Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-skabte-by-lyn-fulgurites . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
korncirkler - Fulgurites
En af fysisk - kemiske Lightning Discharge tegn er Fulgurites, intens varme smeltes sand
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskinoversat

De mest skræmmende ord i det engelske sprog er: Jeg er fra regeringen og jeg er her for at hjælpe.    Ronald Reagan
Hvis du beder om regn, skal du ikke blive overrasket, hvis du er ramt af lynet.           D.Cannon
Beskatning er bare en sofistikeret måde at kræve penge med trusler.         T.Pratchett

Korncirkler , beskære billeder Lightning - Fulgurites

PagPh

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Fulgurites

Fulgurites på korncirkler sites er aldrig blevet opdaget Hovedsageligt fordi ingen var på udkig efter Tema Tema dér. Det er i for det ville være tilfælde har brug for en lille "grave ned i jorden", hvis de ikke er søgt i ørkenen. At blive opdaget De kan vente der for nemt flere tusinde år, ingen Them vil der ikke pløje i plov eller ud, er de bare blande i en hvirvlende vind Konstant klitter. Men fordi fulgurites ikke vil flygte fra marker overalt, måske søgende gå efter dem let efter høsten, hvis Mr. Farmer vil tillade. De Landmænd, der formentlig også gerne ønske hele spørgsmålet om korncirkler mysterium gang for alle få det overstået, så måske Esquire Måske nogle landmand skal tillade, før arbejdet påbegyndes til efteråret og mens grave i jorden. Det ville være virkelig faktisk ret ens, da det gør det muligt arbejde arkæologer på stedet. Nogle af de mønstre nemlig med arkæologiske strukturer i kælderen virkelig kan være relateret, og virkelig meget, og nej, at ikke (se).

 

En regel muligt at sandsynligvis ikke engang sige ingen, fordi de ikke har brug for. Hvis ingen nogensinde var ikke på udkig efter noget, aldrig hverken kunne finde noget. Fulgurites ingen har nogensinde været på udkig efter dem på de steder, hvor korncirkler dukkede op. Vil skulle være lidt Nemlig at gå under jorden. Men det kan ikke være så svært arbejde. Ville være tilstrækkelig til at koncentrere sig om steder, hvor der er en "hul til stift," og se lidt under det.

 

Page under construction

Nogle delvise oplysninger, der nu kan findes for eksempel på visse oversigtssider.  korncirkler - forståelse Hovedsageligt er nu en af de mest omfattende siden. En anden temmelig omfattende informationer kan findes på links fra siden tekster . Der er links til nogle offentliggjorte tekster. Også nogle endnu ikke offentliggjort, dvs nogle preview-version. Andre tests er usorteret Placeret her . Teksterne vil naturligvis blive tilføjet løbende.

 

Hvedemark - og referatet af lyn magnetiske feltlinier

Chokerende, forvirrende, overraskende, svært at tro, men også øjenåbnende lighed

Hvedemark - referat af magnetiske feltlinier genereret af lyn decharge

Næsten en million ampere (kendte skole eksperimenter - højst 20 til 30 Ampere)

 

  

Nøjagtigt i det øjeblik, lyn udledning strømning gennem majs stilke inducerede og Ledet (ioniseret luft, coronaudladning) elektrisk strøm. Takket være, at stilke og andre plantedele kan udvise elektromagnetiske egenskaber.

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Jeg sværger på mit eget liv, at Obamas fødselsattest, der blev offentliggjort på hjemmesiden for Det Hvide Hus, ikke er falsk, og ukulele, der er officielt tilladt at tjene som lokal registrator i Hawaii, ligesom mit navn var Pitrys. CIA Director
Det er blitzen der vises, vil Thunderbolt følge. Voltaire
z