Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-humor . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Korncirkler - Humor
Nogle interessante fotografier
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Site maskinoversættelse

Du kan narre alle mennesker noget af tiden, og nogle af de mennesker hele tiden, men du kan ikke narre alle folk hele tiden. A.Lincoln
Dumhed er den bevidste dyrkning af uvidenhed. W.Gaddis
Enhver tilstrækkelig avanceret teknologi er uden nærmere angivelse af magi. A.C.Clarke

Korncirkler , beskære billeder Humor af Elbe-dalen

PagPh

 

Indledning

På denne side vil blive placeret objekt der er noget her for sjov

 

Også korncirkler ... (Lokalitet: nogle unavngivne kommune)

 

 

                               

 

 

Second hand - Beliggende under det indskriften nye varer

 

 

                   

 

 

For de interesserede, nysgerrig efter at vide, hvor i her Angivelse FACT var i gang At samtlige undersøgelser af årsagerne til og konsekvenserne af logi (beskadigelse, svækkelse) afgrøde, primært i områder, hvor de (identificeres og måles) lyn udledninger fandt sted

 

                   

 

 

Nogle billeder fra rejser

 

                   

 

 

Et detaljeret billede

 

                   

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Oprindelig tekst

 

Rudolf Christian , feulletonist

I programmet Skrevet i Itallic

Forfatterens serien feuilletons på bølger af tjekkiske Radio 3 - Vltava

 

Kunstnere fra universet

Hvorfor er det, at udlændinge gerne gøre på vores planet og de mystiske og gådefulde korncirkler? De skaber Them også på det område af vores Tjekkiet. Hvert år er der fundet et gennemsnit på omkring 20 tørre tal. Derudover er det ganske omfattende Muchas slavisk Epic og der er ikke engang mindre omfattende Universe Epic.

Det er indlysende, at de kreative-baserede udlændinge. The Globe er for dem sikkert gerne en eksotisk destination, hvad Tahiti var for Gauguin. Nogle af figurerne i majs viser skabere sammenhængende tilgang. Andre - De enklere - kan Opstod af børn. Specifikt fra fragang fra udenjordiske folkemusik kunst skoler. Det vides ikke, fra planeter Hvilke af disse symboler til os grafikere ankommer. Det kunne være hvor som helst, hvor majs vokser ikke. Ellers de fremmede var bekymrede for deres kreationer halm nok hjemme og var ikke flyve på deres UFO tørke og lang afstand. Derudover er det for majs Them Oplagte sjældenheder også græs. Også raps: selv i, at de har skabt i Rájec Jestřebí - en cirkel, observeres nøje af indenlandske cereologists.

Denne afhandling tal kommer fra rumvæsener, fremgår af deres store størrelse. Deres resulterende design kan blive værdsat kun fra oven. Når forfatterne fuldføre deres arbejde, læne sig tilbage i en flyvende tallerken og har udsigt Deres oprettelse af passende højde. Som om jeg hørte kritik, og at jeg er en genstand for Delusion, når jeg tror på aliens forfatterskab, selv om nogen af ​​de tal ikke de leverer til deres underskrift. Men hvad nu hvis det ikke er en vane for dem?

Om korncirkler er i øjeblikket skrives som ivrigt, som tidligere det plejer at være på forsiderne af aviser Når man beskriver "høst løbende indsats" - ". Hverken korn spildt" i en ånd af tidligere sige Disse folk ordsprog i brugen førte til spørgsmålet om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at samle også stye i ens øjne.

I slutningen af ​​firserne i sidste århundrede endte i medierne obligatoriske årlige høst Detaljeret rapportering - Dramatisk og tjente næsten som en krigerisk "kampen om korn" is ville kombinere-høst "metal kavaleri." Høsten er Bliv igen, hvad det var for århundreder. Det er en del af den årlige landbrugsproduktion sæson. Undertiden vellykket, nogle gange mindre, som det er naturligvis i naturen.

Men med udgangen af ​​slaget Udtænkt høst rapporterer der snake Bliv risici, der kan opstå på en anden yderlighed. At omkring Modning korn og høsten vould ikke vises i medierne endda en ting. Hvad hvis også derfor blive involveret aliens? Gennem korncirkler De tager sig af det, at i det mindste på denne måde, fik overskrævs tema i landbruget rapporter. Måske dette motiv også nogle is jordboerne. Jeg tænker på dem, der nu og da offentligt at anerkende, at de har skabt korncirkler. De har endda særlig betegnelse deres egne - cirkel beslutningstagere.

Deres tricks det usuall hjælp af reb og bestyrelse. Tildelt mod dem Astronomer også på afgrøde felt nær observatoriet i Úpice. Til sidst De var meget sjovt, når der kom med en straight ansigt ufologer. Men det betyder ikke noget. Hvem nogensinde var interesseret i billedkunst, ved godt, at ud over den oprindelige paintingsthere også er forfalskninger! Ofte meget vellykket, hvordan er muligt at overtale om det i bogen Arnau Kunsten af ​​faker.

I øvrigt gjorde Dr. Jiri Grygar, kendte astrofysiker, videnskabelige og skeptisk og behagelig person, ikke udelukke, at oprindelsen af ​​en etårig afgrøde Opdaget cirkler behøver ikke kun være arbejde menneskehænder. I et TV forhandling erkendt, at der kan være et resultat af en hvirvel, kendt som en dansende dervish. Det er allerede værdifuld fra Mr. Grygar. Vi kan ikke ønske for ham, at argumentere for udlændingens forfatterskab. Det ville være hans side af useriøse, når der ikke flyvende tallerkener ikke havde set i teleskopet, og fortalte mig engang Under en venlig samtale. Hverken jeg 'i aldrig set en flyvende tallerken, men jeg helt lide tanken om, at udlændinge findes et andet sted med fokus på billedkunst. Nogle af korn Deres kreationer er så unikke og magiske gid det ville også rost af tryllekunstner Rye. Måske også Byg King. Det er sikkert, at fantasien er blomstrende som hvede.

Også Blooming til mange ufologer, herunder af russisk. Når nær den lokale by Togliatti begyndte at opdage korncirkler, det var en af ​​de stimuli at oprette særlige skoler for at undersøge de såkaldte paranormale fænomener. Tatyana Markova, og talsmand for de russiske ufologer, Det sagde en af ​​opgaverne for skolen i Togliatti er at forberede eleverne til Møder med udlændinge.

Måske tør viden også Kunne være til gavn for landmændene, som ikke begejstrede for UFO kreationer på alle. Forpjusket afgrøde er ikke ligefrem ideel til høst. Hvad der ikke Rumple ET kunstnere, komplette jordbaserede cereologists. Ivrigt kører rundt på området med instrumenter og undersøge de stængler, uanset om de kun er bøjede eller knækkede.

Forberedelse til at mødes med rumvæsener har en rationel lejlighed. Nu er på høje tid at afklare, om vi vil kræve visum for dem fra at krydse vores grænser. Når der henvises til: Ville Opnået De har dem? Der er også et spørgsmål, om de ikke vil blive skuffet, hvis det verdslige professionel kunst kritik ikke behandler - bortset fra meget sjældne undtagelser - vurdering og analyse af korn deres kreationer. Smid ikke våbnet til majs, især ikke i Det cirkel. Nogle af de unge kritikere måske fanget chancen og har specialiseret sig i denne disciplin. Belønningen vil blive indkaldt til en praktikplads eller andet sted i universet.

Når jeg mener, at de oprindelige udstedere af undrende mønstre kunne være virkelig et folk fra universet, betyder det ikke, vil jeg gerne håndhæve denne visning til dig. Bestemt ikke så voldsomt, har som ung hollandsk cirkel-maker er politifolk, da han blev fanget i skabelsen af ​​cirkler i hvede. Han indså, at truer straf for ham beskadigede korn. Således begyndte ivrigt og begærligt at overbevise politipatrulje, at han er uskyldig, meldrøje grundene til at alle i verden kender, At korncirkler er lavet af rumvæsener!

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Videnskaben har bevis uden sikkerhed. Kreationister har Vished uden bevis.  C.E.Montague
Fakta er luften af ​​videnskabsfolk. Uden dem kan du aldrig flyve.  Linus Pauling
Problemet er ikke, at der er for mange fjolser, men lynet, der ikke udloddes til højre.   M.Twain
z