Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-lyn-jæger . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Lightning Hunter
Den nemmeste Mulighed, hvordan man kan fange lyn, er et foto. Crop cirkel er faktisk en fotografering.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Den kreative handling varer, men et kort øjeblik, et lyn øjeblik give-and-take, lige længe nok for dig at nivellere kameraet og til at fange det flygtige bytte i din lille boks.  H.C.Bresson
Den eneste virkelige værdifulde ting er intuition. A.Einstein
Videnskaben af ​​i dag er morgendagens teknologi.  E.Teller

Catch Lightning? Næppe muligt. Indfangning Ja.

PagPh
Optag i The Meaning of temmelig Bestemmelse Accurate (målere, ti meter) eller meget præcise (cm) nedslagsstedet, polaritet, energi, type (cloud - jord, sky - sky) og meget præcis afladningstid (nanosekunder).

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Mere detaljerede oplysninger om elektroniske og fotografiske sporing holdninger og måle intensiteten af lyn vil blive placeret objekt her senere, så langt her er der en særlig forklaring på ligheder afgrøde logi (skadelig, svækkelse) og fotografiske proces

 

Photo Lyn er en optegnelse af lyset af udledninger.

Korncirkel er en optegnelse over de fysiske virkninger af lyn udslip - naturlig foto.

 

Korncirkler er noget i retning af "Nature Photography".

Fotografisk emulsion er et system af majs stilke (registreringsmateriale med en detaljeringsgrad af op til flere tusinde pixels per kvadratmeter). Eksponering finder sted på et splitsekund, sandsynligvis dels på grund af induktion, dels ved direkte strømledende, og også med Lagret i plantevæv i første omgang kun som produkter af elektrolyse, og de ​​deraf deres delvise skader. Som udvikler Operate Nature Processer - elektrokemi først, efterfulgt af kemi, biokemi, biologi, væv svækkelse, Phytopathology. Processen med at udvikle tager flere uger i gennemsnit og er meget gradvis - først tættest Stilkene er bøjning til det punkt hit, og dag efter dag kan tilføjes andre. I nogle plantearter er ofte muligt at påvise synlige forandringer i et par dage eller uger før logi (beskadigelse, svækkelse) (typisk i denne henseende bl.a. byg).

 

Fremgangsmåden ifølge indgivelse (skadeligt, svækkelse), i visse faser eller helt ligner processen på visnen Når planterne er udsat for forskellige stressbetingelser, såsom Microsoft bridge lav luftfugtighed. Adfærd af plantevækst under ugunstige forhold (lav luftfugtighed, manglende eller utilstrækkelig ernæringsmæssige sammensætning, pH, høj temperatur) behandles i detaljer for eksempel i Handbook of anlæg og afgrøder stress , Mohammad Pessarakli , CRC 2010:e Plant Lignende udsættelse for stress betingelser kan efterligne og verifiy speciale Processer. Det er muligt at verificere planters adfærd efter passage af en vis mængde elektrisk energi gennem planter eller deres dele - ikke skadeligt, subletale, dødelig, over dødelig og yderst dødelig end dosis. Det vil blive behandlet på andre sider. Som et eksempel kunne det noteres, for eksempel, at efter passage af meget MEGET overlethal doser af elektricitet gennem eller nær en plante del er ganske ofte se det muligt, at en del er brændt tør ;-)

 

Fra andre forsøg er muligt at bestemme, at højt overlethal efter at have passeret gennem dele af doser, planter har ingen direkte betydning for fotosyntese og reproduktion, i tilfælde af Poaceous eksempelvis dele af stænglen, selv om hele dets diameter, kan celler i tørke ramt plantedele helt dø. Men tørke og en del af anlægget er stadig fuldt ud i stand til at fortsætte nærmere fungerer som vaskulært væv, og planten kan næsten uden negative virkninger fuldstændig vækstperiode.

 

Gradvis (lang tid) logi (skadelig, svækkelse) kan Observeret Især i tilfælde af uretmæssig logi (skadelig, svækkelse). I tilfælde af periodiske mønstre kan undertiden logi (skadelig, svækkelse) forekommer meget hurtigere, dels fordi det i nogle tilfælde måske involveret sandsynligvis meget meget mere intensiv udledning mod normale gennemsnit, yderligere kan han være dem involveret Butterfly Effect (se), Domino Effect ( se) og de ​​to udledninger Effect (se).

 

Lyn er en udledning forholdsvis kompliceret fysisk proces.

  Den består af en række på hinanden følgende faser, Sjældent Deres samlede længde overskrider et sekund. Tidspunktet for sin største energi del,Return Stroke, Hvorunder udstråle Mere end 99% af hele udledning energi, er omkring 10 mikrosekunder, ikke mere end et par dusin. Dens forskellige fysiske effekter er Mulig rekord på forskellige måder, for det meste som et elektromagnetisk felt. Mens relativt korte, men til brug ved forskning, der udføres her Tilstrækkelig analyse og beskrivelse af hver sløjfe fase er inkluderet i menu og undermenu Lightning, med info om ressourcer. (Det vil blive udvidet betydeligt)

 

Måling og studere egenskaberne af Lightning udledninger involveret i forskellige forskningsinstitutioner rundt om i verden. Ofte er det arbejdet i forbindelse med produktion af el energi, fordi arbejderne har deres deres spørgsmål af interesse for den bare fra en simpel princip. Først naturligvis være interesseret i, hvordan elektricitet producerer deres konkurrence. En anden faktor er lige så signifikant interaktion mellem de elektricitetsværker distributionssystemer og Lightning udledninger, som er to typer: fuldtræffer og inducerede strømme. Mere detaljerede oplysninger vil blive placeret objekt igen i menu og undermenu Lightning.

 

Ligesom et spørgsmål af interesse: nogle planter og deres dele kan blive ramt og beskadiget kun af induktioner af elektrisk energi i deres organer (dirigent) efter udledning af lynnedslag. Nuværende induktion efter Lightning Udledning i ledere beskæftige forholdsvis detaljeret elektriske standarder, EN 62.305, men De tjener og beskytte sikkerheden af ​​elektriske ledninger og elektrisk udstyr fra lynstrøm, direkte eller induceret. Anyway, anlægget er også wire, gælder det samme fysiske love og den mængde energi, derkan induceres inde, kan være nok for den fremtidige skader. Selvfølgelig anlægget med jordforbindelsen.

 

For at indsende dokumentation for, at korncirkler er dannet efter lyn udledning, er det nødvendigt monitor mange fænomener og effekter lyn udledning og den ledsagende volgende. Men det er meget sandsynligt, at virkelig meget stor af mængden af ​​beviser hidtil ganske uforvarende, Explorers mysterium af dette fænomen sig selv, uden i fryseren Indse det.

 

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Der er trivielle sandheder og de store sandheder. Det modsatte af en triviel sandhed er åbenbart forkert. Det modsatte af en stor sandhed er også sandt.  N.Bohr
Tryk på en videnskabsmand, og du rører ved et barn. R.Bradbury
Når en mand gør en grundigt dum ting, er det altid fra de ædleste motiver.         O.Wilde
z