Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-skabt-by-lyn-mekanik . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Lightning Mechanics
Mekaniske følgerne af lynnedslag udledninger, gentagne udledning i én eller flere punkter
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

 - Site maskinoversat

Det modsatte af en FACT er løgn, men det modsatte af en dyb  N.Bohr Sandheden kan meget vel være en anden dyb sandhed.
Thunder er god, torden er imponerende. Men det M.Twain Det er lyn gør arbejdet.
Det er ikke klart, at intelligens har nogen  S.Hawkinglangsigtede overlevelse værdi.

Op til adskillige kilo TNT / meter for udledning

PagPh
Mekaniske virkninger af lyn decharge (Lidt over gennemsnittet) kan sammenlignes med eksplosion af sprængsnor, Flere hundrede gram pr meter. Mere end gennemsnitlig udledning meget mere end et par kilo sprængstof per meter. Specifikke virkninger betydelige, og det afhænger af den type udvalgte funktioner decharge kontakt med underlaget.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fysik, teori, principper, udvikling, effekter af belysning.

De bedste kilder fra videnskabelige bøger og internet.

Galleri af 117 billeder fra Lightning Chuck Dosswell .

Meget gode billeder, i stand til at bruge Slideshow

 

 

Se carefull to billeder hernede.

Ser man på Det her to billeder ovenfor, Able forsøge at forestille sig, hvor stærk styrker viste sig på dette sted. Det træ, Adskillige vejer tons, ligner brudt match, og ødelagte dele ligger overalt runde, sted som spredte kampe. Der har Bliv er virkelig en stor eksplosion der, ligesom hundredvis adskillige kg TNT, og ved relativt ukoordineret udbredelse af langt mere eksplosiv. Også muligt at forestille sig, hvordan ville meget energi og arbejde behøver at være, at gøre The Same Lignende effekt med et træ, uberørt, for eksempel til film optagelse. Økser, save, Maskinsave, autocrane, traktorer, arbejdstagere, flere timers teamwork. Sammenlign det kun ulige lynnedslag, og kun et split af den anden. Nogle fysiske kendetegn lynnedslag i volgende tabel.

 

Typiske kendetegn flash (fra Lightning: Fysik og effekter , Rakov, Uman , side 6), (hele tabellen ned denne side)

Samlet flash (CG - type negativ udledning)

Varighed 200-300 ms
Antal slag pr flash 3-5 (Omkring 15 til 20 procent af lyn er sammensat af et enkelt slag).
Interstroke interval 60 ms
Ladningsoverførsel 20 C
Energi 109 - 1010 J

 

Også et kort blik til en anden bog, Lightning Elektromagnetisme , Robert L. Gardner , Taylor & Francis, 1990 ISBN 0891169881, hvor blot på de startende sider kunne læse noget om corona afladet, der vises i meget-højspændingsanlæg. Hvert lyn-udledning er en "virkelig meget-meget-meget-meget-meget-højspænding-system-udledning", og opererer med tørke og høj spænding, ville det være aldrig fundet nogen i nogen mennesker - lavet systemer og maskiner. (Måske kun lyn - stave) mere om koronaudladning på en anden side

 

Samtidig med henvisning til: noterer værd en meget vigtig kendsgerning. Trods alt hvad der skete på stedet i form af mekanisk, ikke vises på webstedet eller nogen antydning af brændt eller brændende materiale, at ingen indikation noget, der brændte på stedet eller bare en Blazed øjeblik, endsige nogen tegn på en større brand.

 

Også muligt at forestille sig, at flyver lignende eller større kræfter Vises i et felt, ved lyn udledning der, men meget jævnt fordelt. På omkring 1.000 stilke pr m 2 , virker som en gigantisk gnist - kløft, og ikke hver stilk dør, måske mindre end 1% eller lidt mere, ikke muligt at genkende. Virkelig meget Ofte lyn Umiddelbart efter, er der ingen indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Denne stilk på marken, fordi den mekaniske impuls var virkelig enorme, men kort. Mekanisk skade kan forekomme, men uigenkendeligt, og vil øge takket være voksende. Planter er langt mere beskadiget af elektrisk energi impuls, induceret i Them (klassisk elektromagnetisk induktion, planterne fungerer som approximatelly punkter straight wire), eller direkte under ledelse af elektrisk strøm, der flyder gennem det takket være corona strømme, luft ledningsevne (meget lille, men ikke nul) eller "momentally tilsluttet netværket af stilke og blade", skabt af mekanisk impuls afReturn Stroke Er nogle fortilfælde i de efterfølgende RS og multistoke lyn udledning, evoked, at korte, momentane bøjning af stilkene til jordoverfladen.

 

Planter kan være påvirket af et eller flere efterfølgende udledninger (kommer i en række mindre end en tiendedel af et sekund), og i den tid, kan formen af ​​de resulterende mønstre forskelligt Midlertidig ændring (ligesom vand ringe), og efterfølgende udladninger kan engang aldrig bare falder i samme punkt. For eksempel ... i bogen At tilfælde er rapporteret nogle positive lyn Under efterfølgende udledninger aldrig ramt ind i det samme punkt, hver gang Flere snese meter længere væk, som om sine skuldre, falder blot én efter hver løkke andre, gensidigt frastødes fra hinanden.

 

Takket være væv, der stadig er i meget god stand, ikke er beskadiget, "blød og fleksibel" de er i stand til at stå op igen meget hurtigt, og at være "afbrudt" Det ville være, men før du frakobler Det momentane tørre hele strukturen bliver ramt af næste , Umiddelbart kommer restrike (Bliver ca. 30-60 ms efter den første Return Stroke), Og momentan At hele strukturen er "Exposed" af, at elektrisk strøm. Intet synligt, opholder sig opretstående stilke, at efter alle, planter ser intacted, selvom stærkt beskadiget. (photos)

 

Virkelig, Umiddelbart efter lynnedslag, selv om stærkt beskadiget (eller døde), plantevæv og strukturer er næsten mekanisk Uændret selvom indeholder væsentlig procent af døde celler, deres mekaniske egenskaber - elasticitet, trækstyrke, tåreflåd og torsion styrke vil sænke hurtigt, men efter flere dage eller uger. Selv tør og planter, der blev dræbt Umiddelbart efter lyn, og selv om De fik tørke og mængden af ​​energi, langt højere end dødbringende, stadig et par dage at ligne levende, så de bliver gule, tørre ud og falde fra hinanden. Deres situation er muligt at sammenligne for eksempel situationen for en iturevne blomster i en vase. Levering og transport af væsker er uafbrudt, og nogle dele kan udvise deres stofskifte i nogen tid endnu. Kun at planterne har modtaget en mængde energi virkelig flyver Højere end beskrevet i de tilfælde (50, 200 gange eller mere end dødelig dosis), kan straks vende gul til brun, eller endda brændt også forkullede. Planter med afbrudt vandtransport udviser tydelige tegn på bortdøen meget hurtigere (100, 1000 gange) temperatur som i modsat fald. Sammenlignet med dage eller uger, manifestere den tørke og konsekvenser i tilfælde selv allerede ofte inden for et par minutter, på de fleste timer. Denne afbrydelse af vand transport inden for planterne er meget mærkbar Nødvendig mekanisk eller termisk beskadigelse, og blotte tørring eller død plantedele (f.eks hundrede) er helt utilstrækkelig. Hvordan er det muligt at overbevise i en meget simpelt eksperiment (og vil blivephoto), Og selv en del af planten, Det er fuldstændig død, kan Under hele resten af ​​vækstperioden, eller levetiden af ​​en plante del (ark) fejlfrie held at udføre den funktion af karvæv.

 

Spørgsmålet vil blive uddybet i meget mere detaljeret på siden Electro-Phytopathology . Der vil blive beskrevet for eksempel kvantitativ metode til fastlæggelse af værdien af elektrisk energi Ledet igennem, hvorefter der vises død af et defineret masse mængder af plantemateriale, måske omregnet til tørstoffet. Også vil blive undersøgt og dokumenteret for eksempel bestemmelse af dødelige doser af elektricitet til forskellige plantematerialer, påvirkning af den aktuelle passage hastighed (påtrykt spænding), adfærd plantemateriale efter passage af sub dødelig, over dødelige og meget dødelig Mængder, der overskrider af elektricitet, og mange andre fænomener.

 

Andre dele af elektrisk energi til stilke måske Overført ved elektrostatisk induktion nuværende og næste ved ledning på jord, og underjordiske nærheden rødder. Der er Muligt at forekomme mange påvirkninger og resonanser mellem alle, der er beskrevet strømninger. Elektromagnetisk og elektrostatisk induktion, corona strømme og direkte strømme i jord. Også Mulig interferens mellem Lemp - producerer bølger af enhver frekvens og eventuelle stilk og blade har sin kapacitet, induktion, modstand, frekvens og resonans kan fremstå som LC, RC eller LRC elektrisk kredsløb.

 

Også mekaniske interferenser muligt - stilke og blade kan fremstå som fjedre og Penduler.

 

Også muligt at forestille sig, at i og lignende forhold (meget korte mekaniske impulser , der kommer fra oven), kan der forekomme noget ligesom en bølger på vandet, også cirkler. er det muligt at se vind bølger på marker, ( video ), hvorfor ikke cirkler efter tørke og store lodrette mekaniske impulser fra lyn? Ligesom flere hundrede kg af TNT lige over feltet. Også ikke blot en lille jorden ryster af jorden, lige ved det sted, hvor lynet ramte jordforbindelse, og af hver Beskrevet mellem mulige effekter til at ske store mekaniske resonanser og interferens. Også stående bølger kan forekomme, gerne i tilfælde af Chladni billeder .

 

Med henvisning til: Det er ikke alle, hvad der kan ske der, også Mulige store elecromagnetic impulser, og også Deres resonanser og interferens. Og i tillæg til All That, kan der forekomme cirkulære eller semi-cirdular elektriske strømme (og kræfter), bare de samme eller lignende og meget klassisk i trefaset strøm netværk. Måske endda meget mere kompliceret.

 

Men efter alt det, tørke og store mekaniske og elektromagnetiske impulser og kræfter og alle deres interferenser og resonanser, broen Mulig hvad der sker, at umiddelbart efter tordenvejr, der er muligt at se i afgrøden område eller ethvert orher absolut intet, ingen og beskadiget indgivet `skal være (beskadiget, svækket) plante eller stilk. Takket være meget langsom bevægelse af biologiske processer, stofskifte i planter, mange af dem, selv om helt døde, eller stærkt beskadiget, mange dage efter et hit, og ligner meget skelnes fra at lidt påvirket selv fra at absolut ubeskadiget. Måske efter en uge, at Mulig se forskelle i længden. Døde planter ikke at vokse, men stadig grønne, kun smaller.These. Først efter en meget længere periode De bliver gule, så brun, tør og falder fra hinanden. Beskadiget, men stadig i live kun også planter stoppede voksende og modne åbenbart Langsommere. Det kan derfor modnes langsommere, vil allerede altid være mindst flere dage mærkbar forskel i størrelse og hastighed af modning fra ubeskadigede planter. Mere information om sektion Anatomi (del af siden Biology) også mange eksperimenter der, foto, video.

 

Sådan langsom biologiske processer i planter, det er grunden, hvorfor kun de mulige maker og forfatter og deliquent og kriminel, tørke og lang tid med succes undsluppet og var ikke skyldig i PERFORM og jaget. Hvad mere er, lykkedes med stor succes hele tiden fastgøre skylden på alle mulige anden potentiel syndere på området ral, tic, ric, GIC og snesevis af andre doktriner og lærdomme, ved enhver seriøs videnskab og der findes i verden realistisk minded person (i virkeligheden er der kun nogle få af dem) meget hurtigt afvist.

 

Alle, der er beskrevet (store) mekaniske og elektromagnetiske kræfter (elektrostatiske Mulige også, også der var enorme elektrostatisk felt, ikke kun i stand til at aflede korn eller folier af elektroskoper i "basic-school eksperimenter", men det også "Omdiriger" vejer tonsvis træer, dem og bryde som tændstikker, eller dræbe flokke af køer eller andet kvæg) kun "Exposed" i nogle latente billeder stængler, blade og korn, og i første omgang havde der blev kun mikroskopiske ændringer. Alle stilke, takket være deres stadig meget god stand og fleksibilitet, meget ofte bliver opholder sig tilbage op (i sekunder eller derunder). Mærkbare og målbare ændringer vil blive meget mere senere. Meget langsomme biokemiske forandringer, også normale (langsomt) voksende ændringer. Efter dage, uger, men oftere, vil All That mikroskopiske ændringer (også til stede af skadelige og giftige kemikalier skabt ved elektrolyse der, og ændringer skabt af varme) Bliv en mærkbar makroskopiske ændringer, og virkelig sænker fleksibilitet og bøjningsstyrke tensible ved tiendedele procent. Bare på grund af voksende, at alle ændringer Tidligere absolut usynlig bliver mere og mere synlig og målbar. Beskadigede planter bliver mere og mere svag, " Migration Period "af skadelige og giftige kemikalier mod rødderne er årsagen til at bunden dele af stilke (kun et par centimeter under jorden) bliver de svageste, mindre fleksible, modstandsdygtig over for meget lidt bøjning. Efter en lang tør tid (måske flere uger), forbløffet nogen er afgrøder stilke stadig opholder sig oprejst. Derfor er dette afsnit er de mest modtagelige for logi (skadeligt, hvilket kan svække), men planterne står endnu, også takket være det faktum, at delvis støtte hinanden. Mens sunde planter modstå kræfter (fx vindenergi) Det langt overstiger deres egen vægt, over tid vil svække så meget allerede, der ikke kan næsten en hyldest deres egen vægt. Den faktiske vægt af majsplanter, besætter en hektar, er afhængigt af typen og vækstfase i lang tid, før de når modenhed langt over 50 tons. Det betyder 5 kg/m2, og i tilfælde af dette Svækkede planter er stadig fading. Nogle dage senere ...

 

Stænglerne er stadig opholder sig oprejst, men alt er ved at være tæt, let og mest uforudsigelige og mest vanvittige del af alle. Efter en lang tør tid at forberede, mange uger, bliver i første omgang og den proces kan vare alene og time eller to, eller flere minutter - meget let regn, eller natten - daggry - morgen stolthed, og minutter under vægten af ​​hver afgrøde plante kan fordobles. At måske tilvækst runde seks gram pr stilk (herunder blade og pigge), virkelig ikke meget. Men også Midler runde 5 kg pr sq meter, og et halvt ton pr er.

 

(10x10m, cirkel diameter eller 11,2 meter, et ton pr cirkel diameter 16m)

   - Nogle korncirkler er meget større ...

Alle, virkelig meget svækket stilke stadig opholder sig op, men mange af dem støtter hinanden.

 

Og nu alt vil virkelig ender det show, den mest chokerende del af korncirkler formning, der varer kun et par minutter, eller lidt længere. Under uhørlig fanfare af ikke-eksisterende musikere, under bifald af en ikke-eksisterende publikum, Ledsaget af uhørlige lyde og blinkende lamper af usynlige ikke-eksisterende ceremonielle fyrværkeri for eksempel kun aktiveres ved en let brise, eller, og måske ikke noget som at (tilsyneladende) - det første opstår synlig effekt, og årsagen til skabelsen sidste regelmæssige mønstre i afgrøden, vil de første og eneste hvis følger være virkelig Observerbare, Det kan kun ske inden for et par minutter (flere kvadratmeter i løbet af få sekunder). At han kun steder, meget nøjagtigt bestemt, at ville hele lang tid præcedens Selv komplekse, men meget præcise interferenser og resonanser, også andre mekaniske og elektromagnetiske effekter, der dukkede op på det samme sted flere uger siden, og ingen er i stand til at huske det, lige nu er begyndt at forløbe

 

Domino Effect!

Af den måde, at "fyrværkeri" var virkelig til stede der, stor af mængden af lys og earsplitting revner, men engang Tidligere - måske mange uger - det tordenvejr og lyn ...

 

Nu, alt er klar til denne slutning, virkelig stor endelig:

Efter kun en minimal, måske usynlig absolut første indvielse eller impuls (Butterfly, eller kun et par stilke, tilbøjelig til at jorden mere end kun en smule, samt en fortsættelse af andre), sheafs af stilke bliver meget hurtigt det falde ned og begynde at bøje alle andre til jorden. Men han At eneste steder, hvor "redegørelse" dukkede op. Dette er den virkelige ende af hele den lange, varige mange uger Procedurer. Ingen husker, hvad var egentlig den første og den eneste årsag og da det skete. Howgh .

 

Den logi (skadelig, svækkelse) Vises Det er virkelig kun på steder, var, at "Exposed" af lyn og interferenser, lang tid siden, mange uger. Denne udstilling, virkelig Svarende til klassisk, for det meste i det sidste århundrede brugt, sølv-halogenider photographics materialer, i løbet af denne kun et latent billede dukkede op i afgrøden. Efter der blev og udvikling (virkelig meget langsom), der kun bruger en reel fysisk karakter - biokemisk - kemiske processer i voksende afgrødeplanter, "developer", hvilket gør oxid-reduktion Processer, vokser i biokemiske processer De stilke og deres weaking grund Waste-produkter af elektrolyse til stede der), efter og alt der bliver en "fixer" Visualisering af billedet af den dominoeffekt. Meget interessant faktum er, at "redegørelsen" ind i afgrøden stilke (raster) på marken lige gik på grund meget, meget, meget intensiv "fotografisk flash" - lyn. (10 9 -10 14 mere kraftfuld)

 

Muligt at sige, at enhver afgrøde felt virker som en reel, analoge (ikke-digitale midler) optagelse materiale, kan registrere alle (men enorme) elektromagnetiske processer, der dukkede lige over det, også mekaniker (men enorme, også). Det er godt, tørt materiale og er meget vanskeligt at Mulig overeksponering.

 

At afsnit ovenfor lignede lidt beskrive formning af korncirkler kun, eller en anden lignende måde, kun er almindelige og symmetriske figurer. Men i virkeligheden beskrevet der er princippet om at danne en anden indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i verden. Helt identiske proces, men kun formning og tilsynekomsten af almindelig symmetrisk, resonans og interferens tal mangler. Sådan en nem proces Identiske former og runde Millions gange mere "Crop figurer" i verden, absolut usymmetriske, med den eneste mest almindelige ejendom: Alle af dem dukkede takket være den elektriske energi Leveres af lyn udledning, og syntes de fleste af dem mange dage eller uger efter det. Også meget væsentligt er det faktum, der virkelig Ofte meget tør vej og indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde Vises mange uger efter tordenvejr og lyn, Under vidunderlig vejr, for eksempel efter en meget svag vind eller regn eller stolthed om morgenen eller noget som That (Butterfly. ..), og chokerede Landmænd eller tilfældige observatører er aldrig forestille sig, at Able Hvem var den virkelige skyldige, kriminel deliquent, og de ​​forsøger at fange nogen anden. Det vil være virkelig aldrig muligt at fange ham. Dets hastighed runder Mellem 1/3-2/3c. En sådan beskadiget plante er mulig for evigt, når det sacrifise hele. Gennemsnitlig skader vil ikke oversize 10% af tilsåede areal. Mulig energi forbeholdt anden anvendelse formål. Se også Muligt at bemærke for Agerdyrkere

 

Virkelig: De fleste mennesker rundt hele verden er i stand til, kun ved deres egen, finde mange tørre usymmetriske tal hvert år, ingen grund til at forlade hjemmet sted Mere end ulige kilometer, to kilometer for det meste i en lige linie.

 

Tal dannet kort efter også mulighed for torden, se http://www.iccra.com . Muligt, at der i nogle af tilfældene, der "arbejdede" to tordenvejr (og lyn) nøjagtigt på det samme sted, den første lyn dukkede nogle uger før den anden, kun bragt ny begrundelse for "næste maleri", en slange lavet af en flad Flere hektar med svækket afgrøde, men ikke så svækket at blive indgivet `skal være (beskadiget, svækket), selv efter uger. Den næste lyn Stand til at arbejde meget lettere, og tal, der påberåbes af, der kan forekomme Straks eller ved timer.

 

Også muligt, at meget stærke, abnorme og ekstraordinære lyn er i stand til at gøre tal på få sekunder. (Sunflower marts 2010 - Argentina )

 

Og virkelig Observeret ( HOTY2008 ), at selv efter en "svag" lyn ("kun" 6kA), men sandsynligvis takket være virkelig kraftig regn, sky-burst volgende at lyn (flere tiendedele millimeter nedbør er i løbet af få minutter) vil være muligt at blive indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Umiddelbart helhed (mere 90%) af afgrøde felt.

(Afrunding seks hektar, byg).

 

Året 2008, 1,8 km lige linie fra laboratoriet-plads, at lynet var i stand til at se og høre. Ikke mere end to timer efter det besøgte sted, runde 90% af 6 ha felt (byg) helt indgivet `skal være (beskadiget, svækket). Lokal landmand bekræfter, at før stormen var der ingen afgrøde stilk indgivet `skal være (beskadiget, svækket) At han felt.

 

Lignende billeder stand til at se korncirkler i nogle bøger som et eksempel på "klassisk logi (skadelig, svækkelse). " Vinden er aldrig i stand til at forårsage noget lignende i en sund afgrøde, uskadt af elektricitet og ikke svækkes over tid, ville det Able kun være en ægte orkan. Om sandheden til Lignende udsagn kan overbevise enhver person selv, Muligt at prøve det på vegetation af enhver sund, ubeskadiget afgrøde hvert år.

 

Der har aldrig eksisteret nogen "klassiske" logi (skadelig, svækkelse) i verden, for eksempel på grund af såkaldt "svag modstand mod logi (skadelig svækkelse) ", hver logi (skadelig, svækkelse) nogensinde har eksisteret var, er og vil blive kun "Lignende korncirkler", Lightning-made, men ingen korncirkler Vises der (mere end en million gange større områder så korncirkler i verden årligt). Nogle undtagelser kan forekomme (tornadoer, cykloner, orkaner), men kun den sløje regel. Howgh.

 

Galleri af 117 billeder fra Lightning Chuck Dosswell .

Meget gode billeder, i stand til at bruge Slideshow

 

Hernede tabel: "komplet karakterisering af negativ sky-til-jord lyn," den mest almindelige type af lyn - CG negative, fra

Lightning: Fysik og effekter , Rakov, Uman , side 6

Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0521035414

 

Alle parametre "normal, classic", gennemsnitlig lyn.

 

Trinvis leder
Trin Skridtlængden længde 50 m
Tidsinterval mellem trin 20-50 mikrosekunder
Trin strøm > 1 kA
Step afgift > 1 mC
Gennemsnit udbredelseshastighed 200 klm / s
Samlet varighed 35 ms
Middelstrøm 100-200 A
Samlet afgift 5 C
Elektrisk potentiale -50 MV
Kanal temperatur ~ 10.000 K
Første Return Stroke baseret på målinger på lyn kanal base.
Peak strøm 30 kA
Maksimal strøm stigningshastighed > 10 - 20kA / mikrosekund
Nuværende risetime (10-90%) 5 mikrosekunder
Aktuel varighed til halv-peak værdi 70-80 mikrosekunder
Ladningsoverførsel 5 C
Udbredelseshastighed 100 til 200 000 klm / s
Kanal radius ~ 1-2 cm
Kanal temperatur ~ 30.000 K
Dart leder
Varighed 1-2 ms
Charge 1 C
Nuværende 1 kA
Elektrisk potentiale ~ 15 MV
Hastighed 10 til 20 000 klm / s
Kanal temperatur ~ 20,000
Dart-styrkes leder
Trin længde 10 m
Tidsinterval mellem trin 5-10 mikrosekunder
Gennemsnit udbredelseshastighed 1-2000 klm / s
Efterfølgende Return Stroke baseret på målinger på lyn kanal base.
Peak strøm 10 til 15 kA
Maksimal strøm stigningshastighed 100kA / mikrosekund
10-90 procent af den nuværende sats for stigning 30-50 kA / mikrosekund
Nuværende risetime (10-90 procent) 0,3 til 0,6 mikrosekunder
Aktuel varighed til halv-peak værdi 30-40 mikrosekunder
Ladningsoverførsel 1 C
Udbredelseshastighed 100 til 200 000 klm / s
Kanal radius ~ 1-2 cm
Channcl temperatur ~ 30.000 K
Fortsat strøm (~ 40 ms længere) Omkring 30 til 50% af lyn INDEHOLDER strømme varigheder længere end mulighed ~ 40 ms.
Magnitude 100-200 A
Varighed ~ 100 ms
Ladningsoverførsel 10-20 C
M-komponent baseret på målinger på lyn kanal base.
Peak strøm 100-200 A
Nuværende risetime (10-90 procent) 300-500 mikrosekunder
Ladningsoverførsel 0,1 til 0,2 C
Samlet flash
Varighed 200-300 ms
Antal slag pr flash 3-5 (Omkring 15 til 20 procent af lyn er sammensat af et enkelt slag).
Interstroke interval 60 ms
Ladningsoverførsel 20 C
Energi 109 - 1010 J

 

Hvis udledningen er alene, uden laterale og parallel sekundære udledninger (meget sjældent) og tilstrækkelig præcist vinkelret, sprede trykkræfter fra det i de første øjeblikke temmelig nøjagtigt i en cirkel form (i absolut elektromagnetisk præcis cirkel form til enhver tid). Men hvis det ikke er isoleret, kan nogle udledning indbyrdes skaber en meget interessant interferenser og resonanser (nok primært i vindstille, meget sjældent igen). Nogle planter kan ikke overleve den mængde elektricitet, i midten af decharge virkning kan undertiden være op til ti procent døde planter, afhængig af Hovedsageligt Deres vegetation tilstand og alder, højde og fugtindhold. ( No.1 # 1 - ramte endda Spiring under eller lige efter), nogle gange endda mindre end blot procenter, som muligvis ikke kunne ses i vegetationen på alle. Der er absolut umuligt at finde efter et par uger af eventuelle fortsat, at planterne ikke overleve i vegetationen ( No.1 # 2 ), vil medføre kun udtynding. I vegetationen så sker kun langsomt begyndt noget lignende skaldethed.

 

Den energi bestrålet med selv kun en gennemsnitlig lyn er 109 - 1010 joule (tørre en mængde energi vil drive en masse mana lastet godstog km), energi af nogle ekstraordinære, meget over gennemsnittet "Great Guys", som kun giver et par per sæson, med mindst hundrede gange, men meget mere også gange større end tusind (tør en mængde energi ville den samme drev tog lystigt rundt om i verden flere gange). Som rapporteret i mange andre områder af denne hjemmeside, til trods for at nogle planter kan være lyn Umiddelbart afer de døde, altid tager mindst flere dage, og i resten af afgrøden, som har overlevet, men med alvorlige skader, op til Flere uger før han dem ville kunne observeres nogen ændringer.

 

 

 

Interferenser og refleksioner inde ekspanderende luft kolonne

Der beskrives ikke blot en simpel mekanisk effekter af dischargee

Fordi Lynet udledning er altid en kombination af elektromagnetiske og mekaniske påvirkninger, med en enorm energi, med utroligt stejle nuværende sats for stigning (gamma).

 

Komplekse fraktale og indblanding mønstre findes på områder undertiden meget ofte kendetegnet ved et fælles, karakteristisk træk: De er beliggende i en cirkel. En af mulighederne for deres udvikling er, at den førsteReturn Stroke Opretter den første kolonne af ekspanderende luft, inde, hvor den forekommer så en eller flere efterfølgende slag. Mest tendens til at være svagere temperatur som den første RS, men kan ikke være som regel ikke i alle tilfælde. Frem for alt med henvisning til: tendens til at have en signifikant højere strømstigning ved. Den første RS - for det meste mindre end 30.000 A / mikrosekund, efterfølgende strøg endnu mere 200 000 A / mikrosekund. Gennemsnit CG afledningsstrøm er Ca. 30.000 ampere.

 

Det er muligt, at regelmæssige interferensmønstre er skabt af ekstremt stærke udledninger, godt over en halv million ampere. Inden den ekspanderende luftsøjle, der er oprettet efter den første udledning (svarende til en eksplosion Flere hundrede kilo TNT, jævnt fordelt i kanalen af ​​lyn decharge), kan der vises flere refleksioner stråler, der udsendes af den efterfølgende slagtilfælde. Multiplicer reflekterede stråler mezi selv kan skabe meget komplekse interferenser. Inde i ekspanderende luftsøjlen De kan bevæge sig meget lang tid og store afstande. Reflections bevæger sig med lysets hastighed, bliver luft bevæger sig i størrelsesordenen en million gange langsommere, dvs sammenligning med lysets hastighed næsten nul hastighed. Selv om næsten men stående, den bevæger sig, endog meget lav, men ikke nul hastighed. Inden for observationsperioden (sekundværdien sekunder) næsten konstant, eller med stabil Omkring acceleration. Kan være negativ, også eksponentiel, kan udvise varierende Periodisk progression, men for de grundlæggende overvejelser Tilstrækkelig er konstant. Det kan således bidrage væsentligt til de resulterende interferenser.

 

Inde i luftsøjlen kan også løbe gennem en række efterfølgende udladninger, som alle indbyrdes med hver sløjfe kan skabe andre interferenser. En betydelig del af energien kan induceres og re-emited på fase interfaces plasma - luft, stående luft - bevægende luft, fortyndet luft - trykluft. Nogle eller alle de grænseflader Beskrevet fase kan være betydeligt elektrisk ledende, i den lodrette projektion på overfladen De koncentriske cirkler. Under enhver efterfølgende udledning kan skyldes en del af den passerende strøm igennem, eller ved induktion i Them, i planterne, hvorover de netop i det øjeblik midlertidigt ske at være, "Eksponeret" Deres umiddelbare tilstand (form og position). Den mest markante del af energien, er 99% mere af den efterfølgende slag udstrålede I en periode på mindre end de mikrosekunder. I løbet af denne tid luften (margin af det ekspanderende kolonne), flytning lydens hastighed, og rejste afstand på 3 mm. Ved det ville være muligt at forklare lejlighedsvis tilstedeværelse af meget snævre cirkler i de mønstre, som ikke ville skabe vækst, selv i et barn, der transporterer det igennem.

 

Hvad der formentlig sker inde i ekspanderende luftsøjle, hvis der foregå efterfølgende slag, blev i foregående afsnit beskrevet som meget forenklet eksempel. I virkeligheden er der oprettet efter hver efterfølgende slag ekstra ekspanderende plasma kolonne inde i foregående, og langt fra alle er koncentriske. Nogle efterfølgende slag kan bære langs kanten af ​​det ekspanderende plasma kolonnen, skabt af den tidligere udledning, kan andre falder udenfor også det. Hver af de beskrevne Opretter udledning sig omkring en stor elektromagnetisk felt. Der opstår strømme op til flere hundrede tusinde ampere, stejlhed stige op til flere hundrede tusinde ampere / mikrosekund. Dannet magnetfelter i væsentligt omfang kan påvirke alle, hvad der sker indeni Midlertidigt skabt Stærkt ioniseret luftsøjle. Magnetfelt (store), som blev oprettet ved samtidigt igangværende armene på en afladning kan skabe forstyrrelser signifikant mellem dem selv (billedet).

 

Inde i ekspanderende luftsøjlen Hovedsagelig på den ydre kant af søjlen (fasegrænseflade) kan finde sted og total refleksion af elektromagnetiske stråler til en tilfredsstillende indfaldsvinkel (større end en tærskelværdi). I en kontinuerligt varierende miljø inden i cylinderen kan bjælker bøje og knække. Trykket inde i kolonnen ikke ligeligt fordelt, på et tidspunkt i midten er den højeste og laveste på kanten, i en anden omvendt. Trykket og temperaturen inden i kolonnen er meget variabel. Luften indeni er et eller andet sted og undertiden kraftigt fortyndet, Andetsteds i en anden tid, til gengæld meget stærkt komprimeret. Det minder udløbsrøret, som er forbundet til spændingen op til flere milliarder volt. Hele denne strøm løber undertiden næsten nær million ampere. Det kan endda ligne et sæt af mange udladningsrør, forbundet på forskellige måder serie parallelforbindelse. Det kan endog ligne et system med udladningsrør, som ikke forekommer i nogen teknisk praksis - koncentriske cylindre af forskellige tryk, fra højvakuum til højt tryk. I Vinkelret projektion på overfladen (afgrøde felt) De fremstår som koncentriske cirkler (billeder).

 

For at verificere Mulige interferenser inde luft kolonne, er det sandsynligvis vil være nødvendigt at bygge en computer-program, så naturligvis en del arbejde ind i fremtiden, og bliver nødt til at blive kontaktet Great Programmer, Hvilket er slet ikke en billig affære.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Aldrig undervurdere effekten af ​​hRobert A. Heinlein Uman dumhed.  
De siger Ægteskaber er lavet i himlen. Men  Clint Eastwoodså er torden og lyn. 
Objekter kan klassificeres videnskabeligt i tre hovedkategorier: De Russell BakerDet virker ikke, dem, der bryder ned og dem, der bliver tabt. 
z