Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrøde-cirkler-skabt-by-lyn-overflade-ledende . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Ledende overflade
Før afbøje de nuværende korte perioder kan bevæge sig zigzag nær overfladen gennem luften som Lignende
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

 - Site maskinoversat

Den høje fyr er oftenest Rystet af vinden, høje tårne ​​falder med en tungere krak; Og lynnedslag det højeste bjerg.  Horace
Det sværeste er at tage mindre Når du kan få mere.  K.Hubbard
Alkymisterne i deres søgen efter guld opdaget mange andre ting af større værdi. A.Schopenhauer

Korncirkler , beskære billeder, udførelse i løbet af overfladen

PagPh
Når impuls RS panden rører jordens overflade sker på stedet for et enormt overskud af elektrisk ladning, der er nogle gange "smutter på alle sider." På nogle mønstre er klart adskilt.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Udførelse strømme hen over Jordens overflade

foretrække på steder med lavere modstand (blandt andre symptomer visualisere såning)

  Indledningsvis den strømledende finder sted mere eller mindre tilfældigt som følge af et stort overskud af energi og ladning ved nedslagspunktet. Lokal opvarmning og ionisering sker på sitet snarere et uheld ledende baner, hvorigennem den aktuelle udledning Ledet. Op til Inden for et par meter fra slagenergien er jævnt henreven, foretrække ved hjælp af ledende baner, der findes på webstedet. Der kan være flere arter, Ifølge metoden til etablering:

(De sorteres efter alder fra den ældste)

1) Geologisk (blandt mange andre Indflydelse fugtfordeling i kælderen)

2) Archaeological

3) Industrial (hjælpeprogrammer)

4) Dyrkning

5) Lokalt, tilfældig, Forårsaget af ionisering og varme materialer på en brøkdel af et sekund:

 

Delvis Gennemføre tilfældig udledningen over Jordens overflade

(Fortsættelse af gnistudladning ved tilfældige retninger i nogen tid)

Det gælder f.eks fotografiet under Copyright. Præcis på dette punkt, selv i enhver position Lignende ingen nogensinde var, og heller ikke noget der ligefrem observere når mønsteret blev grundlagt der. Derfor er det muligt at indrømme, at selv den teoretiske mulighed, at man gennem zigzag linje, efterfulgt af en let buet sektion på ca 30 m, passerede kuglelyn. Men i afhandlinger tilfælde første overvejelser varierer primært i form af fantasi, er det muligt tilkalde hjælp kun ved begyndelsen af ​​ethvert videnskabeligt arbejde, så det skal følges op af mål verifikation.

 

Forklare fænomen svært at forklare gennem en anden vanskelig forklarlige fænomen er selve måden Breakneck og absolut ikke hører til mezi seriøse videnskabelige metoder. Det er rapporteret som kun en meget marginal, mere eller mindre som usandsynlig mulighed. Der er mere lige linjer på det mønster, Selvom meget kortere, men nogle sandsynligvis skabt af sammenkobling for at ramme nærliggende udledning arme. Alle cirkler blev skabt af det kolliderende af mange arme meget forgrenet udledning, hvoraf nogle blev sammenkoblet på jorden, og en udledning vil sandsynligvis fortsætte hen over overfladen (kort tid zig-zag, så næsten lige) langt ud over temperatur som det er sædvanligt i lignende sager.

 

Bemærk: Der er et fotografi, der indeholder en flere hundrede meter lang linje - en rejse over land fra mønster i det fjerne, hvor sandsynligheden for eksponering af kuglelyn mere sandsynligt, men naturligvis helt umulige at kontrollere. Det kan også være den eneste ledningsvej af elektrisk strøm fra udledningen over jordens overflade.

 

I det sted, hvor pande hits i RS, lige præcis på det tidspunkt, og punkt Vises enorme overskud af elektrisk ladning. Dette kunne føres underjordiske Straks kun ved en meget god leder. Hvis noget som en meget god leder ikke vises på webstedet, som er i det område, formentlig langt over 99% af tilfældene, på udkig efter en vej ud af indvirkningen site ville også væk enhver mere eller mindre tilfældig retning. Dette sker næsten ligegyldigt, i hvilken retning den modstand er lavere, fordi den ekstremt fantastisk til at strømme til stede der, billedligt talt, er der ikke modstand ganske lille. Ledningsevnen af ​​denne på ethvert punkt forekommende materiale sker af hensyn til lednings-strøm af tusinder flere hundrede ampere er for lav. Lokal opvarmning, kan ionisering miljø ledningsevne i nogle retninger meget øjeblikkeligt Stigning (dielektrisk). Så er det resterende energi i den retning temmelig hurtigt ledes ind under jorden.

 

Undertiden med den nuværende metro Ledet meget dårligt (der kan være relativt lav fugtighed), og strømme derefter spredt over jorden meget længere, og forårsage korn i høst skader meget mere. Feltet kan derefter fladtrykt (beskadiget, svækket) op omkring 90%. (photo)

 

Undertiden udledningen kan tage den underjordiske sti der tilnærmer den struktur trærødder. Altid er det en fraktal struktur. Sådan en fraktal kunne ligne vendt op og ned og sunket i jorden nåletræ - gran, fyr, men også nogle løvtræer - poppel, lind. I alle tilfælde anført i dette stykke er også spredt rundt om nedslagsstedet relativt nøjagtig cirkulært område, hvor er til stede i livstruende trin spændinger. Det er ikke underligt også, fordi det i en lille afstand fra følgerne af lynnedslag udledninger (ti meter), vil nogen være i livsfare på alle tidspunkter. Trin Hele spænding inden for cirklen er konstant Ca., ud over den øjeblikkelige cirkel falder til nul. (sketch)

 

Effekt af underjordiske strukturer på el ledning

 i en nærliggende underjordisk (arkæologer, geologer, industrialisering - Hjælpeprogrammer)

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Page under construction

Nogle delvise oplysninger, der nu kan findes for eksempel på visse oversigtssider.  korncirkler - forståelse Hovedsageligt er nu en af de mest omfattende siden. En anden temmelig omfattende informationer kan findes på links fra siden tekster . Der er links til nogle offentliggjorte tekster. Også nogle endnu ikke offentliggjort, dvs nogle preview-version. Andre tests er usorteret Placeret her . Teksterne vil naturligvis blive tilføjet løbende.

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Hvis nogen siger, at han kan tænke over kvantefysik uden at blive svimmel, der kun viser han ikke har forstået det første ting om dem.  N.Bohr
Lyn Hvilket er noget, igen, ville vi hellere undgå. R.Branson
Naturen har ikke travlt, men alt er Lao Tzu opnås.
z