Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-usorteret-4-tekster . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4         Del 5

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Del 4

 

I mange dokumenter om spørgsmålet om korncirkler forekomme omtale af fuldstændig upåvirket planter, "fremmede" blandes, dyrkes i monokultur (udlændinge indgivet `skal være (beskadiget, svækket) kun byg, ikke handle på hvede også til stede der) - ff kursus, anderledes vandindhold, forskellig modstand, induceret anderledes energi, anderledes (lavere) niveau af skader kan grønnere planter synes fuldstændig upåvirket. På det tidspunkt (2010 observationer,foto foto) Når byg ​​er på visse områder allerede er i tørke og modenhed fase, at en væsentlig del af sin stilk er tørt halm, hvede på andre områder fortsat er meget grøn med et højt vandindhold og elektrisk modstand sikkert mange tusinde gange lavere, som dermed Repræsenterer næsten en kortslutning for inducerede spændinger. Selvfølgelig ikke udelukket, at efter et par uger vil blive indgivet `skal være (beskadiget, svækket) også At forskellige individer blandes ind i monokultur, og der opnås meget lavere mængde elektrisk energi, men det er vores kære Explorers korncirkler aldrig måske bemærke overhovedet.

 

Den spænding, der induceres den direkte ledning (i afstand), kan betragtes som en meget blød energikilde, hvis spænding (The Same forholdsmæssigt nuværende og SAALEDES også anden magt fraktion af energi) under sammenkobling med lav modstand af leder aldrig stige op til tørre og høje værdier som spændingen på lederen med en modstand meget højere. Det samme gælder for energi, der genereres på andre måder - direkte ledning og elektrostatisk induktion. En anden mulig måde at elektrisk strøm til stilke af korn er det, der kaldes spænding og intensivering opstår for eksempel Under falde på HV kablet i jorden - på grund af jord modstand kan være spænding mellem de to steder på jorden overflade i menneskets skridt afstand Mange tusinde volt, og i tilfælde af lyn naturligvis meget højere. Hertil kommer, tilføjer og betydeligt bidrag til den skade af planter strøm gennem Deres rødder Under spredningen af ​​lynstrømmen undergrund, dvs Klassisk Foretaget af den nuværende leder - gerne en wire, der ikke induceres.

 

Et andet interessant fænomen er det faktum, at nogle steder, hvor der skete en lyn udledning i feltet, flere uger efter dyrke unge planter af samme art, hvis perioder med Spiring Kunne skønnes at være ca den tid Når der var decharge. Dette kan være et levn fra oldtiden, som oprindeligt tjente til at bevare de arter, der nu dyrkes og dyrkede arter af korn, selvfølgelig, behøver ikke, men sikkert dem ville have været nyttigt, hvis på kloden har fundet sted, og Greater katastrofe . For eksempel forudsagde den ene gamle mayaer for 2012 (at stenene vil gå ud af business). Typisk i denne forbindelse er de frø af nogle planter, måske fra den australske bush, også Måske nogle andre, at kun spire efter branden. Spire før Ville det være på grund af lovligheden af ​​lokale brande var næsten ubrugelig, fordi den daværende vil hele befolkningen uddøde.

 

Explorers korncirkler selvfølgelig ville være i stand til at opdage noget på deres websteder lignende måde, eller endda allerede har noget lignende i deres erobrede fotografier, men ikke evalueret.

 

Objektivt er det nødvendigt indrømme, at nogle korncirkler fænomen Explorers har længe bemærket, at i nærheden af ​​tallene er muligt at registrere, at der findes (eller tidligere eksistens) "noget uforståeligt elektromagnetisk". Det skal endvidere bemærkes, at henvise til: At hjernespind, som de afleder fra det, kan være i næsten alle tilfælde er klassificeret som fuldstændig Trumper. Vi kan bestride om det, kan vi endda uenige med det, men det er alt hvad der kan gøres imod det.

 

Bøjede og udvidede noder:

De forekommer med absolut alle indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i verden. Ikke længere end valgmulighed under en time Umiddelbart efter indgivelse (skadelig, svækkelse) Mulig register vokser med knuder ændringer, som gennem anlægget forsøger at korrigere en permanent afvigelse fra den lodrette retning. Den omstændighed, at korncirkler forskerne ikke mærke til det endnu (bøjede knudepunkter på afgrøden indgivet `skal være (beskadiget, svækket) overalt), kan det muligvis undskyldes med deres forbløffelse, forbavselse, begejstring for forskning af noget fantastisk og fuldstændig uforståeligt, og det er Tilsyneladende så let tilgængelig bruge ideen om udenjordisk intelligens eller æterisk, desværre, at de ikke tror, ​​det nogensinde beskæftige sig med noget så almindeligt og jordbaserede, såsom "er almindeligt" helt uregelmæssigt fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde, uden mønstre. Ser man på nogle mønster af kornformationerne i deres Discoverer sandsynligvis kan gøre noget andet end mulighed:

Første at være fuldstændig chokeret

Second Bemærk: det er absolut umuligt at være menneskeskabte (han har ret, formand!)

Tredje Bemærk: dette skulle skabe en form for intelligent liv eller væsen eller er (Her er det med sandheden lidt værre, formand)

et notat til 3: modstand korncirkler Explorers mod naturkatastrofer, uden at handle af intelligens dannede mønstre fører til, at der i naturen ikke kan kun ske ved regelmæssige mønstre selv eller kun de (tilfældig) naturkræfter

 

Åh nej, de kan, bare husk:

krystalgitre, krystalstrukturer, krystallografi

atomets struktur, elektron shell, den molekylære struktur af materialer, atomare og molekylære orbitaler og deres hybridisering, opførelse af atomkerner

fraktale struktur af den overskydende elektrisk ladning decharge (Lichtenberg mønstre), fraktaler i levende organismer (vaskulære og nervesystem, de rodsystemer og udformningen af ​​løv-og nåletræer ... Fractals i livløse strukturer - figurer af galakser, snefnug, og endelig , igen og igen: resonans og interferens - fysik, mekanik, elektronik, optik.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Der er intet andet valg end at appellere Explorers fænomenet korncirkler at udføre noget, at de formentlig aldrig har gjort gennem mere end tredive års landmåling korncirkler.

Besøg et felt, hvor en afgrøde indgives `skal være (beskadiget, svækket) komplet uregelmæssigt, uden nogen tegn på et regelmæssigt mønster. Også der De vil finde en masse (let identiske) unormale effetcs, bøjede og langvarig knudepunkter. Ved at sammenligne fastslår, at de vil absolut noder er uden nærmere fra dem, de fandt inde korncirkler. De vil opdage, at fluer er grillet i præcis den samme som dem inde korncirkler. Infra, statisk elektricitet (fejl), magnetiske og andre. vzorek.jpg, moucha.jpgAlt vil være der, herunder udstødes hulrum og explosed knuder, vil magnetiske anomalier opdage og mobiltelefoner vil stoppe med at arbejde. Præcis det samme ændringer af knudepunkter vil også blive vist, selv om forsøg vil blive foretaget ved at ændre retningen af ​​plantevækst i laboratoriet, kun lige tvungen ved at ændre placeringen af ​​stilke. Igen vil også udstødes hulrum Bliv. (Korrektion af nul, blank, allerede nævnt)

 

I mellemtiden var det nødvendigt at gøre det for dem af en anden. Besøgte hundredvis af steder, hvor der var den afgrøde indgivet `skal være (beskadiget, svækket) ganske Almindeligt, higgledy-bulter. I langt de fleste tilfælde De var og steder, hvor feltet blev ramt af lynet før, flere timer, dage eller uger før. På internettet findes der steder, hvor det er (var) muligt at opnå nogle begrænsede oplysninger om placeringen lynnedslag udledninger (Taget fra eksterne kilder) med relativt stor præcision - ti til hundrede meter. Fejlen blev temmelig Forårsaget af det faktum, at GPS-position, hvor udledningen begynder, og hvor det rammer i nogle tilfælde kan variere betydeligt, eller endda Det ville være en enkelt udledning selv kan have samtidige flere parallelle arme og skuldre kan have sine restrikes, SOM kan vise sig at forskellige steder områder, og generelt betydeligt større end en kvadratkilometer. (Henvisninger til litteraturen, flere billeder -kouty.jpg)

 

Meget meget så uregelmæssigt, higgledy-bulter helt fladtrykt (beskadiget, svækket) af marker dele, han er en utroligt højt antal fotografier udgivet i bøger og på hjemmesider korncirkler Explorers, kan alle overtale af ham selv, og alligevel er det kun få af de mest typiske eksempler her.

Wylatowo.jpg

 

Langt størstedelen af ​​mønstre dannet af lyn ligner moderne kunst (simpelthen sagde, ligesom Daub - uregelmæssig), kun en lille del er klassisk, antik, barok, jugendstil - regelmæssige former, Kunne også Selv om nogle tilhører den moderne kunst.

 

Blandt andet i foråret 2008, men selv under næste års Ofte næsten ved et uheld, men også Bevidst, Takeno og antal marker skud selv "før handling" (lyn), uden at ramt af lyn, eller marker, Selv påvirket af lyn, men stadig uden tegn på udfladning (skadelig, hvilket kan svække).foto vzorky ze stožáru

 

Forsøgene omfatter udledninger end helt nemag. mat - plast, samt Cu, Al, eventuelt magnetisk metal (kasse med film - de første få udledninger uden Fe2O3 fe eller savsmuld, derefter s udledninger Al (container) på vandet, og det ikke-magnetiske fleksibel folie Forsøger pulveriseret aluminium..

 

noget vandrer toksisk anlæg - bunden grundlæggende ofre

"supernatural"

 

Tanken om, at de mønstre, opstår primært om natten. I det mindste er det en film, Nancy Talbot stater, men uden at give nogen kilder (stor fejl!), Der ofte mønstre opstår bro mellem 4-5 am. Bestemt ikke alle, men nogle gange kan være en årsag til de "dominoeffekt" planter logget af tidlig morgen dug stadig i mørke og deres efterfølgende stabling på jorden. Det er ikke umuligt, men at de skaber ofte Under dagslys, men de bliver opdaget, efter flere dage. Dette kunne psykologisk snarere Forklaret - sandsynligvis aldrig vil blive korncirkler Opdaget løbet af natten (for at udledes, at disse Arosa løbet af dagen). Det er helt naturligt Forårsaget af faktisk, at I løbet af natten Nemlig folk gør alt muligt, observation af felter er bestemt ikke mezi afhandling aktiviteter. Næsten umuligt med utilsigtet observation fra overflyvningsmålepunktet højde med et transportmiddel, hovedsagelig på grund af den simple kendsgerning, at i nat med mørket. Derfor Observatører, som ikke kan andet afsløre et mønster end i løbet af dagen, ikke engang tænke på andre svar end "nogen måtte gøre det i løbet af natten." Mønster kunne nemt opstå i dag, måske 5 dage siden.

 

Meget ville have hjulpet installere en time-lapse kameraer nær steder, hvor mønstre bro ofte forekommer, hvilket måske i den nuværende tilstand af teknologi skulle være noget særligt problem. Derfor ville det ses som en simpel "almindelige" logi (skadelig, svækkelse) af afgrøden og bestemme den tid der er gået fra tordenvejr, mens Time-lapse Canon kan programmeres, ville også capture lyn, indgående på deres synsvinkel. Vigtigt element i (nogle) Canon apparater er det, da de kan programmeres meget godt for tidsforskudt optagelse og hurtig optagelse Processer (lyn decharge)

 

Stængler bøjede, ikke brudt. Broken stængler er Bestemt også forekommende i korncirkler, især på kanten af mønsteret, hovedsageligt i forbindelse med den dominoeffekt. Explorers af korncirkler Præsenteret effekten af virkeligheden i en noget "modificeret" form, eller det såkaldte mere fleksibel format ( Yes, Minister ), og en lille andel af knækkede stængler, ikke kun bøjet, skal du blot skyde eller inkludere i rapporter om deres udforskning Enten bare "tilfældigvis" udelade, eller betragter dem som en undtagelse til reglen om, at slæk.

 

Xtreme Mysterier - 062 - korncirkler, 2002 , 1:47 / 24:34

(xtremem.jpg) Ved toppen af ​​rammen (langs den vandrette sporvognslinje) kan ses fænomener er typiske for konventionelle lyn udledninger i felterne. Desuden er den indvendige form skitseret yderligere, sekundære form. Lignende fænomener forekommer i mange klassiske korncirkler. Fænomenet afgrøde kredse opdagelsesrejsende er helt overset - de lyse linjer afvigende fra midten til kanterne, der sandsynligvis vil følge de retningslinier, hvorigennem løb underjordiske el udledninger. Bemærk - noget lignende kan observeres i mange andre fotografier af korncirkler, dette er hvad der svarer til dobbelt eksponering med så mange sammenligninger klassiske fotos.

 

8:55 beneath højspænding ledninger ... Det er helt i overensstemmelse med alt, hvad der foreslås overalt på sitet - HV linjer er meget gode ledere.

 

Lys, lys fænomener flytter over marken, ofte repræsenteret af billeder i film om korncirkler. I afhandling film er også dokumenteret, at det i nogle tilfælde kan det være og forfalskninger, eller (helt LogicAll) ud af fokus flyvende objekter (papirpose, frø eller plantedele). Også det kan være tilfældet, at hvis der pludselig frigivet fra undergrunden og meget boble af ioniseret gas og støv, der netop har været udsat for potentiel forskel på den resterende statisk elektricitet Flere tusinde af volt eller mere. Derudover kan indeholde brandfarlige ioniserede gasser (CO, H 2 ), som alle kan være til stede i undergrunden i mange dage efter decharge. Det kan flyve om ti sekunder gennem luften vindretningen. Samtidig også kan phosphoresce, men bare for at være anderledes end den omgivende luft, brydningsindeks, spektral reflektans, transmittans eller farve, i det mindste at måske noget af under ovennævnte betingelser opfyldt. Kunne det endda være bare en sky af røg eller støv, der holder sammen et stykke tid statisk elektricitet eller bare luft hvirvler. Desuden kan CCD-sensor under visse betingelser, selv kun at optage termiske forskelle. (Forklaret andetsteds)

 

Endnu en Antagelse: det faktum, at i nogle steder gode gamle England frembragte mønstre langt mere mod resten af ​​verden, kan være forårsaget af også skal, såfremt de steder der ikke var til stede så ofte og med voldsomme vinde og i resten af verden. Denne antagelse er ikke understøttet af noget bevis, fra fysisk eller fra Meteorologiske Sandsynligt at forlige sig med ikke finde nogen Fact, der ville støtte denne antagelse. Snarere nogle dal, noget beskyttet mod vind, hvilket er i modstrid mere som flad England. Der vil sandsynligvis være snarere nogle endnu ubeskrevet lokale geologiske afvigelser. Noget frem, kridt undergrund udviser signifikant hyppigere mønstre, underjordisk vand kan også deltage (såvel som i mekanisk resonans), arkæologi. Bolt fra den blå?

 

Døde dyr, insekter - for eksempel død orm om decharge stedet, efter få dage forsvandt I (photo), Der kan tilskrives de normale processer The der finder sted i naturen. Skeletter af hvirveldyr - fugle, såsom Microsoft - som der står skrevet et andet sted, dyrene lever i naturen og ikke at gøre grave. Selv ondt af lille fugl sanger, men hvis det virkelig døde på det tidspunkt, hvor mønstret blev "udsat", formentlig var det kun mod stød og direkte Bestemt ikke blev ramt af den rigtigeReturn Strokekanal, fordi hvis det skete, ville højst sandsynligt eksplodere. Ville vi finde ham næsten fra ingenting, eller meget mere sandsynligt absolut ingenting.

 

Insekter - (photo) Grillet og brændte fluer kan betragtes som forholdsvis entydig dokumentation for lyn han undersøgte placering. Nå ukendt energi, militære eksperimenter, extaraterrestrial eller fremmede kræfter og så videre.

 

CCD

 

Et mere "anomali", som er blevet beskrevet af korncirkler Explorers. Nogle mulige omtale i " OVNI korncirkler - Flea Cercles dans les spor d'ovnis - Planete TV 2006/11/02 "- Nå, det var Elsewhere andet. Sandsynligt er det også spores i nogle korncirkler i nogle sites og publikationer. Billeder af mønstre, hvor der vises "noget gådefulde" (spøgelser af en anden type), hvad han var ikke det sted, observeres med det blotte øje, og kan til dels opstå (eller endda fjernstyre nok) bortset fra de fotograferede mønstre. Mest sandsynligt, de er for det meste billeder taget med digitale kameraer og videokameraer, ikke klassisk materiale halogen sølv. At en eventuel forklaring på billedet med Udsat også og en del af det infrarøde spektrum, at det menneskelige øje ikke opfatter. Underground kan være til nogle tal lagret stadig meget stor i mængde varmeenergi (igen den gennemsnitlige transmissionseffekt med lynets Fryser Flere hundrede kilowatt-timer op til flere megawatt-timer), og selv under jordoverfladen forbliver mindre end én procent, stadig Årsager tørke og forandring (termisk), som kan være i det infrarøde spektrum meget mærkbar. Mens klassiske sølv materialer er halogen infrarøde spektrum i næsten helt ufølsom, er deres spektrale følsomhed selv i farve og b & w pankromatisk materialer ikke overstiger et eller andet sted omkring 690n, grænse for spektral følsomhed menneskelige øje er et sted mellem 700-720 nm, følsomhed konventionel farve CCD-sensorer betydeligt overskrider den tærskel 780 nm (1050-1100nm). Af denne grund er det foran dem placeret IR-filter, som ofte er en del af IR båndbredde udgivelser, at der i langt de fleste konventionelle billeder betyder ikke noget. Det er muligt, at på nogle korncirkler blev eksponeret nogle billeder Konsekvenser af tørke og samtidig eller efterfølgende decharge, som ikke skaber nogen mønster, kun til den nærliggende metro gemt nogle "varme". Selv udledninger Det er virkelig skaber mønstre kan illustrere dermed deres "flugtveje" i undergrunden. (" den mistery (!) af korncirkler, Bongiovani, Caria "CD1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 juli 1997 (Lucy P.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR fænomener korncirkler på steder Explorers undersøge, Det hedder en anden anomali, men De betaler dem Dilettante og meget dårlig opmærksomhed, så her vil ingen referencer eller billeder, selv om der er nogle på deres sider. (Link fototo fra BLT Research). CCDresponse.jpgTypisk spektrale reaktion af en CCD-billedsensor. Tilpasset fra http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Dilettanteri i adgangen til nogle fænomener placeret på det sted, korncirkler er en af ​​de vigtigste årsager til den omstændighed, hvorfor ingen af ​​aktuelle afgrøde kredse Explorers undlod at ramme hovedet på sømmet, og medvirken af ​​en temmelig meget overfladisk forklaring, foretrække fuldstændig ubeviselig. Bare bruge en temmelig primitiv thermocamera Kunne være helt objektiv Det detektere tilstedeværelsen af ​​betydelig varme mængde kilowatttimer Lagret i undergrunden, og det ville det være for lang til at være udlændinge Kunne ikke friste.

 

Ghosts. Nogle steder Vises i det næste år, mærkbar spor, Svarende til den oprindelige form, hvor kornet var slet ikke fladtrykt (beskadiget, svækket) (men det er også muligt, selv om betydeligt mindre end i de seneste år).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © af Peter Sørensen

ghosts2.jpg Pics: Peter Sørensen

boh1.jpgIntet foto. 1 (c) Miroslav Zuzánek. Fremkomsten af ​​mønstre sandsynligvis mezi 2-4.7.1999 Fotografier fra den fjerde 7:e 1999, hvor mønstret blev opdaget af dragefly fra Mr. Miroslav Zuzánek. Undersøgelsen af ​​mønstre: 1999/07/07  

boh2.jpgIntet foto. 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgIntet foto. 5 (c) Miroslav Zuzánek Billeder fra 20 maj 2000 samme sted et par måneder senere. Det er klart mønster kan allerede ses. I stedet for sit udseende Grew kun begrænset vegetation.

Billeder taget fra den side http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , hvor det er muligt at læse flere detaljer

 

Billeder (boh2 og boh3) Også trykt i publikationen " Piktogrammer i Den Tjekkiske Republik og energisystem of the Earth - Skønhed af agrosymbols i Moravia 2000-2006 ", forfatterne Mgr. Tiffany Plíšková et al. , med kommentarer: Det var sandsynligvis skabt Mellem 2.7-4.7.1999. Opdaget 1999/07/04 og 1999/07/07 blev udført efterforskning. I marken, igen nær jernbanelinjen var placeret 5 cirkler med en diameter næsten identiske, hvilket var i området Cirka 17,5 m Ifølge den tilstand, som det mønster blev fundet, var det tydeligt, at de var de første forskere fra Streaker, som kom ind i formen. Konstruktion af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) var meget præcise områder, tørke og kvalitet, med som denne gang er det stødt på i ingen af de undersøgte korncirkler. Under henvisning til: tilstedeværelsen af mønstret i Bohuslavice ikke udløber efter hvede høst. Efter alle agrotechnical standard operationer, der hovedsagelig består af pløjet jord, såning af nye afgrøder, etc ...., volgende år i foråret blev fundet det samme mønster igen. Denne gang med henvisning til: ikke afspejlet i vegetationen og indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, men dens retardering. Vegetation var i placeringen af alle fem kredse Hele væksthæmmede vækstsæsonen. (jernbanelinje kan også fremstå som en lynafleder, note JL)

 

Det er vigtigt at indse, på webstedet blev udført en enorm elektriske strømme, blandt dem der var forskellige interferenser, der observeres var ikke kun i planter, men også i jorden på grund af dem umiddelbart under det, og elektrokemiske processer The termochemical Det skete dér. Desuden blev dårligt stillede planterne gennem rodsystemet af nogle plantetoksiner akkumuleret inde At dem, og de ​​kan stadig være placeret der i jorden. Dette gør det muligt at observere i volgende år - på steder, hvor Ledningsbåren større strømme, der vil blive oprettet en stor mængde for anlæg, der ikke Strictly skadeligt, men også ikke virkelig rentable forbindelser. Selv de lokale forhold på steder, hvor ingen udledning har fundet sted, kan forårsage forskellige nuancer af Modning eller modne korn på store, ikke helt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) og sunde marker. Det er en vis analoger af kendte Cropmarks fra arkæologi .

 

En anden anomali, om korncirkler Explorers sider ikke fundet endnu. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Crossover fra en anden dimension (2006) , fra 22:07 til 10:29 Som Muligt at se på de fotografier, upåvirket korn viser tydeligt og højere grad af modenhed (drejning ører, mens de berørte aks er stadig helt lige - mindre modnet). Beskær ramt af elektrisk strøm og produkter af elektrolyse i jorden modnes klart Langsommere. Observeret, fotograferet, mange gange, gentagne gange. Undertiden Observeret kan være en tydelig forskel i farve - ramte majs stadig grøn og uberørt allerede sikkert strågul. Her beviser Direkte fra Explorers korncirkler,+ several own. Fotografier 6.8.2010, Kounice - meget lignende sag, også hvede, ører af majs stilke ligger i modenhed og størrelse et par uger virkelig halter bagefter. Samplet, fra afgrøden Ca. 20 pladser og 20 pladser påvirkede afgrøde upåvirket. Objektivt set, den upåvirkede ører af vegetation i sammenligning med den flade (beskadiget, svækket) er virkelig Større vegetation (skønsmæssigt 20-30% af volumen). Alt vil blive vejet, optalt antallet af korn pr øre, gennemsnitlig længde og vægt ører, den gennemsnitlige vægt af korn. Senere efterfulgt af spiring test (at passere ulighed og uvilje mod at Spiring Forårsaget af efter høst modning, tidligst efter to måneder). Detaljerede resultater og løbende måling www.cropcirclesonline.com / Kounice . Muligt fra andre steder. Den hvede, der virkelig tager en masse tid, formand! (IsærOstrá i år - omkring 4 måneder ...)

 

Statement eller resultater, som strækker sig helt alle de programmer om korncirkler:

Det er for risikabelt at elektronisk udstyr i afgrøden formation . På dette udstyr er meget klart skrevet i tykke bogstaver, eller i det mindste i brugsanvisningen, " kan forårsage funktionsfejl af statisk elektricitet ! " Her på det sted, hvor de stadig er lagret i underjordiske Megajoule resterende statisk elektricitet (i tilfælde af ekstremt stærke udladninger Ville der være en kort tid før denne Overground gigajoule eller endda terajoules af elektriske og mange andre typer af energi ...)

 

Som et illustrativt eksempel kan beskrives et tilfælde af forgiftning med carbondioxid (toxikologie..., str. LucyP.) korncirkler - Crossover fra en anden dimension (2006) Beskriver metallisk smag og alle de andre symptomer på forgiftning cirka 49 minutter før slutningen af dokumentet

 

Glickmann: . Mange mennesker sover bedre, efter at have forladt afgrøde kredse formation Ikke overraskende, De er i lignende situationer, som hvis de drak en halv liter rom, 5 øl, og det er selv spiste et par af magiske svampe ...

 

Mystisk verden-Crop circles.avi 17:12 Geologi og forbindelse med underjordisk vand. (ikke kun det, JL kommentar, men med underjordiske kanaler og rørledninger, meget lang ubrugt måske, se foto) 18:25 - meget imponerende bølger i vinden korn -

 

1686 Robert Plot forsker ved Oxford endelig konkluderet, at nogle korncirkler i Staffordshire ( The Natural History of Staffordshire ) blev forårsaget af lynnedslag. Ganske godt estimat, mange år, før Franklin (HIS forskning han udførte omkring år 1750), er det ikke overraskende på alle, at han forblev misforstået. Menneskeheden ønsker ikke at forstå, selv i en alder af moderne teknologi. Men når de vil se disse billeder ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Dybt rodfæstede er ganske almindeligt i mange dokumentarfilm beskæftiger sig med korncirkler, at mysteriet om deres oprindelse er illustreret ved et billede af hændelsen lyn ...

20:33 Vilde vinde ...

zskvo25_39.jpgUregelmæssigheder - elektromagnetisk, Elst, narkotika -: overvældende trivsel, eufori, lethed (noget i den også rapporteret af narkomaner efter dosering), hovedpine, forvirring og andre problemer byg ​​stående her, lige før udfladning (skadelig, svækkelse), der skal vises afterseveral dag

 

35:30 udstødes hulrum

 

38:10 Hvorvidt afhandling cirkler producerer noget eller nogen, skal de være dygtige og matematiker. Sammenlign med billeder fra Kaleidoscope. Antag fireårige barn med en stærk malerisk talent Det var aldrig hørt, at der er noget i matematik, i hånden og kalejdoskop farveblyanter. Maling tørke og billeder, når der vil blive opdaget efter 5000 år, skriver forskerne om dem, og de ​​matematiske love, at de alle fundet inde, stakke af tykke bøger ...

 

41:08 selv en videnskabsmand er bange for at indtaste det

 

43:10 måling af elektromagnetisme, kraftfuld naturlig kraft . Selv i dag, nogle iagttagere hævder, at fremkomsten af korncirkler blev observeret efter et tordenvejr. Se blog Tiffany Pliskova, iDnes: (korncirkler Jitrava 2010) Mønster blev etableret i 2010 og grøn afgrøde efter en stor tordenvejr i de seneste dage, nær de mønstre er hugget huljern fra vand, der strømmer ned ad skråningen (lynafledere, note JL), opdagelse af mønstre i hvede ører trykket fast på jorden, var majs stilke dækket med mudder, formen af mønsteret perfect ...

 

2.008 jitrava2008.jpg det første indtryk af fotografierne gav indtryk temmelig falsk, men alle kan tage fejl ... jitrava2010.jpg 2.010

Tiffany Pliskova idnes.cz blog: Korncirkler i landet byen Šlapanice har en lang tradition. Selv populær skuespillerinde Lucy Safrankova minder i sin bog, som De legede som børn og i cirkler i majs ...

 

En dråbe vand, der falder på vandoverfladen (photo) Er også spreder sig ud meget symmetrisk på flere sider, mens aldrig kendt på forhånd nøjagtigt, hvordan han mana. Det er også en enkelt, kort, hoppe puls hændelse fra oven.

 

Invitationer til at besøge agrosymbols stærkt ikke at acceptere

www.kpufo.cz / område / agr / cc / CCWeb / index.htm

link er allerede brudt (efterår 2011) Oprindeligt på dette sted blev fundet sætning, der er citeret i afsnittet nedenfor. På sider afhandling er det allerede muligt at finde kun i dokumentet ved http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (english). Dette er en passage fra en større tekst "hypoteser om den teknologi skabelsen agrosymbols"

1.1.1. indgivet `er afgrøde

Specifik måde indgivet `skal være (fladt) afgrøde først forsøgte det forklare ideer, At det er en helt naturlig effekt, at kun uheld Opretter en cirkulær form. Dette synspunkt, meget snart opgav for sin absurditet, men fandt selv efter tyve års sine tilhængere i tjekkisk Republik.

Understregede sætning er mulig efter mindre behandling til enhver tid cert. Lige før ordet "tilfældigvis" kan føjes en passage - "i nogle tilfælde ikke"

Hele PDF-dokument til det linkede site øjeblikket arbejder med Beregnet som en "Arbejdsgang for opmåling korncirkel". Har intet andet valg, men kraftigt advare imod alle interesserede enhver fri arbejde og forskning for Lignende sciolist som forsøgskaniner og gratis informationsudbydere, og enhver afgrøde cirkel aldrig trådt.

På stedet er undertiden fundet så mange skadelige kemikalier, der ville have tilfredsstille behovet for at narkomaner i årtier. Enhver invitation til at besøge et sted, tør derfor minder om en lovovertrædelse "spredning af narkotikamisbrug," hvilket sandsynligvis kan anvendes til også Dette dokument.

§ 287 Spredningen af ​​narkotikamisbrug (Tjekkisk lovgivning))

(1) Hvem ellers bringer til misbrug af andre afhængighedsskabende stoffer end eller alkohol i ham, som understøtter Hvem eller misbrug af tørke og substans Ellers tilskynder eller spredning, skal straffes med fængsel op til tre år eller forbud af hans forretningsaktiviteter.

 

End del 4

 

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4         Del 5

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z