Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-linjer-in-afgrøde . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Linjer af indgivet `skal være afgrøde
linjer indgivet `skal være , ofte døde planter eller afgrøde i et felt dannet nøjagtig På samme måde som mønstre
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

Man finder undertiden hvad man er ikke på udkig efter. A. Fleming
Fra et videnskabeligt synspunkt kan være emner, opdelt i to grupper: Dem vi aldrig brug for, findable overalt omkring os, og dem, vi har brug for lige nu, aldrig kunne finde.
Inden for områderne observation chance kun begunstiger den forberedte sind.  L. Pasteur

Rette linier er også

meget regelmæssige mønstre

Crop circle created by lightning with underground pipes
Lige linjer indgivet `skal være helt død eller majs (og alle andre landbrugsafgrøder) dannes ved meget lignende måde, næsten identisk måde, som enhver regelmæssige også men helt uregelmæssig mønstre i enhver afgrøde.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Beskadigede, svage og indgivet `skal være planter (måske helt død)

I løbet af de lange linjer kan oprettes i alle tilfælde i en meget lignende måde.

Grundet Udførelse af den elektriske strøm gennem planterne, deres rodsystemer og jord i deres umiddelbare omgivelser, men med betydelige bidrag fra ledende baner i undergrunden. De øger den elektriske ledningsevne, Hovedsageligt jorden i nærheden og over dem, op til flere størrelsesordener. Sådanne spor kan være af naturlig oprindelse, arkæologiske eller industrielle. De resulterende linier kan være af forskellige længder. Fra mindre end en meter til over en kilometer. Det afhænger af intensiteten af udledning og karakter ledsageforanstaltninger metrolinjer - hvordan de bidrager til spredning af de underjordiske strømninger. På nogle af dem (meget lang) kan deltage Adskillige udledninger, eller gnister af Same udledning, eller eventuelle efterfølgende RS af The Same udledning, der falder i andre steder end de de første større RS (i særlige tilfælde kan det falde flere hundrede meter fra hinanden, endnu mere). Deltager i en eller anden måde og Manner, hvilket skaber en ledende forbindelse mellem skyen og jorden, The forud for decharge, vil havet Detaljeret beskrivelse fx være her .

 

Langt de fleste af dem vil forblive for resten af ​​vækstsæsonen helt ubemærket. Er det ikke umuligt, at de genereres i en meget større udvalgte egenskaber, end så meget beundret regelmæssige mønstre, men de blev registreret kun i tilfælde af en tørke, hvis De var en del af nogle tørre mønster. Ellers vil de sandsynligvis blive betragtet som en gren af ​​sporvognslinjen, eller sti i marken.

 

Blandt de mest interessante lange linjer i området blev kaldt Linje FL alder mellem Opočno og Dobruska. Henvisninger til kortere linjer er allerede i mainpagee . Disse vedrører primært sandsynlige underjordiske rørledninger, vandledninger eller sewerages. Spørgsmålet vil være her på dette sted i tide nærmere forklaret med hensyn til de arkæologiske og geologiske sandsynlige årsager.

 

To billeder i overskriften på denne side Relatere denne ene tørt sted, med påviseligt localizers linje (også nævnt i forsiden). Den anden blev fanget Flere uger efter den første, mens den yderste højre øverst på siden er et billede af korn "kun" indgivet `skal være (beskadiget, svækket) - men er formentlig helt død. Hvad skete der, vil være langt mere detaljeret beskrevet for eksempel på siden Kronologi og undersider. På billedet er copyright under afgrøden helt død, og han var nok det sted kun at finde sin Besvær med localizable og identificerbar Remains. Det første foto er fra arkivet af Lucy Pringle , den anden fra busty-taylor.com . Et fælles træk ved næsten uden undtagelse alle korncirkler billeder er temmelig trist kendsgerning, at hvis de nogensinde nævnt nogen dato, er der kun en Tildelt Them information om tidspunktet for mønster opdagelse, (i dette tilfælde, dato 23, henholdsvis 22 maj 1998). Den anden blev taget med sandsynlig interval mindst en måned fra det første. Intet andet valg end høfligt, men også meget kraftigt tyder på, at alle korncirkler Explorers, at for hvert foto absolut professionelt Taget uadskilleligt Hører datoen for dens erhvervelse, samt (eller endda meget mere) til enhver dokumentarisk fotografi Erhvervet med henblik på videnskabelig forskning . Datoen er for eksempel indgår i Exif billede for hver sløjfe siden de dage, da han købte deres første digitale kameraer (men hvis nogensinde De ved, hvad det er EXIF). Denne meget nyttige informationer Ledsagende hver konstruktion foto image, desværre er altid Under en måde fra deres kamera er Deres hjemmeside "mystisk løsne". Den bedste måde til, at det ikke dem sad Den informationsværdi af deres hjemmesider ville være fra et professionelt synspunkt Straks Øget med tusindvis af procent. Hvis konstateringen af EXIF information, og vide, hvad er det, for Them uovervindelig trods alt kun problem, vil være tilstrækkelig helt datoen for foto erhverver Ville denne ene bro Vigtig information være hensigtsmæssigt at øge fordelen af deres hjemmesider til verden videnskabelig fremskridt på nøjagtig samme måde. Selvfølgelig er i det mindste tilnærme også GPS-data meget gavnligt.

 

Lignende tilfælde vil ligesom de er i overskriften på denne side, her på denne hjemmeside hedde arbejdstitlen for nu " localizable metalplade undergroundd "

 

Bemærk: Alle forfatterens egne fotografier på dette websted indeholde EXIF ​​informationer

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Anvender også GPS-data, hvis de er indeholdt. Alle billeder, der anvendes fra andre hjemmesider har, hvor det er muligt, fyldt i EXIF oplysninger om kilden - forfatter, website. Blandt andet tjener til at vise, at forfatterne til denne hjemmeside, og hvis ikke straks oprette et link direkte til kilden, i hvert fald vil der blive tilføjet engang i nær fremtid. Derudover var det bare den etablerede (december 2011) og de ​​særlige side korncirkler - GPS, hvor De vil gradvist sættes GPS-data til det største antal korncirkler fotos, der nogensinde er fundet rundt omkring i verden, herunder placeringen af omtrentlige form model så tæt som muligt ind i terrænet profil ( Google Earth ).

 

Snoede stier

Et andet tilfælde af stier og på marker og også linjer er skabt af elektricitet, men i dette tilfælde De er ikke lige på alle. Disse er forskellige snoede stier, overskrift ingen steder at intetsteds i marken, eller fra et sted Tilsyneladende det et eller andet sted. De vises (Arise) meget ofte i flere dage efter opdagelsen af ​​mønstre, og deres hver observatør tænker Derfor er det sporede At nogen derude. Paths Selvfølgelig er tæt på nogle mønstre spores ud, men sandsynligvis på ingen måde alle af dem. Dette kan være en helt tilfældig stier, skabt af overskuddet af den elektriske ladning, der opfandt rejse væk derfra, mere eller mindre tilfældigt, og de er ofte meget indviklet. I den nærmeste fremtid her vil blive placeret objekt i en række fotografier tørre, de er snesevis rådighed. Selvfølgelig betyder langt fra alle veje dem, han må have været foretaget af midlertidigt kravle på jorden lyn udledning, nogle af dem ville være virkelig skabt af nogle "berusede sejlere", men bestemt ikke dem alle. De kan være et helt tilfældigt stier, skabt af overskud af elektrisk ladning, WHO klasser at komme væk derfra, mere eller mindre tilfældigt, og er ofte meget indviklet. Helt det samme som snoede bugtninger af lynet decharge i luften. I den nærmeste fremtid her vil blive placeret objekt nummer og fotos af tør jord afgrøde stier placeret direkte på korncirkler fotografier, der er snesevis af tørre rådighed. Selvfølgelig ikke alle disse stier på en slange dem til at være midlertidigt stilles på jorden kravlende lyn udledning Kunne nogle af dem være virkelig skabt af nogle "berusede sejlere", men i hvert fald på ingen måde alle af dem. De kan se senere efter det mønster opdagelse (flere dage) At den resterende udledning, kravle væk fra nedslagsstedet, ikke længere har nok energi, og derfor planter påvirkes ikke så intensivt, som i de vigtigste mønster. Selvfølgelig er ikke umuligt, at selv nogle af stier er tørre efter deres opdagelse yderligere forlænget ved de besøgende på mønstre, Hvem simpelthen tænker, havde At nogen banebrydende dem før. Endnu mere, at de ikke kan vises på den første dokumentarfilm fotografier registreres før, fordi de ikke eksisterede endnu.

 

Der er en sag, hvor det ikke er virkelig umuligt at lyn fra virkningen stedet og skabelsen af ​​mønstre skred væk og Ball Lighting. Dette vil blive beskrevet på en anden side, især i et sted, hvor det forklaret, at de kuglelyn virkelig har brug for ikke at deltage på at skabe regelmæssige mønstre, på den side, hvor der lægges vægt på bold Lyn. Selvfølgelig, men det er ikke på denne måde udelukkes, at flyttet væk klassisk Overground udledning kanal. Ville det være ganske vanskeligt at nogen af ​​de muligheder, der skal udføre. At det er væsentligt på stedet i en lille højde over jorden bevægede stor elektrisk ladning.

 

Lige linjer over rørledninger

Uadskilleligt klæbende til mange korncirkler, opdaget i fortiden, men de blev efterladt uden nogen interesse, eller forblev helt ubemærket. De kan passere lige igennem det mønster, ved siden af ham, i større eller mindre afstand fra det. De kan endog være placeret i forholdsvis stor afstand fra mønsteret (flere hundrede meter), på en helt anden del af feltet, så det kan ikke selv betragtes som en del af formen. De kan forekomme på tilstødende eller endog fjernt område, hvor er slet ikke Regelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, selv på marken, hvor bortset fra dem er ikke nogen anden allerede indgivet `skal være (beskadiget, svækket) eller døde afgrøde overhovedet.

 

Også, fordi nogle gange er det ikke har ret til at møde ved samme tid. Det kan være et antal dage tidligere, men også senere. I nogle (sandsynligvis temmelig hyppige tilfælde), vil ikke kun korn i Them blive indgives `skal være (beskadiget, svækket) ofte helt dør. En af grundene til at de ikke er betalt nogen opmærksomhed næsten med det faktum, at kornet i Them er sandsynligvis død så hurtigt, at det ikke er indgivet `skal være (beskadiget, svækket), det tørrer stående. De opstår ligesom alle Almindeligt fladtrykt (beskadiget, svækket) majs - efter svækkelse af korn på grund af lyn udledning i deres nærhed. Meget ofte modtage en væsentligt højere dosis af energi, temperatur som i de mest almindelige tilfælde, takket være elektrisk ledende strukturer i undergrunden. Optræder ofte tør og sandsynligvis fænomen, når planten (dens over jorden del) Ville lyn hit overleve med næsten ingen skade (det er placeret i en relativt stor afstand fra decharge), men dens rodsystem Helt blev dræbt eller modtaget tørke en stor dosis af elektricitet At det er absolut uundgåelig tendens til døden. Hendes situation er snarere svarer til en plante, som er plukket i en vase. Også det kan tage lidt længere tid end valgmulighed der vises effekten af udledningen på det. De omkringliggende planter kan indgives `skal være (beskadiget, svækket) før det begynder at gå tør.

 

Artefakter i den underjordiske

Ville det være en fejltagelse ikke at medtage denne side i en anden del af de regelmæssige mønstre, Det alene ville have været helt ikke er registreret. Tildelt et par skud, hvor der kan ses i nærheden af mønstre nogle uidentificerbare objekter, som tilskrives en bred vifte af magi, kulten, astrologiske og Gud ved hvad andre grafiske betydninger. Lignende artikler Bestemt ville være muligt at finde på andre korncirkler fotograferer et stort antal. Mange af dem Bestemt selv i fravær af regelmæssige mønstre efterladt uden nogen omtale. Disse er genstande, der ligger uforstyrret i undergrunden i mange år, og er vist på samme måde hver gang i umiddelbar nærhed af et lynnedslag (ti meter). Det er ikke ret tit, fordi den høje i Latitudes, hvor tallene Vises, Optræder Årligt dette i gennemsnit 2-3 lyn hits per km2 , Mindre end halvdelen kan være udenfor vækstsæsonen, så ramte kabinettet ind i feltet, når der ikke er noget mere voksende, og så hver sløjfe vil vente et tørt objektet vises igen på minimum 10 til 20 år eller længere, måske 100:e Men som allerede nævnt, hvis der ikke vises i deres nærhed samtidig en stor regelmæssigt mønster, tørre en begivenhed finder sted helt uden nogen omtale. Bestemt muligt, at mange af tørke Visualisering Vises i nærheden af hver regelmæssigt mønster, og absolut ingen interesse resultater fra det, og de ​​ikke passede på langt de fleste af billederne.

 

Princippet om visualisering er nøjagtig den samme, som i tilfælde af underjordiske rør - placeret i en dybde under undergrunden pløjning, men deres tilstedeværelse i høj grad påvirket ledningsevne af jorden nær og over dem, og overledning af lynstrømme i de underjordiske tak til dem kan forårsage påvirke og betydningsfulde af planter i umiddelbar nærhed, primært deres rodsystemer. Det kan være de arkæologiske artefakter, eller dele af landbrugsmaskiner apostated og pløjet under, også Rester af eventuelle industrielle aktiviteter, Remains længst forladte vandledninger eller kloak, eller dele af flyvemaskiner kollapsede. Beliggende på en dybde under undergrunden pløjning, og hvis ingen har grave ud dem, de er der stadig. Vist GPS placering af objekter er kendt, og der er interesseret kan gå til dem med en hakke, og efter at have forhandlet tilladelse fra jordejeren. Vi ønsker held og lykke i Them grave. Også ville være muligt at finde dem med metaldetektorer eller underjordisk radar (nogle af dem behøver ikke være virkelig metallisk).

 

Helt præcise GPS-placering af underjordiske artefakter, der vil blive offentliggjort her først. Snart.

 

En anden type af lige linjer på marken

De er placeret i midten Hovedsagelig nøjagtigt mellem køresporene

Her er det kun en kort omtale af dem. De er ikke direkte relateret til objekter placeret under jorden, men med den måde ledning af elektricitet på tværs jordens overflade og under jorden i nærheden. De er hovedsageligt forårsaget af strømmen gennem Gennemførelsen af de køresporene. Meget ofte er der forekommer på marker og tør fænomen, at de mest berørte anlæg ligger halvvejs mellem dem (der er tilsat strømme ind fra begge retninger). Tilsvarende Devoted formationer vil være langt mere plads på siden kørespor . Der er allerede givet en masse af omtaler på dem er nogle andre oversigtssider, hvorfra De vil blive gradvist flyttet til også At main side om kørespor. (Nogle illustrerendephotos)

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

De siger President Wilson har busede. Måske har han, men jeg bemærker han usuall brølere fremad.  T. A. Edison
Brunetter er ballademagere. De er værre end de jøder. Charlie Chaplin
Hvis jeg kunne huske navnene på alle specialer partikler, ville jeg være en botaniker.             E. Fermi
z