Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-elektro-Phytopathology-teori . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Electro-Phytopathology 
- Teoretiske antagelser, grundlæggende overvejelser, beregninger, estimater, eksperimenter
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Site maskinoversættelse

Jeg er meget stolt af mit guld lommeur. Min bedstefar, på sit dødsleje, solgte mig dette ur.  W.Allen
Inden for områderne observation chance kun begunstiger den forberedte sind.  L.Pasteur
A Denne regering stjæler Peter til at betale Paul kan altid afhænge af støtte fra Paul.       G.B.Shaw

Korncirkler , beskære billeder Electro-Phytopathology

PagPh

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

Passage af elektriske strømme gennem planter kan forårsage skader i deres forskellige væv, afhængigt af intensiteten af ​​eksponeringen. Allerede meget små doser kan forårsage svaghed, mærkbar lignende måde, for eksempel længerevarende effekter af tørke. I modsætning, der uddyber og svækker planten næsten uafbrudt indtil høst. Anlægget kan ikke, med få undtagelser, i tilstrækkelig grad at slippe af toksiner, skabt inde i det. Under tørken effekter i planter, ikke uheldige stoffer til at stige, og snart planterne er ramt af tørke er i stand til at inddrive Straks, når tørke er overstået inden for et par minutter til timer. Kun hvis virkningerne af tørke sidste i længere tid, og deres virkninger var uigenkaldelig og væv døde, kan dø hele planten. Hvis der var bevaret dannelsesvæv, især i voksende tips, kan plante fuldføre Ripening cyklus, fordi de selv STÆRKT tørrede væv er stadig i stand til at udføre den funktion af vaskulært væv og stofskiftet give mellem rødderne og voksende meristemer.

 

Også at overveje muligt, at selv efter en mindre effekt af elektriske strømme kan være nogle celler Umiddelbart fuldstændig ødelagt (høje koncentrationer af giftige produkter), så visne væk. På de beskrevne fænomener (Betød cellulær skader, især celle-vægge, men koncentrationen af ​​også skabt skadelige stoffer) er det muligt anvende de klassiske metoder til evaluering af de skadelige virkninger. Det afhænger af intensiteten af ​​skader på planter (celler), hvor mange procent påvirket af toksiner eller mekanisk beskadiget, og hvordan de er i stand til at behandle den derefter.

 

I mellemtiden muligt, er fra de foreløbige estimater og eksperimenter for at bevise, at denne efter passage af 1 joule af elektrisk energi, der gik gennem anlægget, er totalt ødelagt omkring 3 gram plantemateriale (skøn på 1 g tør vægt, mens den fra den første At også eksperimenter viser forskellige planter beskadigede materiale, der svarer Ca. samtalte Deres tørstof). Eksperimenter af de nødvendige kursus vil blive gentaget mange gange, og bruge forskellige potentielle forskel og strømninger og i sidste ende det mindste nogle statistisk vurdering. Ville det så være umuligt at tale om og kvalificeret kvantitativ vurdering af virkningerne af bestemte mængder af elektricitet til ødelæggelse af plantevæv. De kan for nu blive indkaldt som tilnærmelsesvis ret kvalitative karakter tests.

 

Desuden blev adskillige tests udført på identiske plantemateriale, afprøvning ødelæggelse af plantevæv ved varme. Det var bare en momentan flamme intervention, uden at ændre farve og form af plantevæv - kun "ikke-destruktiv" opvarmning. Selvfølgelig kun destruktiv visuelt (væv forblev grøn), alle de berørte celler blev straks helt død. Endnu Resterende hele livet af planterne (vækstperiode) er med succes Able Nødvendig alle udføres af karvæv, og levende væv, som er den del af det døde væv fra resten af ​​planten helt adskilt, det overlever indtil normalt dør bort Under modningen af ​​processen eller planteudvikling. Lignende forsøg i nogle plante dele "separation" (og en del af arket eller hele arket) fra resten af ​​levende plante gennem virkningerne af elektricitet på en del af anlægget, blev udført med identiske resultater helt. Billeder senere her.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Du kan være sikker på, at amerikanerne vil forpligte alle de dumheder de kan tænke på, plus nogle, som er uden fantasi ..  Charles de Gaulle
Når du giver dig selv, får du mere end du giver. A.de Saint-Exupery
Sjov er ligesom livsforsikring, jo ældre man bliver, jo mere det koster. Kin Hubbard
z