Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-prognose . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Forecasting korncirkler
Hvornår og hvor afgrøde kredse Udseende er næsten umuligt. Fastslå, hvor de vises ikke er mulig.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Site maskinoversættelse

Forskeren er en elsker af sandhed for meget kærlighed til sandheden selv, uanset hvor det kan føre.  Luther Burbank
Forudsigelse er meget svært, især hvis det handler om fremtiden.          N. Bohr
Videnskaben er altid forkert, det aldrig løser et problem uden at oprette visningen.           G. B. Shaw

Korncirkler , beskære billeder, mulighed for at forudsige

PagPh
Denne side vil beskrive nogle af mulighederne for at forudsige (ikke) begivenhed (ir) regelmæssige former i fremtiden. Her vil blive udtalt forudsigelser Ledsagende fænomener, som bør være i fremtiden så vidt muligt i forbindelse med opdagelsen af ​​mønstre i korncirkler afgrøde det bæres eller modbevise.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

På denne side vises ikke, når forudsigelser af, hvor og de kredse Appear

De vil være her Fremkommende prognoserne fra forskellige observationer, de såkaldte forudsigelser, uvurderlige hjælpere for videnskab og forskning. Nogle af deres formularer kan også Called prognose, men udtrykket forudsigelse er fuldt tilstrækkeligt. Hvad er det?

 

Dybest set, forudsigelsen er en form for prognoser, der er baseret på en form for objektive observationer, der gør det muligt at nå nogle Konklusion. Da dette ikke er nogen vrangforestillinger eller påfund, udtalt af alskens mystik-troende "kapaciteter", som har næsten uden undtagelse, én ting til fælles: Det er ikke muligt dem på alle på nogen måde hverken be-eller refs.

 

Lignende teorier kan derfor alle mysterium-troende holde sammen i deres mystiske mand røvhuller.

 

Her Udtalte forudsigelser vil alle, uden undtagelse, kunne kontrolleres på grundlag af logiske antagelser, og generelt vil ikke på noget tidspunkt i fremtiden for forhindre sig selv på nogen måde at blive bekræftet eller tilbagevist tværtimod.

 

Forudsigelser er muligt at kontrollere med tilbagevirkende kraft, dvs at bruge deres ansøgning Det er sager er allerede sket i fortiden, og tjek, om det ville være muligt, at tørke forudsigelser ville være blevet bekræftede tilfælde eller tilbagevist.

 

Prediction Nej. 1

Ægte korncirkler vil aldrig blive vist på sitet, hvor det blev ikke forud for en storm, mere præcist, hvor lynet decharge ikke ramte i marken præcis på det punkt, hvor det viste sig senere cirkler eller andre regelmæssige mønstre.

 

Udsagnet om, at de er ægte korncirkler genereret af lyn decharge er en forudsigelse af den tidligere uløseligt Tilhørende fænomen. Enhver, der ønsker at refs tørke og krav, har muligheden. Det vil virkelig være et behov for en masse arbejde, hårdt arbejde, men muligheden foreligger. Alligevel er det et perfekt mål, at fænomenet kan være ganske fuldt bekræftet eller modbevist, og der er helt objektive tekniske ressourcer til at aktivere den.

 

En anden, supplerende eller følgeskader formuleringer: Ægte korncirkler vil blive fundet kun, hvor feltet var lige præcis på det punkt er berørt af lyn decharge. De ville aldrig blive opdaget før det første forår storm, eller et sted hvor stormen var ikke dem overhovedet.

 

Prediction Nej. 2

Stilke på tidspunktet for ægte korncirkler vil aldrig bøje til jorden derfor, at han dem, at øjeblik bare i nogle lokalt betjent Koncentreret mekanisk eller nogen anden magt. Formen blev skabt i dem allerede længe før, og er bøjning til jorden lige hvor Denne form blev skabt af skadelige og som følge af vigende That stilke. De vil blive bøjet til jorden kun på grund af det faktum, at de vil blive svækket. Bedre at sige, vil blive svækket således at de vil kunne at bøje jordoverfladen skyldes meget svagere kræfter, det stammer sund ubeskadiget som er i stand til at modstå uden problemer (op til 100 gange stærkere og mere mekanisk modstandsdygtig, i stand til at modstå 100 gange mere større kræfter).

 

Blades om placeringen af de mønstre, vil være således, at Svækket De kan ikke engang være i stand til at bære deres egen vægt. Them han usuall kræfter kan virke Greater betydeligt (en samlet vægt på bundter af mange stilke, Domino Effect , vægten af stilke steget med mere end det dobbelte af fugt fra dug eller regn, virkningerne af vind.

 

Svækkelse af stilkene i mønstrene kan verificeres ved mekaniske tests, og det er fuldstændigt samme svækkelse af stilke, der forekommer (vil forekomme) på ethvert indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i verden, såvel som helt uregelmæssigt. Det er fladtrykt (beskadiget, svækket) fra de selvsamme årsag, svækkelse forårsaget af passagen af elektricitet Leveres Det er pointen ved lyn og udledninger, selv i nogle tilfælde kun ved induktion.

 

Prediction Nej. 3

I tilfælde opdagede, at vil være hurtigt nok efter udledning af lyn, der skabte dem, vil være muligt i alle hjørner af afgrøden kredse Forekomst af termisk billedsprog SAALEDES registrere og kontrollere tilstedeværelsen af ​​resterende energi vil Leveret af den elektriske udladning, midlertidigt opbevares underjordisk og akkumuleret varme. I fremskredent stadium af forskningen vil være muligt at identificere feltet, der blev ramt af lynet, ved hjælp af termiske kameraer lige efter stormen og så der er en øget sandsynlighed dem, der afgrøde vil bøje ned. Derudover er der andre også måder at finde det sted, hvor lynet ramte, med en nøjagtighed på ti meter, og fotogrammetri vil give noget lignende med en nøjagtighed på centimeter.

 

Prediction Nej. 4

Før eller senere, vil blive fotografisk fanget lyn, der ramte præcis det sted, hvor det blev senere oprettet et regelmæssigt mønster i afgrøden. Mest sandsynligt, vil det ske i god gamle England. At tilskynde de bestræbelser, som stormchasers er på dette tidspunkt erklæret, at:

Den første Lightning Discharge fotograf, Hvem vil med succes fange et snuptag eller lave en video af Lightning Discharge, Det exaxtly landede i det punkt, hvor senere følgelig trådte i eksistens og regullar mønster, korncirkel, vil blive rigt belønnet. Anslået Anslået gebyr vil blive mere end en million dollars.

Ud over udødelig herlighed af at være den første i verden, som har lykkedes sådan noget, vil modtage fra hænderne på denne forfatter og lomme bidrag Regnorme (slik) og ægte self-made falsk underskrift af dette essay forfatter, limet sammen fra de breve, skåret ud fra Red Rettigheder (kommunister ark fra 80 '). Stormchasers i alle lande rundt om i hele verden, foren jer!

 

Med fotografering af lyn udledning behandler en række specialister rundt om i verden. Se f.eks Google (stormtrackers, stormchasers). Det er en gren af deres interesse, sporing ekstreme vejrforhold. Nogle af dem endda fotografering betjene og overvåge Helt lyn som foretrukket, den vigtigste interesse. Som en tilføjelse, er tørre observationer, målinger, dokumentation, overvågning og registreringer af ekstreme vejrforhold også involveret i en helt officiel videnskabelig disciplin Called hydrometeorology.

 

Prediction Nej. 5

I tilfælde opdagede, at vil være hurtigt nok efter udledning af lyn, der skabte dem, vil være på placeringen af nogle korncirkler eller andre regelmæssige mønstre Helt påviseligt kvalitativt og kvantitativt påvises og verificeres forhøjede koncentrationer af meget farlig, selv dødelige giftige kemikalier. Først og fremmest CO2 , CO, men sandsynligvis nogle andre, meget værre (HCN), og nogle organiske MEGET farlige kemikalier. Måske også siliciumforbindelser organophosphater (men ikke stammer fra rensningsanlægget herbicider og pesticider)

 

På steder med almindeligt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrødeplanter vil blive fundet helt uden nærmere symptomer, som findes i de mønstre

 

Forudsigelse: Hvis cirkel beslutningstagere ikke at forlade straks og betingelsesløst Deres vanvittige aktiviteter, vil før eller senere en af ​​dem fandt på gerningsstedet dræbt af lyn udledning, den eneste sande og legitime forfatter af korncirkler. De blev advaret.

 

måske udvikle noget lignende en delvis global prognose korncirkler - aldrig og ingen andre steder, hvor end de var Stærkt med tordenvejr og lyn, og de Hovedsageligt forekomme i nærheden af ​​kunstige og naturlige lynafledere - elektriske linjer, eng. netværk, gødning, træer, buske, grundvand source

 

(Også i fysik), men i nok bedst, hvis vi ikke forsøger at opfinde en anden form for dum. Når naturen i stedet for blot at "tillade", eller forlade, evnen til at skabe en bred vifte af regelmæssige og fraktal strukturer. Naturen selv fortæller os undertiden, hvordan det egentlig gør. Hvis vi har lidt held, måske nogle af os lykkes modellere sin evne Mathematicall ved hjælp af nogle simuleringsprogrammer. Til at begynde vil være helt nok forklaring af nogle små ting uløseligt ledsagende figurer, i fortiden og fremtiden (delvis afledt forudsigelse af ledsageforanstaltninger fænomener)

 

Næste i forudsigelser: Elektromagnetisme, statisk elektricitet. Forudsig Det er noget længe vidst, er uærligt og usportslig, ville sige Mirek Dusina. Men mysteriet Disse tåbelige tilhængere blev det allerede har brug for i de af deres halvtomme hamrede valmuer nogen havde at udfylde når de allerede har undladt at knytte det til sig selv. (... Uman ... The Lightning Discharge ...) Det var lige nok til at spørge. En af dem med "eksperter" fra hele verden Hvem er så glad repræsenterer Institutioner "ekspertise" af deres forskning, næsten lidt ked af det. Men det er kun bekræfte Desværre, der plagede de aldrig selv studere nogen faglitteratur. I dette tilfælde havde virkelig ikke at bekymre meget. Page 7 er virkelig noget mere på og for starten af ​​bogen.

 

"Kan nogen forudsige Deres udseende" - mere til den første Det er ikke muligt at forudsige præcist, hvornår, hvor præcis og præcis hvad tallene i felterne. I stedet er det også muligt at forudsige mange fænomener uadskilleligt Ledsager, opdagelsen af ​​mønstre, der vil gå forud for, ledsage og følge. Det er meget også nemt at forklare hvorfor. Alle disse fænomener har en enkelt fælles træk. Helt integreret med en af ​​de fænomener, uløseligt forbundet med lyn decharge. Det er således muligt at forudsige nogenlunde præcist hvad der er i forbindelse med opdagelsen af ​​de såkaldte Ægte korncirkler i fremtiden overalt i verden finder sted i deres sted, hvad der vil blive fundet der, og hvorfor.

 

revnede sten

 

Linjer i afgrøden -

Første lige ud

Second Ifølge traktorsporene i midten mellem dem podningstæthed er meget nøjagtigt bestemt, og hvis tingene ikke at gå galt, planterne vokse uden problemer, meget jævnt og uden logi (skadelig, svækkelse). Lightning udtømning i marken det går galt nok, "plantet i feltet" antal af skadelige kemikalier. Planter til mange uger før der voksede netop i overensstemmelse med af mængden af næringsstoffer i jorden, og hvis lynet decharge ikke gjorde occurr i marken, i meget regelmæssigt gitter deres ville fordeles mellem dem de næringsstoffer præcis, hvad de har brug for. Efter udledning af lyn, som henviser til: er planter på et stort beskadiget område, og elektricitet kommer til dem hovedsagelig gennem sporene på traktoren, og er så jævnt fordelt over et stort område. De fleste planter er beskadiget, hvortil elektriciteten kom fra begge sider, nøjagtig halvvejs mellem sporene. Planter er derefter forsøger at slippe af med Upassende kemikalier, og hvor de er broen, gør de det dårligt. Agronomi, sædskifte, gødskning, pleje og såning tæthed - alt er beregnet på det højeste udbytte, og det er tid-testet, bliver også Kontinuerligt avlet nye sorter.

 

"De huller til stiften"

 

Fulgurites

 

døde dyr

 

Opdatering og udvidelse af mønstre over tid,

 

Den foregående tilstand af logi (skadelig, svækkelse)

 

 

Halfprediction - indrømmer mulighed for nogle fejl:

Kendt kinesisk symbol på yin - yang kommer fra observationer af korncirkler og gentegne deres former i antikken. Det er næsten utænkeligt, at kunne det være anderledes. Før eller senere vil det være muligt at bekræfte denne udtalelse ved studier af fil materialer. Det vil ikke, selv i den sande betydning af den bogstavelige skrevet et papir arkivering materiale, men tørke optegnelser mejslet i sten. Mulig Bare kig efter. Måske vil det være muligt engang i fremtiden at udføre i en vis Den slags rettet kontrolleret eksplosion, hvor de fleste sandsynligvis falder ind under en plads den positive (yin) og nær den negative (yang) lyn decharge (mere præcistReturn Stroke, Også findes bipolar lyn), kan de i deres omgivelser til at skabe en øjeblikkelig luft hvirvler, og især tør At et elektromagnetisk felt og lignende mønster måske Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Del 2

 

 

Er muligt, forudså oprettelsen af ​​ægte korncirkler?

At nogle udvalgte funktioner ja, men naturligvis ikke helt præcist ..

For det første er det muligt at forudsige, hvor og hvornår de vil ikke blive vist. Aldrig vises, hvor der ikke var en storm, og feltet blev ikke ramt af lynet. Selvfølgelig er der meget mere ofte vises i tørre steder ganske uregelmæssigt fladtrykte (beskadiget, svækket) afgrøde. Worldwide kan Anslået cirka en million flere sager også end de områder, der findes i regelmæssige mønstre. Ca. 10% af det samlede dyrkningsareal årligt. Hvis der Under "landing", vil virkningen af den enorme energi elektrisk udladning, ind i afgrøden marken overflade, vil sandsynligvis blive mere eller mindre vanskeligt at definere, og takket være en temmelig tilfældig Samspil af omstændigheder kan blive oprettet og regelmæssigt mønster.

 

Tværtimod afgrøden vil næsten blive indgives `skal være (beskadiget, svækket) Umiddelbart efter udledning af lynnedslag. Også det er en af de mest grundlæggende faktum, at broen forvirrer eller fejltagelser om enhver potentiel Explorers indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde. Uanset om de er nogle selvudråbte "Explorers-mysterium" af forskellige typer mv ufologer. Eller omvendt nogle mennesker, der gerne vil prøve at se på spørgsmålet i det mindste lidt i forhold til en reel videnskab eller forskning. Rigtige videnskabsfolk og forskere opmærksom på forskning i korncirkler problematikker kun med en virkelig stor afstand, fordi den var noget seriøs forskning gennem en række "professionelle" såsom mysterium-navngivet Explorers, ufologer og enkeltpersoner beskæftiger sig med forskellige pseudo-videnskab, eller sciolisms kvasi-videnskaber i en forfærdelig måde miskrediteret. Alt dette stadig i addition forfatterskab af forskellige mønstre Begyndte at rapportere alle mulige vanvittige Personer af type D & D, som potentielt enhver seriøs forskning på dette område endda meget mere miskredit. Muligt at sige, at dette ville var yderligere alvorlige videnskabelige undersøgelser på dette område bare virkelig afgjort, og endelig afsluttes permanent. Nogle andre Individer så primært på grund af det faktum, at Deres sind var sindssyg Able transport andre end de oplysninger, den eneste, der alle korncirkler folk arbejder, virkelig nogle ret primitive mønstre skabt.

 

Det faktum, at afgrøden vil bøje til jorden langt senere end den begivenhed, der medfører det har medført er muligt at kalde "Natural Mimicry". Meget flere detaljer om den omtrentlige timing og sekvens af begivenheder, der i sidste ende fører til logi (skadelig, svækkelse) afgrøde, er placeret på Kronologi .

 

Undertiden logi (skadelig, svækkelse) af afgrøde Forekommer i tørt vejr og smukke, hvad landmændene ville bare forestille som det bedste for sin dyrkning. Om stormen Det var allerede i gang flere uger siden, er ingen stand til at huske det. Omvendt lige efter tordenvejr, selv Detaljeret Under inspektionen, afgrøden har tilsyneladende skete ingenting, og hagl faldt ikke. Men lige Umiddelbart efter stormen havde allerede været i FACT "alle forberedt" for stor logi (skadelig, svækkelse) på mindst ti meter fra det sted, hvor lynet sluttede, undertiden meget mere. Planter stadig ligner det tilsyneladende næsten intet sket, mange dage efter den elektriske strøm igennem dem, nogle gange endda kun lige fremkaldt. Selv hvis passeret gennem Them tørke og stor mængde elektrisk energi, at de var helt Umiddelbart og dræbt af det.

 

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Jeg mener, jeg arvet sygdommen alkoholisme, og jeg lærte tidligt at få hjælp, når jeg havde brug for det. Jeg gik altid til folk, der vidste mere end jeg gjorde. L. Minnelli
Tiden til handling er nu. Det er aldrig for sent at gøre noget.  Antoine de Saint-Exupery

Uvidenhed er aldrig bedre end viden. E. Fermi

z