Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrøde-cirkler-skabt-by-lyn-elektricitet . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Lightning Elektricitet
(Energi, adfærd, ledende, lighed)
Learn about thunderstorms RSS feed

Bedre byg, bryggeri, malt, brygning, øl.

At have en rigtig god idé, har en masse af dem. Thomas A. Edison  
De Hvem kan give op væsentlig frihed til Anskaf en lille midlertidig sikkerhed fortjener hverken frihed eller sikkerhed. Benjamin Franklin
De siger en lille viden er en farlig ting, men det er ikke den ene halvdel så slemt som en masse uvidenhed. Terry Pratchett

LIKE SUPERNOVA- energi koncentration i udledning

PagPh
Bemærk: Betød de første 10 sekunder af en supernova eksplosion, i løbet af denne udstråler næsten hele energi. Hvad sker der så er fra energisk synspunkt næsten ikke interessant, selv om meget lang Observerbare.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

En anden kommentar: analoger med supernova er vist Hovedsageligt som et kuriosum, men til sammenligning,: formation på billedet til højre under ophavsretten blev dannet efter en supernova eksplosion (16 år senere), når trykbølge nåede de skyer af gas, Det blev frigivet fra moderstjerne 20.000 år siden. Illustration af denne side i den meget øverst til højre viser en regelmæssig figur i kornet, også der blev genereret i en eller anden måde deltager trykbølge dannes ved lyn udledning. Eksponeringen varede et splitsekund.

 

Sidste note: Billedet under copyright meget tydeligt viser kinetikken for eksplosion (hovedsagelig finder sted i flyet, dvs 2D, ligesom på overfladen af ​​en afgrøde felt ...).

 

Elektriske symptomer af lyn udledning

Udformningen af ​​siden er lige i begyndelsen,

over betydelig tid vil blive udvidet.

 

Spørgsmålet er meget omfattende, fordi Under lyn udledning er faktisk en enorm over mængde energi overføres fra et sted til et andet, der finder sted inden for en meget kort tid. Processen er ganske kompliceret og kan opdeles i flere underafsnit. I betragtning af kompleksiteten hele spørgsmålet er også givet den en række andre underordnede sider, herunder denne ene. Main overordnede side er fysik lyn udledninger , der mere generelt Videre Dedikeret til det, for eksempel, nogle undersider del af science-virkelighed . Den grundlæggende oversigt over den gennemsnitlige udledning egenskaber er muligt at finde her . Tabellen er taget fra Lightning: Fysik og effekter (2007), forfatterne Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , begge fra University of Florida , Department LIGHTNING RESEARCH GROUP

 

 

Matter er bredt beskrevet i den videnskabelige litteratur. På den side Bøger med mulige finde mange henvisninger til litteratur om lyn udledning, hvoraf skiller sig ud i særlig allerede nævnt Lightning: Fysik og effekter , M.Uman (2007). Sammendrag af indhold , link til Google Books . Det er en af de største værker, der nogensinde er skrevet om de processer af lyn udledninger (687 sider, over 6000 referencer). Også en anden bog af begge forfattere indeholder bl.a. Omfattende referencemateriale. For eksempel The Lightning Discharge , M. Uman (2001) - over 1200 referencer (henvisningerne til Google Bøger ).

 

Uanset hvad der sker før og efter, det vigtigste (også den stærkeste) del af udledningen med Return Stroke. Selv om det flytter meget af decharge energi (99%), men er af den korteste tid (mindre end 10 milliontedele af et sekund, Mindst sin mest afgørende del af det). Af denne grund har også en meget betydelig mekanisk påvirkning. I visse tilfælde kan være en væsentlig del af udledningen energi også Overført Under processen, som kaldes Fortsat strøm (Forekommer kun nogle gange). Visse I sjældne tilfælde kan det tage op til flere sekunder, usuall et par tiendedele. Strøm, der finder sted mellem skyen og jorden under, der er ca tusind gange svagere, end RS. I betragtning af varigheden derfor, så kan bære og betydelig del af energien. Takket være, at der er gennemført tørke og svage strøm - "kun" hundredvis af ampere, mod flere hundrede tusinde i tilfælde af RS, og har en nul-stigningen, dets mulige mekaniske effekter, sammenlignet med RS, skal betragtes som nul, inducerede ikke noget også til omgivelserne. Men det kan forårsage mærkbar skade på grund af termiske virkninger for eksempel om elektriske anlæg eller luftfartøjer ville direkte ramt. Ligeledes er det næsten sikkert, som kan være involveret i skader på planter, men ikke ved induktion. Sandsynligvis afhænger stierne med den nuværende Udført igennem og hvordan det spredes i tilfældige stier.

 

Takket være den nuværende Fortsat Optræder Lejlighedsvis meget lang tid mellem nogle af de efterfølgende RS udledning af det samme, hvilket har en tendens til gennemsnitlig afstand 50 - sjældent overstiger 60 ms og 250 ms. På grund af den dynamiske bevægelse i atmosfæren (rejse kanal af ioniseret luft vindretningen) kan påvirke tør afterdischarge Mere end ti eller hundrede meter fra den første RS, og gennem elektronisk måleudstyr bruges til The evaluere virkningen af ​​lyn decharge positioner kan ikke blive evalueret som en del af The Same udledning.

 

 

 

Lynafledere

Lynafledere i marker også vises på en separat side - lynafledere

På side Det billede Hovedsageligt der er dokumentation for lokaliserede korncirkel steder, men også (Primært) uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde ( RDF ). De Beed helt klart, der nemt localizable lynafledere, kan der tiltrækker lyn udledning på samme måde, som duften af øl en alkoholiker, er placeret på felterne i en meget omfattende tællinger. De er for det meste søjler af højspændingsledninger. Også Ofte højspændingsanlæg ledninger, som tiltrak udledning, og så den faldt ned under dem. I nogle tilfælde er kolonner næsten en del af mønstre, og i tilfælde af nogle billeder er virkelig svært at forestille sig, at mønsteret var det samme temperatur forskelligt stammer gennem en udledning atracted ved at jorde til stede der.

 

 

 

Earthground

er en uadskillelig del af hver sløjfe lynafleder, også elmaster. Bruges til ledning af udledningen strøm ned i jorden så hurtigt som muligt, for at minimere skaderne. Jo bedre jordforbindelse og lavere dirigent modstand, jo mindre spænding skabt på det passerer under dechargeproceduren nuværende og udstrålede mindre termisk energi, der ikke beskadiger de umiddelbare omgivelser i et omfang tør, som det ville være i tilfælde af højere modstand. Spørgsmålet om grundstødning er ganske teknisk detaljeret i Elektroteknisk Standards EN62305. Det er helt sikkert, at hver (arbejds-) højspændingsledning felter er designet i overensstemmelse med dem og inspiceret i bestemte intervaller.

 

Lynafledere er foreslået og designet til maksimal peak strømme 200.000 ampere. Sådanne lyn udledninger har allerede fundet en virkelig sjælden, men findes. Totally Årligt vil finde sted i atmosfæren i omkring tre mia lyn udledninger, strømkurve spidsværdi på 30.000 ampere er den gennemsnitlige værdi af de fleste af dem. Men mest betyder ikke alt.

 

Derudover er der inden for afgrøde er mange "ikke-standardiseret" lynafledere - en hånd af kunstig karakter, foretaget af mennesker, selv i intet tilfælde for jordforbindelse: vandforsyning, distribution af kunstvanding. Forskellige forsyningsledninger, at hverken blande sig op til overfladen, gemmes de helt under jorden. Tegnet af jord forstyrrelse af Jord, udgravning, nedlægning af forsyningsvirksomheder, beskyttende lag og påfyldning. Afskærmning, jordforbindelse og beskyttende lag, eller Ledsagende fugtighed i tilfælde af underjordiske Afløb kan bidrage til at øge ledningsevnen af ​​jord og jordoverflade Direkte over Adskillige tema ved størrelsesordener.

 

Yderligere bemærkelsesværdige lynafledere er bunker af gødning. De indeholder betydelige mængder af opløselige elektrolytter (urinstof, nitrater, nitritter, nedbrydningsprodukter af plantemateriale). Der er mange størrelsesordener mere ledende, end normalt til stede i jorden Subsurface vand. Derudover forekommer deri ved hjælp af kemiske og beslægtede processer Den betydelige opvarmning finder sted mod fordampning og de omkringliggende, så luften er mættet med ioner og betydeligt mere ledende op til mange snese meter. Elektrostatiske Processer under de indledende Breakdown kan forårsage en meget Gennemføre betydelig magt over dem, hvilket yderligere at øge mængden af ​​ledende ioner på grund af elektrisk felt ionisering, og kan resultere i den præferentielle ledning af den Trappe Leder (SL) til tørre steder, samt meget lettere fra tørre steder rejser Positiv Streamer (PS), at efter forbindelse med SL (Attachment Process) i sidste ende Opretter en ledende bane endelig forbundet mezi sky og jord og ledning af thr 1:eReturn Stroke til jorden, som kan følges efter et interval af flere mere af de efterfølgende slag.

 

En anden grundstødning, lavet af folk, at det er muligt at finde på det sted, men helt uforvarende, er dele af flyene styrtede sammen (for det meste WW2), der ligger på en dybde under undergrunden pløjning, da der kan være placeret også en række arkæologiske fund (jernalder, bronzealder, Inklusive ovn slagger), eller faldet og glemte dele af landbrugsmaskiner eller hvad industriel aktivitet. I nogle tilfælde bliver tørre komponenter en integreret del af regelmæssige eller uregelmæssige mønstre, der skal specificeres her og her . Årsager Nemlig i jorden lige over dem, og lokal forøgelse af ledningsevnen af flere størrelsesordener, og i tilfælde tørke og over dem planterne ikke blot svækket af elektricitet, men helt beskadiget og helt død (Under minutter, maksimal timer efter udledning). Generer genstande i løbet af de underjordiske trofaste theit prægning (frimærker) i afgrøden Overground. I tilfælde af en tør godt og virkelig ingen valg, Than Explorers anbefale -. Grave her, Eugene Hvis de ikke var gravet ud af jorden indtil nu, er de placeret der op til denne daystill. (Foto, GPS)

 

Det er noget lignende, men ikke identiske ligesom Cropmarks , se arkæologer. Processen i denne sag takket være forkorte elektricitet fra uger eller måneder til timer eller dage og er meget mere intensiv og bedre observeres. Også der Bliver generation af sekundære Cropmarks som følge af elektricitet, også. Nogle af dem ville ikke blive synlige uden elektricitet nogensinde. Sekundære Cropmarks i de fleste tilfælde blot følge formen af køresporene og de ​​er mere intensiv, hvor strømmene ville bragte dem kumuleres. Andre steder De kan Hovedsageligt repræsentere positionen af lynnedslag kontakt (er) til jorden og nær naboskab. Endelig i nogle tilfælde De kan følge forskellige underjordiske arkæologiske (også geologisk eller industriel) strukturer, som ellers uden bidrag fra elektricitet enten vise en signifikant lavere intensitet, kun minimal eller slet ikke. Flere detaljer vil blive præsenteret på den side arkæologer og sin del sekundære Cropmarks

 

Lignende Imprints - Frimærker ofte opstår lige over metrolinjer, for det meste afløb, kloakker, vandledninger, men det kan være eventuelle forsyningsledninger. De kan så blive en integreret del af regelmæssigt mønster, hvis de er oprettet. De kan kun blive en del af uregelmæssigt fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde, og dermed forblive helt ubemærket. Også muligt, at der ud over Them (linier i indgivet `skal være (beskadiget, svækket) eller døde majs) er ikke skabt noget andet, og endnu en gang være fuldstændig ignoreret. I tilfælde tørke og de ​​anses for at være kun en ny sporvognslinje, Selvom slet ikke at følge deres retning. De kan forveksles med stier gennem afgrøde felt, der holdes som en traditionel Især i Storbritannien ved hjælp af græs-kuttere. På en lignende måde forårsaget stier - linjer af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) eller helt dødt afgrøde - vil blive helt uafhængigt beskrevet på side linjerne i afgrøden (og underside af fejlene)

 

Planter i et tørt sted og bliver gule og brune langt hurtigere end det omgivende, kun beskadiget, ikke død vegetation, og efter et stykke tid forsvinder helt (fordi de har nedbrudt). De opfører sig som for eksempel den oprindelige grønne vegetation efter kartofler Ploughed ud. Tidligere grøn, til den tårnhøje højde, stærke og sunde planter Bliver løbet af samme dag, tawny, vissen, lidt fleksibel, blød og formløse masse, og efter et par dage ingen ville genkende, at inden nogensinde er vokset kartofler. (Foto tørring eksperiment)

 

Else er Muligt at nævne jordforbin og lyn stænger af naturlige karakter - træer, buske, pools af vand, fjedre, geologiske fejl. Af den måde, er alle dowsers, der i hver film eller dokument om korncirkler er så travlt som den lille bi og ønskekviste i Deres hænder spinning ligesom fløje. De var aldrig i Able Deres enfoldige hjerner, eller nogen af ​​Tilskuerne eller besætning, var ude af stand til at indse det vigtigste: Hvad reagerer Deres sanser, der er kun fjedre og geologiske fejl eller andre underjordiske artefakter, hvilket bidrog betydeligt det tiltrække lyn udledning. I samme omfang kan han bidrage med deres opfattelse og bevægelse stænger mange følgevirkninger, forårsaget af lynnedslag ramte i Det sted. Magnetisme, Rester af statisk elektricitet, farlige kemikalier skabt af elektrolyse og pyrolyse. Sidst men ikke mindst, er flytning af stænger Forårsaget af også subjektive, ubevidste visuel perception - tilstedeværelsen af ​​uforståelige regelmæssige mønstre. I alle lignende dokument blev aldrig Demonstreret bind for øjnene og dowser. På det sted, hvor korncirkler er til stede, ville sandsynligvis blive en dresseret abe succes Dowsing, hvis ikke bind for øjnene.

 

Den sidste type af grundstødning Mulig (faktisk også lynafleder) Det kan nævnes, er kørespor. De kan betragtes halvvejs mellem kunstig og naturlig. De indsamler og holde vand og fugt i meget længere tid, end deres umiddelbare omgivelser, de således er meget bedre leder strøm. Tusindvis af fotos. Som nævnt på mange andre sider af dette websted, kan være meget også bidraget væsentligt til elektricitet Udførelse hele feltets steder, hvor lyn udledninger ikke gjorde effekt overhovedet.  køresporene er en side, hvor der betales en særlig opmærksomhed på dem.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Bedre whisky, malt, byg, bryggeri, øl, brygning.

 

Bedre morterer, bryggeri, byg, brygning, whisky, øl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Mange skader og dødsfald kan forebygges gennem en forståelse af farerne  R.Neal af højspændingsledninger, elektriske apparater, forlængerledninger, og lyn.
En intelligent helvede Ville være bedre V.Hugo end en dum paradis.
Jeg har aldrig gjort en dags arbejde i mit liv. TAEdison Det var alle sjovt.
z