Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-summary . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Korncirkler - Resumé
Web præsenterer en forholdsvis enkel forklaring på, hvordan de opstår, så "mystiske" korncirkler
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

Objekter kan klassificeres videnskabeligt i tre hovedkategorier: dem, der ikke virker, dem, der bryder ned og dem, der bliver tabt.  R.Baker
Enhver mand vil kunne fejle, kun en tåbe fortsætter i fejl.  M.T.Cicero
Du Bliver ansvarlig, for evigt, for hvad du har tæmmet. A.S.Exupery

Korncirkler , beskære billeder Brief Research Resumé

PagPh

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

Dette site bortset fra en forholdsvis enkel forklaring på korncirkler, der opstår princip Bringer Måske forståelig forklaring, At alle indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøder i verden Forekommer på nøjagtig samme måde - svækkelse af planter (Deres delvise fading) ved passage gennem elektricitet efter lyn udledning. Et interessant fænomen er også effekt, at alle logi (skadelig, svækkelse) ikke kan forekomme Umiddelbart efter tordenvejr, opposiion Det er op til mange dage efter decharge, meget ofte under smukke vejr. I tilfælde af regelmæssige mønstre kombinere sammen Adskillige påvirkninger, der bidrager til lovligheden af mønsteret, også Fact ud til, at usuall meget hurtigt, på Bridge Inden for et par timer eller meget ældre. Disse fænomener er uddybet i langt flere detaljer om mange andre undersider.

 

I de fleste tilfælde, hvor der indgives `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde skaber ikke nogen regelmæssige strukturer, begynder bøje til jorden mange dage eller endda uger efter udledning af lynnedslag. Afhængigt af intensiteten af skaden er gradvist at tilføje flere og flere områder til høst. Intensiteten af skader det meste aftager med afstanden fra det punkt, lyn, så der er efterhånden bøjning til jorden områder i en stadig større Afstand fra det primære strejken.

 

planterne (afgrøde, stængler) kan blive liggende på to forskellige måder - hurtigt eller gradvist.

1) - Fast logi (skadelig, svækkelse)

I det første tilfælde i planter ophobes skadelige stoffer længere tid, det genererede en stor grad af elektrolyse, og anlægget er gradvist svækkes. Alligevel varer lang tid i lodret position. Først når de tørre svækkelse Reaches et omfang, anlægget stængel lige over jorden (hvor, takket være den løftestangseffekt er den mest magtfulde kraft) kan ikke længere modstå de kræfter, er det at trykke på. Oftest er virkningen af vind, men også kan være deres egen vægt af planter. Sunde planter overlever Ville noget som dette uden konsekvenser. Ved virkningen af kræfter stilke bend uden at bryde lige over jorden, STADIG usuall omkring 2-5 cm, og de ​​planter lyver. Processen kan undertiden tage kun et par sekunder, andre gange minutter, ikke mere end timer. Det er betegnende, at straks efter at der lå på jorden I hvert fald for en kort tid lige afgrøder stilke, tæt ved jorden bøjet uden at knække . En lille del af stilkene, ikke mere 10%, for det meste ved grænserne til indleveret `skal være (beskadiget, svækket) områder, kan være tæt på brudt jorden, i stedet for bare at bøje. Det er forårsaget af den nær grænser indgivet `skal være (beskadiget, svækket) område beliggende Stilkene er ikke beskadiget i et omfang tør, og under andre omstændigheder ville forblive stående okay. De er under højt tryk for neighborging hurtigt bøjning stængler, stammer fra hinanden og danner en kontinuerlig SAALEDES tung masse. Vægt af majs stilke system, lænet mod hinanden, gør bare i et område med firkantede decimeter Adskillige mange kilo. En sådan et bundt vil danne om hælder stilke hovedsageligt fra et område omkring 30 til 50 cm fra hinanden, hvilke midler der er tale om grøn hvede med lige oprettet spike eller lidt før det vejer Ca. 6-7 kg. Den gennemsnitlige vægt af hvede afgrøde med et fuldt udviklet øre Modning er på omkring 7 kg pr 1 m 2 , uden ekstra vægt af fugt Leveres af regn eller dug, som kan tilføje endnu mere end yderligere 50%.

 

På hele område, kan ikke beskrevet hurtig logi (skadelig, svækkelse) nogensinde ske på samme tid. Bøjning tid af hver bundt stilk kan variere med et antal dage. Som beskrevet umiddelbart efter hurtig bøjning af hver sløjfe bundt bliver liggende på jorden lige stilke af korn i en vinkel cirka 90 grader som følge af normal. Også sker med det samme den anden fase - stilke står tilbage, gennem knudepunkter. Nodes, i modsætning til internodier omfatter dannelsesvæv, og er i stand til at ændre retningen, takket Det er planten, eller i det mindste Ripening Vedligeholdelse stilke er oprejst. Den første Internode Umiddelbart over jorden (Det bøjet), aldrig ændre retning tilbage oprejst. Den anden og tredje ovenfor usuall også ophold liggende på groung. Omvendt internodium støder op til cob næsten altid retter sig op, og nogle andre under det, i det mindste delvist. Sund veludviklet hvede har 6 til 7 staengelled. Med henblik på kursændring internodier noder ændrer form. På siden modsat til retningen af ønskede glatning, begynder antallet af celler Stigning (irreversibelt), knudepunktet kvælder, tykkere og at bøje i den ønskede retning. Beskrevet begynder flere minutter efter indgivelse (beskadigelse, svækkelse). Også knudepunkter, der undlader at Hæve anlægget (sige, de første 3-4 fra jorden) er permanent forsøger at gøre det, men i Konsekvens af, at de øger i længde kun. Dette gør det muligt efter et stykke tid, find for eksempel på byg noder 5 gange længere mod normalt.

 

2) Gradvis logi (skadelig, svækkelse)

I dette tilfælde er planterne bøjning til jorden meget langsomt, og hele processen kan tage længere tid end 14 dage. I dette tilfælde hele lige stilk af anlægget vil aldrig lægge på jorden, fordi de dens enkelte staengelled ledes ved hjælp af Kontinuerligt noder med mindst et øre var rettet så meget som muligt lodret opad. På jorden ligger mindre end tælle af staengelled, nogle gange kun én, og selv indgivet `skal være (beskadiget, svækket) plantedele er langt mindre beskadiget af fugt og følger af denne.

 

Et væsentligt træk af den gradvise logi (ødelæggende, svækkelse) samt det faktum, at formen af den resulterende mønster med længere perioder helt unnoticeable. Derefter kommer en længere periode, der varer flere dage, hvilket er næsten umærkelig. Men det overskred grænsen, Under, at det var ikke Observerbare på alle, og Omhyggelig Observeret Observer ville have det. Efter et stykke tid, et par dage igen, det allerede overstiger grænsen, når det er forholdsvis let mærkbar.

 

Drawings, diagrams

 

Den proces, han mest involveret beskrevne hændelser, er ( se ) negativ geotropism (gravitropism). I tilfælde af hurtige bevægelse stilke til jorden kan han sandsynligvis ændre retningen af væksten af visse plantedele DELTAGER også phototropism.

 

Den vigtigste betydning af alle de beskrevne processer med ører for at beskytte Ripening indeholder korn fra jorden fugt, eller fra en overskydende fugt fra regnen, der er i konstant masse af planter liggende Resterende meget længere temperatur som i tilfælde af stående planter. Derfor bidrager meget væsentligt til en udvidelse af forme og rådner, og tørke beskadigede planter kan derefter senere invaderet af nogle andre sygdomme og skadedyr. Plantedele, DER FORTSAT liggende på jorden er faktisk påfaldende Angrebet af forme og rådner, men ørerne kan stadig modnes Relativt succes. Opkaldt prime plantepatologiske faktorer og deres tilhængere er ikke stand til at nå tema, sige "i tide", før høsten. Korn i pigge, DER FORTSAT liggende på jorden indtil høsten, er næsten aldrig helt modnet, og de er udviste mangel på betydelige modning. Intet materiale, forbliver de ikke-høstet.

 

 

Resumé - et par grundlæggende punkter

Second Landmændene har næsten altid vidst, at lyn udledning i felterne give en mærkbar svækkelse af planterne op til død over og større areal (ti kvadratmeter), det er helt objektiv og verificerbar Fact, der opstår i hundredvis af artikler og videnskabelige publikationer .

Der er flere eksempler (photos, links)

 

Second Landmænd næsten altid vide, at planter er ramt af lyn ganske ofte vise uspecifikke tegn på svaghed og sekundært angrebet af sygdomme og skadedyr. Dette kan føre til forveksling med andre årsager, og nogle gange endda den primære årsag Remains uopdaget. Nævnte Assertion kan dokumenteres gennem talrige artikler og videnskabelige publikationer. Næsten altid er der mulighed for Interchange Årsager gentagne gange understreget (se ...)

nogle eksempler (photos, links)

 

Tredje Landmænd, selvfølgelig, ud over alt andet, for længe siden opdaget, at de tegn, der er anført passage af elektrisk strøm på grund af et lynnedslag tæt på planterne i nogle, men ikke alle tilfælde kan forekomme ret præcist i en cirkel. Derfor for det faktum dem, at de korncirkler er forårsaget udledning af lyn, betyder ikke næsten nogen overraskelse. Det er muligt at tro, at langt størstedelen af ​​Farmers Lignende nogle meget enkel forklaring altid forventet. Af årsager, der er anført andetsteds, har de aldrig videregive det til nogen.

 

Eksempel - solsikker. Her vil blive nævnt et eksempel på en plante og en publikation (link). Derudover nævner denne publikation monothematic Denne afgrøde (Grass - Poaceae) lynnedslag i en høj procentdel overleve, i modsætning til afgrøder med væsentligt lavere podningstæthed. Som en mulig grund kan antages, at den omfangsrige planter kan blive påvirket af elektricitet integralt, relateret til området omkring kvadratmeter, at de optager. Individuelle planter af Poaceae stand, hvor den ene af dem kan ikke fylder mere end Option One kvadratcentimeter, kan blive påvirket meget ujævnt. Mens nogle kan modtage dødelige doser hundredvis af gange, er hundredvis af andre i deres umiddelbare nærhed beskyttet mod således højere ammount af elektricitet. Plant og påvirkes af flere fungerede som en miniature lynafleder. Selv også andre planter er berørt, men ikke dødelig, og dermed overleve, selv om med en mærkbar svækkelse. Således muligt nogen tid efter lynnedslag overholde visse udtynding af afgrøden. Selv indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Able Ofte planterne er rejst snesevis af centimeter tilbage ved hjælp phototropism og geotropism kendt gennem funktion knudepunkter internodier bend opad, indtil endelig kan blive vellykket høstes og modnes.

 

4:e Enhver seriøs landbrugsforskning i området af afgrøderne og logi (skadelig, svækkelse) i form af eventuelle mønstre, ofte i en cirkel, var i årtier frem i en meget ubehagelig miskredit måde og næsten stoppet af to alkoholikere senile, hvis navne Doug Bower og Dave Chorley. Derfor vil blive tilbudt til Landmænd verden over og hjælpende hånd fra en uvildig observatør og lejlighedsvis forsker, som ikke hører præcist mellem "arbejder i landbruget." Dette giver ham, på den anden side, bede om hjælp mange andre, meget fjerne og ofte tilsyneladende næsten helt uafhængig inden for forskning, videnskab og praksis. En prøve af naturvidenskab og forskning, hvilket i sig selv addition agrobiologist og relaterede procedurer, prøv det med mulig anvendelse til at forklare denne mystiske og ikke særlig Relativt forståeligt fænomen, ligger her

 

Navne Doug og Dave betyder for landbrugsforskning i slutningen af det tyvende og begyndelsen af det 21. århundrede næsten det samme, ligesom navnene Olga Borisovna Lepesinska og Trofim Denisovich Lysenko betydet for verden af genetik i midten af det tyvende århundrede. Nemlig hvis D & D aldrig iscenesat deres handlinger miskreditering, vil landbrugerne have hele mystiske sag meget længe siden løst af sig selv. Brug helt naturlig udvikling af observation og Fradrag Estimeret senest i midten af halvfemserne. Som i mange andre afsnit af dette websted gentagne gange nævnt, meget Lignende fænomener De har altid i og tilstrækkelig grad Observeret og dokumenteret i et tilstrækkeligt antal artikler i faglige og videnskabelige publikationer. Det sik der tilsammen danner et tilstrækkeligt materiale til den overordnede spørgsmål om logi (skadelig, svækkelse) afgrøde, enten i almindelige eller helt uregelmæssige formationer, forpasset blot et lille skridt. Et sådant skridt er aldrig blevet gjort, primært fordi forskerne, der ønsker at tage sig alvorligt over indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde skulle være opmærksom på i det mindste marginalt afgrøde indgivet `skal være (beskadiget, svækket) i regelmæssige mønstre. Men det er virkelig meget svært passe alvorligt om emnet, som har været Det ville være så meget to mentalt retarderede Individer i tørke og hæslig miskrediteret måde.

 

Det nyligt etablerede navn for D & D: Mental retardere

Gælder naturligvis for Who Would nogen nogensinde ønsker at følge dem

 

D & D havde og måske stadig har nogle tilhængere, men ingen kender dem. Under henvisning til: de to har altid været den største, mest berømte og mest vigtigt. OBL og TDL slange Bestemt i Deres lange tid, og efter mange tilhængere, hvis navne ingen ved i dag. I fodsporene på OBL og TDL er nu heldigvis ingen virkelig walking. Det vil ikke vare længe, ​​og i fodsporene på D & D Bestemt vil snart gå også ingen. Det vil ikke vare længe, ​​og i fodsporene på D & D Bestemt vil snart gå også ingen. Hvis ikke, før eller senere ville virkelig nogen af ​​deres tilhængere med den virkelige forfatter af rystende hænder. Ville helt sikkert den ikke ønskede nogen til ham, tør og ting bør ikke ønske for nogen, selv om hans hjerne var ligegyldigt hvor sindssyg ...

 

Det ændrer ikke noget på det faktum. At som en egenskab ved alle deres aktiviteter (D & D) Hele deres eksistens i verden, og har gjort arbejdet der, er det muligt at citere en klassiker:

"Vi vil gerne opkast"

 

Præcis det samme opgørelse er naturligvis muligt at anvende til karakterisering aktiviteter OBL og TDL.

 

 

------------ Slut på et par korte bemærkninger resumé ------------------------------- ---

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

-------------------------------------------------

Nogle stykker oversat fra ældre version

Brand ny teori med rigtige videnskabelige metoder Strictly, helt fri for enhver forskning eller pseudovidenskabelige teorier.

 

Stand til at forklare mere end tre klassiske, meget god typiske kendte "uforklarlige mysterier" i stand til at finde i hver "normale", naturligt dannede korncirkler.

 

(Skrevet i perioden maj - juni 2008 gradvist tilsat andre, også på andre sider, og i 2011 er allerede nu muligt at hævde, at tørke fænomener er det muligt helt at forklare dem alle.)

 

ikke mikrobølger, men normale elektriske kræfter (Joule s varme) også Subminiature mekaniske kræfter i væv og celler (gastryk på grund af gas produceret af electrochemic Processes), men langt mere sandsynligt, på grund af dyrkning af beskadigede væv og påvirket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det er forkert at tro, at opgaven med fysik er at finde ud af, hvordan naturen er. Fysik Vedrører hvad vi siger om Nature.   N.Bohr
Den største lektie i livet er at vide, at selv tåber er rigtige tider. Horace
Den sande tegn på intelligens er ikke viden, men fantasi. A.Einstein
z