Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-skabte-by-lyn-stænger-i-områder . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Lynafledere i Fields
Næsten på hver afgrøde felt, der er flere elmaster, tiltrække lyn
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

 - Site maskinoversat

Jeg synes at være en slags lynafleder. Jeg bare virkelig irritere folk, du ved? Jeg kan virkelig godt ind. Howard Stern
Jeg elskede skole. Jeg studerede som en sindssyg. Jeg  Maya Linvar en klasse A nørd.
Kig dybt ind i naturen, og så vil du understørrelserAlbert Einstein tand alting bedre.

Korncirkler , beskære billeder Franklins lynafledere

PagPh
Gradvist vil blive offentliggjort GPS database over korncirkler, eksisteret siden 1990, fra omkring hele verden. Gennem forskellige maps Mulige anvendelser af hver sløjfe omkring observere dem. ( Google maps , Bing )

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Lightning Rods

Er det virkelig så svært at forestille sig, at salven i billedet under copyright, blev ramt af lynet? Det er det ikke. Ledsagende Lyn og sine arme ikke kun skabt alle de objekter i billedet, herunder næsten en lige linje ned. De, også kunne tilhøre princippet om skabelsen, som forklaret på Lines side i Crop, men ikke nødvendigvis lør Men det er ikke udelukkes, at nogle af de mønstre, der faktisk blev skabt på en lignende måde, gennem mere metal eller andre ledende genstande, ikke meget dybt under jorden, men under den dybe pløjning. Også Dette kan omfatte vandfyldte træ, små lokale kilder til fugt eller en hvilken som helst Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier eller Junkers , uregelmæssigt spredt under jorden. (Se på siden i Crop Lines)

 

Lyn Forårsaget også alle de konstaterede uregelmæssigheder i afgrøden vækst, manifesteret i billedet som steder med uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, eller steder, hvor der afgrøden er ligesom "børstet" eller hælder til side. Dette er i virkeligheden en af de få billeder af alle de eksisterende forsknings-og fotografering korncirkler, hvor det er muligt at observere bortset fra helt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde nogle tidligere udviklingsfaser logi (beskadigelse, svækkelse) Det kan langt forud før afgrøde fladtrykt (beskadiget, svækket). Sådanne billeder med Mulig tæller på fingrene. Detaljeret Meget mere er eller vil blive forklaret, at faserne i den vigtigste side og undersider del af kronologi, og er eller vil være der også beskrevet i detaljer nogle andre Lignende billeder. Billede Vist her viser afgrøde allerede i betydelig grad af modenhed, og beskadigede områder kun delvist eller slet ikke. Ikke indgivet `skal være (beskadiget, svækket), selv om synligt beskadiget, i tør tilstand allerede sandsynligvis vil vare op til høsten. Sådanne tilfælde med henvisning til: Sandsynlig mere, men mindre almindelige. Det er muligt at erklære næsten sikker på, at der ikke er den afgrøde på billedet byg, fordi byg i den fase af modenhed, hvor der er afgrøden på billedet, ville være liggende på jorden 20 til 30% af hele området område.

 

På denne side vil blive hovedsageligt koncentreret betydeligt antal korncirkler fotografier, som er næsten som lynafledere krydret med.

 

På nogle billeder ser det ud til, at udlændinge var landing lige højre på højspændingsledninger.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Page under construction

Nogle delvise oplysninger, der nu kan findes for eksempel på visse oversigtssider.  korncirkler - forståelse Hovedsageligt er nu en af de mest omfattende siden. En anden temmelig omfattende informationer kan findes på links fra siden tekster . Der er links til nogle offentliggjorte tekster. Også nogle endnu ikke offentliggjort, dvs nogle preview-version. Andre tests er usorteret Placeret her . Teksterne vil naturligvis blive tilføjet løbende.

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

Det var en af ​​de største naturlige vittighed - mystifikation, smart trick, ville Det var Moder Natur kidding hele menneskeheden forvirrede hundreder, tusinder år.

 

Med nævnte ideer er muligt ikke enig, også Mulig protest imod dem, men måske er det virkelig alt der er muligt at til med det eller imod det. Såkaldte Jerry Cimrman postulat.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Uden fødselsattest er umuligt at gøre selv en prut i EU, i Amerika kan man selvfølgelig falsk falsk billede af det, vises efter tre år, fortsætter som præsident. J.Zeman
Jeg vil hellere være en lynafleder end en  Ken Keseyseismograf.
Du behøver ikke tage et foto,  A.Adams du gør det.
z