Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrøde-cirkler-svækkelse-of-stilkene-effekt . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Svækkelse effekt stammer
Immediatelly efter Lightning Discharge Der er millioner af afgrøder stilke ramt af elektricitet
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bedre øl, byg, bryggeri, malt, brygning.

En god daguerreotypi, Det var så perfekt en slags fotografi som var der nogensinde er lavet. Edward Steichen
Man finder undertiden hvad man er ikke på udkig efter. A.Fleming
Inden for områderne observation chance kun begunstiger den forberedte sind. L.Pasteur

Crop Circles , Crop figurer, Svækkelse Effect Frempinde

PagPh
Motto: Svækkelse af stilke før logi (bøjning stilke til jordoverfladen) kan vare i flere uger

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

Immediatelly efter Lightning Discharge synes der Millioner af afgrøder stilke (eller eventuelle andre planter, mængden afhænger af podningstæthed), der berøres af en stor af mængden af ​​elektricitet. De kan være meget væsentligt beskadiget, mange af dem så meget, at ganske uundgåelig og dør efter vis tid, men fra begyndelsen, er der næsten absolut umuligt Overhold sådan noget. Alle sådanne planter er flere timer, i visse tilfælde flere dage eller længere, helt uden separat fra planter og upåvirket helt rask. Også mange planter, virkelig Umiddelbart efter lyn døde, flere dage er helt uden nærmere angivelse fra Det Upåvirket og sund.

 

Bedre brygning, malt, øl, whisky, byg, bryggeri.

 

Svækkelse effekt stammer

(Herunder blade og hele planter, naturligvis)

Virkningen blev navngivet kun som forenklede svækkelse stængler, idet stænglerne kun bøje jorden, men virkningen af svækkelse påvirker hele planten. Han forlader, for eksempel, og meget mere Tidligere vanskelige at iagttage. Men i de fleste af tilfældene er Konsekvenser Observeret efter så meget som cmpletely indgivet `skal være (beskadiget, svækket). På enkelte planter, kan også deres konsekvenser grupper være meget tidligere nævnt, bare takker det falmede blade. Naturligvis afhænger af planten. Dette fænomen er meget god Observer Hovedsagelig på byg. Der er endda muligt at observere en anden retning, for tidligt skråtstillede spikes. Byg øre, samt med andre kornsorter under modningen sving til 180 ° fra udgangsstillingen lodret lige op for helt ned. Elektrisk strøm ledning gennem anlægget signifikant fremskynder denne proces. Dette skyldes svagere mekaniske struktur af byghalm i sammenligning med andre kornsorter. Også den udfladning (skadelig, svækkelse) Modstår mindre mærkbar. 

 

Som for korncirkler, er næsten uden undtagelse er registreret efter fuldstændig logi (skadelig, svækkelse). I flere tilfælde (herunder en i 2011 - byg) blev rapporteret korncirkler på scenen Når planter eller de fleste af dem var ikke liggende på jorden, var der kun falmede blade, og en anden stilling i øret (Større vinkel til jorden) . Observatører ikke selv gider at kommentere denne kendsgerning.

 

Bedre malt, brygning, øl, bryggeri, whisky, byg.

 

Byg afgrøde mod andre funktioner, når mere en meget interessant ejendom, meget god observerbarheden af forskellen i vinklen af øret til jorden på forskellige grupper af planter i et felt, er det meget tydeligt på farve Når du ser eller fotografere fra en afstand også og et luftfoto. For eksempel betragtninger voldtægt er karakteriseret ved en periode med høj kontrast -, Ca. blomstring på kun to uger er Byg karakteriseret ved meget store farve kontrast fra næsten fuld overskrift indtil høsten. Meget væsentligt alle faser adskiller sig fra hinanden - før og efter fuld overskrift, før, under og efter blomstring og fortsatte med at tilbyde et stort farvekontraster og ændringer samt alle vinkelpositioner af øret. I tilfælde af øret vinklen kan spille om fænomenerne en anden farve lys interferens, afhængig af vinklen af akseskaeggenes, feltet er faktisk Således nogle udvalgte egenskaber, fungerer som et diffraktionsgitter, anvendes til at sprede lys i farvespektret . ( foto makro mikro, akseskaeggenes, rivning ) beskrevet i alle tilfælde er forskellene meget mærkbar i både observation og fotografering fra en afstand og oppefra. Byg felter er sandsynligvis dukker som en af de mest brugbare korn til Cropmarks observationer i luften arkæologer. På de fleste af luftfotografier er også Mulig sikkert skelne Theme fra andre.

 

Bedre øl, byg, malt, brygning og whisky bryggeri.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

De farligste er usandheder sandheder lettere forvrænget. GCLichtenberg
Den eneste grænse for din indflydelse er din fantasi og engagement. T.Robbins
Der er to måder at leve: du kan leve, som om intet er et mirakel, kan du leve, som om alt er et mirakel.  A.Einstein
z