Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-enheder (LRC) . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Crop felt kredsløbsdiagram
På afgrøde felt der er alle mulige elektriske komponenter, modstande, induktionsspoler, kondensatorer
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

 - Site maskinoversat

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Du er ansvarlig, for evigt, for hvad du har tæmmet. Du er ansvarlig for din rose.    A.de Saint-Exupery
Videnskaben kender kun én bud, bidrage til videnskaben.  B.Brecht
Accepter udfordringer, således at du kan føle opstemthed for sejr.       G.S.Patton

Elektrisk modstand - R. Capacitor - C. Coil - L.

PagPh
Alle objekter på området, herunder planter, viser fysiske egenskaber, elektriske også. F.eks. Den elektriske modstand af en afgrøde stilk med flere MQ / centimeter, lige før høsten ganske lidt mere

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Elektriske komponenter og enheder i de områder,

Fra starten var det mere bare en sjov. Søgefelter for forskellige komponenter og enheder i elektroteknik. En sådan en utraditionel form for humor, der hovedsagelig anvendes som en underholdning under en begivenhedsløs aktivitet, slippe af med sin monotone og lidt. Ikke bare kun dele, men hele enheder, og ikke kun el, men diverse tekniske og teknologiske redskaber og anordninger. For eksempel, vaterpas og lod - de er bygget inde planter, bidrage til at opretholde korrekte retning af rødder at vokse ned og stilke op. Luxmeter - at overvåge, hvor meget lys er til rådighed, og hvor hvilken retning, og blade og blomster er Ripening roterende og åbning-lukning. Stængler og blade er under meget høj spænding potentiale af storm sky (dens spænding forbundet til jorden med flere milliarder volt), bevæger sig som en lille blad eller stængel elektroskoper, roterer i flere retninger, uden behov for nogen lyn udledning på deres nært hold . I første omgang virkede det i marken, der ville være opdaget ved de fleste eventuelle passive komponenter - modstand, kondensator, spole. Ethvert materiale har en målelig modstand, induktans og kapacitet, og planter kan betragtes som forskellige serie-parallel sammenkobling af komponenter afhandling. Også en simpel enhed som nævnt elektroskoper, men også voltmeter og amperemeter skal findes.

 

Gennem R, Ville L og C sættes op til at stille med et udvalg af seriel, parallel og seriel-parallel tilslutning af resonanskredse RC, LC, RLC, med forskellige resonansfrekvenser, og det ville være muligt at forsøge at etablere deres resonans med elektromagnetisk stråling med forskellige frekvenser, som alle er virkelig over korn felt ved lyn udladninger forekomme, se Physics .

 

Med lidt fantasi er alo muligt at finde tør komplekst apparat og et oscilloskop, og forsøge at forklare den lejlighedsvise Forekomst af meget sjældne forekommende efterligninger af Lissajous mønstre (), men også en række resonanskredsløb. At forklare form af tal er sandsynligvis helt tilstrækkelig mekanisk resonans og interferens, selvom det somme tider ikke ser det. Desuden kan forekomme mere komplekse elektromagnetiske forstyrrelser og refleksioner, (dvs. også lys og varme - infrarød) bølger, der udbreder sig ved lysets hastighed og forskellige fase grænser mellem nogle af afhandlinger medier: plasma - chokbølge - Wave tryk - Luft, Deres fasegrænseflade kører med hastigheder svarende til lyden, dvs Langsommere millioner gange.

 

Efter en forholdsvis hurtig opdagelse af R, L, C, i marken var der intet andet valg end at opgive: Nu opdage mere diode og transistor. Transistoren og dioden, Selvom det ikke opdaget, men vakuumrøret var. (Pic) Selv om det næsten blev opdaget Umiddelbart (forår 2008), som et meget vigtigt stykke af beviser til støtte for teorien om tal oprindelsesstatus princip på grund af elektrisk impulser Lemp, men fastslog, at det er faktisk et rør princip ventede indtil efteråret 2011-3 , 5 Fra begyndelsen af ​​forskningen. (Foto) Air er et stof, der normalt ikke være tale og endda minomum barriere for elektromagnetiske bølger, i modsætning til chok og trykbølger, de er meget væsentligt hæmmet der, indtil endelig helt forsvinde. Men trådhegn, hvorigennem tryk og trykbølge passerer næsten uden modstand, meget tør og totalt uigennemtrængelig barriere for de elektromagnetiske bølger, såvel som en jordforbundet gitter vakuumrør (billedet)

 

Planterne i marken, plantet som et relativt sammenhængende net, opfører sig som følsomme lag af en fotografisk (indspilning) materiale, eller CCD eller CMOS-sensor. Charge Coupled Device (CCD) - Mellem individuelle celler rejser elektrisk ladning, mellem de enkelte planter også flytte en elektrisk ladning. Men sådan "Field CCD" behøver i de fleste tilfælde mindst 14 dage (nogle gange længere end option to måneder), før der viser outputfilen.

 

Resistance - hvert objekt, naturligvis, udviser en vis modstand. For eksempel, en majs stilk i den grønne fase, dvs Ca. til udgangen af ​​juni også noget mere er omkring 5 mW / cm (også blad, Lignende impedans). Selv om det i 2011 er blevet fotograferet nær Patrin maj tørre i vinterbyg og modenhed, der ville være Straks høstet (foto), dvs i en tilstand af fuldstændig tørrede, modne planter.

 

Efter at have nået modenhed, og Højere tydeligvis stammer udstilling og større modstand. Vigtigt En anden indikation er kontakten modstand and let rørt stængler og blade, Hvis informativ tabel vil blive placeret her, samt kontaktoplysninger modstande blade og stilke Fastgjort tæt sammen. Også vil være tydeligt angivet, hvilken effekt ved kontakt modstand har kraft presser At plantedele sammen. Under oprettelsen af nogle mønstre kan spille Nemlig og betydelig rolle tørke og midlertidig struktur skabt af delvis skrånende stilke og blade, rørende hver konstruktion andre betragtninger ledningsevnen af tørre strukturer kan være tusind gange mere end højere, end opretstående stående afgrøde, Whose stilke og blade er næsten ikke rører hinanden, eller kun ubetydeligt. Planter kan være tilbøjelige af vinden, tryk eller trykbølge efter Lightning Discharge, der skaber ofte på overfladen af strukturen af planterne i marken Divergerende cirkulære bølger som cirkler på vandoverfladen. (Foto, videogif) Hvem har nogen sinde set en vind-bølger på banen, er også stand til at genkende meget tydeligt, at tørre efter en intensiv lodret puls fra oven, som lynet decharge, skal der Appear cirkulær vind og bølger på Denne overflade på afgrøder felt, og udledninger kan ramme der flere andre tæt på hver bue og skabe interessante kryds og interferens. Planter skaber en midlertidig struktur, hvor de er ganske intensivt rører hinanden (ved en målbar kraft), i første omgang ved virkningen af trykbølgen, senere af deres egen fremdrift. Berøring på mange punkter, og meget af større kraft end vigtig under ingen vind, når de er i kontakt virkelig meget ubetydelig. Det kan vise sig mange gange Tusinder mindre elektrisk modstand temperatur som i de normale betingelser (ingen vind, ingen trykbølge). Hvis tørke og midlertidig struktur ramt nogle restrike (også induktion muligt), passerer gennem det skrå planter meget mere energi, men kun gennem dem, der bare vippes, Midlertidigt så skabe en relativt pålidelige tal eller flere tal, eller deres skæringspunkter interferenser, eller andre figurer. Efter et par sekunder, vil alt vende tilbage til sin oprindelige tilstand, og hele processen er lige begyndt. Alt er forklaret i flere detaljer på siderne kronologi . Også vil være, formentlig på stedet mekanik , bygget flere computermodeller.

 

 

Elektromagnetisk interferens, resonanskredsløb

Selv om den generelle offentlighed, efter den indledende, helt kompromisløs og meget aggressiv afvisning (som sædvanlig), senere vil meget ivrigt, helt kompromisløs og meget aggressiv support (som sædvanlig) muligheden for at skabe resonans og interferensmønstre i afgrøden gennem elektrostatisk og elektromagnetisk Under resonans indblanding og lyn udledning, ville htere være behov for fastholdende noget. Selv om mængden af den energi, der overføres af lyn udledning er enorme, ville absolut ufattelig nogen folks sind, hovedsagelig takket være At sin fuldstændige overførslen sker inden for få milliontedele af et sekund, se menu Fysik og undermenu også mange andre undersider i denne web site. Derfor kan der også placere enorme, ufattelig elektrostatisk - elektromagnetisk - elektromekaniske interferenser. Men en foreløbig forskning, beregninger og computersimulationer antyder, at en meget kompleks interferensmønstre kan være helt tilstrækkeligt godtgjort kun ved mekaniske påvirkninger. Selvfølgelig kan virkningen af elektromekaniske og elektromagnetiske kræfter ikke udelukkes, omvendt. Er det ikke undertiden udelukket Involveret i kombination med mekaniske kræfter, eller rettere Deres meget regelmæssig og symmetrisk spredning i alle retninger i den Oprindelige af de mest komplekse strukturer, fraktal engang. En fraktal er naturligvis blot en bestemt form for resonans og interferens. Næsten altid inde i cirklen, meget kompleks, formere akser symmetrisk indblanding eller combinated eller fraktal mønstre. Selv om det ikke er udelukket Enten at ifølge nogle modeller, alle meget komplekse strukturer, som ville have fundet sted i en rent mekanisk måde. Modelleringer er under opførelse, men der er behov for en smule mere tid og arbejde (både menneskelige og computer) svaler. For nu er det muligt at sammenligne de to tal, en af dem ligner en ufærdig version af det andet, når strålen (bjælker) inde i midlertidige cirkel flytte ikke tilstrækkelig lang til at få jobbet færdigt. Naturen selv har lavet en flot model ligesom lavet computer-, og ikke engang brug for et minut af et menneske eller en computer arbejde, det var nok for alt arbejde Det er en energi på lyn udledning for nogle få milliontedele af et sekund, og flere dages vækst og modning processer Arbejdet desuden, at der viser alle That (nogle som Natur og Infrarød - Laserprinter).

 

En mulig model for mønster skabelse anvender en kombination af både interferens-og mekaniske bølger og elektromagnetisk stråling. Ved hjælp af denne bør være muligt at forklare selv de mest komplekse mønstre, hvad undertiden forekomme - næsten altid i en cirkel, meget kompleks og samtidig meget nøjagtigt symmetrisk og regelmæssig indblanding eller fraktal mønstre og kombinationer heraf. Modellen kombinerer udbredelsen af ​​cirkulære bølger (især chok og trykbølger) udflåd fra nedslagsstedet. Omkring den første kanal iReturn Strokeskabt med cylinder med en hastigt ekspanderende luft , på kanten af Hvilket er en meget væsentlig fase grænse af to medier - hurtigt flytte luft Inden luft og stående omkring omkredsen af ydersiden (billede og et par forklarende sætninger, der primært den hastighed, 10 6 x lavere, men fra synspunkt enhver efterfølgende slagtilfælde varighed absolut konstant, er dens diameter 100 ms efter 30 m). muligt også finde der meget Signifikant forskel pres og friktion. Elektromagnetiske stråler af nogle efterfølgende udledning (r) er på vej og reflekterende inde i det, og den model, der ville være muligt nok forsøge at forklare nogle egenskaber af denne meget komplicerede former:

 

1) Hvorfor de meget komplekse former er næsten altid placeret objekt i en cirkel

Det er en kombination af en af ​​de enkleste mønstre, der danner grænsen - en cirkel, og også en meget kompliceret mønster inde i det. Grænsen cirkel er skabt af den første udledning, hovedsagelig ved de mekaniske kræfter. Mønster blev skabt inde Hovedsageligt af elektromagnetiske stråler udstråles af en eller flere efterfølgende udledning. Bjælker i en cirkel (cylinder) Primært overveje skillelinjen væg dannet af fase interface. Når overstiger grænsen vinkel kan forårsage flere refleksioner og alt Inden for en meget præcis cirkel, der er meget langsomt (i Behandling af elektromagnetiske stråler hastighed Ca. Langsommere million gange), men stadig mærkbar hastighed jævnt og fuldstændigt strækker sig til det omgivende. I den tid, hvor de elektromagnetiske stråler i en ekspanderende cirkel rejste en masse tusind meter, Øger sin diameter ved kun nogle få millimeter. Den største mængde efterfølgende energi elektromagnetiske impulser (Lemp, RS), over 99%, i mange tilfælde udstrålet Under en time ikke højere end 10 milliontedele af et sekund. I den tid lyset rejser 30 km og diameteren af ​​den cirkel indeni, de gentagne gange afspejler ændres med 30 mm.

 

Som et eksempel på en fasegrænseflade, er, at stand til at reflektere bølger, endda muligt at bemærke det drejer sig om natten lyde. Derfor er muligt i løbet af natten høre meget fjerne lyde, såsom Microsoft tog. I løbet af natten, Forårsaget takket være fraværet af solskin og takket være, at hurtig afkøling af nogle lag i atmosfæren Opretter en meget skarpt defineret grænseflade af kold og varm luft, hvorfra lyden meget afspejler dette. Ikke kun en temperaturforskel, men også med Væsentlige forskelle i tryk, fugtighed og dugpunkt. Ofte skabe også på en vis højde skyer, der driver meget på samme måde. Lyd intensitet aftager i dette tilfælde kun med kvadratet på afstanden, mens der på en klar dag sin fading er underlagt kuben. I tilfælde Beskrevet handle mekaniske bølger (lyd), og det er en lignende sag, som forskellen i spredning af torden efter lyn under skyerne Ved normal storm og lyn fra en klar himmel.

 

Meget lignende tilfælde, hvor handlingen refleksioner og udbredelsen af ​​elektromagnetiske bølger, selv om natten kortbølgeradio formering, hvor i dette tilfælde bølgerne afspejler mange gange mellem ionosfæren og jorden.

 

 

 2) Hvorfor er spejlet symmetriske mønstre af flere, engang meget meget akser, herunder den meget "ubalanceret" numre (også primtal, ligesom 7, 13).

En af de store pladeselskabers indehavere af hele tiden er sandsynligvis dannelsen fra 13th august 2000 i Woodborough, England, (Ledsageforanstaltninger den øverste figur), som viser en meget nøjagtig spejlsymmetri akse med 44. Selvfølgelig er ikke umuligt, at det til tider vil blive overgået i fremtiden på grund af uendeligheden og uendelige muligheder for Moder Natur. Hvis det ufærdige "college" (bund billede, 2001, Avebury Avenue, Wiltshire 14 August 2001), vil der sandsynligvis være 54 symmetriakse. Der er meget interessante mønstre på, at bunden, ligesom en ufærdig kopi af top Opdaget var bare et år og en dag efter den forrige. Det er muligt at bemærke, at den nederste figur har Ca. 2 gange større diameter, der er 4 gange større område, så sandsynligvis var der ikke efterladt en tilstrækkelig mængde energi efterfølgende udledning til at fuldføre gengivelse af dette mønster. Billeder kan øges ved at placere markøren over (kun - klik følg links til kilder).

 

En bemærkning om primtal: Poirino 2011 - meget flot 7 (14) symmetriakser (af den grundlæggende form, er der nogle asymmetrier lidt indvendigt). Et andet billede - selv 7, 11 og 13 i retning fra centrum - ligner mere et menneske svage forsøg på kommunikation med (nonexisting) plads og fremmed intelligens. Nogle personer blev endelig overtalt Mindst efter flere tusinde år, at 7, 11 og 13 er primtal.

 

3) Hvorfor er de mønstre så kompliceret.

Svaret er ganske grundigt allerede anført i punkt 1 og 2, men her vil blive udarbejdet engang i fremtiden Adskillige andre, mindre relevante grunde, og over alt dokumenteret ved tegninger og computersimuleringer.

 

 4) Udflugt til det mønster nær trådhegn - en forklaring på fraværet af den primære grænse cirkel. Trådhegn fungerer som ledende væv og priming nettet.

På det tidspunkt Når planterne efter den første mekaniske impuls dannede den første midlertidige cirkel, var dens elektromagnetisk stråling og derfor al strøm allerede ved en Anslået afstand på 30.000 kilometer fra udledningsstedet, og derfor ikke kan bidrage til skader planter (ved elektricitet). Derfor er det langt mere sandsynligt forårsaget af nogle efterfølgende udledning, som rammer præcis ind i sted i det øjeblik, når cirklen er skabt af mekaniske virkninger af den foregående udledning. Planter er ganske rørende hinanden tæt på mange punkter og danner mange tusind gange elektrisk ledende struktur temperatur som under normale forhold. Netop på det tidspunkt Når du er ved anslagspunktet af udledningen (den første RS) forekom elektromagnetisk stråling og dens energi, planter var dets mekaniske handling ville ikke afbøjes fra deres grundlæggende holdning endnu en millimeter eller bare lidt, fordi alle mekaniske konsekvenser vil blive endnu Efter den elektriske impuls. Selv om De ankommer ganske hurtigt, måle enheder af de elektriske aktuelle ændringer tælles i brøkdele af en milliontedel af et sekund, mens tidsenheder måling af intensiteten og ændringer i den mekaniske påvirkning af udledningen nok mulige konsekvenser helt måle det ud i tusindedele eller hundrededele af sekunder. Strømstigning ved kurver af den første RS (stejlhed, gamma, dI / dt) er en gennemsnitlig 30.000 ampere i  en mikro sekunder, efterfølgende RS op til 200 000 De specifikke afvigelser i tilt retning af planter, før de første hit RS kan ske, planter og deres blade kan afveg fra den standard position på grund af den statiske elektricitet. Potentiel forskel på flere milliarder volt, efterfulgt af gentagne elektriske impulser af flere hundrede tusinde ampere, er jo bare en smule anderledes end den kraft, der er afbøjet af At stilke og blade af elektroskoper i skolens laboratorium, hvor der er blevet en afbøjning af Fraktioner af genstande på milligram i en afstand på nogle få millimeter. På placeringen er undertiden forberedt, og senere er der virkelig gennemført mellem himlen og jorden tør og enorme strøm og effekt, der er i stand til at drive et elektrisk lokomotiv i en afstand af snesevis af kilometer Tusinder.

 

Kurve, der viser den omtrentlige tid udvikling af elektrisk strøm Under lyn udledning, Mulig induktion og ledning til omgivelserne og de ​​efterfølgende mekaniske effekter - vil være her engang

 

Fortsættes ...

 

Slutter note

Der er ikke behov for meget kreative fantasi til at nå frem til en konklusion, at punkterne 1, 2, 3 og 4 ville være meget vanskeligt at ske, og under en meget hård vind og regn, ville enhver symmetriske begivenheder Enten gjort helt umuligt, eller mindst grundigt "pjusket". The Lightning udledninger er i langt de fleste tilfælde ledsages af en meget stærk vind og regn, og tørke i de tilfælde, bliver det "kun" og helt og aldeles fælles, ganske uregelmæssig logi (skadelig, svækkelse) og mønstre.

 

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

At begrænse vores opmærksomhed på terrestriske sager ville være at begrænse de menneskelige ånd. S.Hawking
Fem udråbstegn, et sikkert tegn på en sindssyg sind! T.Pratchett
Jeg kan lide at lave mad, jeg er en slags gal videnskabsmand i køkkenet.  Kyle Chandler
z