Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-kronologi-detaljer . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Kronologi - Detaljer
korncirkler - mere detaljeret information om kronologi af afgrøder logi (beskadigelse, svækkelse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Site maskinoversættelse

Det er temmelig svært at sige, hvad der bringer lykke. Fattigdom og rigdom har begge fejlet.  Kin Hubbard
Vores forfatning Beskytter det meste udlændinge, alkoholikere og USsenators  W.Rogers
Hvis dit eksperiment behov for statistikker, oughta du have gjort det bedre eksperiment.         E.Rutherford

Crop Circles , Crop tal Detaljeret Kronologi

PagPh

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Kronologi Crop logi - andre detaljer

Denne side vil vise en gradvis ændring i kornafgrøder, der hovedsagelig fandt sted i nærheden af ​​og omkring nogle af de observerede regelmæssige strukturer (korncirkler). Det er noget virkelig meget svært, enhver dokumentation for denne effekt er Stort set ingen, og kan fås mere eller mindre tilfældigt. Det er forårsaget af den mest almindelige fejl på næsten alle korncirkler Explorers, der dokumenterede tørke objekter, og dermed deres job er afsluttet. De ikke indser det mindste, at ethvert objekt, som de var bare dokumentere, underlagt tid (kronologisk) evolution, indtil høst. Selv om de aldrig har været i stand til at fange handlingen fra begyndelsen, samt Det er meget interessant, hvad der følger efter de opsagt deres aktivitet. Hvad de dokumenterede, er inkluderet i form af kronologi temmelig mezi undtagelser, fordi objektet blev oprettet den meget hurtigt, sandsynligvis på grund Hovedsageligt det, og den dominoeffekt og Butterfly Effect. Men det betyder ikke, overhovedet, at den, som place intet vil ske i fremtiden, tværtimod. Visse ændringer, det er muligt at observere indtil høsten.

 

Som allerede nævnt, fra den dokumentation, der var på tørre steder Erhvervet af det store flertal af "korncirkler Explorers", kan ikke udledes i form af kronologi absolut intet, fordi sitet, at de aldrig amost besøge igen. Heldigvis men det er muligt at anvende mere eller mindre tilfældigt fænomen, at nogle billeder dokumenterer fænomen, skudt af en række korncirkel jægere, blev fanget på forskellige tidspunkter.

 

Den eneste undtagelse fra reglen er opregnet Disse sager, hvor der et stykke tid efter den første observation af formen - der Arise nogle andre dele. I dette tilfælde, se nogle Possible "Explorers" som det er hensigtsmæssigt, hæve deres røv fra komfortable stole og gå skyde objektet igen.

 

Selv om han nogen fotos af at vi møder Umiddelbart anden stor fejltagelse, som ikke ville være enhver fotograf VED gav UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER runde HELE VERDEN . Det er meget trist faktum, at alle billeder taget af Them (offentliggjort på deres hjemmesider) aldrig er signifikant Mærket med den dato, hvor billedet blev taget, men den dato (sandsynlige) af det mønster fremspiring. Prøv at finde EXIF, hvor det er muligt, blandt andet, holde den rigtige dato og tid Præcis opfange billede i en meget nem måde, er helt umuligt. EXIF er helt tildeles automatisk når som helst til et billede fanget af digital kamera, indeholder mange detaljer om billedet (dato, tid, eksponering, kamera type) og konventionelle processer Den redigering i det at slippe af med. Det er overvejende sandsynligt, at enhver dokumentarist af korncirkler fænomen ikke engang vide, at sådan noget eksisterer, og hvis ja, hvorfor det fra en uforståelig årsager fjerner billede fra hver sløjfe, fordi de forsøger at være mere esoterisk temperatur som den mystiske slot i Karpaterne . Rester end det sa aldeles dokumentarist fænomenet korncirkler spørger, om hvorvidt det er muligt at tilføje dette til deres eksisterende web fotoalbum databaser. I det mindste den ene og vigtigste, den reelle fangst dato og foto. Værdien af deres websider ville så være Straks øges med mindst en Anslået 10.000%.

 

En positiv undtagelse fra denne regel er Klaus Leidorf. Den eneste grund til dette er ganske forståeligt kendsgerning, at han er primært Fotograf Klaus Leidorf, fremragende professionel Især i området af luftfotografier. korncirkel fotos er for ham næsten et biprodukt.

 

Trods problemer, der beskrives til tider, men meget sjældent muligt at udføre nogle lignende observation. Engang sker det, at fotografer handlinger finder sted på forskellige tidspunkter. Selv om den reelle dato for enhver, foto blev taget til fange, er fra deres hjemmesider aldrig muligt at finde, som allerede nævnt, i det mindste tilnærmelsesvis noget kan Estimeret fra staten af ​​vegetation. Sådanne sager vil blive placeret objekt her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Han kender ikke noget og tror, ​​han ved alt. Der klart den peger ham og politiske karriere.  G.B.Shaw
Det bør være muligt at forklare fysikkens love til en barpige.   A.Einstein
Opportunity er forpasset af de fleste mennesker, fordi det er klædt i overalls og ligner arbejde.          T.A.Edison
z