Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-for-Agerdyrkere . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Agerdyrkere dear!
Et par tips til alle landbrugere, hvordan man skal håndtere i fremtiden med korncirkler, der findes i deres felter
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bedre byg, malt, øl, bryggeri, brygning.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Kun to ting er uendelige, universet og menneskelig dumhed, og jeg er ikke sikker på om den tidligere.           A.Einstein
Verden er i dine hænder, nu bruge det. Phil Collins
Hvis der er noget en embedsmand hader at gøre det er noget for offentligheden.              Kin Hubbard

Crop Circles Appear

eftersom menneskeheden eksisterer

PagPh
Selv om der i tidligere tider, Bestemt ikke så meget som i dag. Der var ikke engang i verden så mange felter, Hverken mennesker eller afgrøden. Ringe omfang ville forekomme i oldtiden, Beed nogle beskeder.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Gode ​​nyheder (fra professor Farnsworth) for Agerdyrkere.

Ikke kun for dem, men også for sheriffer, policemans og alle andre interesserede.

 

Mest interessante nyheder for Landmænd, Agerdyrkere og andre vegetabilske Specialister:

 

 

Ryd væk alle dine høtyve, pop-kanoner, geværer, revolvere, colts, knive og andre våben, vil du aldrig brug for det for at straffe eller køre væk enhver cirkel beslutningstagere.

 

Denne Årsagen er enkel - de aldrig har eksisteret (Crop-Circle beslutningstagere).

 

Bedre øl, bryggeri, malt, whisky, brygning, byg.

 

Den, der virkelig Det skabte mønstre, ville du aldrig blive fanget, tværtimod. Det er virkelig det bedste for at holde ud af ham så godt som muligt. De var de lyn storme Nemlig, hvilket kan også finder sted flere uger før og mønstre frem.

 

Virkelig, vil ingen (ingen virkelig person) kommer til at gøre nogen tal på dine marker.

 

Og hvis han vil (Det virkelige årsag), skynd dig til kirken og give mange tak til Gud, at du ikke møder ham der, "i tide". At virkelige årsager til at gøre figurer i dine marker var kun lyn i tordenvejr. Måske også og bolte fra det blå. Hverken vind endda regn. Begge disse symboler er anført i Årsager til at skabe indgivet `skal være (beskadiget, svækket) beskæringsområder deltog kun meget lidt. Hvis det ikke var for den egentlige årsag, lyn udledning, ikke ville være der inden for de områder rundt om i verden indgivet `skal være (beskadiget, svækket) næsten ingenting. Kun hagl lignende effekter kan forårsage, men snarere meget værre - Det efter afgrøden er helt ødelagt. Beskær indgivet `skal være (beskadiget, svækket) efter lyn udledning stadig kan genvinde meget ofte nok, så det er muligt at høste. Vurdering (for at være præcis) i verden hagler årsag kun omkring en tusindedel af en procent af beskadiget afgrøde, sammenlignet med områder, der årligt er indgivet `skal være (beskadiget, svækket) af lynet.

 

Et af de mest interessante (også forbløffende) Faktum er, at torden og lyn syntes det meste mange dage, endda uger før efter tal virkelig blev synlig. Engang to måneder.

 

foto blesk, krávy

 

Efter at have mødt nogen reel At egentlige årsag med enhver person (for eksempel en fjollet cirkel-maker) Ville der være behov for en handling af nogle Men in Black (biler) i dit område, der kan hjælpe ren og sted fra deres relikvier. I anledning af mødet med dine dyr (og Lightning), skal du bruge en hjælp destruktionsanstalt arbejdstagere. (foto)

 

Doug og Dave? Og nogle andre "declarators"? Åh, forbandet.

 

At Mr. Allzheimer med tørke og fjollet, slem dreng, og i forbindelse med Mr. Drunk ...

 

Bedre øl, brygning, malt, byg, bryggeri, whisky.

 

Må ikke høste nogen korncirkler før modnede. Absolut unødvendigt arbejde. Det blev afgrøde fladtrykt (beskadiget, svækket) ligesom enhver anden indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i verden, men kun takket være meget unormale omstændigheder, en gang fra mange Millioner af andre sager, er blevet en symmetrisk figur.

 

Derfor var store mekaniske og elektromagnetiske, også electrostatics resonanser og interferens mellem bolte, planter og jordens overflade. En simpel model for at gøre cirkel i granuleret materiale med en kort række Flere ligeværdige gnistudladninger er muligt at se her . Kun en meget tilnærmelsesvis løsning, men i stand til at forklare, at mekaniske kræfter af eventuelle lodrette udledning udbreder i cirkler (det er detonerende og trykbølge). Det samme gælder for elektromagnetiske bølger. Men i dine marker der ikke bliver mekanisk skade (for det meste), meget mere virkelig elektrisk skade - elektrolyse, varme, damp og gasser pres, alt lavet af klassisk elektrisk induktion i planter, i første omgang kun microscopics ændringer, absolut usynlige for øjet, selv hvis planterne dårligt er beskadigede eller døde.

 

At afgrøden vil forsøge at stå op efter et par dage (under anvendelse af knudepunkter), og i de fleste tilfælde

 

vil med held i (anvendelig til høst). Vil modne ligesom alle andre indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde,

 

kun lidt senere.

 

Også muligt, at i tørke beskadigede planter Blev Ville plantepatologisk sekundære skader - insekter, virus, bakterier, mug, svampe. Bliv ved, passe, er der ingen grund til at bruge masser af kemikalier, dårligt beskadigede områder af afgrødeplanter eller til ikke at høst, pløje den under. (Du kender det, tørre infos er placeret objekt i dine Specialiserede litteratur mange gange)

 

Det blev afgrøde indgivet `skal være (beskadiget, svækket) ligesom enhver anden indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i verden, men kun takket være meget unormale omstændigheder, en gang fra millioner, er blevet en symmetrisk figur.

 

Denne afgrøde vil bakke at bo efter et par dage, og i de fleste tilfælde vil gøre (nyttigt til høst). Vil modne ligesom alle andre indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, kun nogle dage senere. Stærkt beskadiget eller afgrødeplanter (hvis nogen) ikke at høste, pløje den under.

 

Næste år - bedre høst.

 

Bedre brygning, byg, malt, bryggeri, øl, whisky.

 

Ligegyldigt, jo længere tid fra nu, jo mindre interesse for nogen i disse tal. Specielt efter advarsel . Måske absolut ingen ny interesse efter det.

 

Måske, bedre for dig, vil i dag besøgende være bange for nogen besøger eventuelle korncirkler overalt.

 

De vil være lort-bange for, at hver gang i fremtiden.

 

Mange tak for din interesse.

 

Din mand i B & W , der nu arbejder som deufoizer, desaucerizer og dealienizer, også.

 

James Blond

 

Også specialist i Alien-Rotter likvidation.

 

 

 

Ser til fortiden

Bare var ikke nær til de udvalgte Observeret funktioner, undersøgt eller fotograferet. Tidligere i århundreder var ikke nær så meget rogallists og fly ejere i går. Samt kamera ejere. I midten af det 19. århundrede gik gennem amtet over verdens første par ejere af Daguerre apparat. Men de var meget interesseret i mange andre ting, end korncirkler. Men hvis trods alt blev registreret med en høj sandsynlighed Relativt blev registreret i form af maleriet forekomme og optegnelser samt illustrationer af nogle gamle civilisationer. Kun dette faktum er endnu ikke blevet afsløret. Registreringer af gamle civilisationer er åbne for forskere dagens mere og mere. Selv nogle af de vigtigste billeder af gamle kulturer kan drages af mønstre i kornet, tørre og Yin - Yang symbol, eller nogle gamle Maya tal. I disse dage var selvfølgelig behandlet som et værk af Gud, og de ​​blev behandlet ordentligt. Som den største paradoks er muligt at overveje det faktum, at det ikke er umuligt ældgamle civilisationer, nogle endda kan nå til den erkendelse, at afgrøden mønstre dannes efter udledning af lynnedslag. Men så havde ikke brug for denne kendsgerning på ingen måde yderligere at udforske og udvikle det endnu mere for at beskæftige sig med, fordi det både udledning af lynnedslag, så de figurer, som det frembringer alle de betragtede som et værk af Gud. Deres adgang til dem kunne være i begge tilfælde meget ens, og ikke behøvede nogen Elaborate eller optage det faktum, at man kan opstå i forhold til det andet, enten fordi forfatteren var for dem i. begge tilfælde én og samme - og gud Zeus Thunderer ækvivalenter og lignende overvejelser de havde forventet fra alle, der vil beskæftige sig med deres skildringer i fremtiden. Derfor er det meget sandsynligt, at der er tale om de mest avancerede Ancient Civilizations vil være et billede Det kan være temmelig nøjagtig gengivelse mønstre findes i afgrøden, kombineret med en gengivelse af den højeste gud eller guder. Uanset om de forstod, at de mønstre blev dannet ved lynnedslag udledninger eller ej. Hvis alle, der to strukturer betragtes som et værk af Gud, det er næsten den samme. Det er endda muligt at sige, at det var meget bedre end dagens menneskeheden tænkning, selv om de ikke forstod deres sammenkoblinger. Der er stadig langt mere ligetil Assumption Lightning - Gud, korncirkler - Gud, dagens temperatur som menneskeheden møjsommelige afledning af lyn - natur, korncirkler - aliens. Af den måde, ville det være muligt at jo Disse lyn virkelig Produceret af aliens? Det ville have været nødvendigt at spørge mestre Uman og Rakov professorer fra University of Florida ( www.ufl.edu ), men vil de begge virkelig svært at være enig med sådan noget. I alle publikationer, afhandling, som var de to "guruer" World Science lyn udledning skrevet, om udlændinge er ikke engang nogen omtale, ikke en peanut, selv om de skrev om udledninger for eksempel på Venus eller Jupiter.

 

 

Hvordan skal man behandle korncirkler i dag

ikke overdrevent. De er ikke fremstillet af nogen semi intelligente, demente og senil cirkel beslutningstagere, eller udlændinge (også semi intelligent, demente og senil). For deres eksistens er ikke at være vred på ham for nogen selv at retsforfølge eller straffe. Beskær i enhver regelmæssige mønstre er indgivet `skal være (beskadiget, svækket) for de selvsamme grunde til, at de skadelige og logi (beskadigelse, svækkelse) af afgrøde overalt i verden. Enhver, der møder med noget mønster i afgrøder, selvom de ikke viser nogen tegn på regelmæssighed, og Hvem mødes med nogen fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde overalt i verden, kan kun lykønske sig selv, at var ikke ligefrem på dette sted netop på Når tiden var, at der virkelig konkret mønster Originated (Recorded, Exposed). Absolut uanset om Regelmæssigt tilfældigt fuldføre symmetrisk eller uregelmæssig.

 

Hvis der trods At alle nogen vil fortsætte med at fastholde, at nogle mønstre i marker blev produceret af ham, er det på ingen måde nødvendigt at modbevise ham. Intet andet valg end bare at ønske ham held og lykke, Det har aldrig mødt i marken med, at man i det Hvem tallene afgrøden virkelig rent faktisk produceres. Ville sandsynligvis være den bedste tørt sted en person i et institut (Madhouse) er hvad mange rundt omkring i verden, og hvor er til brug ved opbevaring og huser Lignende strukturer med korrekt udstyret.

 

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Socialisme er en filosofi om fiasko, trosbekendelsen af ​​uvidenhed, og evangeliet om misundelse, dens iboende dyd er den lige fordeling af elendighed. W.Churchill
Dumhed Ofte redder en mand fra at blive tosset. O.W.Holmes
Jeg kan være beruset, Miss, men i morgen vil jeg være ædru, og du vil stadig være grim.   W.Churchill
z