Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-kronologi-Kounice-2010 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Kronologi Kounice 2010
Observationer er baseret på machinely Indspillede lyn udledninger, bare ind i en kornmark
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinoversættelse

Jeg fik en masse støtte fra mine forældre. Det er den ene ting, jeg altid værdsat. De fortalte mig ikke jeg var ved at blive dum, De fortalte mig, at jeg var ved at blive sjov. J.Carrey
En vittighed er en meget alvorlig ting. W.Churchill
Enhver pige kan være glamourøs. Alt du skal til, er stå stille og se dum.     Hedy Lamarr

Korncirkler , beskære billeder Kounice2010-time udvikling

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Time Progress

 

nogle notater til den nuværende

 

Den hvede, der venter i lang tid ... (Gælder også for webstedetOstrá, Over sporet, byg liggende efter to uger, hvede begynder at lægge sig ned efter en række måneder)

 

Lyn registreret på ... Tilnærmelsesvis ... time CEST, Polaritet ...

... ca GPS, den nuværende ... Tusinder af ampere

 

Det var en slags sky - jord, CG

 

ved det første besøg på stedet af ... stadig hvile på området, eller et blad (foto)

 

findtil næste besøg den 1. august, efterfulgt 2010 af "tilståelse til forbrydelsen," den samlede sum af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) overflader blev fundet langt under 1% af det samlede markareal (tocifrede kvadratmeter fra mere end 15 hektar)

 

fAugust 8, 2010 Under et besøg af allerede indgivet `skal være (beskadiget, svækket) få procent af området, som det fremgår af vedhæftede billeder inden for lyn decharge ...

 

Også muligt, at var noget energi induceret i traktorens spor (sporvognslinjer), selv om det ville ske også Under lyn typen korncirkler, men for nu er det egentlig bare en antagelse. På det tilstødende felt (Kounice B) Indiceret korncirkler flash, afgrøden også lå på jorden. Selvfølgelig er det muligt, at feltet B (hvorfor vi er bare B?) Blev påvirket af en parallel arm af lyn, der ramte Kaunitz A. tolerance afstand passer, kan det parallelle arm hit være op til omkring en kilometer væk. Ligesom det er muligt, at lyn, identificeret som typen korncirkler i nogle tilfælde i en lille procentdel kan udvise nogle også Karakteristik af typen CG. Desuden kunne ske noget Under en anden storm Det var ikke overvåget.

 

Flere skud blev taget i marken Kounice C (vestlig retning mod Poříčany lige fra vejen, igen hvede, afstanden af ​​decharge Ca. 1000 til 1200 m fra den vestlige udkant af landsbyen), men det var det andet besøg af Kounice allerede høstet.

 

Beskrevet forsinkelsestid er stadig meget smaller.These mod lokaliteten Ostrá, Nær jernbanespor (ca. 50 m), hvor det varede i omkring 4 måneder før hvede bøjet til jorden. Nabomarker på byg (syd fra jernbanen) pligtskyldigt fladtrykt (beskadiget, svækket) for omkring en uge til 14 dage "efter begivenhed." Selvfølgelig ikke alle, i første omgang blot få snese sq meter, så hundreder og endelig tusindvis (og anslået til mellem 10-15% af det samlede felt afgrøde område). Dokumenteret, mange fotografier, vil billederne blive gradvist lagt på side Ostrá.

 

Interessant er det muligt at se på den side Sammenlignende Crop Field , hvor er placeret objekt fotos af bygmark (Benátecká Vrutice), hvor Indst ramte ikke nogen lyn Under hele året.

 

 

Page under construction

Nogle delvise oplysninger, der nu kan findes for eksempel på visse oversigtssider.  korncirkler - forståelse Hovedsageligt er nu en af de mest omfattende siden. En anden temmelig omfattende informationer kan findes på links fra siden tekster . Der er links til nogle offentliggjorte tekster. Også nogle endnu ikke offentliggjort, dvs nogle preview-version. Andre tests er usorteret Placeret her . Teksterne vil naturligvis blive tilføjet løbende.

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Hele problemet med verden er, at fjolser og fanatikere altid er så sikker på sig selv, og klogere mennesker så fuld af tvivl.  B.Russell
N.Bonaparte: Den menneskelige race er underlagt sin fantasi.   
Jeg har en perfekt kur mod ondt i halsen: droppe det. Alfred Hitchcock
z