Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-redegørelse-effekt . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
korncirkler - Exposition
"Lys Flash", udsætter korncirkler, kan være 10 18 gange højere, end almindelige fotos
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Site maskinoversættelse

En videnskabsmand er i en vis forstand en lærd lille dreng. Der er noget af den videnskabsmand, der hver lille dreng. Andre må vokser det. Forskere kan forblive på den måde hele deres liv.  G.Wald
Intelligens er evnen til at tilpasse sig forandringer. S.Hawking
Den ene ting, der betyder noget er indsatsen. A.de Saint-Exupery

Korncirkler , beskære billeder Exposition effekt (Foto)

PagPh
Motto: korncirkler, også figurer i enhver anden afgrøde, er i første "Exposed" til anlægget struktur (raster - lignende) på energiområdet ville være stor (i første omgang kun som umærkelig skader på planter), efter rigtig lang tid, gennem "nature udvikler proces" (svækkelse af de planter og logi ) Vist.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

I dette kapitel gennemgås mere detaljeret de analoge At processen med at skabe figurer i kornet (korncirkler) minder. Muligt sammenligne det med fremgangsmåden ifølge eksponering af fotografisk materiale efterfulgt af udvikling. Det betyder en klassisk fotografisk proces, ved hjælp af gelatine lag med spredte sølvhalogenider og deres lysfølsomhed. Som en attraktion er Muligt at biptoner, at "eksponering" af "korncirkler" forekommer under "blitzlys" Det kan være, siger, 10 18 Times Higher (men også meget mere), sammenlignet med lys, hvor de er udsat for regelmæssig fotos.

 

Meddelelse

Som altid fremhævet på mange steder rundt omkring denne hjemmeside, og processen Lignende De er ikke kun skabt alle regelmæssige mønstre i korn (korncirkler), men næsten uden undtagelse, alle fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde over hele verden. Regelmæssige mønstre opstår kun i meget tilfældig samspil af mange faktorer, i et af flere millioner sager, i feltet Når lynet rammer decharge. I et enkelt tilfælde af flere millioner. I alle andre tilfælde bliver der "kun" den afgrøde logi (skadelig, svækkelse). Ca. det er meget muligt at udtrykke ved antallet og lignende mellem det areal af korn om året, "Normalt fladtrykt (beskadiget, svækket) "(0,5 til 1,5 millioner kvadratkilometer areal indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde ), og at områder er fladtrykt (beskadiget, svækket) som en form for regelmæssige mønstre (den samlede sum runde én kvadratkilometer, arealet af alle regelmæssige mønstre Gennem hele kloden).

 

Definition

allerede mange år siden pronaunced af The Great Master:

"Med specificeret erklæring, vi kan være uenige, kan vi protestere imod det, men det er om alle, Muligt at til med det eller imod det, vi kan gøre."

(Jerry Cimrman, omtrentlig citat)

 

Analogi med fotografi og andre effekter

 

En bemærkning om koronaudladning

 

Page under construction

Nogle delvise oplysninger, der nu kan findes for eksempel på visse oversigtssider.  korncirkler - forståelse Hovedsageligt er nu en af de mest omfattende siden. En anden temmelig omfattende informationer kan findes på links fra siden tekster . Der er links til nogle offentliggjorte tekster. Også nogle endnu ikke offentliggjort, dvs nogle preview-version. Andre tests er usorteret Placeret her . Teksterne vil naturligvis blive tilføjet løbende.

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Essensen af ​​biografen redigerer. Det er kombinationen af, hvad der kan være ekstraordinære billeder af folk under følelsesmæssige øjeblikke, eller billeder i en generel forstand, sat sammen i en slags alkymi. F.F.Coppola
En videnskabsmand bør være den lykkeligste af mænd. G.Wald
Hvis du kan drømme det, kan du gøre det. W.Disney
z