder sted i Them, og stilke Løbende svække indtil endelig bøje sig ned - er indgivet `skal være (beskadiget, svækket). Således faktisk kun virkelig ske, at visualisering af regelmæssige, men også enhver uregelmæssigt mønster. Problemet med det eller snart vil blive uddybet i meget mere detaljeret på andre sider på webstedet, såsom Microsoft Kronologi og undersider.

 

Lagt efterår 2011:

På grund af de særlige egenskaber byg ​​kan til tider være et mønster synligt før logi (skadeligt, hvilket kan svække), hvilket er tilfældet for mønster ..., (photo) I hvilke Stilkene er ikke liggende på jorden overhovedet, er de stadig står helt vinkelret. Mønster er synlig, hovedsageligt på grund hældning øre og og de ​​øverste blade til en helt anden situation i forhold til de omkringliggende planter. Dette er faktisk en tilsvarende eller en form af planter visnende væk, også logi (skadelig, svækkelse) er i virkeligheden kun form af et Certain visnen væk, jorden er kun lige bøjning og væsentligt beskadiget og således svækket (visnet) planter. Tilsvarende kan opføre sig også det øverste blad alene (photo) Måske endda i andre kornsorter. Beskrevet adfærd af ørerne er egentlig bare en specialitet byg. Meget mere detaljeret bliver igen på sitet Kronologi og andre. Dette er ikke et eneste tilfælde af korncirkler, når byg ​​påviste en tilsvarende adfærd, men det er snarere en undtagelse, hele den lange historie af korncirkler i omkring 30 år, skete kun et par lignende sager. Den byg ia Able demonstrere Lignende adfærd og sandsynligvis meget ofte, især i perioden fra maj til juni. Måske Hovedsageligt i perioden umiddelbart før og efter fuld overskrift - vårbyg i omkring midten af maj. Forhindrer at intet i denne henseende ville blive foretaget i fremtiden, og statistisk signifikant antal yderligere bemærkninger, men der er ingen Nees til at udføre dem kun i regelmæssige mønstre. Også muligt, at i byg mønstre findes i de fleste tilfælde for sent, lige efter indgivelse (ødelæggende, hvilket kan svække), men ville være muligt at finde dem tidligere. Også muligt, at den periode, hvor kun hældende ører i de fleste tilfælde er virkelig meget kort, og helt umuligt registrere det. Betydeligt længere tid tager kun i tilfælde helt unikke på grund af mulige bidrag af nogle andre, for eksempel af vand Overfladespænding Effect , Det hjælper stilke at bo op længere tid.

 

Måske er det mere end 99% sikker på, at stilke i mønstret nævnt senere bøje ned til jorden, som i alle andre tilfælde, men senere fotografier på enhver afgrøde kredse Explorers hjemmeside aldrig dukkede op. Hvorfor, med henvisning til: Når De har allerede "alle gjort". Selv efter mere 30 års forskning, har de ikke klar over, at de følger historien, der ofte allerede begyndt Flere måneder før de kom til at tage billeder, og fortsætter i flere måneder efter, indtil høst og efter, er der altid noget nyt at fotografi, der er altid noget nyt at opdage, har Observer forandringer fundet sted næsten hver dag. Selv et fotografi Weekly ville være nok. Måske med henvisning til: kan findes nogle besøgende, som har besøgt og fotograferet tallet senere.

 

Vortex ring meget ofte opstår efter en konventionel eksplosion lige over jorden eller i luften, absolut altid efter kernekraft, og ganske ofte Vil sandsynligvis blive skabt i flere sekunder efter lynet decharge, da hvad der foregik der fra mekanisk synspunkt. Umiddelbart efter lyn udledning kan bevæge sig over dens indvirkning punkt og vortex ring Flere af målere til et tocifret antal meter i diameter, som indeholder en stor af mængden af elektrisk ladning, og i visse øjeblikke kan "printe selv" til strukturen under dette (afgrøde). Der kan gå op til flere ringe i umiddelbar nærhed, koncentrisk og excentrisk, kan deres gebyrer lægge sammen og trække. Sammenligner nogle af Deres figurer kan foreslå en idé om nogle af dem, der ville blive skabt af en ret kompleks sæt af vortex ringe, bevæger sig hen over jorden i forskellige retninger, hvis dele er vist på bestemte tidspunkter i strukturen af afgrøden. De kan være skråtstillet under forskellige vinkler.

 

Det er stadig kun en meget Vederlagsaktier teoretikere. På nogle andre steder Bestemt der vil være en masse skrevet om det. Vortex ring er meget ofte observeret Visse Umiddelbart efter eksplosionerne. ((photo/) På det sted, hvor lynet udledning sker, er der i gang meget lignende processer eksplosion. Faktisk meget få af observatører, der kan forlade tørt sted ved hjælp af deres egne ben (live). Nogle yderligere detaljer vil blive her .

 

kun for engelsk læsere:

Det var overskyet februar morgen, en dag, og ligesom alle andre, og absolut intet indikerede, at virkelig meget snart det bare kan være Kommende en løsning en af ​​de største menneskehedens mysterier i det 20. århundrede, at uden nogen antydning af en løsning fortsatte til 20 århundrede. Programmer blev programmeret, dokumenter blev dokumenteret, journaler blev indspillet, blev filmene filmet og fotografier blev fotograferet. Projektion materialer tilsat til projektion enheder, transmissionsveje aktiveres, modtagere modtagne transmission rør forvarmet. Det var den 12. februar 2008 ... Fortsættes ...

 

Slut på del 1

 

 

          Del 1         Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z