Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-arkæologer . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Aerial Arkæologi
Arkæologi - bottom-landmåling udgravninger. Aerial Archaeology-opmåling fra oven-billeder
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

 - Site maskinoversat

Flyvemaskinen har afsløret for os den sande jordens overflade. A.de Saint-Exupery
En god ting aldrig ender. Mick Jagger
Den virkelige videnskabsmand er klar til at bære afsavn og om nødvendigt, sult snarere end mulighed årene nogen diktere, hvilken retning for ham hans arbejde skal tage. A.S.Gyorgyi

Arkæologi, også Aerial, versus korncirkler

PagPh
Motto: På denne måde ApG vegetation lidt på samme måde som en kemisk udvikler af Exposed fotografiske plader: det kaster op de latente billeder. (Flights into yesterday, L. Deuel, St. Martin's Press 1969, p.38)

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Arkæologi, Aerial Arkæologi.

 

Aerial Arkæologi og Arkæologi er at samle to ekstreme grene af den menneskelige kognition. Bedre sige, én type af kognition, indså de to ekstreme forskellige typer af anerkendelse. Arkæologi er i vid udstrækning beskæftiger sig med genstande, der ligger under jorden, og luften arkæologi er med til at afsløre den ved udsigten fra oven. Cropmarks, snowmarks, soilmarks og skygge mærker. Også fugtighed mærker, resistive mærker.

 

Betragtninger Arkæologi undersøger menneskehedens historie "fra neden", gennem udgravning, Aerial Arkæologi hjælper det, og se igennem det fra oven. På luftfotos kan detekteres på forskellige tidspunkter forskellige visuelle anomalier, evaluere og, hvor De er placeret en række underjordiske arkæologiske artefakter.

 

Cropmarks.

Snowmarks.

Soilmarks.

Shadow mærker.  

Også Forskellige Luftfugtighed Marks. Vil blive forklaret i korte lidt senere, Mulig finde via søgemaskiner.

Forskellige resistivitet mærker.

 

Ny forskning:  

Særligt kapitel danne forskellige smudsafvisning Marks: selvstændigt endnu klassificeret som ikke påviseligt ved antenne rekognoscering, er de testet og målt under jord-, jord rekognoscering, ved måling af jordens resistivitet værdier. Ved antennen rekognoscering bør kun være verificerbar De Ledsaget af klassiske Cropmarks (eller en anden type-mærker). Med henvisning til: Udførelse af lyn decharge strømme kan endda visualisere en resistiv Symptomer, der ellers ville være slet ikke eller næsten ikke ved Reflekteret alle, selv dem, der ikke påviseligt ved terrestrisk rekognoscering. Skader på rødderne, eller bare kun at ændre egenskaber jord kan visualiseres meget væsentligt - ved at ændre farven på (faldende vækst og modning), og senere De kan bøjes til jorden (i tilfælde af mere omfattende skader) eller endda dø (i tilfælde af langt mere omfattende skade) (pic). Elektrisk energi foretrække koncentreret i de steder af lavere modstand, Let kan beskadige planter og forårsage stagnation i væksten eller endda slå dem ihjel. Eller bare midlertidigt ændre jordegenskaber ved elektrolyse, (ændring i pH, koncentration af opløselige Stoffer) og planter Midlertidig opfører sig på samme til udplantning. Derfor kan visualiseres selv tørkeresistens mærker, der ville være meget vanskeligt findable via jordbaserede rekognoscering (prøveboring til en dybde meter, to eller flere), der er i år uden energimængde, som lyn decharge ikke vises på alle, de er for dybt fra vegetation og i deres egne Hverken positivt eller negativt påvirke dens rodsystem, eller ændre egenskaberne for jorden. 

 

Lightning Inducerede Cropmarks

(Sænket Resistance Effect Vises med accelereret og elektricitet) Type 1: Lightning Induceret Cropmarks af ren elektricitet, og landbrug dyrkning karakter. (Langt hyppigere, vil alle muligheder blive forklaret senere) (photosec) 

Type 2: Lightning Inducerede Cropmarks af underjordiske struktur karakter. (photosec) 

 

(Muligvis sige, at hver indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde (flere millioner sq miles årligt), også korncirkler og deres medfølgende figurer (flere tusinde sq miles årligt) er Lightning Inducerede Cropmarks, for det meste Type 1, Type 2 mindre 

 

Als periode som mulige overflade og Underground LIC LIC 

 

En udledning af lyn, og el leveret ville, kan således midlertidigt (i de resterende perioder af vækstsæsonen) forårsager udseendet af dine skæremærker, som i andre år, må ikke vises slet ikke. Den resulterende effekt er, at nogle valgte funktioner er meget afhængige af det, hvordan intensiv var "Energiforsyning" måder, hvorpå den blev gennemført under jorden og på overfladen, og hvorfra det blev udført i feltet. Elektricitet kan være i jordens overflade og undergrund Leveres på flere måder: 

 

1) En fuldtræffer i feltet af en eller flere arme af en lyn udledning, eller den efterfølgende Return Strokes (Alt sker i tiden, usuall ikke over ét sekund). Der er relativt enestående mulighed, der er den samme mark løbet af en enkelt storm ville ramme flere lyn Flere med intervaller på sekunder til ti minutter. Under henvisning til: så situationen er meget lig det område, som om hit ved en enkelt, formere forgrenet lyn. Elektricitet fra lynnedslag i denne sag, selvfølgelig, går under jorden, men det kan ske på mange forskellige måder. En del af energien kan være fuldstændig, før opkaldet under jorden fordelt over overfladen, foretrækkes på sporvogns-og deres umiddelbare omgivelser. En lidt højere ledningsevne kan udvise også At sites er bestået med en såmaskine to gange ("tænder" på kanten af ​​feltet). Mens traktorsporene og steder i deres umiddelbare nærhed (op til et tocifret antal centimeter) (foto) har helt sikkert flere gange højere ledningsevne mod resten af ​​feltet, beskrevet steder skabt af såmaskine kan udvise ledningsevne Øget til et tocifret antal procent. Under den underjordiske fordeling kan passere den energi og blive påvirket af en række mere ledende strukturer og alle specialer ledende strukturer både lige under overfladen eller under jorden meget mere kan vise forskellige grader af skader på afgrøder. Nogle steder jordoverfladen kan sprede udledning overskydende energi ville også kanaler relativt uafhængig af modstanden, tilfældige stier Midlertidigt som skaber ionisering af materialer, der findes på stedet eller processer, der ville ligne dielektrisk. (Foto, foto, foto) 

 

2) Hit til det naturlige eller kunstige lynafleder, der ligger i området (for det meste i marken højspændingsledninger, træ, busk), hvorfra elektriciteten jævnt frigivet i undergrunden, hvor den kan passere og blive påvirket af flere ledende strukturer, som i tilfælde første Under henvisning til: skaderne på afgrøder, kan ikke være i dette tilfælde så meget Påvirket af overfladestrukturer med lav modstand Foranlediget af dyrkning. Naturligvis kan noget af energien fra sygdomsramte sprede lynafleder over overfladen af ​​det område, foretrækkes i de strukturer, som er nævnt i punkt 1, men ikke til de valgte funktioner de samme som i direkte indgreb. (photo, Foto, foto)  

 

Bemærk: Den nøjagtige ramme nogen af ​​lynafleder i marken med en eller flere grene Lyn vil være blandt fænomener er ret sjældne langt mere tilbøjelige til at forekomme parallelt med intervention og lynafleder overflade felt, så faktisk en kombination af punkt 1 og sekunder Enhver unik lynafleder i marken, kan Selvom lyn kan tiltrække deraf være, når det er tættere på styrkes leder Positive Streamer at samle op, undertiden også Called Tilslutning Leader-bevæger sig opad Leader (se), og når de kontakter sammenkobling sker - Attachment proces, som efter blot følgerReturn StrokeSom transmitterer omkring 99% af hele afladet, og faktisk er det muligt se (og høre senere, den senere jo bedre). Fordi mellem det tidspunkt dukker Positive Streamer, der opstår efter sammenkobling og det sker først efterReturn StrokeKan Fordi og i umiddelbar nærhed af punkt, der sker meget dynamiske tiltag (ofte kraftig vind) ikke ikke ramt på alle Return Stroketilbage til hvor opståede Tilslutning Leader. Oftest, når nærmer styrkes leder stiger i umiddelbar nærhed Flere af PS, men forbundet med kun én, eller den langtfra alle. Opstår, fordi et fænomen kaldet Unfinished bevæger sig opad-Leader, men det kan da dræbe nogle af de insekter. (pic) Spændingen til stede på hjemmesiden er mere end en million volt / meter) 

 

Hit af lyn udledning i strukturen, som ikke er direkte i afgrøden område, men umiddelbart tilstødende (træ, busk, sti, grænse). Derfra er elektricitet udført både på overfladen, dels under jorden. Faktisk forekommer kan sker, som var beskrevet i punkt 1 og 2, kun med betydelig mindre intensitet. Meget ofte, i dette tilfælde er det hårdest ramte sporvejen, ifølge forkant af feltet, og dets umiddelbare nærhed. Meget ofte beskadiget afgrøde er kun der og ingen andre steder. Sporvejen ved kanten af ​​marken er ujævn klart broen og derfor har den laveste modstand. 

 

(4) I sjældne tilfælde er feltet eller dens umiddelbare omgivelser ikke påvirket overhovedet, men der tilføres Det er en lille brøkdel af den energi, der ramte en tilstødende mark, og at det ikke påvirkes tilstødende Leveret af en underjordisk metalrør . (Foto) 

 

til et andet sted (biologi, fysiologi, landbrug): Transplantation har virkning for nogen tid, og den negative effekt, at selv planter i en tør tid, når de er helt ubeskadigede planter Mål flyttet helt til bedre forhold. Hydroponically dyrkede planter (så der er ingen tab af rodsystemet) er brat Øget næringsstofkoncentrationer på nogle få snese procent, siger ved 160% eller 200% af den oprindelige værdi, når de tidligere blev opretholdt i nogen tid mere som i "moderate Fejlernæring ", og den lille mangel på næringsstoffer, siger, kun halvdelen af ​​den optimale værdi. Selv om stigningen i næringsstofkoncentrationer ved konstant pH af overholdelsen bør reagere på en umiddelbar vækst i vækst og vitalitet i en periode (usuall Flere dage) Lidt visne. Vil afspejle meldrøje og ændring af osmotisk tryk mellem det næringsstof løsning og de intercellulære og ekstracellulære væsker i anlægget, hvilket kan forårsage forvrængning og beskadigelse nogle celler. For et stykke tid, strømmer selv vandet ud fra anlægget, helt modsat retning temperatur som sædvanlig, indtil godt Afbalanceret osmotisk tryk inde celler med en opløsning af næringsstoffer. 

 

Denne sætning flytte på korset-plads: Højere strømtæthed på steder med lavere modstand kan føre til meget mærkbar skade på rodsystem af planter i umiddelbar nærhed, som kan afspejles i vitalitet overjordiske plantedele. For eksempel trænger corn rodsystem til en dybde på 1,5 til 3 m, sommetider over 4 meter (Monograph af majs, Ing Jaroslav Hruska et al, SZN, UVTIZ 1962.).  

 

På steder, hvor lynet energi passerer gennem underjordiske rørledninger (no-frost dybde, dvs omkring en meter eller dybere Underground) er ofte den helt ud død af afgrødeplanter meget godt over denne rørledning. Den omgivende vegetation ikke udviser nogen tegn på elektricitet strømmer gennem. 

 

I historien om luftfart Beskrevet arkæologer er en række tilfælde, hvor landskaberne i plantevæksten i mange år viste ingen tegn på dine skæremærker, selv andre (sne, skygge, jord, fugtighed). Pludselig nogle Cropmarks overraskende dukkede op på pågældende sted inden for et år. De fleste Circumstance Ofte blev tilskrevet virkningerne af tørke (se). Med henvisning til: Er det muligt, at noget af afhandlinger sager blev aktiveret ved indgriben fra en nærliggende lyn modstand og symptomer for at visualisere, at nogle gange ikke at vise noget som helst, og i andre år uden el indgriben var helt usynlig. 

 

Arkæologisk ræsonnement

Hvorfor er korncirkler så appearring Ofte i nærheden af ​​forhistoriske Settlements?

1) Som en af ​​de mulige (Måske mindre vigtig, Mulig vil fortsætte nogle bedre) at tilbyde en forklaring på det ræsonnement, at de forhistoriske indbyggere havde brug for vand for at overleve. Da floden utvivlsomt gjorde Bortvist dem ud på grund af årlige oversvømmelser, så sandsynligvis besluttede, at det var bedst at bosætte nær en fjeder, som kunne være på stedet endnu mere. Hyppig forekomst af fjedre i stedet for geologisk skyld. Permanent tilstedeværelse af fugt i jorden Øger sin elektriske ledningsevne ved flere størrelsesordener, så helt sikkert er tør og meget bedre sted at tiltrække lyn, og denne situation på stedet kan vare at præsentere dage. Følgerne af lynnedslag under til vores elskede autochthons lidt corralled i en afstand, men ikke for langt. Ikke at nævne, at tilstedeværelsen af ​​kildevand Bestemt er blevet en attraktion for alle slags dyr, og læg dem til at tjene som en rigelig huntingground. Det er også muligt, at Lejlighedsvis efter stormen har fundet nær foråret nogle stykker af delvist kogte dyr. På grund af den kendsgerning, at i oldtiden har været gode manerer og sociale skikke langt på tørke og høje levellike i dag, er det også muligt, at Forbrugt Lejlighedsvis nogle medlem af deres egen stamme, der slet ikke slippe nok tid før stormen tilbage i hulen . Bon Appetit! 

 

2) Endvidere meget fysik-baserede argumentation vedrører den omstændighed, at fortidens indbyggere i Settlements arbejdet med forskellige metaller - Jernalder, bronze, messing, bly, stål (Fe, Cu, Sn, Pb). De havde Smelting arbejder efter dem og opholdt sig omkring dette nummer utallige tons slagger, som nu er strakt under agerjord. Selv nogle af disse metalgenstande tilbage. Slagger indeholder betydelige (engang ti) procent ren, reduceret, men den rå, ikke obttained, unutizable metal (i tidligere tider, mangler af nutidige processer), som nedsætter deres modstand endnu mere end seks størrelsesordener, og dermed hjælpe meget stejl ledning af decharge strøm i dyb undergrund. Decharge derefter over jorden, selv under den fungerer som en dirigent, der passerer gennem "pad" (jordoverflade) under skolens fysiske forsøg på at skabe et mønster af elektromagnetiske feltlinier i metalspåner. Et lignende mønster blev faktisk skabt i afgrøden, men er stadig helt usynlig, kun "Udsat", "indspillet" og vil blive vist først efter mange dage (EPP, Kronologi). 

 

(Dette kan allerede være placeret objekt i fysik, mekanik, og kun linke her, eller her en masse at forenkle og efterlade links)  

I laboratoriet skole på omkring 10 ampere aktuelle oprettet i spåner cirkel med en diameter på flere centimeter (photo), Strømme på 40 eller 400 tusinde ampere (endnu mere) Optaget i afgrøden cirkel med en diameter på omkring ti meter (ph). Forekommer induktion ind i de omkringliggende ledninger (planter), er den energi, som tilføres, og stængler i det øjeblik af udledningen derfor virke som en magnetisk ansøgninger, eller kompasnålen (ph). Med henvisning til: At alle sker beskrevet dem i kun "record", "afsløre" og retningsmæssigt orienteret mikroskopisk vævsskader, hvilket øger på grund af voksende Få dage. Også på grund af inerti af biologiske processer Viljen og relativt alvorlig skade på planter på deres mekaniske egenskaber viser begynde før efter mange dage, og skader som følge af retningsorientering gradvist begynde at bøje i en retning (CW, CCW). Over tid, kan nogle af dem være tilbøjelig klinger så stor, at den overstiger den grænse vinkel, der løbende svækker væv i bunden af ​​stilkene stadig kunne opretholde. Virkningen af ​​vægten af ​​stilk med hver sløjfe grad af afvigelse øger effekten af ​​armen, og på et tidspunkt, kan stilken forholdsvis hurtigt bøje til jorden. Antag at mens de første 45 grader af bøjning stilk Tager aa par dage, yderligere 10 grader Flere timer og resten kun få minutter. 

 

Alle tider er omtrentlige, selvfølgelig, men noget der ligner beskrevet på de lyn placering Finder sted virkelig. Bestemte tidspunkter af de beskrevne processer er meget afhængige af intensiteten af intervention. I øvrigt har henvist til: Det skal bemærkes det allerførste trin, i første omgang næsten umærkelige bøjning stilke til jorden, usuall Sker indtil efter mange dage. De første par dage umiddelbart efter udledning stilke ser ud som om intet er sket, og han ville ikke være Them Observer, målelige eller næsten ingen tegn på mekanisk svaghed. Det er en konsekvens af en meget langsom proces med nedbrydning af plantevæv, beskadiget af elektricitet, og det enorme inerti af biologiske og fysiologiske processer i planter. I den sidste fase kunne spille, og rollen som den Domino effekt, og potentielle Observatørerne se helt ingenting, fordi alting glider ned til jorden som et korthus, lige når ingen kigger. Mest Ofte stadig i mørke, tidligt om morgenen, når stænglerne vokser tungt med dug, der ligesom kendt Butterfly starter resten af hele processen. Enhver observatør har om morgenen efter en søvnløs nat med hovedet hævet balle, og sløret syn med alkohol, så når længe siden ikke sove, indeholder imidlertid ikke se noget godt. 

 

Også lidt Elsewhere  

Enorm inerti af plante Processer er muligt at demonstrere i en meget simpelt eksperiment. Resultater fra det, at også plantevæv, der ville have været den elektricitet næsten dræbt straks, kan de mange dage efter passagen af ​​en dødelig dosis af elektricitet synes næsten uden nærmere angivelse fra væv helt ubeskadigede. Beskrevet Selv om en del af den tørre anlægget modtaget en elektrisk energi af beløb, som langt overstiger det af beløb, der kræves for dets fuldstændige død. Det er muligt let således vise muligheden for at skade nogle dele af planten ved hjælp af elektricitet, som ikke kun er helt Fortsat Nødvendigt for sin overlevelse og lave fotosyntese. I tilfælde af Poaceae eksempelvis nogle dele af stilkene. Det er således muligt at demonstrere muligheden for skader på nogle dele af planten ved hjælp af elektricitet, hvorefter planten kan overleve og fortsætte i dyrkning og modning, selv om det i en lettere forvrænget form. Hvis det er en Poaceae for eksempel visse dele af stilkene, men også dele af blade eller spike. Selv efter døden og total og lille del af anlægget i hele deres tværsnit, behøver ikke visne væk også resten af ​​planten over det, fordi det det døde væv er i stand til at fortsætte udføre de funktioner, karvæv og styre planternes stofskifte Mellem rødder og resten af ​​anlægget. Dele dræbt af elektricitet, som ikke fungerer for resten af ​​planterne som en plante kilde til infektion og væv nekrose ikke gå længere væk fra dem eller udbrede langt væk. (photo, 2, 3)

 

Ved fastsættelsen af dødelige doser af elektricitet for nogle planter eller dele heraf, med hensyn til vægt og tør vægt, eller indflydelse af handling strømbølgeformer og spændinger vil beskæftige bruges relativt detaljeret måde i den elektro-Phytopathology sektion. ( EPP ) Ligesom planters adfærd eller deres efter påvirker dele af forskellige mængder elektricitet - fra en lille brøkdel af de dødelige doser meget over dødbringende (The Times, hundred gange). 

 

3) Formen og arkitektur roundel kan være direkte Grundlag for nogle korncirkler op til tredobbelt grøft (photo)  

Ud over eventuelle arkitektoniske former findes på lokaliteten, af tidligere bygning Settlements kan deltage på formerne af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøder strukturer engang er til stede på stedet brønde, tærskelo, havedamme, springvand, haven arkitektur  

 

eksplosion kratere fra bomber under krigen - meget nøjagtige cirkler (bedre end en tærskeplads) 

 

(Også ikke kun tilhører arkæologer, mere ligesom fysik, elektroteknik) 

4) El fra lyn kan være et fænomen visualisere, at forstærker og arkæologiske funktioner i det meste vegetation i form af Cropmarks (Mindst som en farveændring, anden fase af vækst og modning, svækkelse af blade og stilke og efterfølgende bøjning stilke), Hvilket Ville uden sin indflydelse, "hjælp" Ellers Vises slet ikke eller kun i form af næsten umærkelig effekt. Alle fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde kan betragtes som en form for Cropmarks. Ikke langt på alle, men nogle af dem, og kan være af arkæologisk og skilte. Nogle andre geologiske, industrielle. I mange tilfælde. Meget sandsynligt kun resultat af strømninger, der fandt sted på jordens overflade I et relativt stort antal sager er det sandsynligvis kun et resultat af strøm, der blev foretaget i løbet af jordens overflade, enten på grund af nedsat modstandskraft Forårsaget af dyrkning, eller helt kaotisk, som skyldes overdreven overskud af elektrisk ladning fra lynnedslag i den undersøgte site.  

 

Angivet At fænomener forårsager en anden farve, eller voksende modningsperioden, beskære stilke eller hældning, endda fuldstændig bøjning til jorden af symptomer, der opstår under dyrkning, er engang forårsaget af højere elektrisk ledningsevne i kørespor eller overlapninger af såmaskiner. Engang skabes næsten kun den kaotiske bevægelse af overskydende elektrisk ladning, for det meste i den nærmeste afstand fra lynnedslag hit point. Alle af dem er muligt at bruge som en forholdsvis pålidelig og nøjagtig Tegn og beviser for Fact blev denne afgrøde felt ramt af lynet, og endda muligt prøve at søge der, også på de tilstødende marker, andre lignende symptomer. Hvorvidt farve, vækst, eller logi (skadelig, svækkelse), eller falmer eller svække, hvilket kan Beed tilstedeværelsen af genstande eller strukturer underjordiske, manifesteret ved de ændringer i elektrisk modstand af jorden i deres umiddelbare nærhed. 

 

Kong Barley

En af korn, som blandt andre er en af ​​de mest følsomme over for virkningerne af den passage af elektrisk strøm, med byg, konge af farver og kontraster. Mekanisk modstand af sine stilke sammenlignes med hvede Mindre end en tredjedel. Det er langt mere følsomme over for forstyrrelser i dyrkning, dårlige vejrforhold og virkningerne af elektrisk strøm. På den anden side, for enhver observatør og tilbyder en slags "belønning" sådan en interessant vifte af nuancer og farvekontraster, der ikke kan levere næsten enhver anden afgrøde. Med undtagelse af stærkt farvede blomsterplanter, såsom Microsoft canola, sennep, valmue. Men i deres tilfælde er "periode" de eneste med høj kontrast og forholdsvis kort, lige over 14 dage (photo, Link). Farve kontrast er naturligvis meget højere, men meget begrænset varighed.  

 

Efter udsættelse for elektriciteten fra lynet udledninger er i tilfælde af byg Mulig for tidlig Overhold ændringer i rotationsvinklen ører til jorden (vil blive forklaret i flere dele EPP, biologi, landbrug, kronologi, logi (skadeligt, svækkelse) , svækkelse af stilke og blade, lænede stængler, stilke skabelse af bundter. ramte områder Han er fuld før overskriften muligt at observere svækkelse af den øverste blad (foto). These Are All That fænomener opstå som følge af vigende stilke og hele planter på grund af aktiviteten af ​​elektrisk strøm. Alle af dem er Observerbare på luftfotos, også af jordbaserede observationer. Byg afgrøde giver et meget karakteristisk farve og skygge kontraster, både under fuld overskrift, også Under øret rotation og hældning stilke til jorden. (photo)  

 

I de fleste tilfælde er der betydelig skyldes virkningerne af elektricitet nogen tid efter indledende bemærkninger Beskrevet symptomer på svækkelse de tørre stilke, som til sidst bøjes til jorden. Nogle af de beskrevne fænomener kan være ganske påfaldende ligner Denne virkning forekommer i tilfælde af en negativ hydrometeorologiske betingelser tør og tørke. Tilsvarende også kan forekomme, for eksempel Specielt det weakeing af plader og fading. Under henvisning til: konsekvenserne er næsten helt reversible, og efter reduktion af tørke planter usuall helt på fode igen. Kun i tilfælde af virkelig ekstrem tørke, nogle irreversible ændringer skulle forekomme, at planter ikke kan overleve. På den anden side, næsten Under aktion af virkelig ekstreme tørke stilke af afgrøde aldrig bøje til jorden. De er ikke mekanisk svækket, at ville være, ikke indeholder beskadigede og døde væv og celler, lider kun af mangel på vand, og selv de sidste rester af fugt i dem er meget jævnt fordelt, med næsten alle overlever indtil sidste øjeblik Possible. Kun når virkningerne af tørke overstiger et nærmere fastsat grænseværdier, begynder de at dø, og det sker relativt hurtigt. Efter at have nået grænseværdien er spørgsmålet om døden et spørgsmål om timer, mens fabrikken før der overlevede Suffer dens konsekvenser Flere uger. Det er nødvendigt at tage i betragtning, at tørken i naturen er noget helt andet temperatur som tørken i en gryde, hvor anlægget uden vanding kan dø efter et par dage. I naturen er store forsyninger af vand Lagret også Relativt dybt under jorden. For eksempel er majs stand til at tage rødder og til en dybde på mere end 4 m, og selv om de fleste plantedele forsynes med vand og næringsstoffer fra en dybde på 20-50 cm, I mangel på fugt dybere rødder kan tjene som en »den sidste reserve." I tilfælde af, at virkningerne af tørke ikke var så ødelæggende, planterne er i stand til næsten altid komme sig hurtigt efter sin Remission. 

 

Tværtimod har en plante, der har været udsat for elektricitet, næsten fra begyndelsen Finder en vis procentdel af beskadigede og døde celler, som i sidste ende endda vokse en smule. Denne proces standses på et tidspunkt og næsten ikke fortsætte, eller kun meget ubetydeligt. Svækkelse af væv, der er forårsaget af Beskrevet af de fænomener, fortsætter gennem resten af ​​vækstperioden. Tværtimod, i begyndelsen Umiddelbart efter passage af elektrisk strøm, og selv mange dage efter, beskrev situationen på de mekaniske egenskaber af plantedele har næsten ingen effekt, selv om anlægget var ved virkningen af ​​den elektriske strøm Relativt alvorligt beskadiget, selv dræbt. 

 

Udover de farvekontraster kan lige så godt ske, at kontraster nuancer, afspejlede sandsynligvis indblanding af smerte under forskellige faser af øret rotation. Der ske og ændre sig fra den fase af "lige op" denne tilstand "lige ned", i alt 180 vinkelgrader. 

 

Et særskilt kapitel er farve og skygge forskelle forekommer, at der under fuld overskrift byg. Mellem fuld og ikke fuld overskriften overskriften byg Sker enorm kontrast og farve tone forskel. I feltet vises ikke, hvor eventuelle underjordiske fænomener, der kunne påvirke væsentligt hastigheden af ​​vækst og modning, er omtrent ensartet jordfugtighed (find et tørt område er temmelig sjælden) opstår fuld overskrift byg relativt jævnt. Den største ændring farve, så forekommer på hele marken temmelig jævnt over flere timer. På de felter, der indeholder flere underjordiske uensartetheder, uanset om geologiske, arkæologiske eller industriel karakter, er tørre Derfor uligheder i perioden med fuld overskrift Vises relativt godt, ligesom farve og farvetone og tone kontraster. 

 

Arkæologer, flyve op til Overhold byg! Vårafgrøder i midten af ​​maj, vinterafgrøder lidt tidligere. Det er en oplysning om fulde overskrift tidsperioder. Med henvisning til: byg afgrøde giver Relativt interessant skygge og farve kontraster Stort set gennem hele vækstsæsonen. 

 

Andre "spike typen" korn, dvs. hvede, rug, triticale til sidst næsten ikke at vise noget som dette efter en eventuel skade på elektricitet. Måske kun fading af den øverste blad, men tørke og fænomen ville være nødvendigt at kontrollere med en mere langsigtet observation. 

 

Efter udledning af lyn kan forekomme meget ofte fænomener, som ellers har aldrig under nogen omstændigheder opstået spontant. Det kan være: 

 

Visualisering (partiel, vink) af sidste års eller sidste år før kørespor. (photo) I den nuværende gradvis udvidelse af automatiserede systemer, der anvendes fænomenet sidste års dyrkning spor, der kunne være skævt og vinkelret på sporene i volgende år langsomt ophører med at eksistere, fordi dyrkning maskiner nogensinde bliver nødt til at kopiere de tidligere - CTF - Controlled Traffic Farming. Kan visualiseres Bruges traktorens spor Under seeding (interval 6m), fordi Under dyrke planter allerede bruges kun hver tredje af dem (interval 18m). Elektriske egenskaber ved overfladen feltet site vil være mere uddybet på siderne for eksempel landbrug, fysik og elektromagnetisme. 

 

Visualisering af strukturer placeret i en tør og dybde, der ellers ikke visualiseres, strukturer eller egenskaber, hvis ellers ikke ville fremstå som Cropmarks på alle eller næsten slet ikke. For eksempel forårsager, at strukturer og betydelige ændringer i jordens resistivitet, men er ikke karakteriseret ved nogen væsentlige ændringer med fugt eller tør opbevaring af næringsstoffer i deres omgivelser (på luften skud fra forskellige perioder er ikke så Observerbare Enten soilmarks, Cropmarks eller snowmarks) . Større og kan være metalgenstande ligger under niveauet for dybdepløjning, træfugt bedrift. 

 

Visualisering af seeding (såning) symptomer der ellers ville være i vegetationen slet ikke eller næsten ikke kan observeres (se). Disse korte sektioner i den mekanisme, der såmaskine trukket over to gange. Frem for alt. De "tænder" på kanten af ​​feltet, hvor på kanten af ​​feltet såmaskine meander skærer med det areal passerer over kanten af ​​feltet (foto) En anden elektrisk modstand kan også Vises i køresporene, hvor såmaskine bestået. Rækken af ​​såmaskine er 6m, yderligere Under resten af ​​vækstperioden dyrkes med en sprøjte række 18m, som også er en række kørespor observeret på luftfotos. Bevisligt højere ledningsevne show spor på kanten af ​​feltet, fordi de er passeret gennem flere gange, og i tæt nærhed er traktorer sving. I deres nærhed er bedst Reflekteret Derfor virkningerne af den elektriske strøm passage gennem planter og også skadelige strømme føres gennem dem til den største afstand. 

 

Fænomenet er stadig kun delvis udforsket, vil blive yderligere testet på længere sigt. Observationen er stadig i den fase af et kvalificeret skøn. (Flere års observationer og målinger, evaluering af luften skud Flere tusinde Tilsvarende med staten af ​​vegetation) 

 

Meget sandsynligt er et symptom på udledningen strøm gennem relativt hyppige seeder "overlapper Visualisering" (seeder mærker). Jordbunden er der gået med såmaskine to gange, derfor klart, at der er forskellig (højere) ledningsevne, det dobbelte af spirede frø, højere amout af vegetativt materiale og Videregående Derfor mængde fugt der. Still, uden virkningerne af elektrisk strøm sandsynligvis langtfra Vises tør såmaskine overlapper Visualisering ("tænder" på kanten af feltet, bore løber ind steder allerede tilsået). Fordi afgrøden på anden måde kan forskellige lokale forhold og højere (dobbelt) såning massefylde på det sted overlap være meget godt tilpasset, Opretter et lavere tal udløbere og uden virkningen af elektricitet Ville være farveforskelle Praktisk umærkelige, næsten nul. Efter handling af el er betydeligt mere angrebne planter på steder med dobbelt Beluftning og såning, med væsentligt lavere elektriske modstand i jorden, og det vil fremstå som over flere dage forsinkelse i vækst. Planter er berørt af elektricitet opfører sig som efter omplantning, og i nogen tid bremse eller næsten stoppe voksende. Såning symptomer ikke hører til arkæologerne er forklaret andetsteds, men Ville det hjælpe at identificere feltet af afgrøde, hvoraf mindst blev delvist påvirket af udledning af lyn energi. I nogle tilfælde, når feltet blev ikke direkte påvirket af lyn elektriciteten var kun der fra nærliggende Ledningsbåret veje og sporvogne, stilke behøver ikke bukke sig ned på alle. EFP - handling af elektricitet under niveauet for logi (skadelig, svækkelse), men som stadig Mulig forårsage en afmatning af væksten og forskelle i antallet af modning. Sandsynligvis kun nogle få procent letal dosis, afhængig af typen af plante. 

 

Mindre aggressive effekter af elektrisk strøm i Beskrevet handlinger på afgrøde vegetation behøver ikke være nær så ødelæggende, som i tilfælde af direkte hit i marken, kan det undlade næsten udelukkende eller uden logi (skadelig, svækkelse) (photo). De er kun en sekundær og meget svagere effekt af udledning elektricitet fra lyn, der ramte kun strukturer på kanten af feltet eller i dens nærhed, og direkte i afgrøden feltet ikke fungerede. Træer, buske, grænser, feltbaner nær marken. Selv om visse dele af elektrisk energi blev fordelt over marken gennem jordoverfladen, og betydeligt mere at foretrække gennem steder med lavere modstand - køresporene, seeder overlapper. Beskrevet I tilfælde er det ikke så meget energi, som kan forårsage logi (skadelig, svækkelse). Men kan forårsage moderat afmatning, retarderet vækst og modning af planter Beskrevet på steder med lavere modstand (mellem dem, samt punkter hører under jorden, hvor de kan være bedre placeret forskellige ledende strukturer). I disse tilfælde kan ske også forøges kontrasten på dine skæremærker, forårsaget af arkæologisk og andre enheder ark placeret under jorden, hvis virkninger i afgrøden ellers ikke ville have været Observerbare overhovedet. De udviser næsten kun ændrer elektrisk modstand i deres umiddelbare nærhed, og ellers slet ikke eller næsten ikke. Gennem passagen af elektricitet i deres nærhed, kan SAALEDES Observerbare som Cropmarks At også strukturer er placeret i tørt og dybde, at deres tilstedeværelse gennem Observer ændringer i struktur, farve, skygge og udseende af afgrøden i de øvrige år har ingen effekt. Planter kan være også Lidt falmet, men i modsætning til direkte hit i den egentlige afgrøde felt, i stand til at komme sig svagere skade er. I nærheden af kørespor tæt på randzoner kan også i tilfælde tørke og afgrøden resultat ved bøjning til jorden. (photo) Virkningerne af elektrisk strøm, forskellige mængder elektrisk energi (under dødbringende, langt under dødbringende, ikke mærkbar, dødelig, over dødelige, meget dødelig ovenfor) vil være langt mere uddybet i afsnittet Detaljeret EFP. Først vil der blive placeret et par billeder fra forsøgene tyder på, at en masse og er i stand til i høj grad bidrage til forståelsen af ​​beskrevne processer. 

 

Efter en fuldtræffer af lyn udledning i feltet steder er i midten ca mellem den køresporene (photo) Som må forventes at Encounter Ledningsbåret strømme fra to retninger, såvel som steder på kanten af ​​feltet, beluftes to gange (photo) I løbet af podningsmedierne procedure standard mezi mest berørte steder, hvor der med ofte indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i en meget stor afstand fra det sted, strejke, meget ofte selv omkring hele markskel. Ved første såmaskinen passerer omkring grænsen af feltet, og efter Det er efterhånden kører-back derinde fra standard parallelle kørespor. (photo

 

I tilfælde af direkte hit i feltet kan således gøres synlige ved lyn decharge som Cropmarks af arkæologiske oprindelse også tørre strukturer, der ellers ikke ville være synlig under nogen omstændigheder. Det er fordi de er for dybt, eller allerede har for lidt kontrast, så De kan ikke være uden hjælp fra el indregnes under nogen omstændigheder. I nogle tilfælde kan visualiseres direkte nogle arkæologiske og andre formål, enten som en del af regelmæssige figurer i afgrøden, eller som og dele til konstruktioner af almindeligt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, men kun hvis de ikke er helt tabt mezi andre indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde og bo selv lidt Recognizable. Nogle gange er det muligt at observere tørre et objekt også Mellem Almindeligt fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde, fordi ydersiden, mens denne afgrøde er "kun" lå på jorden, lige over det kan være helt død, takket være en meget højere ledningsevne jord rundt om emnet og meget højere strømme virker på vegetationen. Umiddelbart efter indgivelse (skadelig, svækkelse) og tørke situation kan endnu ikke være næsten Recognizable, men efter et par dage vil begynde afgrøden bliver gule, og over tid helt dør. Døde stilke vil ikke længere selv delvist hæve den tilbage tak phototropism og geotropism, i modsætning til alle andre.  

 

Nogle gange kan det være lige et faldne Rester af landbrugs-teknologi, der ligger under den dybe pløjning. Sommetider også De kan blive ødelagt dele til flyvemaskiner fra verdenskrigene også, der kan være i tørke og dybde, ville det ikke fremstå som Cropmarks uden lyn udledning under nogen omstændigheder. Selv blandt Almindeligt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde kan være nogle strukturer i undergrunden genkendes som for eksempel mens der i de fleste områder er den eneste afgrøde Almindeligt liggende på jorden, over jorden metalgenstand kan være helt død. 

 

Oversætte beskrevne formål har en større fællestræk. Hvis Inden for en afstand på flere meter (anslået til højst 20 Sjældent lidt mere) dem til at fremstå fra lyn udledning i området afgrøde, således at den afspejlede på sin vitalitet, er de altid visualiseres, og meget på samme måde på Samme meget plads. Det sker, selv efter usuall flere dage, måske uger, efter lyn decharge. Fordi det en gennemsnitlig densitet på lyn udledninger i de tørre tempererede områder Observeret tid var endnu ikke, fordi tørken hvert objekt venter på at blive vist igen ved et gennemsnit på omkring 500 år. Henviser til, at selv i tempererede zone der forekommer relativt beviseligt steder, hvor lyn udledning ramt Ofte lidt mere, og mange udledninger er mange forgrenet, kan det ikke være nødvendigt i nogle tilfælde at vente så længe, ​​men kun omkring 50 til 100 år. Alligevel vil forekomsten af ​​disse elementer nævnes i forudsigelserne (prognose), fordi det ikke er absolut nødvendigt at vente på 50 eller 300 år, indtil nogle nye lyn udledning dukker op i feltet. Er tilstrækkelig grave dem op, så den første anmodning tilladelse fra en forståelse landmand, efter høst Grib en hakke og gå. 

 

Nogle interessante billeder kunne opdage i deres arkiv luftfotos arkæologer. De flyver over hele nær og over de genstande af Deres interesse lidt mere, og allerede meget længere end dem interesseret i korncirkler. Selv om disse er tæt på og over hver Opdaget korncirkler efter flocking ligesom hvepse, men de er ellers i tager billeder af landskaber og scenerier fra oven allerede uden interesse. Er slet ikke udelukket, at sprøjtning fra arkæologer i deres arkiver har nogle meget interessante billeder af dine skæremærker, selv om det kun den første type (overflade), som blot besluttet, at alle selvstændige erklæret, at korncirkler Explorers aldrig show, hvad er ikke nogen overraskelse. 

 

En anden gruppe af forskere, som kunne finde noget i deres fotografiske arkiver, militære fagfolk er af arealundersøgelses undersøgelse. Skud VILLE HAVE afklassificere det først. Bestemt er ganske muligt at regne med, at hvis de nogensinde har sådan noget på deres fundne skud, ville afgrøde kredse Explorers være de sidste, for hvem sådan noget har vist.

Slutningen af ​​arkæologiske overvejelser

 

 

Tre hemmelige møder i Aeronautical arkæologer

Aerial arkæologer ville få deres billeder han sikkert allerede set en masse. Bare muligt at have et kig for eksempel på nogle af tusindvis af deres skud. Der er rygter om, at berømtheder over hele verden, der beskæftiger sig med antenne arkæologer, der blev afholdt på spørgsmålet om korncirkler i de seneste tre hemmelige møder. Fordi møderne var hemmelige, men det vides ikke deres dato, men nogle af de vigtigste resultater af deres drøftelser var til offentligheden via infiltreret alle bare. 

 

Af den måde, er det værd at bemærke, at den mand, der klart kan ses som grundlæggeren af ​​arealundersøgelses arkæologer, Osbert Guy Stanhope Crawford, tilbragte barndommen og ungdommen i Hampshire i det sydlige England. Allerede i løbet af teenage år, han var imponeret over gravhøje, ler volde og grøfter, spredt ud over landskabet. Derfor Sydengland er muligt at kalde en dobbelt genius loci af Aerial arkæologi, fordi hele regionen er der arkæologiske enheder ark placeret under jorden, bogstaveligt krydret med. 

De vigtigste centre af forekomsten korncirkler kan identificeres krydset af Avebury Settlements, og fra den 8 km syd Alton Barnes. Dette er et område, der er i form af arkæologi og antenne arkæologi virkelig "meget levende". Inden for en radius af 125-170 km væk fra der er næsten alle korncirkler At sites nogensinde er blevet opdaget i Det Forenede Kongerige. Hampshire ligger omkring 45 km sydøst fra Them. Støder direkte op til Wiltshire, hvor ligger At De nævnte to bygder. 

 

I første omgang defineres de grundlæggende koncept:

Karakteristik af Explorers Hvem er beskæftiget i Korncirkler:

Explorers korncirkler er for det meste bare sciolist kun semi-intellektuelle, halv-uddannede, der kun parasitize mange år på "korncirkler forskning." De er ikke at gøre noget som helst andet, end at der er "udforske" de mysterier, for hvilke kun sig selv tror, ​​at de er for hele menneskeheden én gang for alle helt uløseligt. I udtalelsen fra korncirkler Explorers med muligheden for at løse problemet med korncirkler spænder helt ud af mulighederne og forskning horisont for hele menneskeheden. Aldrig nogen rundt om i verden vil være i stand til at løse dem, fordi hele den lange år ikke er i stand til at gøre, at selv selv, "store opdagelsesrejsende korncirkler". Ifølge deres egen opfattelse af de "store opdagelsesrejsendes korncirkler" der er ingen andre i hele verden Hvem ville kunne forstå mysteriet om regelmæssige former i afgrøden bedre end dem selv. Men selv De er selv langt fra at kunne opdage det store flertal af mønstre, der nogensinde har optrådt i hele verden. (Example -photo - Miniature - Kilde: Google Earth ) I stedet for tryng på baggrund af nogle objektive fund prøve og finde en måde at reelle løsninger, tålmodigt blive viklet stadigt mere og mere i Spider Webs af deres egne vrangforestillinger og fiktioner, hvor næsten lykkedes det for hænge sig selv. 

 

På det første møde, Introduceret fagfolk af antenne arkæologi bl.a. hinanden med nogle billeder af deres Undersøgelser fra forskellige lande. De tog særligt hensyn til det sydlige England, såsom Microsoft Især omkring Yorkshire, Westminster, Oxfordshire, Salisbury og mange relaterede områder. De udforskede en række historiske luftfotos af de anførte områder. Sammenlignet forskellige Cropmarks en konstaterbar var der. De faktiske billeder, der blev brugt på dette møde, er ikke kendt, men som et eksempel kunne tjene to billeder, som blev offentliggjort i publikationen flybilletter Into går, Leo Deuel, St, Martin Press, 1969. 

 

F1Den ene er dateret 1949:  

En af de to ikoniske cirkulære objekter (henges) på Hutton Moor i Ripon i Yorkshire, da de dukkede op på hvede marken i sommeren 1949 

 

F2en anden er ikke dateret, estimeret ud fra en år Mellem 1945 - 1955  

Crowmarsh i Oxfordshire i det sydlige England: over overfyldte grøfter Cropmarks afslører eksistensen af ​​gravhøje fra bronzealderen, helt jævnet med jorden, og blandt dem to parallelle rette linjer. 

 

Ved at sammenligne dine skæremærker på en række luftfotos fra forskellige perioder deltagerne de første hemmelige møder nået luftfotos arkæologer til at definere den endelige protokol, Det var:  

1) "Den række foranstaltninger af arealundersøgelses arkæologi undersøgelser, at korncirkler": 

Enhver forsker, Hvem er overrasket over, at den omstændighed, at i nogle marker, især i det sydlige England, er undertiden fundet regelmæssig, for det meste cirkulær, men andre former også, og de ​​samme eller lignende formationer, selvom med mindre frekvens, er placeret på også mange andre områder med korn over hele verden, og yderligere mener WHO, at for forekomsten af tilsvarende strukturer er ikke muligt at finde nogen logisk forklaring, bør være en gang for alle og Evigt navnet " A little Tomnoody

 

Flere år efter, organiserede det andet møde, der omhandlede ved at undersøge andre arkivers luftfotografier på som var den første endelige rapport er noget modificeret:  

2) "Ændring af rækken af foranstaltninger til antenne" ... Kampe yderligere til den første, kun i slutningen af definitionen var " A little Tomnoody "ændret til" Tomnoody ". 

 

Efter et par år mere det tredje møde blev organiseret, hvor fotografierne blev undersøgt Hovedsageligt fra de seneste år. Den endelige rapport blev igen ændret.  

3) "Den anden række af foranstaltninger, Rekonstruktion af antenne" ... Fortsatte igen kampe, og definitionen af " Tomnoody "blev ændret til" Great Tomnoody ".  

blev derefter organisering af eventuelle andre Aerial arkæologer møder, der arbejder med spørgsmålet om korncirkler, endeligt opgivet. Nogle oversættelser anden, i stedet for at bruge udtrykket " Store Tomnoody "Samhusning og brug af ordene" Great Idiot "

 

 

Efter afsnit tilhører ikke direkte til arkæologer, men vedrører historie

 

Kratere i felterne:

Mange steder i verden forekommer i områder relativt dybe underjordiske ueksploderede bomber, der ville være aldrig pløjet op (et godt stykke under 80 cm), med nogle avancerede nedbrydning af kuvert og indhold, og destrueres fuldstændigt udløser mekanisme. Nogle endda ueksploderet sandsynligvis på grund af en vellykket Sabotage for eksempel i Pilsen Skoda Co fabrikken. og andre, faldt uden at udløse mekanismen, eller mekanismer ineffektive og helt bortfalde. Lightning udledning, som foretages i undergrunden lige præcis igennem dem, ville bare handle præcis som tørke og udløsermekanisme. Nedbrydningsprodukter af bomben shell (jern) Bidrage til multiple Øget ledningsevne af jorden i nærheden af ​​rustne bomber. 

 

Af den måde: hver krater i marken, som blev dannet efter virkningen af ​​luft bomber Under verdenskrig, skabt i feltet meget præcise cirkulære krater. Da det blev senere fyldt med noget jord og pløjet (tegning) i sin underjordiske struktur forblev til nogle udvalgte egenskaber bevarede struktur bombede cirkel, som kan manifestere sig i den voksende afgrøde som klassisk skæremærke afstand, og hvor virkningerne af Lightning i dechargeproceduren nærhed af el og forstærkes vegetation symptom Elektricitet accelererede skæremærke afstand. (Explosion -. En cirkel The Lightning udledning er også og eksplosion) 

 

 

Arkæologisk begrundelse 2

I Archives of luftfoto arkæologi Institutioner kan være placeret mange billeder af aldrig opdaget og udforsket korncirkler. Aerial arkæologer over hele verden næsten lige siden sin selve fundamentet nært samarbejde med militær antenne undersøgelsen, at til hvilke formål (ofte kun for dem) afklassificeret en enorm række af luftfotos af landoverflade (se). Der kan være placeret mange aldrig offentliggjort korncirkler, SOM luftfotos arkæologi fagfolk aldrig prøvet at bringe ud og offentliggøre. Der er virkelig ikke den mindste grund af det, fordi det luftfartssektoren arkæologi altid har været Belonging Mellem Helt respektable discipliner for videnskab og forskning. Eksistensen og udforskning af korncirkler er stadig klassificeret som et yderst tvivlsomt aktivitet, der udføres i vid udstrækning ville meget mistænkelige og tvivlsomme Personer (hvilket bestemt den større grad af sand). Deres skabelse er knyttet til enkeltpersoner, selv tvivlsomme og meget mere mistænksom. 

 

Sandsynligvis nærmer sig hastigt det tidspunkt, hvor spørgsmålet om at udforske lignende strukturer vil være tesen om Tvivlsom Personer helt og hensynsløst definitivt forbudt, måske endda med politiets bistand. De vil sandsynligvis blive forhindret i at besøge tørre steder, i det mindste i en periode, der er beviseligt til stede livstruende kemikalier, gift og narkotika. Objekter, de undersøgte så glad, og gennem deres "forsker" for lang tid at klasser i resten af ​​planeter befolkning Called Globe fremmane et generelt indtryk, at konstateringen af ​​årsagerne til deres oprindelse er næsten umuligt. Objekter kan være i stand til evigt allerede ind i fremtiden til kun at omfatte Mellem de såkaldte Cropmarks, symptomer. Subtype Forårsaget af forskellene i elektrisk modstand af materialer og miljø, som ligger på det sted, hvor Originated De var, og ved en overpris af elektrisk ladning og energi. 

 

I langt de fleste er nogle af de forskelle Beskrevet ovenfor hentet bare fordi det skete på webstedet tørre overskydende elektrisk ladning, der for første gang efter at have slået panden RS Lignende forskelle i ledningsevne miljø skabt næsten kaotisk. Nogle gange endda helt regelmæssigt takket være resonans og indblanding i sig selv, takket være det enorme overskud af elektrisk ladning og energi. I enkle vendinger, er der et overskud af tør elektrisk ladning og energi, at det er for en elektrisk modstand af materialerne til stede der for stor. I første omgang Forsøg på at fortsætte han "deres egne veje" op til en afstand på flere meter. Nogle steder modstand nærmeste omgivelser ville momentant Reducerer flere størrelsesordener (forstyrrende udledning af dielektrisk impuls), hovedsagelig den øjeblikkelige ionisering og opvarmning op til flere tusinde grader celsius også Fahrenheit. 

 

Efter den indledende mere eller mindre kaotisk bevægelse af elektrisk ladning, er energi gennemføres Fortsat allerede i en fælles måde, især gennem steder med den laveste elektriske modstand. Det kan udføres ved jordens overflade og lige under, at engang selv hundredvis af meter, broen ofte inden kun en enkelt afgrøde felt. Under sin passage Påvirker, og det visse udvalgte funktioner og skader planter der han lige har nævnt steder med lavere modstand. Nogle af dem bliver dræbt, men sjældent deres antal overstiger nogle få procent på de fleste, som sandsynligvis ikke ville været objektivt kan opgøres på grund af de naturlige uligheder. Beskadigede planter vil først begynde at vise efter nogen tid ændringer, især modning og væksthæmning, svække, også kan bøje til jorden. Sådanne ændringer er allerede på hele området STÆRKT Observerbare godt, at foretrække fra en afstand eller fra oven. Sådanne ændringer er allerede på hele det observerbare området meget godt, at foretrække fra en afstand eller fra oven, ved hjælp af klassiske metoder til antenne arkæologer observation. Områder med lavere elektrisk modstand forårsaget af dem underjordiske artefakter han kan være temmelig pålidelig Marked. Ville en anden metode ville være virkelig meget næppe påviseligt. 

 

Som et eksempel her, vises et luftfotografi af Jordens overflade, der blev erhvervet gennem Google Earth . Der ligger relativt typisk eksempel på en formation, som nu er, sandsynligvis kun midlertidigt kaldet "Crop Circle". Har aldrig blevet opdaget, afgrøden kredse Explorers, endsige undersøgt. Dem med tørre formationer næsten kontinuerligt engageret, fordi de tror at de er ved at undersøge noget mystisk. Men de skal først være i stand til at finde dem. Som et eksempel her, vises et luftfotografi af Jordens overflade, der blev erhvervet gennem Google Earth . Der ligger relativt typisk eksempel på en formation, som nu er, sandsynligvis kun midlertidigt, kaldet "korncirkel". Har aldrig blevet opdaget af korncirkler Explorers, endsige undersøgt. Dem med tørre formationer næsten kontinuerligt engageret, fordi de tror at de er ved at undersøge noget mystisk. Men de skal først være i stand til at finde dem. 

 

Slutningen af ​​arkæologiske overvejelser 2

 

Et notat udenfor arkæologerne: Er selvfølgelig ikke helt ganske sandt at mønsteret aldrig blev set af nogen Hverken opdaget. De, der har der aldrig offentliggjort afgrøde mønster Bestemt så, var Mr. mejetærsker operatør. Hvordan er det muligt at forestille sig, havde Mr. Kombiner Operatør ikke kalde det mønster Opdaget nogen journalist eller mysterium explorer. Mr. Combine oOperator er ikke mentalt defekt. 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Selv om Alchemy nu er faldet i foragt, og betragtede selv er en ting fra fortiden, bør physicain ikke blive påvirket af tørke judgements.ts. Paracelsus
Mindre er kun mere, hvor mere er ikke godt. FLWright
Mindretallet er undertiden ret, flertallet altid forkert.        GBShaw 
z