Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-usorteret-tekster-2 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Del 1        Del 2         Del 3        Del 4        Del 5  

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com 

 

Del 2

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

 

Herself Lucy Pringle, en af de mest berømte dokumentarist fænomen, blandt andet omhandler en mystisk elektromagnetisk og elektrostatisk begivenheder på det punkt at finde den afgrøde cirkler fænomen ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! interview et eller andet sted er dateret 2001, nævnt i mange programmer om korncirkler og interviews med LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Denne side var meget mærkbar minder psykolog noter fra interviews med personer under indflydelse af narkotika 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Helt den samme fænomener og virkninger 

 

del af teksten fra http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Identificeret forskellige usædvanlige følelser af de mennesker til stede ved placeringen af ​​korncirkler)  

 

liste over kategorier og deres sundhedsmæssige virkninger: 

 * Oral - smag (metal), tand smerter, usædvanlig tørst 

 * Kranie - hovedpine 

 * Ocular - synsforstyrrelser, hallucinationer 

 * Auditory 

 * Intestinal - kvalme, diarré, pludselig sult, etc.. 

 * Systemisk - svimmelhed, svage knæ, smerter i benene, osv.. 

 * Mental - tankeprocesser Den sygdomsramte, kortsigtede hukommelsestab, følelser af panik, terror, ondskab, fred, kærlighed og lys, desorientering, og følelse af tilstedeværelse  

(End of citation) 

 

absolut alle uden undtagelse er klassiske, næsten lærebog tilfælde af syndrom narkotika eller forgiftning med en række kemikalier. Det skal bemærkes, at på grund hvad han havde for nylig blevet Dette sted lige over jorden, og i den lavvandede underjordiske happening, virkelig, virkelig er ikke overraskende. Der havde arbejdet på et område af snesevis af firkantede flere millimeter (eller mængden af ​​nogle få kubikmeter) Flere millioner eller endda milliarder eller mere af Temelin-kraftværket på én gang, selvom kun for nogle få milliontedele af et sekund ( i gennemsnit 100) 

 

Meget ofte, at Vidner fortæller en række sygdomstilstande syndromer forlader, smerte og mindske de generelt føler sig sundere. Der er ikke så mærkeligt, fordi den i deres kroppe Disse øjeblikke er mest sandsynligt beskæftiger sig med nogle helt andre problemer. Hvis nogen falder i vandet, Bestemt Under splitsekund har helt glemt, at han var sulten, at han følte smerte i hans side, eller han havde en tic i øjet. 

 

"Mange kvinder hævder at have lidt unormale menstruationscyklus og postmenopausale problemer efter at gå ind i en ægte korncirkel"  

Præcis det samme symptomer efter indtagelse af narkotika eller kemisk forgiftning ...  

 

Lucy: Jeg tror, ​​det er et resultat af de elektromagnetiske felter findes inde i korncirkel. ved, at Lucy inde i korncirkler er (var) elektromagnetisk felt, men er ikke på udkig efter, hvordan det kunne opstå. Ja, Lucy, der var enorm elektromagnetisk fil ... fra lynnedslag. Og der stadig måske hundredvis af kilo meget farlige kemikalier, ligesom narkotika eller lignende måde, endda meget værre. Gasser, ioner, molekyler farlige og Megajoule af resterende statisk elektricitet under jorden. Også Kaldet effekt LIRM - Lightning Induced Magnetisme Resterende - ikke så farligt.  

 

Ifølge beskrivelsen De er absolut klassiske symptomer på forgiftning med eller Poisons hallucinogene stoffer. Det er nødvendigt at bemærke, at webstedet var Inden for en brøkdel af millisekund udstrålede over eller under jorden tørre en ammount af magt, som de godstog lastbil og kørte snesevis af større dimensioner (fuld lastet lastbil, rund 40 tons) hundreder eller tusinder af kilometer. Der kan ikke være meget dybt under jorden og skabte enorm af mængden af ​​forurenende emissioner. Blandt dem kan være til stede, men et par tør som kulilte, men bortset fra, at endnu ....... ioner, hvad egentlig bare at finde kun "case-hærdet". Herunder ekstremt farligt og Poisons hallucinogene stoffer, snesevis af kilo eller mere, og som enhver person i en klar sindstilstand, der havde løb væk så langt som muligt. Desuden kan der stadig opbevares og betydningsfulde af mængden af ​​tilbageværende statisk elektricitet (målbare - photo) Hvilke rejser videre fortræd - "Auditory" (diverse lyd Sensations, revner) og kan forårsage en række luminescens. Resterende statisk energi kan fortsætte med at skabe farlige kemikalier. I den underjordiske kan ulme for løbende flere dage der præsenterer træ, humus, spagnum eller lignende spørgsmål, og så løbende Især tilføje CO2 og CO 

 

Bemærk, at "revisorer". Akkumuleret underjordisk elektrisk energi (ti kilowatthours eller mere), straks ændret til varme, kan forårsage en stor trykforskel, der er i stand til at skabe meget mere mærkbar Betydelig og lyde. Underjordiske gasser eller væsker kan flyde mange dage fra steder med højere temperatur og tryk til andre, også opbygge lyde. Underground Fremkommende faste stoffer (klipper, sten, kampesten) kan have i at reducere og øge temperaturen ændre lydstyrken, og friktion opstår der mellem dem, som inducerer lyder igen. Globe med lyn udledninger efter bare her og lidt der "rumlen i maven" (metro). Processen er faktisk utroligt Svarende til hvad der sker i en mave, for eksempel efter overspisning eller flatulens. Der er også in progress materiale overførsler fra sted til sted, med forskellige belastninger, i flydende eller gasformig tilstand. 

 

Anmeldelse af posterne er kan tilskynde blandt korncirkler Explorers mange forvekslinger, men den første og eneste, Hvem bør altid besøge nogen nyopdagede korncirkel, bør være fast personale af akkrediterede toksikologi laboratorium (udstyret med passende beskyttelsesbeklædning, masker og måleinstrumenter ), og først efter mange dage siden opdagelsen af ​​mønstre De ville kun være tilladt at udstede og beslutning - det er tilladt at indtaste dette sted, er koncentrationen af ​​giftige og farlige dampe ikke overstiger en farlig grænse. Forskning af korncirkler Måske tak ville være, at er meget dyrere, men hvad er billigt i dag. Bestemt bedre, end hvis mange tilfældigt fra theirselves Personer gjort helt ufrivilligt og ubevidst marsvin og testet og "metallisk smag i munden" på det punkt, hvor korncirkler overholdes, mens den metalliske smag er bare typisk for nogle ekstremt farlige poissons, blandt Også mange andre ........).  

 

Næsten alle mennesker, der er blevet forgiftet af noget kemisk, selv med en dødelig dosis, og blev med succes helbredt fra denne stat, nogle beskrive følelser af slående lighed med hvad den samme som ovenfor.  

 

Langt størstedelen af ​​dødelige giftige stoffer, der anvendes i doser under tærskelværdien for forgiftning (subletale) Årsager symptomer, der ligner narkotika eksponering, mens overdoser forårsage døden. Når du bruger et lægemiddel er som en kendsgerning og Sublimity anvendte dosis dødbringende giftige stoffer. Sat sammen med effekten af ​​mysteriosity, kompleksitet, uforståelige, og frygtindgydende mønster af lige opdaget sind til fænomenet korncirkler Explorers Svækket i øjeblikket, og selv de mange forskellige sundheds-skadelige stoffer og alt dette selv i kombination med et andet stof, snarere den adrenalin (også lægemiddel), form for narkotika mulighed for at kontakte noget fremmed, æterisk, uforklarligt, ikke kan produceres af mennesker (sandt), ekstra-dimensionelle, paranormal, ikke underligt, at øjeblik på, at de er ikke i stand til at tænke rationelt og realistisk . Lad os forlade dem i. Deres imperium, dels selvskabt af dem, lad der meditere og skabe deres egen illusion om udlændinge og mysteriosity. Men Ourselves hellere forlade evigt dette imperium af overnaturlige, og vil fortsat hovedsageligt fokusere på de virkelige refleksion.  

 

Kun gennem eksponering for tørke Narkotika der mistænkes for paranormale og mysteriosity er det muligt at forklare, At tørre narcosed Explorers er i stand til at forklare effekten af langvarige og bøjet knudepunkter ved indvirkning af en "kraft", takket være at de er ændret på denne måde. korncirkler Opdagelsesrejsende skal være meget forsigtigt meddele, at der ikke var andre kræfter, der virker temperatur som tiltrækning af jorden, og et fænomen, der bøjer og strækker knuder kaldes negativ geotropism og gennem knudepunkter (deres bøjning) forsøger at korrigere udfladning (ødelæggende, hvilket kan svække ) af planter - forsøger at rette den plante, der ligger på jorden, og det Vises kun og kun efter dens bøjning til jorden, eller i dette. Processen kan ikke vare kun få minutter eller timer, men et antal dage eller endda uger. Nå, De tror afgrøde kredse fænomen Explorers, der opstår takket være de handlinger ukendte kræfter eller former for energi, der er knudepunkter bøjet eller forlænget Inden for et par sekunder til ti sekunder derfor fremkalder og logi (beskadigelse, svækkelse) af planter. Nogle steder er der endda gange i nanosekunder, som "overholdes". Det skulle være virkelig interessant "observation".  

 

BLT Research: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "node forlængelse (den strækning) Det er en permanent virkning forårsaget af dannelsen energier" "I nogle plantevækst den energi Involveret system er intens nok til at forårsage bøjning af denne apikale (top) node " , dvs de kræfter får virkning på planter, nogle noder brand, og dermed Forlæng andre planter indgives `skal være (stængler bøjet til jorden). Nej, nej, nej, aldrig, aldrig, aldrig, forkert, forkert, forkert. 

 

Formålet og drift princippet af knudepunkterne (stilk noder) på anlægget afgrøde af Pålidelig forklare nogen af ​​de første års studerende på alle midten (i Amerika høj) landbrugsskole. En af anlægget noder funktion (Poaceae, men næsten alle andre planter) samt nivellering af afvigelser fra lodret retning af vækst, sker dette ved deres udvidelsen på det punkt, som er det modsatte af afvigelsen fra den lodrette retning (drawing) Og ændringen er irreversibel (dette gøres ved den forøgelse af antallet af celler, ikke deres størrelse og form). Hvis planten lykkes helt at rette det første rette bøjede knudepunkter skal yderligere formering af celler på den modsatte side, og dermed forblive mærkbar Lang (drawing), Hvis planten er så svækket, det er ikke Able hæve mere, ingen til at fortælle det alligevel noder, og de er bare Permanent extendig (i et forsøg på at løfte planten, som ikke). Ofte forekommer, og kombinationen af ​​begge fænomener, når planten er så svækket, især i den nedre del, sige, at de første to nederste noder til jorden ikke længere har strøm nok til at hæve anlægget, er kun hvilket forlænger, men andre er Able mindst den rejser den resterende del af anlægget til den vertikale retning (photo), Dermed væsentligt hjælpe når de er høstet, drawing principle. Meget ligner de knudepunkter, ved hjælp af et princip og Lignende at opnå samme funktion kan opføre sig også næsten alle knudepunkter uden stængler, stilke eller efter eventuelle andre stammer af planter, og selvfølgelig alle Græsfamilien planter, selv før der opstår i Them og større differentiering af væv . Så i stilke af nogle anlæg i staengelled, uden kun at bruge noder til denne funktion. Et eksempel er valmuer. Deres staengelled stadig containng betydelig mængde af væv så meristenatic, der kan udføre den ønskede funktion, uden at være begrænset til staengelled. 

 

Ud til anlægget inde, der opstår i en bred vifte af giftige stoffer til det Umiddelbart efter den elektriske nuværende virkninger, sandsynligvis der forekommer under volgende dage og "migration periode", i løbet af denne afhandling af giftige stoffer er flyttet mere ind i de nedre dele af planten, effektivt således, at ofre for en vellykket "højnelse af afkom," I så fald, af forarbejdede korn og den bedste bevarelse af den genetiske kode. Tværtimod i den modsatte retning, opad, rejsebureauer nyttige for gennemførelsen af ​​en vellykket modenhed. Selvom det ikke ser sådan ud, og det lader til, at planten er næsten tør og betingelsen Egnet til høst i gang er der kun kontrolleret udtørring, processer af modning og transport af væsker er i gang indtil sidste øjeblik. Agerdyrkere kender meget godt, for eksempel byg Det, hvis de høstes for tidligt, endnu ikke helt modne, tager mange måneder for at opnå optimal og afbalanceret Spiring af korn.  

"Sådan en byg har en lang periode med efter høst Modning"  

Produktionsteknologi af malt og øl , Kosar, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, side 34).  

 

En bred vifte af processer, der foregår i planter, der vokser under ugunstige forhold, også som er beskrevet tilfælde af logi (beskadigelse, svækkelse) svækket planter, er det muligt at læse i: 

Handbook of Plant Crop Stress ovenfor , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 th  

Uddrag fra bogen vil blive givet en række notater på andre websteder  

 

Den grundlæggende omstændighed, at det er nødvendigt at indse, at med enhver indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde først svækket, og det er nødvendigt at finde årsagen til denne svækkelse, og der er absolut ingen grund til at kigge efter udlændinge (ET). Til korncirkler fænomenet er naturligvis Explorers nødvendigt, men meget pænt tak, At tørre, men for dem, stadig meget vanskelige forståelige og forklarlige fænomener, bragt ned af sig selv i en bunke mere end nok. Ville Enhver, der nogensinde vil forsøge at forklare princippet i korncirkler, der opstår, ville naturligvis takket være deres store kredit Lejlighedsvis føles som en væsel i hønsehuset, eller en gris i en stribe af rug. Bare brug kun få fat i et kloge bøger, og prøv at starte med at forklare.  

 

Der var virkelig handler om planter "meget høj energi magt", men virkelig meget ofte mange uger før indgivelse (skadelig, svækkelse). Det var (meget sandsynligt) hovedsagelig den elektriske energi, hvorunder var "elektromagnetisk eksplosion" inside-inducerede planter, i deres væv. En anden del af energien kan leveres med elektrostatisk induktion, og den anden på direkte elektrisk strøm gennem højioniseret gas i umiddelbar nærhed af en høj spænding decharge - photo, drawing - Her et par tiendedele mm, Lightning Adskillige meter eller endda mange snese meter (samt den koronaudladning, drawing). En anden del af energien kan overføres Udførelse af jævnstrøm under jordens overflade (især rødder), og det kan i sidste ende svækkelsen bidrage væsentligt elektrokemiske ændringer i jorden. Intensiteten af ​​alle de navngivne fænomener Helt stoppe handle på en bestemt afstand, Reducerer med afstanden fra nedslagsstedet, indtil en vis afstand helt stopper. Uden vind - et sjældent fænomen i tordenvejr - og ensartet fordelt elektrisk modstand af jorden kan være resultatet forholdsvis nøjagtig cirkel. Selv med alle mulige unøjagtigheder er det dog muligt, at sidst integreret virkning af flere ikke meget nøjagtige cirkler foldes sammen en lidt mere præcis, da det har forfinet gennem en dominoeffekt. 

 

Udsendelse hulrum, a picture from BLT(Interessant navn matching - udvisningen af gabet). De vil ikke indgå som en mål beviser for energi eller kraft effekter overhovedet. Absolut umuligt at bruge det til det. Det er og vil blive forklaret meget mere detaljerede oplysninger om mange andre stykker og sider. Deformationer af planter, der er synlige på billeder, også enhver lignende måde, behøver ikke være forårsaget af en handling af nogen kraft eller magt overhovedet, med den eneste undtagelse af kræfter og pres fra en stigende og tørring og tak Det er at skiftende former væv og plantedele . Selvom skade på planterne virkelig ville være i stand til at deltage også passage af elektrisk strøm, elektromagnetisk og elektrostatisk induktion, mekaniske kræfter. Ledning af elektricitet gennem meget intensivt ioniseret luft i umiddelbar nærhed af udledningen. Meget lig ledning af elektrisk strøm gennem forskellige gasser i enhver udledning og lysstofrør. Koronaudladningen - strækker sig til en afstand på flere meter til et tocifret antal meter, uden vind har en meget præcis cirkulær form, og dens diameter afhænger næsten kun af intensiteten af den strøm, der passerer gennem (drawing). Trin spænding (drawing). Middelværdi af jordens modstand, Ifølge CSN 332000-5-54 på omkring 100 ohm pr meter. Jord resistivitet er defineret som den aktive modstand i jorden potens af kanten 1 m, målt mellem modstående vægge.  

 

Af den måde, kan meget Lignende skader af knudepunkterne findes på steder, hvor stænglerne bøjet rent mekanisk (blidt, uden at bryde) med næsten 90 ° af dem, der knudepunkter begynder med lige spids tilbage i oprejst position (1. og 2. fra oven , photo). Der vil ligne og endda mekaniske skader, mekaniske kræfter, som opstår på grund af pres af celleproliferation noder selvpåført skade og lidt, uden store konsekvenser for vitalitet planter. Sandsynligvis dette skyldes det, det er et tilfælde af ekstreme ændringer i retning af vækst, næsten 90 grader, i de fleste tilfælde løser knuder vinkelafvigelse af flere grader. (photo) 

 

For at prøve noget som dette afgrøden kredse fænomen eksisterende Explorers tror, ​​intet andet valg end at forsøge at finde det theirselves, selv på steder, hvor at de ikke ville være fra deres synspunkt på alle. For at gøre dette er det nødvendigt invitere alle sober Explorers af afgrøden kredse fænomen, at nogle gange af sig selv udføre et eksperiment kendt som blindprøve, eller blind forsøg (også "nul korrektion"). Et af de grundlæggende principper, udbredt Især i en objektiv og videnskabelig forskning. Lad nogle afgrøde vokse i laboratoriet uden udsættelse for nogen energi. På et tidspunkt ændrer deres vækst retning, det eneste ved at dreje beholder, hvori de vokser. Nogle af dem er mulige efter en vis tid Deres tilbagevenden tilbage til den oprindelige position. Også en anden form for blindprøve er muligt at prøve - besøge steder med meget uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, hvor der som i deres synspunkt, ikke handler nogen "udlændinge energier", eller nogen anden, som for eksempel og mikrobølgeovn.  

 

Desuden kan ikke kun lægemidler af transcendental, overnaturlige, paranormal eller Lignende fænomener Påvirke Explorers af afgrøden kredse fænomen på stedet, kan der forekomme virkelig "mærkelige", nysgerrige, anomale og usædvanlige forbindelser, frie radikaler, ioniserede atomer, molekyler og andre fortræd, som kan påvirke den menneskelige hjerne På samme måde som de magiske svampe i en spray 

 

Vores kære Ville menneskeheden før eller senere ville udforske sig selv. Faktum, at kredse, og næsten alle andre regelmæssige eller uregelmæssige figurer i helt afgrøde, Bestemt meget mere end 99.9999999% er genereret af takket være lyn udledninger, og ikke gennem nogle self-Erklæring af misforståede enkeltpersoner, er det simpelthen en objektiv kendsgerning , og menneskeheden er i stand til at opdage mål realitet efter alle (undertiden), det virkelig ved hvordan. (Selv om dette løser allerede langt over 30 år, og resultaterne intetsteds ...)  

Med henvisning til: det gør ikke noget alligevel, nogle gange var det endda meget værre ... 

 

Naturlige Mimicry (nr. 1)

Et af de vigtigste og på samme tid får det mest interessante, hvorfor Det sker sådan - naturkræfter brugt en af de mest spektakulære naturlige måde camouflage, hvad nogensinde Det lykkedes dem at konstruere. Det er meget interessant og uforlignelige naturlige mimicry. Men det er meget Relativt simple kendsgerning: Korncirkler er virkelig bare meget sjældent forekommer ved samme tid, da de blev skabt, nemlig straks "efter begivenheden" Selv om det undertiden kan ske, men sandsynligvis virkelig kun meget undtagelsesvis. Lige på det modsatte har de fleste af de mønstre i langt størstedelen af op til flere uger eller endda måneder efter det tidspunkt, da de blev skabt i virkeligheden "Udsat" ind i strukturen af anlæg i marken af energien fra lynet udledning. Brug af ordet "Udsat" er i dette tilfælde virkelig korrekt, ligheden med den klassiske fotografiske proces, eller med nogle af sine forgængere, for eksempel - daguerreotypi, er ganske brugbart og bemærkelsesværdigt. Samt med fotografi, er der i "følsomme lag" af planter i marken og skabte fuldstændig usynlig latent billede. Den anden grund til, at ordet "Udsat" er virkelig brugbar, selv med den kendsgerning, at mønsteret er skabt - Exposed - under lyn-flash shinigami Svarende til mange billeder. Umiddelbart efter decharge vil være på sitet findable kun nogle meget sjældne fænomener - døde insekter, forkullede planter, eller planter sammenfiltrede ledninger ind i den meget intense roterende spabad, undertiden der finder sted efter lyn udledning og varer ikke mere end et sekund. Også ændringer i magnetfelter, termiske ændringer i undergrunden, overskydende statisk elektricitet ville blive opdaget med det samme. Sidst, men ikke mindst, (sandsynligvis ikke testet endnu, er det stadig kun et skøn) antal af skadegørere kemikalier. fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde vises flere meste efter uger eller endda måneder længere end option to. Langt de fleste af planter Nemlig Umiddelbart efter chok uden nærmere tilbage til sin oprindelige position, og alt er lige begyndt. De begynder at falme, for det meste takket være elektricitet, som passerede gennem dem. Også kunne sandsynligvis blive beskadiget på nogle udvalgte funktioner ved en skarp bevægelse, og deres fading holder i flere uger. At der ofte planter stå i lang tid i opretstående stilling, ville sandsynligvis meget længere, end det ellers ville være tilladt i henhold til forfatningen af tiden fading ensomme plante, og med en stor grad kunne bidrage Water Overfladespænding . Deres logi (skadelig, svækkelse) Det virkelig sker op flere uger efter dette, tværtimod kan i nogle tilfælde blive op utroligt hurtigt i forhold til, hvor længe det varede Deres svækkelse. Mens svækkelse af planterne varede i flere uger, kan deres bøjning til jorden Bliv selv i en sag om en helt store mønstre relativt hurtigt, Inden for et par minutter. Som et meget væsentligt bidrag, at det somme tider kan sandsynligvis træde i kraft den dominoeffekt . Meget ofte også på grund af, at nogle sommerfugl fløj rundt.  

 

Kære Menneskeheden!

Næste gang meget bedre ikke at acceptere nogen råd fra senil demens.

Hvis det ikke var senil dement Disse to fjolser, Kunne D & D, der for længst et eller andet sted i værtshuset lavet en "tilståelse" tage mange forsknings Decades en helt anden retning, som enhver anden klassiker og helt seriøs videnskab. Anyway, ville derefter menneskeheden definitivt løse det hele selv, for eksempel, er han Mulig YouTube og finde en video (måske Wylatovo?, Ligner ikke det, vil nogen finde), hvor folk er indkaldelse til en korncirkel lige opdaget, og ved afstanden er endnu mere muligt at se tilbagetog tordenvejr ...  

 

Videre i teksten nævnes også, at der i nogle dokumentarfilmen er et ræsonnement udtryk, at de kan være blå jets og røde sprites, som er atmosfæriske udledninger, men højt oppe i atmosfæren, Opdaget relativt nylig. Det er nok noget af en misforståelse. Deres afstand er for stor for at inducere på jordoverfladen noget så skarpt afgrænset. Selv dem om det er muligt at læse i Lightning: Fysik og effekter , Rakov, Uman , p.  

 

En anden grund til, at menneskeheden ville helt sikkert løse problemet selv er i verden, der bliver mere og mere installeret i forskellige steder såkaldte live webcams (eller mindst time-lapse kameraer), og selv på fjerntliggende steder, og i løbet af en periode Ville nogen gøre en konklusion, at korncirkler er virkelig afhængige af vejret, at den foregående fænomener, selv om korncirkler optrådte flere måneder senere. 

 

Den sidste årsag er, at der er virksomheder som Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - afbrudt fra Siemens, bare Vaisala alene), der beskæftiger sig med at måle virkningen af ​​beliggenhed, type, polaritet og intensiteten af ​​lyn, også egne En omfattende databaser over de seneste år , og vil bestemt ikke være et problem for dem (hvis de er interesseret), der krævede sporstoffer data. Af den måde, er Deres data meget Præcis ofte, selvom de er angivet og målefejl som en rund cirkel diameter 180 m, ofte er meget mere præcise, selv Mindre end 10m. Af denne grund, er teorien "CC-Lightning" muligt at betragte som "verificerbar helt baglæns", og Fidli. Indsamling af data om lyn udledninger (tid af decharge, GPS-data om virkningen punkt, polaritet, magt, type - korncirkler eller CG). For eksempel i Centraleuropa tilbud med T At CELDN - Central European Lightning Detection netværk i hele Europa, så mange andre. Alle bruge et netværk af detektorer Vaisala-Siemens eller lignende. Det vil naturligvis være meget interessant at se, hvad mønstre sidst, mod alle forventninger, vil blive PERFORM som "ikke menneskeskabt" eller ægte?  

 

I tillæg til ovenstående er der muligheder på http://www.blitzortung.org   - side af et andet netværk system med en Explorers af lynnedslag indvirkning punkter, som bruger deres eget netværk af detektorer. Selv om dette sandsynligvis ikke har en tør præcis information om stillingen, men de kan tilføje til hele spørgsmålet interessante data.  

 

En anden ting er, (og for målenøjagtigheden), der ofte kun én formere forgrenet lyn (plus dens endelige efterfølgende udledninger) er i stand til at "sprinkler" et område med flere hektarer photo ( i tilfælde af meget stærke udladninger kan omfatte også Bestemt meget større områder). Ifølge data fra litteraturen (for eksempel hedder Lightning: Fysik og effekter , Uman, Rakov ) er en ikke usædvanligt fænomen, når forgrenede arme af et enkelt lyn ramte point op til flere miles fra hinanden. Her igen - intet andet valg end at fremhæve den vigtigste kendsgerning: lynet udledning ind i feltet, hvor en regullar mønster blev fundet, Optræder nogle gange endda et par dage, men langt mere sandsynligt, endda uger til måneder før, Than stilke virkelig bøjet ned .  

 

Landmænd og deres arbejdstagere, selv om de var til stede ved fremkomsten af regelmæssige mønstre og se det med egne øjne, vil aldrig give nogen omtale tørre observationer, samt eventuelle resultater, der allerede færdige regelmæssige mønstre inden for deres områder, og ved udmærket godt hvorfor. Fra deres synspunkt er det kun indgives `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde og intet andet, og tør en holdning er den eneste rigtige. Deres arbejde har altid været og vil blive Hovedsageligt tage sig af afgrøder (høst), og ikke om lort. Et mønster på en mark ikke er høsten. De er interesseret i nogen fladtrykt (beskadiget, svækket) CTOP kun i form af, hvorvidt det vil være muligt at høste mere. Kombiner chauffør, der ville finde mønster i marken, og der Kaldes en journalist, straks mister sit job, og aldrig i stand til at finde det samme arbejde igen. Resultaterne af regelmæssige former i felterne aldrig kommer fra landmændene selv, altid nogen "udefra" (eller "fra oven"), hovedsagelig fra sensationspræget den lå offentligheden.  

 

Beskrevet som ovenfor, så selv efter en ganske lang tid efter Lightning Discharge, Under, at svækkelsen af stilke holder i flere uger, er den faktiske timing Sandsynlig logi (skadelig, svækkelse) undertiden virkelig kun tage et par minutter (Domino Effect), og nogle gange endda direkte foran skrækslagne tilfældige observatører (Stonehenge Fractal). Selvfølgelig, kan forekomme i det mindste tørke og sager, når afgrøden er indgivet `skal være (beskadiget, svækket) næsten Umiddelbart efter Lightning Discharge, Under sekunder, minutter, timer ikke mere end mulighed, men det er snarere en meget usædvanlig sag. Naturligvis afhænger det af den aktuelle situation, tilstand og modenhed af korn, som er rettet ind udledningen, og også på styrken af en konkret hændelse lyn, sandsynligvis også At han, hvor mange filialer er der, og hvor mange efterfølgende udledninger hits det eneste sted. Der kan også påvirke intensiteten af indfaldende regn og den resulterende fugtighed og ledningsevnen af planter og jordoverflade. Meget ofte sker det (hovedsageligt, hvis afgrøden er stadig grønt nok, med et højt vandindhold i celler), at selv efter en meget stærk lyn decharge er i marken Observer helt ingenting, og ikke kun Umiddelbart efter tordenvejr, men selv efter mange dage og uger.  

 

en af de mest naturlige Monstrous vittighed , at der sandsynligvis Moder Natur har forberedt menneskeheden for evigt, danner tilsammen den Mimicry Nummer 1 og nummer 2

 

Mimicry Nummer 2

Dancing Air Vortex

Ud over hvad der allerede er beskrevet alt før, er det muligt henlede opmærksomheden på et andet meget interessant faktum, som finder sted på det sted, hvor afgrøden bliver fladtrykt (beskadiget, svækket). Alligevel de mange forskellige naturlige processer The Det skete der længe før stilkene var bøjning til jorden, varede hundredvis af timer, kan bare se tilfældige observatører på det tidspunkt, hvor stænglerne er bøjning til jorden, noget, der ikke muligt at observere på ethvert andet tidspunkt, og hvad kan vare kun få minutter: muligt at navngive den som en Mimicry Nummer 2 - faktisk Dancing Air Vortex.  

 

Lige før bliver Dancing lufthvirvelstrøm beskrevet mere detaljeret her, angivet adskillige fænomener og effekter, usuall kommer før. Ikke alle på listen, kun få mest almindelige. Meget mere i detaljer vil være spørgsmålet om de deltagende processer De udviklede på andre sider såsom Microsoft Kronologi og undersider, eller i afsnittet tilhørende følgevirkninger

 

Disse er eksempler på fænomener, hvoraf nogle er meget længe siden, nogle meget nøje forud for selve fænomenet logi (skadelig, svækkelse) afgrøde i tilfælde af periodiske mønstre. Ikke kun regelmæssige mønstre, men faktisk alle indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, der opstår når som helst og hvor som helst. En af de meget væsentlige forskelle, i tillæg til de formelle og uregelmæssigheder af den resulterende form er faktum, at de regelmæssige mønstre har for meget af Greater hvor høj grad anvendt Domino Effect , Than uregelmæssige dem. Forklaring af nogle mulige årsager vil blive placeret på Kommende side High Contrast Effect , ikke eksisterende endnu. 

 

Nogle effekter, der ledsager foregående skabe områder med indleveret `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde på marken, Ca. Sorteret kronologisk: Exposition Effect , Interferens Effect , Svækkelse af Stem , vand Overfladespænding , Butterfly Effect , Domino Effect  

 

Umiddelbart efter indtræden af ​​dominoeffekt som den næste virkning Aris - Virkning af Dancing Vortex (luft). Der er ingen specifik side er knyttet til det, vil være en dominoeffekt Tildelt som sin del, fordi det er helt Hører uadskilleligt og uden at det aldrig ville sket. Mens nogen af ​​de tidligere anførte virkninger og aktivt kan deltage på at skabe mønstre og kan være en af ​​de mange årsager forbundet uløseligt til det, flytter lufthvirvelstrøm er en helt passiv Konsekvens, Svarende til eksempel volgende objekt kastet i vandet vises altid på den cirkulære overfladebølger. Selv lufthvirvelstrøm, bevæger sig næsten synkront i løbet af korn bundter, der i øjeblikket falder til jorden, er primært en konsekvens snarere temperatur som årsag til de tilsyneladende uforståelige fænomen, selvom tørre krav oprindeligt kan synes som noget helt utroligt. 

 

Derfor blev det Dancing Air Vortex navngivet som nummer 2 Mimicry - takket være det faktum, at meget vel spille en vigtig funktion i camouflage og uinformerede observatør skal føle næsten uundgåelig, Det er helt uadskillelige Involveret i skabe af de mønstre. Som en ukendt, selv om meget svært at pin ned endnu efter alle Selvom Besvær med observerbare magt. Derfor kan Tilsyneladende ligner en af ​​de mest sandsynlige årsager til den proces, som "stiger ned fra himlen", eller omvendt Foranlediget af jorden. Fremme lufthvirvelstrøm er meget volgende netop placeringen af ​​de stænglerne bundter, efterhånden falder til jorden som dominobrikker. At klaser af stilke kan i sidste ende blive Cascaded Derfor er et andet end som et vævet mønster, og dermed hele processen ser endda meget mere mystisk. Men hele fænomenet Dancing Air Vortex er intet andet, end det mindste i begyndelsen udelukkende og kun helt passiv luftstrøm, forårsaget af de faldende stilke klaser - bare kun til begyndelsen af ​​den dominoeffekt. Der er falder til jorden mange hundrede kilogram materiale, selv i ikke meget store tal der kan være op til flere tons, fra en gennemsnitlig højde på lidt mindre end en halv meter. Sådan en stor materiel bevægelse og virkelig allerede forårsager betydelige og mærkbar luft, der strømmer. Selv tør stærk, at det faktisk kan senere også delvis Bidrage til falder ned af nogle andre ikke meget fjerne stilk mængder, og at nogle udvalgte funktioner DELTAGER på forløbet af Domino Effect, hvilket naturligvis kun støtte det overordnede indtryk af mystik og inconceivability af Målt fænomenet. Men selvfølgelig, bevæger særligt tydeligt lufthvirvelstrøm næsten præcis på dette punkt, hvor stænglerne er bare falder ned, selv om det ikke behøver at være en årsag overhovedet. Dominoeffekt kan fortsætte helt uafhængigt af luften brister, og arbejdet i én stor fejl udføres let. Ganske vist er der ingen grund til at understrege, at den største illusion af mystik og uudgrundelige fænomen opnås stillestående luft, hvor mezi ovenfor og faldende afgrøder klynger er helt alene og uafhængig strømmende Dancing Air Vortex. Derudover, hvor lige præcis er der de afgrøder klynger falder til jorden. Takket være, at tilsyneladende ikke kun som en kraft, opståede That på placeringen helt alene, uden nogen årsag, endnu mere til alle, at tilsyneladende som en magt, at alle de bevægelser, som opstår på stedet forårsaget af sig selv. 

 

Blandt andet ejer dette selskab databasse placeringer af lynnedslag udledninger, sandsynligvis eje noget, hvad de har ingen idé om, nemlig en meget detaljeret database over helbredstilstand og vitalitet af landbrugsafgrøder Hvert år i store områder.  

 

Slut på del 2 

 

   

         Del 1        Del 2         Del 3        Del 4        Del 5  

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com 

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

For en grundlæggende introduktion til historiske perspektiver på spørgsmålet om korncirkler er muligt at besøge hjemmesiden Wikipedia - Korncirkler. De fleste af de forklaringer, selv om der indgivet eller falder næsten udelukkende ligger inden for Pseudovidenskab (Junk science), tilhører den Kategori:Pseudovidenskab, men i det mindste tjene som et grundlæggende oplysninger om den aktuelle visning på hele spørgsmålet.

 

Frem for alt skal det understreges, at der serveret en forklaring, eller en side på denne hjemmeside, i hvert fald ikke beskæftige sig med begreber eller marker med menneskelige aktiviteter, såsom Esoterisme, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fænomener, Ufologi, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Troen på udlændinge, Udenjordisk liv, herunder Rumvæsen, Eksobiologi, E.T., Ufo (objekt), Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøgende fra Ydre rum, Universet, Galakse, Mælkevejen.

Magi, Sort magi, Witchcraft, Heks, Supranaturalisme fænomener, Mirakel. 2012-fænomenet, Poltergeist, Konspirationsteori, Psykokinese, Shamanisme, Mystik, eller ethvert andet område Pseudovidenskab eller Junk science fra Kategori:Pseudovidenskab.

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z