Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-logi . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
korncirkler - logi .
fladtrykt eller indgivet `skal være afgrøde er svækket - falmet, beskadiget af elektricitet, næsten mange dage før
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bedre byg, øl, malt, bryggeri, brygning.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Naturen er vant til at skjule sig. Heraclitus
Hver idé Revolutionary Synes at fremmane tre faser af reaktion. De kan opsummeres ved de sætninger: 1 - Det er helt umuligt. 2 - Det er muligt, men det er ikke værd at gøre. 3 - Jeg sagde, det var en god idé hele tiden.     A.C.Clarke
Dumhed er en kraft i sig selv.

 Indgivet `skal ligge på enhver afgrøde kornmark med Svækket

PagPh
De vigtigste ideerne i volgende tekst: Forskere (selvbestaltede eksperter) korncirkler aldrig gjort noget, der er professionel i forskning Kaldet "blank test", eller blind eksperiment, og ikke gå se på knudepunkter i at planter er helt Normalt uregelmæssigt fladtrykt (beskadiget, svækket), uden for eventuelle mønstre. (Dvs. fra det sted, hvor man efter deres mening var der ingen "hemmelige" energi.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

logi (skadelig, svækkelse). Grundlæggende principper.

Korncirkler og alle andre regelmæssige mønstre til ikke omfatte andet end bare ganske almindeligt, normalt fladtrykt (svækket, beskadiget) afgrøde, det samme som Forekommer overalt i verden. Ethvert krav knudepunkter Det ville aldrig bøje eller strække sig under naturlige forhold på den måde, Det er usuall fundet i mønstre, er en grim løgn. Som en undskyldning af Explorers muligt, at vise i deres tilfælde er det en løgn helt bevidstløs, fra et chok, overraskelse og uvidenhed, og engang også takket være den totale mangel på uddannelse og viden.

 

Bedre byg, brygning, bryggeri, øl, malt, whisky.

 

All That tidligere forskning har været i dette område Foretaget overalt i verden, blev foretaget fra professionelle botaniske - landbrugsmæssigt synspunkt, selv i virkelig meget dilettantisk, amatør måde, og den dokumentation, som ville blev disse "eksperter" præsenteres for offentlige, Mulig sammenligne med at skjule beviser. Der er ikke muligt at forvente noget bedre fra dem, ikke en antydning, fordi det virkelig helt i næsten alle tilfælde De var en absolut landbrugs Dilettante og amatører. Selvom nogle gange skærmet Deres informationer forskellige faglige grader, dygtige titler på forskningsmetoder udføres (se), navnene på de ekspertlaboratorier hjælpe dem i. Det forskning, så de kunne lægge offentlig ret grundigt forvirret. Fra et statistisk synspunkt er alle Deres undersøgelser, der hidtil er helt usikkert, derfor stort set værdiløs. Til sammenligning: det samlede antal af vegetabilske stilke året, der er indgivet `skal være (beskadiget, svækket) på marker rundt omkring i verden, er det muligt at udtrykke nummer 10 15 . Langt størstedelen af netop dem på samme måde - uden knækkede stængler, og fra de meget samme årsager som i regelmæssige mønstre i - mange dage efter at være blevet beskadiget af elektricitet.

 

Explorers korncirkler viser hvert år hundredvis af fotografier, der ikke overstiger en tusindedel af beskadigede stængler fra mønstre. (10 12 gange mindre, og millioner millioner gange mindre). Alle de regelmæssige mønstre, og for en anden kontrol fotograferet fra ubeskadigede dele af marken. Ikke en antydning, ikke en chance, ikke engang i de mest skjulte hjørner af deres sind Tænk, at de ville beskadigede stilke også kan findes i helt uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) beskæringsområder, og Bestemt ikke at forekomme at gå der og fotografi noget. Sådan forskning, Mulig sige, at det blev udført af Bevidst subjektive Manner, i forkludrede ekspert terminologi.

 

Stilke, der er beskadigede, og ligner lige som i enhver regelmæssigt mønster finder sted på verdensplan hvert år cirka en million mere (i teh antal tilfælde også firkantet område) af end det, der findes i regelmæssige mønstre. Intet andet valg end at sige, at i tilfælde, hvor forskningen Beskrevet mysterium troende virkelig sætte en fod forkert, og hvad det er blindproeven (blind eksperiment), ingen selv hørt i hele deres liv, eller hvis en antydning Måske ja, hvis det er tilfældet, kun lige rodede det fuldstændigt. For eksempel Kontrol i medicin virkningerne af placebo, men også bruges andre steder i fysik - nul korrektion, justering af måleinstrumenter. Det er altid først og fremmest nødt til at undersøge, hvad der skete, og hvordan er situationen på kontrol sites, hvor en forventet fænomen skete ikke. Til kontrol punkt er derfor bydende nødvendigt, overveje ikke blot et sted, hvor afgrøden ikke fladtrykt (beskadiget, svækket), men også Det sted hvor afgrøden fladtrykt (beskadiget, svækket) helt uregelmæssigt. Men fordi uregelmæssigt fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde ikke giver anledning til mystiske og fremmede foreninger, med helt beliggende uden enhver interesse Explorers af korncirkler. Faktisk har interessen for dem at være fuldstændig på det første sted.

 

Ingen ønsker korncirkler forskere at udføre deres bemærkninger til det relevante antal stilke. Antag 10 10 -10 12 , der ville være flere hundrede Tusinder af kvadratkilometer indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde. Hvor de lavede den største fejl i deres bemærkninger i hele årtier fælden og hvordan man kan fjerne det i volgende år (2012), samt vil blive yderligere angivet i nogle af næste afsnit.

 

En af de største fejl begået af helt al korncirkler Explorers, virkelig helt og fuldstændigt af alle dem, endnu en gang, og endelig, absolut alle korncirkel Explorers begået såvel som i alle andre regelmæssige mønstre i afgrøder med Det sætter faktisk de ikke gøre såkaldt "zero korrektion" (også blindprøven, blind eksperiment). Ikke en antydning De troede, det ser ud og kontrollere, hvordan det ser Undersøg afgrøder på steder indgivet `skal være (beskadiget, svækket) helt uregelmæssigt, helt uden for de regelmæssige former, hvilket tilsyneladende uden virkningen af dem, der ville være så meget Adored, fremhævede, fuldstændig uforståeligt selv virkelig mystiske kræfter. Hvad ville de være i stand discover Der ville være noget virkelig meget overraskende, siger mere præcist en lidt chokerende for dem.

 

Meget alvorlig fejl Det var sandsynligvis værst af alt, tehy korncirkler Explorers helt regelmæssigt praktiseres ved, at stilke og planter studerede kun to steder. I regelmæssige mønstre, hvor kornet blev fladtrykt (beskadiget, svækket), og udenfor, hvor var det ikke. I deres uendelige enkelhed De troede, det ville være at undersøge og sammenligne noter indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøder uden mønstre og sammenligning, noget lignende, blank test (blind eksperiment) blev udført. I deres uendelige enkelhed De glemte helt, at yderligere sammenlignende eksperiment skal udføres af dér, hvor majs er fladtrykt (beskadiget, svækket) helt uregelmæssigt. Hvert måleinstrument skal indstilles til 0% og 100%, så er det muligt at måle. Langt de fleste almindelige anordninger er fra fabrikken indstillet, så dybest set er der ingen grund Udfør Disse to retsakter. Om afgrøder i det felt, der ikke finder anvendelse på alle, fordi Explorers Hvem har nogensinde bevæget sig i korncirkler hidtil ingen har nogensinde vidste, hvor og 0 og 100% er, i modsætning til for eksempel Agerdyrkere.

 

Som en af de stærkeste beviser for den sørgelige kendsgerning, at korncirkler aldrig Explorers i deres liv har været til stede i ethvert område af afgrøde på en anden plads ved den temperatur, steder med regelmæssige mønstre, er udvisning hulrum (Sprængskitser Nodes, se - Google ). I virkeligheden skyldes De var slet ikke hvad korncirkler At Explorers rapport om dem - Hverken pres eller gas. De er helt naturlig vækst ændringer, der opstår under dyrkning, tørring GRADVIS modning og plantedele. Shape ændringer af væv, som endnu ikke er helt tørret og hærdet, medium-blød, og når de er under pres fra det omgivende væv vokser hårdere. Aldrig et gastryk.

 

Bemærk: presset af voksende væv er enorm og er i stand til nemt forstyrre murværk, ler mursten, beton, således er i stand Disrupt og lettere omforme andre, blødere omgivende plantevæv i deres umiddelbare nærhed. Hvilken korncirkler Explorers Called udvisning hulrum (eksploderede noder) er i første omgang helt usynlige, mikroskopiske væv deformationer. De spredes og øges under vækst, Optræder i deres nærhed til yderligere væv bortdøen. Alt dette er måske allerede forårsaget af meget naturlige modning og dyrkning af planten. Selv næsten tørre dele af planten faktisk fortsætter med at opfylde deres en af ​​de mest vigtige funktion - kar, ledende væv.

 

(add egne billeder)

 

Bedre øl, brygning, bryggeri, whisky, byg, malt.

 

Ved begyndelsen af ​​alle de skader, var oprindeligt helt uobserverbare mikroskopiske skader, med det blotte øje helt unnoticeable. Cellerne dræbes direkte af elektrisk strøm og elektrolyse produkter, uden mekanisk beskadigelse. Mest mekanisk skade, hvilket tilsyneladende skyldes gastryk, er blot vækst ændringer. Afgørende beviser er muligt at skabe i enhver skole bio lab plante, eller blomsterbede, uden påvirkning fra nogen "mystiske" og ikke mystisk magt.

 

Hvis korncirkler Explorers i FACT ved et tilfælde kom til nogle sted med regelmæssige mønstre i et par minutter, højst inden for to timer efter den almindelige form skabelse, slet ingen, virkelig ingen, sidste gang igen, slet ingen sådan skade ville blive opdaget . Der er kun tre muligheder:

 

     1) Vil blive fundet mønster, bestående af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) beskæringsområder, hvis størstedelen af stilkene (anslået til over 90%) har kun stilke bøjet, men ikke brudt, i en højde på op til 5 cm over jorden, Og De er alle i hele deres længde lige, uden nogen antydning af af bøjede eller udvidede noder. De, (bøje knudepunkter), som henviser til: Synes at begynde næsten øjeblikkeligt, selv under de første par timer efter indgivelse (skadelig, svækkelse).

(Her vil følge et par forklarende tid - lapse fotografering).

Resten af ​​stilkene, hovedsagelig nær grænsen til den regulære form, noget under 10%, har brudt stilke, men helt ellers identisk i alle længden af ​​lige uden bøjede eller udvidede knudepunkter, uden formændring. Enhver ændring i form, for det meste knudepunkter, samt vækst i løbet forskelligt forvredne og beskadigede dele af planter i mønsteret vil virkelig blive skabt i løbet af de næste timer, dage og uger.

 

     2) tilfælde (samt 3) vedrører primært byg, lidt mindre delvist Observerbare også i andre tørre korn som hvede, rug, triticale og havre. I de fleste tilfælde måske kun en precursor, fase Den foregående hvad det var før beskrevet i (1). Ville blive opdaget og mønster Whose størstedelen af ​​stilkene ikke ligger på jorden overhovedet, er kun mærkbar vippes til siden (et par grader). Dette vil give en struktur af planter fra et fotografisk (eller typografiske) synspunkt noget lignende og væsentlig ændring i raster struktur. Dem, ville være meget vanskeligt at måle, men det er meget godt Observerbare afstand.

(Eksempler på net udvidede næppe Observerbare, god fra en afstand).

De kan lige så godt oprette grupper af planter understøttes, at mellem sig selv, Ca. tilstødende

 

     3) Den foregående kan være også Case 1 sekund Planter muligvis endnu ikke blevet afbøjet fra den lodrette vækst retning, men er falmet mærkbar (ændre retningen) den øverste blad, såvel som andre under eller spike Stærkt vippes mod ikke angrebne planter. (Ændringer i retning af spike Vedrører næsten udelukkende byg). Igen, meget god Observer fra en afstand, ligesom raster Beskrevet forandring.

 

Bemærk: rotation af ørerne er det helt uadskillelige Modning almindelige af alle kornarter undtagen havre, der har den lats. Hvede, byg, rug, triticale - I løbet af de sidste stadier af modning, vil deres ører gradvist vende sig fra den oprindelige helt lige position 0 grader op til de endelige statslige 180 grader, når Ørerne er vendt direkte mod jorden. Byg er meget følsom over for eventuelle ændringer i forhold, der repræsenterer og betydelig stressfaktor for det, og rotation af ørerne kan også lægge betydelig tidligere, f.eks netop på de områder, blev beskadiget ved, at elektrisk stød. I betragtning af den struktur og bygge af øret (akseskaeggenes), er tørre gode ændringer meget mærkbar mod det omgivende, Upåvirket område. For hvede, virkelig rug, triticale, ørerne begynder at dreje i den sidste fase af modningen, når Kornene er næsten fuldt udviklet, og planterne er stort set tørt. For længe siden og tabte væsentlig del af grøn farve og under modningsprocessen blot holdes fratage fugt (efter forårets sorter for begyndelsen af ​​juli). På byg kan forekomme roterende øre Umiddelbart efter fuld overskrift (vårsorter omkring midten af ​​maj), når planterne er stadig ret grøn og korn i de tidlige stadier af mælk-modenhed fase. Det kun lige foregår primært på steder, der var berørt af elektricitet efter lyn udledning. For hvede, rug, ramte triticale af elektrisk stød fra lynnedslag afladningen forekommer Langsommere modning (Svarende til transplantation effekt), og ørerne derfor rotation opstår tværtimod væsentligt senere.

 

Bedre malt, brygning, whisky, byg, bryggeri, øl.

 

Hvis Ville nogen af korncirkel kun én gang i Explorers hele deres liv også besøgte området på steder, hvor afgrøden er Normalt uregelmæssigt fladtrykt (beskadiget, svækket), uden nogen tegn på regelmæssighed, siger de, at hvad så yndefuldt udvisning hulrum ville blive fundet der. Ville have fundet, at selv i et sted hvor der ifølge deres krav, var den fuldstændige mangel af "mystiske, overnaturlige" energier, det forekommer præcis den samme vækst ændringer og bøjning knudepunkter samt udvisning hulrum (Sprængskitser Nodes) forekommer i samme måde let.

 

     Bemærk: det er helt umuligt ikke At nogle af de steder som nævnes Explorers (med Almindeligvis uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde) engang besøgte, og det faktum, at der findes Præcis det samme Deformerede noder og planter, simpelthen skjult den faglige og almene offentligheden. For noget lignende at det er muligt at anvende udtrykket "en beskidt trick af værste kaliber," og forpligte sig til det er i stand til kun folk af ekstremt lave moralske kvaliteter.

 

Explorers af korncirkler vil blive anbefalet på dette punkt en god rådgivning. De kan slet ikke gider at tage billeder af hver konstruktion stilk, deres forskellige deformationer og bøjede knudepunkter. Sådanne billeder vises på internettet hvert år flere dusin, på de fleste hundreder. Fagfolk og offentligheden kan være noget forvirret af det. Alt, afgrøde cirkler Explorers De kan være helt sikker på, at på alle de andre felter rundt om i hele verden, hvor afgrøden fladtrykt (beskadiget, svækket) helt uregelmæssigt, stænglerne ser nøjagtig det samme. Der er "kun" lidt flere af dem end fundet i regelmæssige mønstre. En anslået 10 15 årligt. Det ville ikke være i stand til at fotografere for dem. Prof. Når det er sagt Ernest Rutherford i videnskab, bør man ikke aldrig spille mod kurset Mere end 10 12 til det første

 

Det er muligt at selv forsøge at blinde den aktive indgriben eksperimentatoren, carefull nogle planter bøje næsten til jorden, vægt, lade dem vokse i et stykke tid i en ændret holdning, og observere, hvordan de opfører sig i deres noder. I dette tilfælde er der overvældende beviser for, at planterne var ingen anden yderligere supplerende kendt eller ukendt kraft, og hvad der sker med dem, absolut ikke er forårsaget af andet end virkningen af ​​geotropism og phototropism. Der var absolut ingen nuværende mystisk magt eller gas, der frigives ved elektrolyse og termiske processer. Alligevel Explorers korncirkel kan være sikker på, hvad de siger, at Eksploderet Nodes eller udstødes hulrum efter et stykke tid, selv helt på (nogle) af de beskrevne stilke vises.

 

Alle, alle, og endnu en gang, og sidste gang faktisk hver eneste person i verden har mulighed for at foretage nøjagtig den samme fotografier af bøjet og udvidede noder, bare for at gå på et felt afgrøde i en gennemsnitlig afstand på ikke mere end løsningsmodel et par hundrede meter fra hans bopæl. I løbet af vækstsæsonen, vil der sikkert nogle fladtrykt (beskadiget, svækket) Vises afgrøder, og hvis ikke, kan de tage deres telefoner eller DIGIpfoto og gøre en snap af konsekvenserne af phototropism og geotropism effekter til planter mekanisk afbøjes fra en opretstående position nær traktorens spor. Anyway, på hver kvadratkilometer af kornmarker er muligt at finde Ca. Mindst et par hundrede kvadratmeter af ganske almindeligt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøder. Det er bare et arbejde af naturen.

 

I den tempererede zone, som omfatter Tjekkiet samt tilstødende Europa er der et gennemsnit på 2 til 3 lyn udledning per kvadrat kilometer årligt. Nævnt 2-3 udledninger pr kvadratkilometer betyde udledninger elektromagnetisk registreret. I hver sløjfe af dem kan være bortset fra den førsteReturn StrokeIndeholdt en række senere (3-5, samt 15) RS, at det kan ramme omtrent samme placering. Nogle gange er det præcis det samme sted, men i nogle tilfælde. Ti til hundrede meter fra hinanden Hver af RS kan indeholde opstillet en række, op til et tocifret antal parallelle arme, der kan i visse tilfælde godt på strejke længere end et par hundrede meter fra hinanden. Beskrevet forhold, som betyder en kvadratkilometer af marker kan blive påvirket i løbet af året i gennemsnit, nogle gange to parter lyn udledninger og intet mere, men også op til flere hundrede.

 

Denne korncirkler Explorers mønstre i afgrøder vil være muligt kun det kraftigste anbefale, at der fra næste sæson (2012) meget grundigt også besøgte de steder, hvor det er muligt at finde helt almindeligt, uregelmæssigt fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde (eller så det til dem mindst én gang, for første gang). At forsøge at fotografere planter og deres fysiologiske ændringer i tørke og sted, og forsøge at også forstå, hvad der foregik Ca. der. Her er et tip: absolut den samme som på de steder, hvor der er konstateret, at deres sjove regelmæssige mønstre. Kun uden en meget tilfældige og sjældne manifestationer af interferens og resonans virkninger, såvel som alle andre meget tilfældige effekter, der ville give anledning til i det mindste en enkelt cirkel.

 

Note: Anbefalingerne fra det foregående afsnit, og kritik i de De foregående stykker finder ikke anvendelse på korncirkler stifindere og fotografer fra Italien, der opdagede noget som så mange år siden. En af et link med taknemmelighed og ros for eksempel her .

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Nogle mennesker tror, ​​at vores planet lider af en feber. Nu forskere fortæller os, at Mars oplever sin egen planetariske opvarmning: Martian opvarmning. Dette har medført, at nogle mennesker, som ikke nødvendigvis videnskabsfolk, at spekulere på, om Mars og Jupiter, ikke Underskriverne af Kyoto-traktaten, faktisk er beboet af fremmede SUV-kørsel industrifolk. Fred Thompson
z