Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-vand overfladespænding-effekt . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Vand Overfladespænding
(Indledende beskrivelse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

Dumhed kommer tidligt op, og derfor hændelser er vant til at der sker i morgen.  K.Kraus
En lærd dumrian er en større end dumrian en uvidende én. B.Franklin
En god plan voldsomt Udføres nu er bedre end en perfekt plan i næste uge Udføres.  G.S.Patton

Korncirkler , beskære billeder Water Overfladespænding

PagPh
Motto: Selv før de svækkede afgrøder stilke bøje til jorden, dels Undgå dem i. Det, at de Incline smule og begynder at røre den anden mere. Deres struktur vil styrke lidt.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

Nogen tid efter skader forårsaget af passage af den aktuelle svækkelse af planten når dette niveau og anlægget begynder at hælde til den ene side. Blade, Laveste Især den del, er allerede så svag, at den ikke kan holde balancen, og begynder langsomt bøje til jorden. Alone afgrøde stilk, der ikke understøttes af nogen anden, ville forholdsvis hurtigt lagde sig til at jorden. Især efter og overvinde vis grænse hældningsvinkel til jorden, hvilket den allerede svækkede væv lige over jorden kan ikke holde effekten af ​​sin egen vægt (magt er mange gange Øget med håndtag handling). Et sådant blad kan derefter fuldstændigt bukke sig ned til jorden i sekunder, højst ti sekunder.

 

Virkningen af ​​vandets overfladespænding (adhæsion)

er en af ​​en række processer Den anden ved hver sløjfe ene efter den anden, efterfulgt efter svækkelse af planter ved lyn udledning på arealet af mange kvadratmeter, virkningen sidste ende fører til bøjning stilke til jorden. Deres sekvens er eller vil blive uddybet nærmere på siden kronologi. Det er virkningen af ​​van der Waals kræfter, der er afspejlet i umiddelbar nærhed af objekter (indeholdende en vis procentdel af fugt), eller Deres direkte berøring (blade, stængler).

 

Midlertidig struktur af planter afstivning hinanden

I det øjeblik, begynder enkelte anlæg røre med hinanden ved deres stilke, blade og pigge observerbar mere end før. Bare at simple faktum i nogen tid midlertidigt begrænse yderligere vippe til jorden. Denne betingelse vil afspejle Det kunne betegnes som en teepee effekt. Immediatelly også starter stort set Viser sig effekt af vandet overfladespænding, der forårsager at røre ved blade og stilke, takket være dens virkning at knytte sig med en målelig kraft, hvad ville ikke ske uden indhold af vand. I tæt nærhed til flere tiendedele af en millimeter fra et levende blad af alle planter fugtighed når 100% af værdien (som ligesom som enhver anden del med sit vand), og manifesterer Øget vedhæftning til ethvert emne rører det i umiddelbar nærhed. Gentagen Forekomst af Højere vandmængder i form af dug eller regn dråber efterfulgt af tørring selv blade og stilke kan Påklæbes sammen delvis, helt hvilket forhindrer en efterfølgende Deres logi (skadelig, svækkelse). Derfor mange regelmæssige afgrøder mønstre er aldrig opdaget. På nogle korncirkel billeder er faktisk muligt at finde en del områder i og lignende tilstand. Billede 9 juli 2006 Hill Charlbury, Oxfordshire, foto Frank Laumen, www.visiblesigns.de, JL montage

 

 

Den effekt af overfladespænding

Kraft når frem til de tilsvarende vægt på mindre end et milligram per kvadratcentimeter, men der rører hinanden tocifret millionbeløb stilke og blade per hektar, og kun denne Overvind vil det være nødvendigt kraft svarende brug snesevis af tons. At i tilfælde på det punkt, hvor to objekter rører hver konstruktion anden, luftfugtighed ligger ikke alene, da vandet indeholdt i planten, men som dråber af dug eller regn, Henvist Lignende magt holder sammen to objekter er op til flere tusinde gange større. Denne kendsgerning er muligt at udføre med et simpelt eksperiment. Eksistensen af ​​en kraft, som ofte drives med planter som følge af friktion forårsaget af overfladespændingen af ​​vand, og kan holde sig til hinanden, er det muligt at finde ud af i et simpelt eksperiment, samt hvordan man kan øge vedhæftningen ville stigende fugtighed.

 

Ligesom bladene, kan stilke og ører tillægger hver konstruktion andre takket være virkningen af ​​overfladespænding (van der Waals kræfter), opsamling af sig selv kan også byg akseskaeggenes af mikroskopiske kroge.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Skuespilleren skal kunne skabe universet i sin hule hånd. Laurence Olivier
Skønhed og dårskab er gamle kammerater. B.Franklin
Nogle mennesker tror, ​​at have store bryster gør en kvinde dum. Faktisk er det lige modsat: en kvinde at have store bryster gør mænd dumme. Rita Rudner
z