Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-kronologi-timelapse . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Korncirkler - timelapse
Kontinuerlig tid lapse kamera tilbyder interessante muligheder efter opdagelsen af ​​en formation
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Site maskinoversættelse

Jeg tror, ​​at tingene ske, ikke kan forklares, men så mange mennesker synes opsat på at forklare dem. Alle har et svar til dem. Enten udlændinge eller ting fra den åndelige verden. H.Ramis
Det er altid for tidligt at holde op. N.V.Peale
Meget læring ikke undervise forståelse. Heraklit

Korncirkler , beskære billeder Timelapse Capture

PagPh
Den uforklarlige mysterium endeligt Forklaret

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

Alle korncirkler Surveyors helt fejlagtigt tror, ​​at efter udseende at finde mønstre og opdage, at de har mistet den vigtigste fase (dens skabelse). Så er det muligt kun at dokumentere det, og der er ikke mere at gøre. Men det er ikke helt rigtigt, fordi en masse meget interessante ting bare vil ske næste dage (bortset fra - skarer af nysgerrige tilskuere, farende feltet). Det er ikke muligt at optage hele processen fra starten, men at det vil følge, er ikke mindre interessant, vice versa. Fremgangen kan spores indtil høst, undertiden også lidt senere.

 

Timelapse Camera

I udvikling

 

Fejl i korncirkler Explorers

En af de andre store fejl gjorde afgrøde kredse Explorers, Deres antagelse, at dannelsen af korncirkler overalt i verden, er et spørgsmål om minutter, som anslås til omkring 5-10, 20-30 på broen, og selv før eller efter i marken allerede sker der ingenting. Faktisk kumulativt hele historien, det der sker på settet, indtager 1000 - 1500 gange længere tid. Flere måneder. logi (skadelig, svækkelse) af afgrøden (Det primære, bridge Observer), hvorunder det virkelig og helt naturligt forekommer, er usuall kun et par procent af hele perioder, men også langt under én procent. Nogle gange kan der forekomme udfladning (skadelig, svækkelse) af afgrøde virkelig allerede i løbet af (Umiddelbart efter) lyn udledning, men de er virkelig en meget særlige tilfælde. Især når der sikkert allerede sket Helt anderledes udtømning i afgrøden feltet Samme Flere uger før (To udledninger på ét sted). Men selv hvis unikke og ekstremt stærk udledning sket, kan alt blive behandlet på en anden måde, og ingen "forgænger" nødvendig.

 

Mekaniske egenskaber for ubeskadiget afgrøde

Selv om det ikke kan virkelig være mærkbar, kan helt ubeskadigede sunde afgrøder modstå selv de mest ekstreme vejrforhold (vind), og umiddelbart efter eksplosionen bølge, hvilket svarer til den eksplosion af flere hundrede kilo TNT nær overfladen felter over marken i et split sekund ved overdrive Flere hundrede km / timen. Eksplosionen wavw betydelig Crop kan kortvarigt bøje uden at bryde næsten til jorden, stænglerne Umiddelbart efter Remission straks sat tilbage i oprejst position. Planterne har en tør, men naturligvis en overordentlig intens mekanisk impuls "husket" i deres væv kan der forekomme og beskadige deform (retningsbestemt) dele af væv, nogle celler i første omgang Selv helt observerbar, mikroskopisk, men at der i længere perioder begynder at vokse til makroskopiske dimensioner.

 

Mekanisk skade

  Tilsyneladende er på planterne indtil forholdsvis præcise og marginal afstand fra konsekvenserne af udledningen, snarere netop i en cirkel, længere væk afstand ud over det næsten slet ikke Denne afstand kan præcist Relativt bestemmes af intensiteten af ​​udledningen. Det er ti til hundrede tusinder af ampere, kan i ekstreme tilfælde være tæt på en million. Udledning opstod mezi fordelte punkter på et gennemsnit af 2 km. Start spænding mellem skyen og jorden kan være flere milliarder volt, blev den nuværende udført for nogle få milliontedele af et sekund (den mest energiske del), og under afladningen skete, sti mellem himmel og jord (der er ting mellem himmel og jord) blev udstrålede Adskillige megawatt-timer elektricitet. Beskrevet er et middelniveau eller over gennemsnittet lyn Lidt I tilfælde af ekstremt stærke udledning kan være i fremgang og mere værdi større tusind gange.

 

Bestrålet elektrisk energi i løbet af de sidste meter til et tocifret antal meter af udledningen over feltet blev delvist induceret i planterne (i en forholdsvis nøjagtig cirkel fra anslagspunktet) og beskadigede Them. Denne skade, som henviser til: var Umiddelbart efter udledning helt visuelt observeres, og flere timer efter nogen virkning på planter, reduktion af mekanisk styrke, fleksibilitet, trækstyrke, modstand mod brud og bryde. Men efter et par dage uger år alene, begynder mikroskopiske ændringer til at vokse mærkbar selv makroskopisk og ændringer vil være på planter visuelt og mekanisk Observer.

 

Landmændene kan være i stand til at tælle theirrselves heldig, at langt hovedparten af ​​energi udstråles i udladningsvej Mellem himmel og jord overflade, lyn kanal, hvis bredde er omkring 5 mm, og selv i de mest ekstreme lyn decharge ikke overstiger 10 mm ( kilder er forskellige, findes også information 10 til 20 mm, det er forklaret andetsteds). Denne kanal plasma med en temperatur på 30.000 grader Ca. på tidspunktet lynstrømmen passerer gennem det, virker som en modstand på ca 1 ohm per meter. Det er en grov tilnærmelse, men for nu er dette forklaring nok. Hvis værdien af ​​kanalen modstanden var meget lavere, siger de gange, næsten hver energien af ​​decharge udstrålede ville være lige efter berøring af decharge (Return Stroke) Panden til jorden, og producenterne, ville være i tørre steder på et betydeligt område af tørre markafgrøder i stedet for høst og trækul.

 

Ud over de inducerede energi kan være noget energi Ledet også ind i planterne gennem jorden, som en ækvivalent af den såkaldte stepping spænding. Takket være Det kan være primært påvirket nogle dele af planter rodsystemer, afhængigt af variabilitet elektrisk modstand og underjordiske jordlag, igen relativt ofte nøjagtigt i en cirkel.

 

En anden faktor kan denne adfærd en elektrisk strøm ind i planterne i en vis afstand fra panden udledning anslagspunktet, med den corona (koronaudladning). Det omgiverReturn Strokesom et dække op til en vis afstand, er som en dirigent omgivet af en isolering (hylster - Corona Skede, se søgemaskiner). Diameter af corona kun afhænger af afladningsstrømmen (peak), jo højere spidsstrøm, jo ​​længere strækker sig. Kommer i kontakt med planter med elektrisk strøm meget nøjagtigt til afstanden radius af corona naturligvis i en cirkel. Er der ligger mellem PT publikum noget mere "Sceptic", der ikke tror, ​​at lynet udledninger er i stand til at skabe i marken og kredsen af ​​beskadigede planter, at før eller senere dør, eller kun bøje til jorden med eller mod uret?

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

   Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber. De kan således fungere som magnetiserede kompas nåle, og elektromagnetiske kræfter momentant afbøje dem ned på jorden i en med uret eller mod uret, afhængigt af det relative forhold, retning og faseforskel for de passage elektriske strømme. Midlertidige mekaniske ændringer og spændinger kan skabe nogle også mellemtiden usynlig mekaniske skader, orienteret i retning. Sådanne mikroskopiske retningsmæssigt orienteret skader kan GRADVIS dyrkning af beskadigede væv senere medføre gradvis retningsmæssigt orienteret bøjning af alle stilke i en retning (højre eller venstre). Magnetfelter af en gennemsnitlig lyn udledninger er mindst ti tusinde gange stærkere end Jordens magnetfelt. En anden del af arbejdet kan udføres af enorme elektrostatiske kræfter takket være, at blade og stilke af planter opfører sig som blade og stilke af elektroskoper. Diametre af cirklerne Ca. repræsenterer det interval af lyn decharge elektromagnetiske kræfter. Ud over alt det, der henvises til: afgrøden mønster forekommer mindst flere dage, nogle gange op til flere uger efter lyn ramte. Det er, fordi den berørte plantevæv svække meget langsomt på grund af enorme inerti og derfor meget langsomt løbende ændringer i planter ( elektro-Phytopathology , Kronologi ). Fordi nogle gange på lokaliteten kan foregå meget komplekse interferenser og resonanser, kan det sommetider skabe en meget indviklet mønster. En enkelt lyn udledning udstråler energi til elektrisk lokomotiv Hvilket ville rejse tusinde kilometer. Gennemsnit (!) Decharge. (Forenklet forklaring)

 

Det var en af ​​de største naturlige vittighed - mystifikation, smart trick, ville Det var Moder Natur kidding hele menneskeheden forvirrede hundreder, tusinder år.

 

Med Udtalte ideer er muligt ikke enig, også Mulig protest imod dem, men måske er det virkelig alt der er muligt at til med det eller imod det. Såkaldte Jerry Cimrman postulat.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Videnskaben kan rense religionen fra fejl og overtro. Religion kan rense videnskab fra afgudsdyrkelse og falske absolutter ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  En dag uden latter er en spildt dag.  
Hvis dumheden fik os ind i dette rod, så hvorfor kan det ikke få os ud? W.Rogers
z