Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-sundhedsfarerne-effekter . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Sundhedsfare Effects
I marken, hvor lynet ramte, og expectable antal farlige Poisons: CO , EDP , psykoaktive stoffer
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Site maskinoversættelse

En designer ved, at han har ikke perfektion opnås, når der ikke er noget tilbage at tilføje, men når der ikke er noget tilbage at tage væk. A.de Saint-Exupery
Du kan aldrig holde op. Vindere aldrig op, og quitters aldrig vinde. Ted Turner
I alle ting i naturen er der noget af det forunderlige. Aristotle

Korncirkler , beskære billeder sundhedsfare effekter

PagPh
Meget alvorlig advarsel!   Du besøger enhver afgrøde cirkel sted på egen risiko. Der kan være til stede høje koncentrationer af giftstoffer virkelig meget farlige, for det meste CO (kulilte - Invisible Killer). Også kuldioxid, økologisk poissons risiko, kompliceret og kiselkarbid forbindelser.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

Udledning af lyn, som transmitterer i tilfælde af over gennemsnittet Prøver tørke og mængden af ​​energi, takket være en masse, der ville læsset godstog cirkel Flere gange rundt om i verden, med tørke stand til at producere en stor mængde giftige kemikalier under jorden, At ville være i stand til at beruse og dræbe hele befolkningen i byerne. Kun på grund af, at de er frigivet mod overfladen meget langsomt, og også Fordi langt de fleste af dem er meget reaktive stoffer, at der inden for nogle få centimeter bevægelse gennem underjordiske strukturer straks reagere med omgivelserne og med hinanden og takket være at langt størstedelen af ​​dem (heldigvis) rekombinerer til at danne produkter betydeligt mindre farligt eller helt ugiftigt. Dette er en af ​​de vigtigste grunde, det er en masse mennesker, der nogensinde har besøgt korncirkler, skylder for denne thay er stadig i live.

 

Typiske symptomer på forgiftning Certain

Under henvisning til: en lang række giftige stoffer i undergrunden kan fortsætte med at opholde sig, Under besøge en observatør. Det er muligt at observere, at nogle mennesker i specialer steder opfører sig meget usædvanlige måder.

"Someones mediterer i form, andre beder, nogen snuffling jord osv. .. "

 

For eksempel er en af de mest berømte iagttager af det fænomen kendt som korncirkler, Lucy Pringle, beskriver på en eller to sider af spil rigtige hjemmeside ganske typiske symptomer på mennesker forgiftet af subletale doser af dødbringende giftige forbindelser eller narkotika, er det muligt at stille om at enhver toksikolog.

 

Anyway, Alle af dem er under indflydelse, kan der forekomme og påvirke kulilte - CO (og meget sandsynligt er det virkelig der). Beskrevet Mange symptomer ligner dem fra toksikologiske publikationer, som om De blev kopieret derfra.

 

Der kan også være et overskud af kuldioxid CO2 , til stede med observatører, der nemt kan kvalt lidt, og konsekvenser i denne sag kan være meget lig virkningerne af narkotika. Symptomer også Beskrevet i Toksikologiske publikationer. (Normal indhold i luften - 0,03% 2% - første symptomer på forgiftning, 5% - hovedpine, 20% - død).

 

Den vigtigste årsag til, at CO og CO2 kan på det sted højst sandsynligt opstå, med den kendsgerning, i undergrunden, der ville være en stor for mængden af organisk materiale brænde væk: planterester, humus, rødder af træer Slagtede længe siden. Materialet i den underjordiske kan stadig brænde selv under nogle besøg af observatører, ligesom bunken i produktionen af træ kul, med alle de konsekvenser deraf. Øget indhold af CO og CO2 om der er beskrevet websted kan medføre at alle, der er til stede der. Det er klart det er kendt og dokumenteret kendsgerning, at Bragt dyr der ville være nogle af Denne Explorers, opfører sig meget foruroliget. Sandsynligvis ville det være nyttigt, hvis ther bar en kanariefugl i et bur (se Red Dwarf, episode ...)

 

Meget kraftig henstilling til alle korncirkel besøgende når som helst i fremtiden. Tage der CO-og CO2 koncentration meter i luften, eller bare foretrækker at invitere og for arbejdstagere og Toksikologi Laboratory.

 

Nogen tid senere, vil her blive rapporteret flere symptomer, Det er ikke muligt kun at anvende som en effekt af CO og CO2 . Metallisk smag, også beskrevet på webstedet LP, der er typisk for eksempel Når blyforgiftning (hvis forbindelser i marken Ville være virkelig svært at finde). Den samme virkning kan forekomme også grund af nogle organiske forbindelser, der ville være eksponeret i jord skabt dette enorme energi, højspænding, elektrolyse og termokemiske processer.

 

Se f.eks Lucy Pringle sider. Årtier Gentagne gange ledsager Der er interesseret i steder, hvor høj kan forekomme Koncentrationer af ekstremt farlige giftstoffer, hvad der kan påvises fra relativt let beskrevne symptomer (nogle af dem er virkelig meget typisk for medicin Abusement). Lignende aktivitet toksikologer vil helt sikkert ikke rose. Samt en lokal sawbones, som kunne til tider blevet hørt om virkningerne af eksponering, at lokale forhold til "marsvin" gå der.

 

Piloter Hvem overvældet Tjernobyl-reaktoren med helikopter og sand fra, når de fordeles efter tre overflyvninger fra en helikopter og gik ind i buskene for at kaste op, bare Beskrevet og metallisk smag. Det er kun muligt bede dem, der overlevede til de nuværende dage.

 

Også muligt, at i jorden på grund af elektrolyse, er høj spænding og høj temperatur Dissociering lavet af betydelige mængder af atomart hydrogen, er kendt for at reagere meget hurtigere og kan inducere fremkomsten af ​​en række farlige forbindelser til plante-og dyreorganismer . En del deraf kan være til stede i en kort periode som plasma.

 

Det er bestemt meget let konstaterbar kendsgerning, at på stedet ramt af lyn kan opstå mange "meget specifikke forbindelser" frie radikaler, forbindelser af eventuelle elementer til stede i jorden med høje oxidationstrin, at der usuall er fraværende. De er generelt mere toksiske altid stor, takket været meget større redoxpotentiale: uden ilt i form af O 2 Ville jeg ikke liv eksisterer, mens alle dens forbindelser, hvor er mere end divalent er stærkt giftige. Der kan forekomme også ozon O 3 og dets reaktionsprodukter, gasformige silicater og andre stoffer, meget skade til sundhed. Det er interessant, at sikkerheden i denne henseende myndigheder endnu ikke har påbegyndt et tættere interesse for dette emne. Flower børn af lægemiddel med squats besøger At steder, som hvis der var øl uddelt gratis - gratis, gratis, uforpligtende, buckshee. Hendes Majestæt kunne have aktiveret nogle spil af hemmelige tjenester, James Bond blot har intet at gøre, for ikke at nævne Inspector Clouseau.

 

Som allerede nævnt på andre sider af dette websted, den bedste karakteristiske for aktiviteter, at det store flertal af de besøgende korncirkler er ganske uforvarende hengiver sig, er "redegørelsen subletale doser af dødbringende giftige kemikalier", som i de fleste tilfælde næsten uden separat fra virkninger af narkotika eksponering. Alle lægemidler er faktisk dødelige giftige stoffer (for eksempel nikotin, alkohol), serveret i subletale doser. De anfører mand ind den tilstand, hvor døden er meget tættere på ham end i andre tilfælde (nogen siger adrenalin), og fartfreaks er glade for at forkæle dig selv med denne situation, også gentagne gange.

 

Der er ikke noget for alle besøgende i korncirkler rundt om i verden Than kraftigt advare det virkelig sætte en masse opmærksomhed. De skulle have, men meget subliminally, og frem for alt helt uforvarende, klar til at blive en af ​​de fartfreaks (mere præcist, de af dem, som endnu ikke). Den gode nyhed for dem, kan være budskabet, efter at have læst og forstået denne information allerede De kan fortsætte det helt bevidst.

 

Symptomer på forgiftning efter kulilte

Ved 20% koncentration af carboxyhæmoglobin er rapporteret hovedpine, trykken i brystet, på 40-50% med tilsat kvalme, opkastning og ønske om, at hovedpine bliver mere signifikant. Bliv synsforstyrrelser, adfærdsændringer. Over 50% af ofret falder i koma, hypotension, mydriasis, kan arytmi forekomme. Efter kulilteforgiftning rapporteres personlighedsforstyrrelser og hukommelse, kan udvikle økologisk psychosyndrome

Medicinsk førstehjælp , J. Pokorny , Galen 2005, S.231 ( Medical First Aid )

 

Andre kilder:

Langt størstedelen af ​​symptomer på forgiftning med carbonmonoxid (CO) er uspecifikke problemer, samme som andre andre almindelige sygdomme (forkølelse, der begynder med virusinfektion, tarmproblemer, madforgiftning, slagtilfælde, osv.).

Blandt andet kommer ofte også hjertebanken og arytmi.

 

Symptomer på opholder sig i et miljø med øget indhold af CO2

Hyperventilation, varmt svedig hud, hovedpine, forhøjet blodtryk, sløvhed, manglende evne til klar tænkning, koma og kramper

(Bemærk: der er tale om nogle personer og kan sløvhed manglende evne til at tænke klart betyde meget uspecifik symptom, som ikke afhænger på alle med forhøjet indhold af CO2 i et miljø)

 

 

Metalsmag: typisk eksempel som blyforgiftning, men mange organiske også Poisons, som ikke indeholder metal. Fx. Efter en klapperslange bid

Encyclopedia of Toxicology , Wexler et al ., s. 142

ISBN13: 9780127453545

 

biguanider (s. 272): opkastning, kvalme, mavekramper, appetitløshed, intolerance over for visse fødevarer, mæthed, lysfølsomhed, fordøjelsesbesvær, smagsforstyrrelser (metalsmag), mental forvirring og apati

 

Cyclophosphamid (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Oncology, Neosar - Pharmacia)

(S. 396, tillæg 2, Anvendes i kemoterapi)

Akut toksicitet: Kvalme og opkastning, type 1 (anafylaktisk) overfølsomhed, facial brænding og metallisk smag, sløret syn

Forsinket toksicitet: knoglemarvsdepression, alopeci, hæmoragisk cystitis, sterilitet (kan være midlertidig), lungeinfiltrater og fibrose, hyponatriæmi, leukæmi, blærekræft, Upassende ADH-sekretion, kardiotoksicitet, amenoré

 

Coprin - aktive stof i Coprinus 

Symptomer: Metalsmag, facial brændende, rysten, opkastning og diarré

(Special toxikologie.pdf, Ing. Adam Martin, ph.d.)

 

CO: (Lullman - Farmakologi og Toksikologi)

svimmelhed, tinnitus, udmattelse, mydriasis (s. 581)

CO2 : (s. 592) I løbet af forhøjede koncentrationer Evolves takypnø, hovedpine, sved, rastløshed, forvirring og forøget uro. Kan følge apati, kramper og koma.

 

Åh, min Gud, åh min Gud, åh forbandet! Det er at nedkøling, virkelig gåsehud ...

Gupta, RC, Handbook of Toxicology af kemiske kampmidler, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, s. 593

læse det for dig selv, ved din egen, tak.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

En videnskabsmand, der ikke kan udføre, hvad han har udrettet, har udrettet noget.  Walter Reisch
Intet fører videnskabsmand så vild som en tidlig sandhed.  J.Rostand
Når en fyr siger, "Det er ikke penge, men princippet om ting," det er penge. Kin Hubbard
z