Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-partikler-Fe-anomalier . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Anomali Fe Partikler
(Indledende beskrivelse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

Jeg er meget intelligent. Jeg er i stand til at gøre alt, hvad stillede mig. Jeg har lanceret en parfume og have mit eget hotelkæde. Jeg er et levende bevis blondiner er ikke dumme.  Paris Hilton
Jeg elsker Fools 'eksperimenter. Jeg er altid at lave dem. C.Darwin
Hævn er sød og ikke opfedning. Alfred Hitchcock

Korncirkler , beskære billeder jernpartikler Uregelmæssigheder

PagPh

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Indledning

Han Hvem søger, finder. Og hvem er på udkig efter jern på en mark, han finder altid det der. Der er kun lidt mindre egnet end option i en jern Smelter. Find jern på banen, det er ikke som at lede efter nål i en høstak, men mange flere lignende som at lede efter vand i havet (eller salt). Det er ikke bare, at jernpartikler findes i landbrugsjord Ofte helt tørre og slid af landbrugsmaskiner, bare fordi simple karakter af landbruget. Alle landbrugsmaskiner, der kommer i kontakt med jorden, er lavet af høj kvalitet stål. Jern lavet med hver loop hakke, med hvad gamle kvindes dyrker roer. Mængden af jern, der er på denne måde overføres til jorden, (tør transfer kører omkring 2000 år), er absolut ubetydelig sammenlignet med dette, hvad var der altid. Skyldes, at andelen af jernindhold i jorden overalt i verden (runde 3%) i overfladelaget af landbrugsjord og Udvidelse en dybde på kun 10 cm, der er beliggende i et område med en enkelt kvadratkilometer (1 km2 ) indeholdt 7.500 tons jern, i ord og syv et halvt tusinde tons.

 

Se i denne sammenhæng for nogle Meteoritter er virkelig noget unødvendigt. (Se Google: korncirkler Fe partikler). Bare afhente i hånden og knivspids af ler urtepotte fra, og der er en million gange mere jern, end nogen gennemsnitlige person ville se i jern Meteoritter hele sit levetid, herunder museumsbesøg.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Page under construction

Nogle delvise oplysninger, der nu kan findes for eksempel på visse oversigtssider.  korncirkler - forståelse Hovedsageligt er nu en af de mest omfattende siden. En anden temmelig omfattende informationer kan findes på links fra siden tekster . Der er links til nogle offentliggjorte tekster. Også nogle endnu ikke offentliggjort, dvs nogle preview-version. Andre tests er usorteret Placeret her . Teksterne vil naturligvis blive tilføjet løbende.

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Er det ikke nok for dig at elske penge, men det er også nødvendigt, at pengene bør elske dig.        Kin Hubbard
Der er nogle ting så alvorlige du skal grine ad dem.  N.Bohr
Alkohol er nødvendigt for en mand, så han kan få en god mening om sig selv, uforstyrret være fakta.  F.P.Dunne
z