Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-elektro-Phytopathology-induktion-in-anlæg . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Induktion af elektriske strømme i planter
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskinoversat

Aldrig fortælle folk hvordan man på tingene. Fortælle dem, hvad de skal gøre og de vil overraske dig med deres opfindsomhed.  G.S.Patton
Vil vi alle gerne stemme for den bedste mand, men han er aldrig en kandidat.   Kin Hubbard
At vi kender arten af ​​geni er at give idioter med ideer tyve år senere.     L. Aragon

Korncirkler , beskære billeder elektrisk induktion

PagPh
Hvem græder ikke er ikke koreansk

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Indledning

På denne side vil blive demonstreret et eksperiment, hvis resultat Indledt Fortsat al efterfølgende forskning Mulighed for logi (skadelig, svækkelse) og skadelige afgrøder og andre planter på grund af lyn udledning. Det var en prøve på, om er muligt, at i anlægget gennem elektrisk induktion Would Be tørke skabte en af mængde elektrisk energi, der kunne det væsentligt skade. Hvis det er muligt, vil der selv om kun en minimal resultat formidling af energi under jordoverfladen til siderne og skadelige rødder altså, at efter en lyn udledning i afgrøden feltet blev beskadiget Umiddelbart også plante Bodies i en afstand af målere til et tocifret meter fra udledningen. Diameter af lyn decharge kanal kun sjældent overstiger 5 mm. Nogle ressourcer viser en værdi på 10 til 20 mm, måske afhængigt af den nøjagtige måling tidspunkt, som kan være forskellige i nanosekunder. For eksempel mellem det tidspunkt, hvor den nuværende vs gennemsnit. maksimum (peak) bestået "meget tid" Hvilket er faktisk udtrykkes i mikrosekunder, men det kan I diameter af kanalen skifte flere gange. Gennemsnitlig strøm af måske to tilfælde - stigende og faldende del af kurven, og diameteren i begge sager vil være helt anderledes. Vigtigst er konstateringen af, at dens diameter overstiger aldrig få centimeter.

Da resultaterne af eksperimenter, som blev bestemt, er, at induktion i planter virkelig muligt .

Bare påvirker og svækkelse af rødderne Vil sandsynligvis ikke føre til generel svaghed og nedbrydning af overjordiske plantedele og efterfølgende logi (skadelig, svækkelse), ville resultatet kun være en nedsættelse af udbyttet. Eksisterende bakterier fra frø ville modnes kun under gennemsnittet i størrelse. Kravet er naturligvis blot en antagelse, men det er selvfølgelig altid en mulig Statistisk og eksperimentelt be-eller afkræfte det. En, der kan endda sige, at det er en kvalificeret antagelse, Udtales på baggrund af mange observationer af planter udsat for visse betingelser med negative virkninger til vækst og modning.

 

 

Et spørgsmål til læserne fra Filippinerne

Hvorfor er du så grundigt interesseret i at inducere elektricitet til planter?

Muligt at skrive et svar her: lightningsymbols (at) gmail (dot) com

 

 

Plant struktur med hensyn til elektrisk ledningsevne

Plantevæv indeholder nogle elektrisk ledende materialer, hovedsagelig elektrolytter. Det er også muligt, at de er tørke og fattige ledere, at deres bidrag er tørt og svagt signifikant (subliminally skadelig) induktionen af ​​elektricitet i plantevæv. Derfor er det nødvendigt først at afgøre, om en markant anderledes miljø, såsom Microsoft elektrolyt i strukturen af ​​plantevæv, mod metal, kan føre til elektrisk induktion. En sådan omstændighed er muligt ikke automatisk antage, fordi den måde, Udførelse af strømmen gennem en elektrolyt er fra ledende tråd (for det meste af metal) meget forskellige. I metaller med strøm forårsaget ved ledning elektron sky, som er frit bevæger sig Elektroner i højeste valens sfære, mens det i elektrolytter med elektrisk strøm Ledningsbåret takket være anioner og kationer, bevæger sig i løsninger. Hvis den er dannet ved anvendelse af en elektrisk spænding mezi celler og nogle barriere (svarende til elektrolytisk barriere) ville være at lede elektrisk strøm gennem induktion af plantemateriale fuldstændig umuligt. Den enkleste metode til at overtale tørke og hypoteser, er en praktisk eksperiment.

 

Kommentar:

Den nuværende ledning gennem planter er muligt, selvfølgelig, er elektrisk modstand af afgrøder stilke og blade muligt at måle og i den tilstand af grønne planter er ca Adskillige MQ pr centimeter. Plantevæv underretter om hinanden deres tilstand af elektriske signaler, ligesom væv af animalske organismer. Dette spørgsmål omhandler den videnskabelige disciplin Kaldet Plant elektrofysiologi. Detaljer kan bestemmes for eksempel i Plant elektrofysiologi: teori og methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Arrangementet af forsøget

Med henblik på at kontrollere muligheden for elektrisk strøm induktion i planterne blev konstrueret og transformer, hvor var den primære side og fem omgange af kobber PagPhtråd og på sekundærsiden 2,5 omdrejninger bygget ud af plantemateriale. Da anlægget materiale blev anvendt og blade af purløg (Allium schoenoprasum) placeret i en spaghetti isolering. Den elektriske modstand i purløg og blev fundet Ca. 2,5 MOhm / cm. Ind i den primære spole på transformeren blev forbundet signal 1kHz Ca. 0,3 V. Signalet af primær og sekundær spiral blev påført på indgangen af to beam oscilloskop. Nogle flere billeder senere vil blive placeret objekt her. Eksperimenter blev realiseret maj 2008:e

 

Forud for dette forsøg blev realiseret et kontrolforsøg, hvor der blev anvendt som sekundærspolen materiale kobber - 2,5 omdrejninger også. Endelig indset var en anden kontrol eksperiment, og det AFGOERE Fjerne parasitiske induktion i direkte input ledninger, hvis nogle tørre induktioner eksisterede. Noget i den retning er simpelthen ikke automatisk udelukke muligt, fordi forskellen mellem den modstand af trådene lede og plantemateriale kan anslås til 10 ni gange lavere. I sidstnævnte tilfælde blev anvendt derfor i stedet for kobbertråd ledende nylonfiber. Alle tre eksperimenter blev helt rumligt placeret identisk.

 

I tilfælde af purløg blev målt spænding få hundrededele af mV, for kobber - Ca. 0.15V, nylon - Målt var noget overhovedet eller nogen antydning af en støj. Dette var naturligvis skyldes det anvendte teknik. Det vigtigste er det faktum, at mulighederne for enhver parasitiske induktioner var tilstrækkeligt Under forsøget Elimineret Målte strømme og faktisk havde oprindelse fra induktion i Brugte klinge af purløg. I tilfælde af yderligere eksperimenter De blev faktisk anvendt som "opsætning af brugt måleudstyr" til værdien 0 (nul korrektion) og 100%. Det var i Fakta og to gange-gennemførelse af en blind eksperiment. Ikke at forveksle med den dobbeltblinde eksperiment, det er noget helt andet. I tilfælde af en tørke VILLE HAVE eksperimenter til at evaluere og fuldt uafhængig person, som ville slet ikke blive informeret, blev hvilke materialer anvendes, hvori af eksperimentet. En sådan eksperimenter (dobbelt blind) er af særlig betydning i medicin. I simple fysik er der ikke en tør og stort behov for at bruge denne forskningsmetode, på grund af tørken Mulighederne for at gentage et eksperiment som helst i meget meget samme eller lignende betingelser, hvad der er tilstrækkeligt for at kvalificere sig objektivt resultaterne og fjerne Subjektive påvirkninger.

 

Fra forsøg udført med muligt at udlede, at inde i plantematerialet kan fremkaldes af elektrisk energi elektriske fælles regler, og også med mulige aftale med det. Mest sandsynligt han deltage Dette samt den strømledende Under thro anlægget, der udgør elektrolytter. Ækvivalente kredsløb i anlægget kan anses for hovedsageligt serieforbindelse af modstande grupper. Strømme induceres i plantemateriale, på samme måde som i tørre luftledninger (se standard IEC - EN 62.305 1-5). Bare for at være meget forventede højere modstand af plantemateriale.

 

Eksperimenter er meget enkelt eksekverbar, verificerbar og reproducerbar. De er absolut uden undtagelse, en eksekverbar eksperimenter i skolen enhver fysisk eller biologisk laboratorium.

 

Flere generelle resultat af forsøg med at finde beskrevet, at selv i elektrolytter er mulig elektrisk induktion. Selv om det er elektrolytisk ledning. Den praktiske virkning af tørke eksperimenter er sandsynligvis næsten ingen, da det er muligt næppe kræve konstruktørernes at bygge transformer fra vandet eller i vand.

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

 

Præcis i det øjeblik lynet decharge flow gennem majs stilke gennemført og inducerede elektriske strømme, takket være, at deres komponenter kan udvise elektromagnetiske egenskaber og kan opføre sig som et magnetisk kompas nåle. Magnetfelt af lyn udledning er gennemsnitlige på et tidspunkt cirka en tusind gange mere stærkere end Jordens magnetfelt. De radier i de kredse Ca. Repræsentere serier af lynnedslag udledning elektromagnetiske påvirkninger.

 

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

En videnskabsmand mål i en diskussion med sine kolleger er ikke at overtale, men at præcisere.  Leo Szilard
Ærlighed betaler, men det synes ikke at betale nok til at passe nogle mennesker.  Kin Hubbard
Hvis du tror, ​​din chef er dum, så husk: du ville ikke have et job, hvis han var noget klogere.     J.Gotti
z