Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-intelligens-service . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
For efterretningstjeneste
på verdensplan, spionage, counterspionage af en regering og militær forskning
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinoversættelse

Den føderale regering har ikke nogen oplysninger om udenjordisk liv at skjule, og der er ingen hemmelige projekter for mig at undersøge.  O.Hatch
Alle generaliseringer er falsk, herunder denne.  M.Twain
Videnskaben kan beskrives som kunsten at systematisk oversimplificering. K.Popper

korncirkler. en besked, for efterretningstjenesterne

PagPh
Follow - up-meddelelse, der følger af forskningen. Biprodukt.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning - For Note og efterretningstjenester

Kære efterretningstjeneste, og efterretningstjenester fra hele hele verden. Selv dem, der er så hemmelig, om deres eksistens absolut ingen ved noget. Selv dem, der er så hemmeligt, at kun om sig selv i sidste ende intet ville endda kende deres egen.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Regering, militær og alle andre tænkelige, også helt ufattelig efterretningstjenesterne. Du er offeret, faktisk vi alle blev ofre, hele menneskeheden er den kontinuerlige og uophørlig jagt på Sensations. Den simple kendsgerning, at for hver vanskelige forklarlige fakta og tilsyneladende overnaturlige enigma til mange enheder (kalder sig selv som et mysterium-Explorers) som delegeret magt og kausalitet til nogle fremmede, extraterrestrial, fremmed magt, oversanselige Magter, ukendte strømme, perception, magt eller enhver andre hidtil Uforklarlig eller energioverførsel proces. Da de går sammen sammen godtroende simpletons, følelse jægere, rænkesmede af konspirationsteorier og ikke meget sympatiske, og dermed langt mere mistænkelige militære sektor arbejdstagere og sikkerhed personale intelligens og counter-intelligens og counter-counter intelligens, det er en stor fejltagelse faktisk brygning i store og æltning-trough.

 

Solution og forklaring

korncirkler er virkelig skønt de facto Det, hvad der måske nogle af jer ville Lejlighedsvis overvejet. "Eksperimenter" med fjernbetjening kraftoverførsel fra en afstand. Kæmpe energi (gigajoule, terajoules). Succes gennemført og afsluttet. Aldrig varede længere end et sekund. Sendt fra himlen energi, "fra oven", fra himlen. Fra højden eller afstanden på omkring 2 km, men undertiden mere 20:e Slet ikke noget arbejde af en intern eller ekstern fjende, skøre videnskabsmand, endsige nogen tåber eller andre freaks, eller udlændinge. De er kun og udelukkende arbejde af Moder Natur. Carry omkring tre af Them milliarder årligt hel runde kloden. Nogle af dem ramte ind i en afgrøde felt og så sker det sådan her. Faktisk meget sjældent, en Anslået et tilfælde af flere hundrede tusinde (af de tilfælde, hvor ramt ind i en afgrøde felt).

 

Andre tilfælde, hvor ramte ind i en afgrøde felt, vil ske "kun" som denne. Det var præcis det samme eksperiment, helt og held henrettet, den samme energi overførsel, på samme måde. Kun at elektromagnetiske feltlinier i visning raster af stilke, eller interferens, det på en måde "fungerede ikke." Naturen er ikke et laboratorium, hvor forskere viser magnetiske feltlinier i magnetiske materialer. Derfor natur erstattet mangler i Brugt laboratorieudstyr med antallet af laboratorieforsøg. (100 gange i sekundet over hele kloden)

 

Et spørgsmål til Radio Yerevan:

Er primært natur Forsøger at vise nogle af de Lightning Discharge magnetiske feltlinier i raster af afgrøder stilke i marken så godt som muligt, eller rettere forsøger at gøre grin af folk?

 

Radio Yerevan svar:

Det er ikke klart, om naturen er mere som at forsøge Lejlighedsvis skabe feltet i et regelmæssigt mønster, eller få folk til grin. Helt klart er kun Det er meget vellykket i dem begge.

 

Skærm til fælden

For eksempel har militær og sikkerhedspersonale forskning runde hele lande været meget ofte betragtes som en sag som et indgreb af fjendtlige stater arbejdstagere og deres militære og sikkerhedsforskning (kinesisk japansk, russisk mongolerne, British Fransk, Amerikansk canadiere, tyske østrigere, Polsk tjekkere, slovakiske ungarere, islændinge eskimoer, australiere newzealændere, og vice versa). De fleste mønstre blev betragtet som et spørgsmål om militær forskning og eksperimenter med transmissionen af ​​energi fra en afstand. Fordi det næsten altid var en meget hemmelig forskning, ville det være passende broen ikke at forestille sig, hvad der nogensinde Resultaterne kan opnås.

 

Ikke underligt forskere, som betragtes som nogle mønstre som forsøg og eksperimenter, samt bevis for remote energioverførsel, når de i virkeligheden overførsel af energi fra sted til sted det virkelig var. En gennemsnitlig 2 km afstand, i nogle tilfælde mindre end 100 meter, undertiden godt 20 km. Øjeblikkelig magt lyn udledning kan være i en nøjagtig bestemt tidspunkt af tiden en masse over 10 15 J / s Decharge varer kun tocifrede milliontedele af et sekund, så Afgivet Det er kun lidt mellem 10 10 - 10 12 J, selv hvis undertiden meget mere.

 

Grundlæggende opgaver civile og militære efterretningstjeneste samt eventuelle også kontraspionage aktiviteter med produktion af misinformation. Kast ulve og knogler (journalister eller nogen forsøger uforklarlige forklare noget), så de kan nippe til det. Sådanne Tydeligt ting sker, og vil ikke blive her Behandling mere. De fleste af dem i dag kan klassificeres blandt de forskellige konspirationsteorier.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Enhver stor og dyb Sværhedsgrad bærer i sig selv sin egen løsning. Det tvinger os til at ændre vores tankegang for at finde det. den.  N.Bohr
Musik er min religion.

 

Jimi Hendrix
Her er test for at finde Uanset om din mission på Jorden er færdig: Hvis du er i live, er det ikke. Richard Bach
z