Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-domino-effekt . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
 korncirkler Domino
Bundter af planter, Støtte hinanden, mere og mere svag, falde ned som dominobrikker
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

 - Site maskinoversat

Uden ekstra Finansiering Grækenland kan afskrive gæld. Dette kan medføre en dominoeffekt i lande som Spanien, Italien og Portugal
Europa bør ikke undervurdere denne dominoeffekt Kunne være udløst af gældskrisen i Grækenland. E.Venizelos
Spanien er ikke Grækenland, men markederne frygter en dominoeffekt   (todanoticia.com)

Korncirkler , beskære billeder dominoeffekt

PagPh
Dominoeffekt er nok den grundlæggende årsag til, at korncirkler er så Fremkommende hurtigt, sandsynligvis engang Inden for få minutter, ved de fleste ti minutter til timer. Opdagelsesrejsende frygtelig chokeret, rædsel over det.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

I en vis periode efter lyn udledning er skabt på steder berørte grupper af Svækkede planter, hvoraf de fleste stadig står op, som beskrevet mere detaljeret på siden beskriver effekter vand overfladespænding . I øjeblikket når den potentielle energi og vinkel, at kun én af mange grupper overvinder kraft, der holder det oprejst, ikke varer længere end et par sekunder processen, Under At det springer til jorden. Under det rører én eller flere omgivelser, At alle hopper ned på en lignende måde som dominobrikker, The Domino Effect. Men fordi den ene gruppe kan forårsage falder med dens (gennemsnit) falder ned af mere end hinanden (skøn noget Mellem 1,2 til 1,3), Mulig tørke fænomen og sammenligne med en kædereaktion (atomvåben, kemiske kædereaktion er langt mere ligesom en domino virkning, såsom Microsoft omsætning af radikaler, kædepolymerisation)

 

En af de mange grunde til bundter af stilke kan interessant samlet ét andet over hver loop, kunne sandsynligvis være en dominoeffekt. Svarer til et par meget sjælden, selv om ubekræftede Vidnesbyrd om Folk, der faktisk ville observeret deres egne øjne oprettelsen af ​​et mønster. Deres beskrivelse af denne situation var tørt og i dette tilfælde med Teoretisk Formodning til dyrebare og meget forstående. Igen med henvisning til: skal gentages, at de faktiske skabelse af mønstre, eksponering opstod i de fleste tilfælde mange uger før, og de fulgte op den endelige effekt Da det efter mange dage med gradvis svækkelse afgrøde stilke endelig kollapsede på jorden.

 

Utilsigtede Observatører med en åben kæbe Muzz mund

Hvis tør proces og tager kun et par minutter, og iagttages af tilfældige uheld Observatører med en åben Muzz mund er ganske logisk, at de absolut ikke var forståelse, hvad der virkelig sker der i løbet af deres observation og hvad der gik forud At alle før. Det er helt logisk De er ganske ude af stand til selv slutte den igangværende indsats med stormen, der fandt sted for en måned siden eller længere.

 

Vindens påvirkning

Et andet fænomen, at tilfældige observatører er helt ude af stand forstå, med det faktum, at mezi faldende afgrødepriser stilke Synes at bevæge sig langsomt og mystisk hvirvelvind, hæve støv, ville det se ud til at være mønstret på Tilsyneladende Det sted skaber. Det er nødvendigt at indse, frem for alt, at i tilfælde af paterns, dannet af flere cirkler med en diameter på over en meter, falder til jorden relativt hurtigt mange hundrede kilo materiale fra en gennemsnitlig højde 50 cm runde, i tilfælde Større form det kan være op til flere tons. En sådan hurtig bevægelse af materiale allerede Årsager nogle hvirvlende luft. Hundredvis af kubikmeter, skal niveauet på mindst 5 til 10 km i timen, selv mere. Skyer af støv hvirvlende At frem for alt bevæger sig rundt ovennævnte steder, hvor afgrøden bare falder ned til jorden. Selv Fordi det midlertidigt oprettet "domino" fra afgrøden (se Water Overfladespænding Effect) er virkelig falder i en cirkel form, uanset om uret eller mod uret roterende, luftstrøm forårsaget af dem ville faktisk være næsten uundgåelig og ligner opfører sig som en rigtig cirkulær hvirvelvind. Enhver, der ser sådan noget, kan virkelig overveje begivenheden som et overnaturligt fænomen.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Cirkulære Stories, fakta og tal

Der er omkring to dusin øjenvidne beretninger om korncirkler danner. Alle lignende beskrive begivenhederne, en usynlig kraft, der kommer ud af ingenting Ellers under rolige forhold og spinding afgrøderne ned Inden for få sekunder, usuall med overraskende vold - alligevel lidt skade er fundet i det udlagte afgrøde. Tornado-lignende skorstene, lysfænomener og skingre lyde Whistling også er blevet rapporteret (*) .

 

Biologiske Skift korncirkel formationer optræder ofte i canola (raps) felter. Dette anlæg har en konsistens som selleri (**) . Hvis stilken er bøjet mere end 45-grader, den klikker fra hinanden. Men i et "ægte" korncirkel formation stænglerne er ofte bøjet lejlighed på 90-grader. Nå botaniker eller anden videnskabsmand har været i stand til at forklare dette, har heller aldrig været kopieret af et menneske (***) .

 

(*) Belysningseffekter og lyde er eller vil være i en langt større Forklaret udvalgte funktioner på siden eller undersektioner af anomalier

 

(**) I den tidlige vækstfase, men senere meget større og stærkere runde 1,2 til 1,5 m høj, stængel diameter 20 mm mere, og i lang tid, før høsten danner meget tæt næsten uigennemtrængeligt krat dannet af planter, og hvor mand uden en machete kunne bevæge sig på et par snese meter i timen og kan kun føres gennem mejetærskeren, JL note

 

(***) 9 okt 2011 udførte eksperimenter med passage af elektrisk strøm gennem rapsplanter (sommer 2011 efter såning kartofler). Resultaterne skal vises inden for et par dage. Det vil være den første succesfulde forsøg Lignende i verden udført på en slags rapsplanter. Tja, det gjorde ikke, det beskadigede traktor Under gødning befrugtning. Ligegyldigt, vil blive gentaget snart.

 

En anden canola (raps) differenciess

På grund af den anderledes mekaniske forfatning af canola er næsten sandsynligt ikke til at anvende sin dominoeffekt i tørt vegetation i et omfang, eller i en lidt anderledes måde. På den anden side forskellene i farver under blomstringen periode vil give, at fremkomsten af mønstre i den fulde skønhed af den grønne farve billedet på en gul baggrund (takket være Forsinkelser i vækst og blomstring i planter er ramt af elektricitet), og senere i form af det samme, men negativt billede af gul farve på grøn baggrund, når uberørte områder er allerede forsvandt tilbage i det grønne, og ramte områder kun for begyndere, det ville vende gulning blomster. En sådan et farvebillede kan opstå uden nogen logi (skadelig, svækkelse), eller endog længe før det. Voldtægten er også sandsynligvis være, at de i de oprettelsen mønstre ikke kan endog indgives `skal være (beskadiget, svækket) på alle, angrebne planter viser kun ændringer i tidspunktet for blomstringen, måske også væksthæmning. Selvfølgelig er der områder af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) voldtægt, men i dette tilfælde er det kun langsomt bøjning til groung (også muligt hurtigt mere) hel virvar af planter på et tidspunkt, ikke i klaser. Til jorden rapsplanter er bøjning næsten samtidigt, som en relativt sammenhængende, men svækket Thicket. Også muligt, at planter er indgivet `skal være (beskadiget, svækket) bekræftede efter den geometriske form blev først vises under blomstringen. Engang også selv efter fader ud kan begynde at vise mere markant voksende enkelt af forskellene - raps planter ramt og beskadiget af elektricitet vil vokse betydeligt mindre, kan være op til ti procent.

 

 

Et unikt fænomener på en fælles afgrøde (Poaceous)

Hvede, byg, rug, havre, triticale

På den anden side meget sjældent Selvom nogle gange i dyrkningserklaeringen mønstre, ikke indgivet `skal være (beskadiget, svækket), kun dem planter har lavere vækst. Det sker for eksempel, når lyn rammer et felt udledning tidlig tid efter spiring, Under eller netop det. Planter, der blev ramt, men overlevede en betydeligt lavere vækst. Selvfølgelig viser vegetation på det berørte område betydeligt mindre tæthed, fordi lynet ramte Næsten alle planter ikke overlever. Vis billede fra Canada. Ikke bliver Frempinde indgivet `skal være (beskadiget, svækket), fordi på det tidspunkt af lyn decharge De havde ikke eksisterer endnu, og deres Kunne blive påvirket væv og svækket af strømme Ledningsbåren gennem dem. Exhibit lavere vækst Fordi jord indeholder kemikalier forårsaget af lynnedslag udledninger, kan nogle af dem være skadelige, synes således der en delvis retardering af væksten. Derfor er det også muligt, at de lyn, som forårsagede Lignende virkninger forekomme før Kunne Spiring, eller endda før plantning.

 

Forfinelse af figurer

En af de meget sandsynlige følger af dominoeffekt kan være ganske af stærk forfine formen af ​​de resulterende mønstre, tørke og cirkel, samt andre former. Det vil blive demonstreret på en simpel model - ikke meget Præcis cirkel.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Grækenland har fået Europa 110 milliarder redningspakken, med nul tilbagebetalingstid. Domino terninger sandsynligvis er begyndt at falde ned for længe siden. Folk står på dem umiddelbart under og vil ikke være mulighed for at realisere det i lang tid. Først og fremmest, Mr. "Sharkezy" og Mrs Merkel, der selv provokerede dem falder ned, forsøger at kravle op på dem.
z