Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrøde-cirkler-skabt-by-lyn-lokalisering . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
 Udledning Lokalisering
Den enkleste bevis på forbindelse med regelmæssige mønstre med lokaliseringen af ​​lyn udledning
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

 - Site maskinoversat

Videnskaben har bevis uden sikkerhed. Kreationister har Vished uden bevis. C.E.Montague
Fakta er luften af ​​videnskabsfolk. Uden dem kan du aldrig flyve. Linus Pauling
Problemet er ikke, at der er for mange fjolser, men lynet, der ikke udloddes til højre. M.Twain

Korncirkler , beskære billeder Discharge Lokalisering

PagPh

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Lightning Discharge Lokalisering

Der er ingen grund til at skrive lange tekster om lyn lokalisering. Det mest vigtige oplysninger, der er lynet lokalisering er tilgængelig og mulig. Målt elektrisk, når og radiosignaler, og ved hjælp af trigonometriske evaluering. Mulig Nøjagtighed er i meter. Mange andre informationer til rådighed. Intensitet - i kiloamperes, for eksempel 6, men måske mindre, men også måske mange flere - nogle gange meget mere end 250 000 Polaritet, type (CG, CC). Hvis multipliceret, end antallet og intensiteten af ​​de efterfølgende udladninger.

 

Realtime EUCLID lyn kortdata

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Teknologi

I øjeblikket er den komplette netværk består af omkring 140 sensorer, Bidrag til påvisning af lynnedslag.

Alle lyndata detekteres ved hjælp af elektromagnetiske sensorer, der sender rå data til en central analysator. Involveret med den teknologi, som Vaisala (Tucson, AZ). Hver føler detekterer det elektromagnetiske signal udsendt af lynnedslag returslag.

Denne teknologi anvender GPS-satellitsignaler for tid information.

For hver konstruere de vigtigste lynnedslag parametre registreres, meldrøje tidspunkt for begivenheden, anslagspunktet (Breddegrad og længdegrad), den nuværende intensitet og polaritet, og antallet af efterfølgende strøg.

De data for alle sensorerne througout nettet er koncentreret i real-time i to Euclid centrale operative centre. De er beregnet Umiddelbart er der til at beregne lyn steder og Optimer datakvaliteten. De resulterende data sendes i løbet af forarbejdningen til Euclid operative servicecentre. Dette fører til et fuldstændigt billede af tordenvejr i realtid. Alle lyn indsamlede data arkiveres samt for post-storm analyse.

 

Nyttige links

LIGHTNING DETECTION
ALDIS - den østrigske Lightning Detection & netværk
METEORAGE - Software udbyder for lyn datahåndtering og leder af det franske lyn afsløring netværk
MeteoFrance - Fransk National Meteorological Agency - ejer af den franske lyn afsløring netværk
BLIDS - "Blitz Informations Dienst der von Siemens 'tyske lyn afsløring netværk, der ejes af Siemens
SKALAR - slovenske lyn afsløring netværk
Instituto Nacional de Meteorologi - Spansk National Meteorologiske Institut, ejer af det spanske lyn afsløring netværk
SINTEF - Norsk National Meteorologiske Institut - ejeren af Norsk lightnnig afsløring netværk
Den finske Meteorologiske Institut (FMI) - ejeren af Finland lightnnig afsløring netværk
CESI SIRF - han Italian Lightning Detection & netværk
Information om og Lyn Tordenbyger
tigger.uic.edu Lightning Skade Research Program
www.lightningsafety.com National Lightning Safety Institute
www.usatoday.com USAToday, Newspaper site med en masse information og links om lynnedslag
bat.nmt.edu Langmuir Laboratory, USA laboratorium forskning om ekstremt vejr og lynnedslag
wwwghcc.msfc.nasa.gov Global klima-og Hidrology Center, en institution i NASA
www.spc.noaa.gov Storm Prediction Center, en institution i NOAA
www.nssl.noaa.gov National Svær Storm Laboratory, en institution i NOAA
Meteorologiske centre
www.magmacom.com Magmacom, Meteorologiske links til steder med hele verden
www.noaa.gov NOAA National Oceanic og atmosfæriske Administration - USA
www.meta-office.gov.uk British Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
INTERNATIONALE grupper på Lyn
www.cenelec.org CENELEC europæisk Udvalg for Elektroteknisk Standardisering
www.cigre.org CIGRE Conseil International des Grands RESEAUX Életriques
www.ieee.org IEEE Institute of Electrical & Electronics Engineers

 

 

Læring

Hvad er lyn?

Lyn er overførsel af ladning betydelig mellem to ladede objekter. Lightning udladninger kan forekomme sky-til-sky (CC), cloud-to-air (CA), og sky-til-jord (CG). Buienradar.nl giver online-data på sky-til-jord lyn. Cloud-til-jord lyn har den største indflydelse på vores hverdag. Lynnedslag kan dræbe, ødelægge udstyr, start brande, og være ansvarlig for så meget som 70% af en typisk strømudfald.

 

Stroke

Et lyn begivenhed forløber i flere faser i den første af som kaldes "Leaders", som du ikke kan se. Disse ledere producere en ledende vej til jord så der bruges for en stor udledning af elektrisk energi. Denne decharge kaldes en "slag". Det er den blændende hvide flash du ser efterfulgt af tordenbrag på grund af den supersoniske udvidelse af luften, når den opvarmes. Den første streg efterfølges ofte af en anden leder / slag sekvens efter nogle få hundrededele af et sekund. Op til 20 eller flere sekvenser af en leder / slagtilfælde kan forekomme, og det er derfor, det ser ud lyn flimmer.

 

Blitz

Alle slagtilfælde, at der inden et sekund og inden for 10 kilometer fra det første slag samles og kaldes en "Flash". Dette hjælper gruppe relateret Potentielt elektriske begivenheder i en enkelt begivenhed til visning.

 

Realtid

Real-time: behandling af oplysninger, som den ankommer til et centralt punkt. En Denne proces ikke forløber i "real-time" ville måske gemme oplysninger, før på den. I lyn detection systemer, bliver lyn data kommunikeres fra en sensor til en central processing point.

 

Fremskrivning

Groft Jorden er en kugle. For at se den sfæriske jord på den flade skærm af en skærm kræver lidt fancy Called matematik og projektion.

 

Time-Zone

Webstedet www.buienradar.nl Understøtter alle de store tidszoner i hele Europa. Observer Lightning, Lyn og Lightning Explorer Advisor udnytte al den Time Zone variabel, du kan indtaste Under abonnement proces. For en god diskussion om tidszoner, klik her.

 

Akronymer

EUCLID - Europæisk samarbejde om Lightning Detection

BLDN - Benelux Lightning Detection Network

CELDN - Centraleuropæisk Lightning Detection Network

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber. De kan således fungere som magnetiserede kompas nåle, og elektromagnetiske kræfter momentant afbøje dem ned på jorden i en med uret eller mod uret, afhængigt af det relative forhold, retning og faseforskel for de passage elektriske strømme. Midlertidige mekaniske ændringer og spændinger kan skabe nogle også mellemtiden usynlig mekaniske skader, orienteret i retning. Sådanne mikroskopiske retningsmæssigt orienteret skader kan GRADVIS dyrkning af beskadigede væv senere medføre gradvis retningsmæssigt orienteret bøjning af alle stilke i en retning (højre eller venstre). Magnetfelter af en gennemsnitlig lyn udledninger er mindst ti tusinde gange stærkere end Jordens magnetfelt. En anden del af arbejdet kan udføres af enorme elektrostatiske kræfter takket være, at blade og stilke af planter opfører sig som blade og stilke af elektroskoper. Diametre af cirklerne Ca. repræsenterer det interval af lyn decharge elektromagnetiske kræfter. Ud over alt det, der henvises til: afgrøden mønster forekommer mindst flere dage, nogle gange op til flere uger efter lyn ramte. Det er, fordi den berørte plantevæv svække meget langsomt på grund af enorme inerti og derfor meget langsomt løbende ændringer i planter ( EPP , Kronologi ). Fordi nogle gange på lokaliteten kan foregå meget komplekse interferenser og resonanser, kan det sommetider skabe en meget indviklet mønster. En enkelt lyn udledning udstråler energi til elektrisk lokomotiv Hvilket ville rejse tusinde kilometer. Gennemsnit (!) Decharge. (Forenklet forklaring)

 

Det var en af ​​de største naturlige vittighed - mystifikation, smart trick, ville Det var Moder Natur kidding hele menneskeheden forvirrede hundreder, tusinder år.

 

Med nævnte ideer er muligt ikke enig, også Mulig protest imod dem, men måske er det virkelig alt der er muligt at til med det eller imod det. Såkaldte Jerry Cimrman postulat.

 

nogle korte informationssider:

korncirkler , en anden international korncirkler - Kornkreise

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Nogle delvise oplysninger, der nu kan findes for eksempel på visse oversigtssider.  korncirkler - forståelse Hovedsageligt er nu en af de mest omfattende siden. En anden temmelig omfattende informationer kan findes på links fra siden tekster . Der er links til nogle offentliggjorte tekster. Også nogle endnu ikke offentliggjort, dvs nogle preview-version. Andre tests er usorteret Placeret her . Teksterne vil naturligvis blive tilføjet løbende.

 

Nogle sider eller også Deres dele er blevet foreløbig forpligtet sig til at udgive et andet sted, så den første vises der, så snart De vil blive linket fra den side tekster , og efter nogen tid vil endelig vises på siden for, det var beregnet.

 

Også, det næsten alle sider er udarbejdet en række ledsageforanstaltninger fotos eller illustrative grafik, enten egen skabelse, eller "samlede værker" fra internettet. Sådanne punkter, for placering af Selvom eksisterende, men stadig uplacerede fotos, er i teksten meget kraftigt farvet således præget. Det drejer sig primært om Betegnelser tekstens forfatter sig for endelig pleje til trin at placere dem der. Det er en gradvis offentliggørelse af forskningsresultater. Denne forskning varede i flere år, så det vil tage nogen tid endnu. Ofte også skete, at der i løbet af at skrive nogle side undertiden blev placeret objekt i sine stykker en tekst, som snarere bør medtages på en anden side, men indtil videre ikke er blevet kopieret eller flyttet dertil.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det nytter ikke noget at forsøge at stoppe viden fra at gå fremad. Uvidenhed er aldrig bedre end viden.  E.Fermi
En englænder tror, ​​han er moralsk Når han er kun ubehageligt. G.B.Shaw
De siger Ægteskaber er lavet i himlen. Men så er torden og lyn. Clint Eastwood
z