Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-diverse . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Diverse værker
Noter, links til Interesser, Vigtige informationer fra overalt på internettet og andre steder
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskinoversat tekst

Mange har sagt om Alchemy, at det er for foretagelse af guld og sølv. For mig tørre er ikke målet, men kun at betragte, hvad dyd og magt kan ligge i medicin. Paracelsus
Anarchy er det kun lille glimt af håb. Mick Jagger
Få dine fakta først, så du kan forvrænge dem som du vil. M.Twain

Crop Circles , Crop figurer, Brief Characteristics

PagPh

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Indledning

Her vil blive placeret objekt forskellige informationer fra hovedsagelig internettet, der ikke har deres egne endnu sider, eller som endnu ikke er placeret objekt til andre sider, hvis anvendelsesområde passe mere på deres emne. Reservoir alle mulige informationer

 

Blandt andet vil Indsamlet her være nogle fejl , som blev untill nu forpligtet til Explorers af korncirkler mønstre. Mulig fremtid det nogle særlige side. Også nogle interessante begivenheder fra fortiden, hvor hører også mål tilfældige observationer.

 

Nogle af mål observation, der skyldes forhold

(Eller ved tilfældige omstændigheder, at nogle valgte funktioner objektiveret)

 

CORN KREDSE NÆR PM'S RETREAT (dato?) (photo)

 

Af DAVID PAUL

SIKKERHED En række brød ud sidste nat efter enorme majs kredse optrådte på landbrugsjord på statsministerens land tilbagetog. Cirklerne er blot et par hundrede meter fra Chequers, hvor John Major tilbringer sine weekender. "Hvis De blev tegnet af hoaxers det er tidsmæssige fordeling De blev ikke fanget af sikkerhedsstyrkerne bevogter premierminister," sagde Lena Godsall-Bottriell, Hvem fandt de kredse går. "Hvis De var arbejdet af udlændinge, jeg kan stadig ikke forstå, hvordan nogen så, hvad der skete," tilføjede Mrs Godsall-Bottriell og dyreliv forfatter til nærliggende Terrick Books. I aftes Thames Valley politi sagde, de vidste intet om cirkler på godset nær Wendover. Men utroligt, og Downing Street talsmand sagde: "Vi kender til de Chequers majs kredse, men de er ikke en sikkerhedsrisiko." "De er ikke lavet af folk, de er et naturligt fænomen, det er noget at det med vejret. '

 

næppe nogen i forbindelse med korncirkler nogensinde udtrykkes mere præcist, end underordnede og livegne af John Major og Hendes Majestæt. Ja, hr. premierminister! Ja, det er en helt naturlig og normalt fænomen, der vedrører selv Rent og alene med vejret, med en af ​​sin meget ekstreme fænomen. Bare en skam, at de livegne og tjenere allerede ikke fortsætte i udviklingen af ​​det første, det virker meget frugtbar idé. (Men Har de virkelig? Ville det være muligt at finde noget i hemmelige rapporter og arkiver, 007 .. de sandsynligvis meget suspekt, der er den virkelige forfatter, men alligevel ikke videregive det til nogen, samt landmænd)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

I 1995 dukkede en fem-kronblade stjerne

på komponist Andrew Lloyd Webbers landsted på Kingsclere, trods den faste ejendom bemandet med en 24-timers sikkerhed team. Med den omfattende begrundelse Rigged med sensorer og mikrofoner, blev et forskerhold på udkig efter piktogram pågrebet Inden for få minutter efter ankomsten. Men ingen var blevet fanget gør mønster. Webber var på ferie på det tidspunkt og hans sikkerhed personale ringede for at fortælle ham, hvad der var sket. Overbevist om, at alle korncirkler var forfalskninger, han forlangte at vide, hvordan slangen fik i hoaxers. Da han fik at vide, at det syntes der ikke havde været nogen hoaxers, han var meget ophidset.

Fig 9,4 Den smukke afgrøde formation Det forvirrede Andrew Lloyd Webber - selvom han aldrig gidet at se på det.

 

 

Indspillet en besked om opdagelsen af ​​korncirkler inden i et aktivt minerede områder på Salisbury Plane

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

I sommeren 1991 havde Terence Meaden, og et team af japanske forskere et felt under tilsyn af elektronisk udstyr, herunder radar, magnetometre, video med nattesyn, bevægelsessensorer. Under dække af tåge syntes dannelse af små håndvægte, men ingen af ​​de scannere har ikke registreret uanset ubudne gæster.

 

Den officer i hæren placeret på Salisbury Plain træningsområde i korncirkler engang stødt på i en aktiv minefelt.

 

 

Tilføj korncirkler i lufthavnen - feltet er indhegnet, og de fremmede eller de forskere ikke har adgang til det. Lyn udledning kommer på enhver indhegnet sted (hvis bare nogen kunne sætte kornmark i Faraday bur), og derudover vil sandsynligvis blive placeret på træet indtil i dag sin underskrift. Vil blive placeret i forudsigelser (prognoser).

 

Hertil kommer, er det meget sandsynligt, at der er flere tilfælde, hvor korncirkler blev fundet i en placering Impenetrable Det var helt bevogtet af militær, politi, privat eller anden beskyttende tjeneste, men faktum er ikke offentliggjort af hensyn til fortrolighed.

 

Tilfældige, Supplerende, Mulig Støtte Objektiv indikation af teorien om lyn udledning virkning i placeringen af ​​korncirkler: mangler (destrueret), og efterfølgende fældede træer, området uden træstubbe og endelig pløjet under

April 18, 1998, Weyhill, Hampshire, 51,215244, -1,556524

 

De, parasitiske noget om (automatisk) induktioner

----- Ende af sektionen: Nogle mål observation ...

 

 

Libor Cermak s Blog (bruge nogle oversættelse motor)

liborcermak.blog.idnes.cz ... in-korn-lanech.html

skrev om den manglende dækning i medierne angår de korncirkler

"Jeg vil gerne udfylde dette hul. For eksempel, at der allerede ville i lighed med sidste år og året før jeg ønsker at sende uvildige rapporter fra europæiske og verdens kornmarker. Ville være upartisk i, at de ikke vil have læserne pålægge nogle af De mulige hypoteser af deres oprindelse, uanset om de er udlændinge, cirkel beslutningstagere, vind hvirvler, planeten Jorden, spiritus af korn eller hemmelige militære projekter mv. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Bemærk: I L. Cermak bloggen kan findes en række bidrag, som er relativt mål, der beskæftiger sig med beskrivelsen og evalueringen af ​​figurerne i afgrøden, især i England, men også i vores land (Tjekkisk) og andre steder i det verden. Mange steder med forekomsten af ​​agrosymbols forfatter personligt besøgt, så stolperne kan tjene som en værdifuld samling af informationer. Andre papirer er Devoted til berømte figurer af hvide heste og mennesker, Elsewhere Forklarer oprindelse og brugen af ​​navnet Ley Lines og er også engageret i yderligere overvejelser om den forhistoriske afvikling af Kelterne og andre megalitiske og forhistoriske strukturer. Meget nyttig for forståelsen af ​​historien om steder beskrevet, og sammenhænge, ​​kan anbefales.

 

Den eneste ulempe ved den førnævnte blog kan ses, at langt de fleste af henvisninger til cropcircleconnector.com (til enhver tidligere end den sidste sæson) ikke længere fungerer, fordi De blev flyttet til betalt del af hjemmesiden. Men informationerne fra bloggen De er smitsomme nok uden dem. Henvisningerne til cropcircleconnector år 2011 stadig fungerer. Skrevet i februar 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"At mærkeligt buede prøver fra piktogram på All Cannings viser, at der en anden kraft, der drives Than bestyrelser og strygere hypoteser om cirkel beslutningstagere -. SAALEDES falskmøntnere svigter her vil dette kun udføres en særlig teknologi Det er endnu ukendt for os det.. Således er den, der ikke tror på overjordisk oprindelse mønstre i afgrøder, stadig er nogen chance for at finde alle de jordbaserede hypotese? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ ja, det er, her er rapportering Ville der være én, note JL)

 

 

 

Uafhængige overvejelser om de tidligere undersøgelser fejl:

 

Fejl, fejl og fejl i tidligere indlæg

 

 

Umiskendelig fejl: Måske aldrig er blevet udført mekaniske tests af bøjningsstyrke og bryde mod stilke af de mønstre indefra og udefra af dem ... (Ikke indgivet `skal være (beskadiget, svækket) / uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket))

Planterne var slet ikke under Indflydelse af nogen ukendt og uforståelig kraft. Stilkene bøjet til jorden, idet den svækkede De var. Stængler bøjet til jorden, idet den svækkede De var. Det er muligt at meget klart overbevise om, at det træk-og bøjningsstyrke test af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) stilke fra mønstre og af stående udenfor. Den nødvendige kraft til stilke udbøjning fra lodret stilling, og vinklen er på visse stilke inde i mønsteret meget lavere temperatur som udenfor. Selv stilke Umiddelbart mønster omkring grænsen og op til et par meter over de stående afgrøder vil udvise op til flere stilke svækkelse mod Entirely ikke påvirket af elektricitet.

 

Enorme fejltagelse, rangorden mellem uvidenhed og dilettanteri , var nemt påviselig kendsgerning, at de aldrig besøgte, og ellers var ikke interesseret i de områder, hvor afgrøden blev indgivet `skal være (beskadiget, svækket) ganske almindeligt, uregelmæssigt, eller i de særlige kendetegn ved planter og afgrøder stilke , og dele deraf (noder mv.), at der er placeret. Dette er et af de værste eksempler på dilettanteri og uvidenskabelige arbejde nogensinde udstillet i verden. Lignende aktivitet A ikke er mulig kalder forskningen og endda tip, endsige videnskabelige, som er udpeget dilettants ynder at kalde deres arbejde ville selv. Personer, der har forsøgt eller vil være at forsøge at organisere på nogen måde og lignende undersøgelser i regelmæssige mønstre i cro, skal tilhøre kun én etiket: Primitives. Det er en af de mest primitive, dilettanti og bunglers over hele verden af hele tiden.

 

----- En anden af 18.697 yderst synlige fejl , de forskellige selvbestaltede mysterium tilhængere stablet under deres forskning i mysteriet tilhængere forsmædelige bunke af gødning: De antager, at han kun planter og relativt kort tid (minutter) drives en mystisk energi, som ville være i stand til at have noget i det med elektromagnetisk stråling (mikrobølger?). En sådan energi handlede minutter ved de fleste gange ti minutter, og i løbet af de næste par minutter, på de fleste ti minutter til at finde sted med logi (bøjning til jorden. Det er muligt helt objektivt udføre nogen energi, at det ville han have nogen planter Flere opereret for minutter til ti minutter ved en intensitet til at forårsage en mekanisk svækkelse af væv, så efter et par ti minutter, blev de indgivet `skal være (beskadiget, svækket) ville være langt højere end den energi, der kræves til Deres samlede død. Mystery tilhængere også overveje, at han kunne drive anlæg nogle ukendte kræfter, måske okkulte -. psykologisk karakter, ligesom levitation, telekinese, også som har resulteret i alt on-site Observeret elektromagnetiske, fysiske og andre ændringer i jord og planter også enhver anden han Denne internetside Observeret vanskelige forklarlige fænomener Termodynamisk og alle andre naturlove og fysik, men ville have lignende effekter, så selv efter udsættelse for enhver okkulte -. trolddom - levitation kræfter på anlæg til de udvalgte egenskaber Uundgåelige nødvendige skulle helt død All. Nemlig Happenings på Jorden bør være omfattet af de lokale fysiske love, også virkende til alle hekse, troldmænd, mystiske og uforklarlige fænomener, såvel som Fader Frost og Baba Yaga, Nastenka.

 

----- Meaden og Lewengood Selv har været temmelig tæt på dechifrering af fænomenet, men deres egen Defekt ræsonnement befundet sig i meget vanskelige eller helt umulige at kontrollere kontrollerbare overvejelser. De fik dermed for miles eller mere som lysår væk fra mulige løsninger. Deres refleksioner konsekvent at forbinde Elektromagnetisme. Næsten det eneste, mens den største midlertidige også naturlig elektromagnetisk fænomen med lyn decharge. De meget hurtigt begyndt at tænke på mysterier, den første mikrobølge (L), andet (M) til alvorlige luft hvirvler, elektrificeret af friktion. Sammen forenet i troen, "noget uforståeligt elektromagnetisk" fænomen og forekomsten af forbinde forskellige steder. At forbinde fænomen kan være meget intens, meget forståelige elektromagnetiske fænomener - lynet decharge, men hidtil ikke fik i forhandlingerne. Det kunne forklares gennem en række objektivt Identificerede og identificerbar samt målbare anomalier på tidspunktet for korncirkler. Ikke mange, men næsten uden undtagelse alle. Inklusive alle meget subjektive og meget svært kontrollerbare følelser af besøgende på steder, hvor mønstre opstod.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Back oversættelse fra engelsk)

BL: At jeg tror korncirkler er helt sikkert nogle underlige produkt af intelligens, noget der er andre steder. Anyway, hvad vi ikke ved, er, hvis der er korncirkler skabt af rumvæsener i fysisk form eller andre væsner kommer fra tørre, at forskellige dimensioner af vores virkelighed. Men Bestemt Vi ved, at specialet af kunstnere, forfattere, er meget intelligent, kreativ og har stor viden om geometri, Proportion og matematik og er i stand til at skabe mønstre så smukke og præcise detaljer. Selv om ingen nogensinde har set noget væsen fra en anden planet for at skabe korncirkler, men alt tyder på, at komme andre steder fra. Vi ved også, at der er mønstre, som "kunstige" at mennesket er skabt, men de fleste af os er i stand til at erkende, at afhandling fra "ægte".

 

 

----- "Fang din egen afgrøde kredse svindler"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (bruge nogle translate motor)

Kunne noget lignende, der virkelig ingen nogensinde havde at forsøge, fordi hvis han ville under en Lignende lavet attempt've og "fange" den sande forfatter af korncirkler, eller mødes med ham (ryste hans hånd), ville allerede aldrig vende tilbage fra område, og hvis han nogensinde blev fundet, bar ham væk fra feltet, som de siger "fødderne først" (men kun hvis hans ville punkter være placeret som et enkelt, integreret prøve). For hvad sker der under lynnedslag (i tilfælde af den såkaldte "Return Stroke"), hvis hans krop virkelig var påvirket af det og ikke blot af nogle af de fænomener, eller som ledsager gik forud. Styrkes leder, positiv streamer - Dem, der ikke nødvendigvis alle at blive tilReturn Stroke, At der under udledningen fandt sted kun én eller nogle få - i gennemsnit 3 til 5, kan nogle af dem har flere parallelle arme, mens de positive streamers, kan usammenhængende Arise op til flere snese ufærdige trådte ledere samt mange snesevis til hundredvis . I tilfælde af direkte aktioner for RS er integriteten af ​​alle fag meget alvorligt forstyrret, og det er ikke umuligt, at alt, der kan være, før intervention RS Beskrevet som en levende organisme var meget ligeligt fordelt over et areal på flere hektar efter Disintegration i de tidligere dele, der ikke overstiger størrelsen af ​​flere centimeter. Samtidig eller kort tid før Beskrevet Disintegration (tusindedele af et sekund fraktion) Ville være en meget væsentlig del af den oprindelige levende organisme (ti procent vægt) omdannet til gas. UDPEGET RS Ledsage fænomener, og volgende Den foregående, styrkes leder, Positiv Streamer, Fortsat Current - ikke sender mere end 1% af den samlede udledning energi, men nogen af ​​dem kunne dræbe en flok køer.

 

Langt størstedelen af ​​levende væsener, herunder mennesker, dræbt af lyn er sandsynligvis ikke dræbt af indgriben fra den RS, fordi de er på tidspunktet for dens virkning for længst død, eller i det mindste bedøvet gennem de begivenheder, der gik forud for det.

 

Selv om det virker meget usandsynligt, nogle beskytte dyr fra døden ved lyn udledning sin egen, fordi Knocks nogle fænomen Theme af Den foregående RS sa De ligger på jorden. Nogle vil dræbe alligevel, alligevel kan også falde fra en højde. Nogle vil måske blive dræbt, selv efter, på grund af det faktum, at RS hits for tæt på dem. Men ikke desto mindre et dyr liggende på jorden behøver ikke at være direkte påvirket af RS, der allerede er blot af den simple årsag til den indvirkning, som vil bruge en meget bedre leder. Strømme af flere hundrede tusinde ampere virkelig har brug for en "bedre lynafledere." Enhver endog meget dimensionelle dyr, og netop direkte berørt af RS, Umiddelbart eksploderer. Ligesom nogle af flere tons tunge træer, der blev ramt "en masse og direkte inside". (photo) Alle træer, som er på grund af lyn udledning "kun" kløvet, deformeres eller knuses, faktisk RS bare kun "slikket" Ledet var ret ud til Them.

 

----- En af de største fejltagelser i korncirkler Explorers er at bede om hjælp med "forskning" af afgrøde cirkler ufologist, astrologer, mysterium troende actaX-logists, troldmænd, psychotronics, oversanselige Personer, esoteriken, okkultister, tryllekunstnere, hekse og diverse andre lignende sciolist. Tilsvarende skadedyr til webstedet starter automatisk klatre ligesom kakerlakker eller hvepse på øl.

 

Hvorfor ikke bede om en on-site undersøgelse af lobbyister klassisk videnskab og grundforskning, botanikere, Farmers, fysikere, kemikere (toxicologists!! Først og fremmest), biokemikere, biologer, geologer, meteorologer speleologists vandforvaltningerne hydrogeologien arkæologer, fotografer med speciale i Time-lapse billede? Simpelthen fordi de ville give dem "uforklarlige" fænomen at forklare en gang for alle, som de har den største frygt og tabte bør enhver af deres indtjening.

 

----- Ethvert krav om "200, 300, 500% forlængelse noder er ikke muligt i naturen Betingelser" er en grim løgn. forskere uheldigt, fordi korncirklerne selv utilsigtet afslører, at hvis det ikke var korncirkler fænomen i livet af ingen felt besøgt. Selvfølgelig er det også havde aldrig besøgt overalt med intet felt normalt, uregelmæssigt polehlým med vinger bøjet til jorden korn. Der ville være helt identiske knudepunkter ændringer, herunder dem, der stolt kaldet "udstødes Nodes" eller "udvisning hulrum". For at kontrollere, at de er helt normale og naturlige for eventuelle ændringer der er indgivet , liggende på jorden korn. Alt Deres arbejde var faktisk tidligere gennemført på en måde, fotograferet og tog prøver af knuder fra de mønstre med indleveret `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, og prøver fra nærliggende steder, hvor afgrøden ikke blev indgivet `skal være (beskadiget, svækket). Men hvad tidligere havde de aldrig har gjort i en række årtier, siger igen Aldrig foretaget, skal endnu en gang understrege aldrig gjort, har de ikke gå et sted langt væk fra regelmæssige former adspurgte ved Them, på steder, hvor der er nogle RDF (tilfældigt downed Formation , bedre sige uregelmæssigt indgivet `skal være afgrøde), og tog prøver der samt.

 

Men hvis det efter alle mod alle forventninger, nogle gange et besøg til ethvert sted som dette gjort, ligeledes beskadiget afgrøder der, sandsynligvis overrasket over at finde en bred åben mund. Men de gjorde intet andet end at alle lignende sager anmeldt som en undtagelse, der bekræfter reglen. Sagt kun, at de er den energi, som intetsteds i verden gør intet andet end der produceres regelmæssige mønstre, for nogle uforståelige grunde snarere "svøbe forløb uregelmæssigt og løb ind i kvarteret."

 

På dette tidspunkt, det være sig záhadologům fortalt en gang for alle: dem alle så meget omtalte "overnaturlig", "fremmed" energi blive tilbudt en ret til dem i 2012 (noget, der antydede gamle mayaer?) Et sted mellem 0,5 til 1.500.000 kvadratkilometer af det beskadigede , svækket og indleveret , liggende på jorden korn i verden. Det handler om en million gange højere antal og størrelse af sager, end de er i regelmæssige mønstre. Det vil vise præcis de samme tegn på skader, der er i regelmæssige mønstre. Deltagelse sådanne steder er helt under deres værdighed, og de ​​gør noget som dette helt sikkert ikke vil falde. Pyt, men han havde nogen gøre det for dem at holde deres fra deres beskidte snuder záhadologické gang for alle stoppede op og gødning gravet ind i det.

 

Ville har fundet, at knuder og planter i tørre steder viser absolut ændrer den samme, herunder dem, der ville være så meget Adored "udstødes hulrum", "eksploderede knuder", som alle Konsekvent tilskrevet hvis ikke udenjordisk oprindelse, i det mindste årsagen den slags "åndelig - pretersenzual - extrasenzual - astrologiske" inden for spiritualitet, paranormality, astrologi eller andre lignende elendig junk videnskab. Ville have fundet, at absolut alle af dem fanget af ændringer i vækst - udvidede og bøjede knudepunkter, herunder eventuelle ændringer forårsaget af Mistanke gastryk (angiveligt Ifølge dem), men faktisk er de helt naturlige vækst ændringer forårsaget af gensidig pres fra en stigende væv . På nogle stadig grønne plantedele kan forårsage presset af andre, der allerede er døde og tørret, eller bare dø og tørring (Disse er ganske naturlige konsekvenser af de processer af vækst og modning af etårige planter). Forsinket modning af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) planter sker helt uden undtagelse alle steder med uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) korn, og derefter muligvis være i stand til at nå det synspunkt: Hvad hvis det var muligt, at alle, også Jævnligt indgivet `skal være ( beskadigede, svækket) afgrøder mønstre, også helt uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde et andet sted i området, har præcis samme årsag? Han har ret, formand! Forsinket modning i polehlých (med vinger bøjet til jorden) planter sker absolut uden undtagelse alle steder med uregelmæssig polehlým (stængler bøjet til jorden) korn.

 

Næsten uden undtagelse, alle Explorers korncirkler faktisk kun parasitize af det faktum, at Mellem Kornmarken og en rulle eller skive brød er en meget lang afstand, og det store flertal af den brede offentlighed har aldrig set marker forskelligt fra den samme temperatur vindue i et tog eller bil. I deres forsvar muligt, at show fra referaterne af næsten indsendt, og klart, at følger den brede offentlighed om den manglende viden parasitize korncirkler troende Hovedsagelig på grund af deres egen uvidenhed, fordi de fattige fra den brede offentlighed De er kun adskilt af et par flere besøg til markerne, hvor nogle regelmæssige mønstre indtraf i afgrøden. Se også de steder, hvor afgrøden indgivet `skal være (beskadiget, svækket) kun ganske uregelmæssigt, ville det være deres dybe under niveau, og det er helt unødvendigt trods alt, fordi Opstod De var i en helt anden måde og intet svarer til den, kan ikke være placeret der. Forkert! I alle steder med uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) korn ville have fundet mange tegn dem, der ville absolut uden undtagelse er tilskrevet "ukendt mystiske effekt af energiske fænomener", som ville kaste op fra det. Eventuelle gådefulde fænomener og effekten af ukendte kræfter både hurtigt glemmer. Alt tilhører eksisterende logisk aktivitet og målbare kræfter, samtidig med at høj-energi er korrekt. Bemærk: undtagelse er for eksempel Explorers korncirkler fra Italien, der sandsynligvis først bemærket, der regelmæssigt og uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde har meget til fælles, og mange steder på dette site er for taksigelse gentagne Det er dem (photo).

 

Selvom næsten alle blændet forskere og beundrere af mysterier indtil nu Under forskning af korncirkler fungerede som utroligt dumme fjolser og dumrianer, ingen vil dem eller cirkel beslutningstagere kræver at gå ind i feltet og målte noget der på præcis det tidspunkt, hvor kun Der er virkelig skabt en reel, ægte mønster i afgrøden. Mere præcist, i øjeblikket når det er i en optaget stilke. Enhver cirkel-maker eller follower mysterium Hvem vil blive direkte berørt af den mest energiske del af udledning af lynnedslag,Return Stroke, Ikke alene var han der umiddelbart Straks dræbt, men på samme tid også nøjagtigt på anslagsøjeblikket af panden Return Stroke impuls eksploderede. (pic)

 

----- Observatører (for det meste selv erklæret "eksperter", at spørgsmålet om korncirkler) er fuldstændig chokeret over, at Kunne naturen selv skabe noget så utroligt komplekse og symmetrisk. Observatører markant undervurderet Moder Natur, som hver eneste celle i enhver organisme er en million millioner gange mere kompliceret end option selv de mest komplekse mønster i afgrøden, men det er en meget symmetrisk struktur, og i addition udfører mange funktioner.

 

Enhver undrende, kan denne art skabe smukke krystaller og deres forsamlinger, forskellige krystal andre? Tusindvis af forskellige andre helt naturligt genererede fraktale enheder, Delta floder flyder ud i havet, grene af træer, vaskulære systemer af planter og dyr, struktur af lyn decharge, rodsystemer af planter, planetsystemer, galakser, molekyler, makromolekyler, og Millioner og milliarder af andre eksempler ikke er nævnt her? Naturen uden problemer alle de strukturer, der oprettes i løbet Beskrevet millioner og milliarder af år. Vi er alle menneskeheden og vil fortsat være tørre tåber, at vi vil være konstant forsøger denne evne til præcist og nøjagtigt i denne ene konkrete tilfælde fjerne? Alle andre evner vi anerkender natur, millioner og milliarder af andre sager dannelsen af ​​regelmæssige og fraktal strukturer, herunder vores egen punkter. Selv hele den menneskelige krop er en meget regelmæssig struktur, ved hjælp af tusinder og atter tusinder af helt naturlig evne til at danne naturlige fraktale strukturer. Alt, namend evner vi allernådigst tillader på naturen, også Milliarder mange flere andre, og kun i denne ene sag, vil vi forsøge at tilskrive hele spørgsmålet til rumvæsener, ukendte energier og konspirationsteorier?

 

En af de største brølere af selvbestaltede "forskere" af korncirkler med, at datoen for skabelsen fraktaler Betragtes tidlige 20. århundrede, da de blev opdaget af deres Discoverer, eller endda til 70 år, når den første gang den computer-simulerede. Faktisk fandtes overalt siden det første øjeblik af Big Bang, og endog meget sandsynligt enhver tid før, trom Enten fysisk eller filosofisk synspunkt.

 

Kære (retarderede) fans af mysterier tillader den største chance for nogle mystiske energi, hvis ikke så mystiske foretrukne mikrobølger. Men først og fremmest en bro ligesom nogle mystiske, men uopdaget form for energi. Hvis det var lige efter alle (de selv for dem) var nogle "fælles", ikke helt mystisk form for energi, ifølge dem, også det bør have nogle specielle, mystiske og overnaturlige egenskaber. Kun på grund af afhandlinger effekter, vil resultaterne af almindelige former for energi formes til tørre og uforståelig specielle og regelmæssig former. Selv hvis det var bare en helt almindelig elektrisk udladning, ville ifølge dem er det nødt til at være mindst "Ukendt eller tidligere var illegale slags elektrisk udladning." Kan man forestille sig noget lignende "ukendt type elektrisk udladning"? Måske kun de fanatiske tilhængere af uudgrundelige og mysterier. Alle mulige eksisterende elektriske udladninger er af fysikere og naturlige og fysiske love perfekt beskrevet og karakteriseret. I tilfælde, hvor menneskeheden har brug for noget til dem, er de virkelig meget Reliable anvendes (forbrændingsmotorer, litotripsi). I tilfælde, hvor De er helt ubrugelig for menneskeheden, og de ​​tørre lyn udledninger, i det mindste de er beskrevet og meget godt karakteriseret. Med henvisning til: Bliv som har allerede er sædvane regel, Beskrevet alle teknologiske områder, videnskab og forskning Hører uadskilleligt helt til den ene gren af grundforskning eller anvendt forskning. Disse er alle de aktiviteter, som beundrere og elskere af mysterier frygter det som djævelen. De Nemlig blandt mest af alt som at flytte kun i deres helt vrangforestilling ringe og indviklede ukendelighed fejl og skuffen. De er alle samlet på principperne for driften af rumvæsener, psykisk energi, psykiske medier, hemmelig forskning og snesevis af lignende fordringer sciolist eller konspirationsteorier, og Them harpe på igen og igen ligesom han spinderok.

 

Det vil være en kæmpe skuffelse for dem, at det uforklarlige fænomen Således Them, tørke og korncirkler, kan det medføre noget så modbydeligt almindeligt som lynet decharge. Simpelthen nok Undersøg et par professionelle publikationer (Uman, Rakov, www.ufl.edu ), at være i stand til at overbevise nogen, at den "almindelige" lyn udledning er et spørgsmål om virkelig ekstraordinært. Den enorme energi, meget regelmæssig og løbende kontrolleres af meget præcise regler og fysiske love. Var i stand til eventuelt over tid til at forklare det endda til sig selv, at den fysiske fænomen, som kunne flytte et elektrisk lokomotiv i en afstand af mange tusinde kilometer med toget, er der virkelig ikke noget stort problem at ændre retningen af vækst af afgrøden (mest på grund af til skade), eller "banke og pin ned i jorden." Dette mysterium elskere vil vare i mange år, før de vil kunne acceptere en tilsvarende primitiv forklaring, at nogen i SAALEDES offensiv måde 'trampes Deres mudderkager. " Gennem en nylig lyn udledning er fuldt ud muligt at forklare uden undtagelse, alle de "anomalier" Observeret i områder med korncirkler Forekomst. Ved tilfældig tørret jord under mønsteret, ændringer i kompas afvigelser, svigt i elektroniske enheder. Hvis lyn udledning strøm og spænding blev opgivet permanent, ville være i stand til at levere strøm til drift af flere milliarder tokamakker, eller Millions CERN-acceleratorer ad gangen.

 

Lille overtryk: Once again, og Bestemt ikke den sidste: ufologer, mystery elskere og Sammensvorne deres trofaste venner og andre skadedyr, der på spørgsmålet om korncirkler altid bare kun parasit, er det nødvendigt at hele spørgsmålet om korncirkler uden nogen nåde , så hurtigt og mest resolut tage væk, forbyde, et sted at låse og smide nøglen væk. Således vil der stadig bo for dem nok af, at deres mudderkager ikke, men alligevel trådt ned. (Hvor længe?)

 

En af de største fejl, Som blev indtil nu praktiseret af alle korncirkler Explorers helt uden undtagelse, er den kendsgerning, at korncirkler passerede han et enkelt besøg på stedet eller flyvetur, tog billeder, og sagen blev afsluttet med dem for. Deres grundlæggende og vigtigste forretningsområde, men bør være en regelmæssig besøg på hver konstruere et tørt sted ved broen I løbet af nogle dage mellemrum, indtil høst, også lidt efter. De dokument faktisk helt normalt naturfænomen, der finder sted over tid (se kronologi) også og udvikler sig over tid. Længe før bøjning, og at indtil efter høsten selv efter høst. Oprindeligt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) kun et par procent af overfladeareal af feltet ganges ofte. Meget let kunne han har fundet, at de ramte områder med logi (beskadigelse, svækkelse) gradvist mere og mere afgrøde, og dem, der ville blive undersøgt, "helt uforståeligt op til overnaturlige" fænomen har meget til fælles med ganske almindeligt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde. At ophavsmand til helt lovlig og ulovlig logi (skadelig, svækkelse) og enkelt er. Skal være den bedste, oplyse, at korncirkler Explorers besøg og lignende dokument i intervallet af dage flere felter med ganske almindelige, uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde. Ville have fundet, at situationen udvikler sig meget på samme måde gerne nær og i de områder af regulære former. Udforskning felter med uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde ville være deres formentlig noget under niveau. Ville det være bedre hellere fortsætte Lad dem deres ubarmhjertige drøm drømme om rumvæsner og deres flyvende maskiner, mystiske energier af svampesygdomme og insekter, der kan dræbe så hurtigt i stand Det er ikke engang en release stammer (se).

 

----- det faktum, at det er muligt, for eksempel, at mikrobølgestråling opnå lignende effekter i væv af planter (aldrig testet repeterbare og meget dårligt dokumenteret), er det muligt at sammenligne volgende type ræsonnement: Min hund har fire ben. En kat har fire ben. Min hund er en kat (Ja, statsminister). Assertion, at virkningen af mikrobølger vil ødelægge plantevæv, ville helt sikkert være muligt at tro, men hævder, at virkningen af mikrobølger vil medføre udvidelse af lymfeknuder (byg) er mulig uden nogen kontrol eksperiment beskrive som en forfalskning. Argumentet har en lignende betydning, som om nogen efter at finde Rester af kogt kød fra perioden 6000 år siden hævdede, at aboriginals havde gaskomfurer, elektriske og mikrobølgeovne. I dag er sikkert helt umuligt at forarbejde kødet på en anden måde ...

 

--- Ende af sektionen Fejl (sandsynligvis vil senere blive flyttet til en anden side) -----

 

 

 

Vrangforestillinger. Vigtigt En anden gruppe af teorier,

 Det kan ikke længere kun beskrives som fejl, er indiskutable Delusions og målrettet mystifikation, løgne og misinformation, grænsende til konspirationsteorier, ved hjælp grueligt uvidenhed lægge publikum. Dem, selvfølgelig, en tendens Disse steder skal undgås, så meget som muligt, men nogle gange er det ikke helt muligt. Læserne kan gøre mindst en idé om, hvor mange mysterium beskæftiger gødning Lejlighedsvis seriøs forsker skal rode igennem.

 

Hesemann, M. : The Cosmic Connection: Worldwide Crop formationer og ET kontakter

På afgrøden Påvirket højfrekvente elektromagnetiske bølger i den nedre del gigahertz band. Disse sigende exciterede elektroner i atomer jord, planter og til højere energiniveau. Afbalancering af energi vil stige netop, at disse anomalier er manifesteret i agrosymbols. (Ikke nøjagtig henvisning, ryg Oversat fra Engelsk)

(Enhver bevis? Bemærk JL)

 

Forskellige Delusions bygget op omkring korncirkel geometri - selv overflødigt at specificere eksempler, blot indtaste udtrykket i en søgemaskine. Præcis det samme grafer og resultater kan opnås, hvis den vil blive udsat Lignende forskning ethvert molekyle, atom, krystal. Struktur af blad træ (årer), og andre, og meget mere.

 

Noget vrangforestillinger er ikke kun, nogle er direkte løgne:

fra internetsider UFO klub Zablesk

... Prøverne blev sendt til finde ud af, om planterne var under indflydelse af mikrobølgestråling.

... Bekræftede, at det var ja.

De blev sendt hvor, hvornår, af hvem?

undersøgte dem Hvem, hvordan, hvad begrundet igennem det og lignende udtalelse?

Brugt i forskning metode?

Bestemt hvordan var frekvensen af ​​strålingen?

hvad en idiot er i stand til at underskrive under sådan noget? (Hvis tør og lignende udtalelse overhovedet eksisterer)

hvad en idiot er Able tør lignende måde, ved alle helt uprøvede påstande udgive nogen steder?

 

--- End of Delusions, som sandsynligvis vil blive flyttet et andet sted --------------

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

En designer ved, at han har ikke perfektion opnås, når der ikke er noget tilbage at tilføje, men når der ikke er noget tilbage at tage væk. A.de Saint-Exupery
Du kan aldrig holde op. Vindere aldrig op, og quitters aldrig vinde. Ted Turner
I alle ting i naturen er der noget af det forunderlige. Aristotle
z