Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-usorteret-tekster-3 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Del 1        Del 2        Del 3         Del 4        Del 5  

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com 

 

Del 3

 

 

Selvfølgelig er det ikke muligt at sige, lynnedslag er de eneste ensomme Årsager svækkelse af markafgrøder, langsigtet fugtighed eller tørhed i høj grad kan svække også vegetation. Det er muligt, baseret på allerede statistisk signifikant antal observationer (2008-2010 - 100 + +, 2011-anden), og det foreløbige Udtal hypotese, at den nuværende af brugte af landbrugsteknologier og niveauet af ynglende sorter og hybrider, majs eller mange andre afgrøder, næsten aldrig indgivet `skal være (beskadiget, svækket) overalt, men der, hvor punktet blev ramt af lynet, og nogle gange ikke engang der, som det fremgår af en vis negativ observation, for eksempel Stratov 2009:e 

 

Faktisk broen Almindeligvis efter en række dage, samt uger efter lyn ramte ind i afgrødeplanterne begynder bøjning til jorden, kan deltage andre, sekundære er klart, Konsekvenser af skader på el - angreb af plante-og skadedyr, diverse plantepatologiske ændringer. For det første er fladtrykt (beskadiget, svækket) Nærmeste afgrøden til det punkt intervention, så andre, mindre berørte områder, tiden mellem indgivelse (skadelig, svækkelse) af de første, de hårdest ramte områder, og den sidste, mindst påvirket også kan variere med op til flere uger. I en anden sted er overvejet muligheden for to Lightning udledninger til omtrent samme placering, når den anden udledning falder ned i en helt anden afgrøde i et meget betydeligt svækket tilstand.  

 

Det er også nødvendigt at tage højde for lyn Det kan ikke bare falde ind i feltet, kan det forgrene sig og ramte forskellige objekter i nærheden, el. line, stang, skinner, træer, bygninger, elkabler og overhead, så nogle gange kan ende i et felt kun en lille procentdel af energi, men i visse andre tilfælde kan påvirkes næsten hele feltet med en enkelt lige lodret lyn decharge, At al energien er koncentreret i det, herunder alle dens Eventuelle efterfølgende udladninger. 

 

Bemærkes og tid, når efter "en gennemsnitlig" flash udledning (6 kA) - ekstrem kraftig regn, I cirka 30 minutter faldt flere dusin mm regn, blev indgivet `skal være (beskadiget, svækket) hele området omtrentlige areal på 6 hektar, meget uregelmæssig form felt (foto, 2 timer "efter aktionen" efter afslutning). Næsten helt indgivet `skal være (beskadiget, svækket), 80-90%, punkter ikke indgivet `skal være (beskadiget, svækket) fordelt meget tilfældigt. Konsultation hos en lokal landmand opdagede, at før stormen ikke lå på jorden og endda stilk At han felt. De omkringliggende marker uberørte, deres tilstand Uændret i deres Sammenlign med tidligere tilstand, kendt og kontrolleret Periodisk før. (Herunder Nærmeste, fjernt kun om bredden af feltet sti), Ville hagl være ude af stand til at ramme så selektivt i et enkelt felt, og alligevel så uregelmæssig form. Lyn og torden volgende blev registreret visuelt og akustisk, computer, hvorfra de føres til verden denne informationer ligger 1.700 meter i fugleflugtslinje fra "gerningssted". Hagl ikke registreret. 

 

Nogle gange kan en situation kan opstå, når der er en fuldstændig tømning Ledet til jorden af ​​nogle, at placeringen i øjeblikket en kunstig eller naturlig lynafleder (et træ, HV felt ), Men stadig forekomme underjordiske elektrokemiske og termiske (fysisk og termokemisk) ændringer i jord og strøm gennem planterødder, der over tid kan vise ændringer i deres vækst. I undergrunden, blev der udstråles højst kun 1 procent af den samlede udledning energi, det store flertal af den udstråler Når du rejser gennem luften - varme, lys, de fleste af elektromagnetisk stråling, mekanisk energi og lyd. På grund af den Denne energi overføres af en gennemsnitlig lyn, kan der stadig under jorden og synes at være relativt store for mængden af ​​energi, og meget mere i tilfælde af over gennemsnittet udledning.  

 

For eksempel i en film dokument med navnet " Hvad i alverden, Inside the Crop Circle Mystery ", Suzanne Taylor , 2009, ( , aldrig aldrig, aldrig Følg dette dokument , kan det efterlade en meget alvorlige negative psykiske konsekvenser og dyb Sænkning Psykologiske godt trivsel), der er dowsers walking gennem områder som rasende og Dowsing stænger i deres hænder roterer med hjulene på socialismen. Lignende billeder kan overvåges i næsten alle emne dokument med korncirkler. Uheldige dowsers at realisere slet ikke, at de kun identificere de fjedre eller geologiske fejl, der var på plads længe siden før den vigtigste årsag til at skabe mønstre i afgrøden - lynet decharge, men men kunne fungere som lynafledere og pålidelige.  

 

En helt anden årsag til den øgede følsomhed af mange dowsers og andre også Enkeltpersoner kan være tilstedeværelsen af mange meget giftig gas giftige kemikalier. Deres tilstedeværelse på stedet er aldrig blevet bevist, vil det være nødvendigt at vente, indtil et stykke tid. Men selv så, eller rettere frem for alt, netop fordi dette alle de dowsers Hører stor tak! Mange tak, kære dowsers! National Geographic - Er det Real - korncirkler - 02:33 (foto). Meget, meget, meget ofte udført langt den største del af arbejdet i ethvert område af menneskelig aktivitet netop dem, der forskere har også til hele verden i samme periode er klart meget annonceret "Brug aldrig på denne måde, venner"

 

Arthur C. Clarkes Mysterious Universe - en bestand af cirkler ,  

gang omkring 9:09 kvinde beskriver nogle spiloplevelse fra år 1930, observeret, når noget som korncirkler, før That "storm på vej" også taler om, der stadig er uvist, om årsagen er større elektrisk strøm eller vejrforhold 

- Kære frue, De både, hånd i hånd, aldrig ene uden det andet ...  

 

Hidtil alle filmene opført her endnu, men sikkert 99% af andre selvfølgelig indeholde henvisninger til eksistensen og Kaldet prøver af aktiviteter, så hoaxers eller cirkel beslutningstagere. De forsøger at efterligne noget på egen hånd, hvad der faktisk i meget bedre form, producerer en helt anden - Moder Natur i Konjunktion med elektromagnetiske impulser egen generation af spil, derfor er eller vil være på side Summary Præsenteret og beregning af "sammenligning indtjening "af hoaxers og den virkelige forfatter. Der er hoaxers payed tocifrede euro i en time. Begivenhederne skal opfundet, designet figurer, bygge værker, transport til stedet, og dem, de drikker øl på samme tid ... Selv om der er tilsvarende arrangementer næsten gjort op primært til tv-film eller dokumentar? Men dette spørgsmål kan være helt til side. Lad os sige 30 euro pr time, selv hjernen undertiden anvendes, således at sige, fem timers arbejde fem medlemmer team (design formen, placeringen udvælgelse, forberedelse af hjælpemidler, transport til arbejdspladsen, der dokumenterer det hele, amortisering af de midler, vende tilbage og tilbage aften øl) omkring € 750 *) . Lightning udledning skal skabe en langt mere kompliceret, mere og bedre arbejde Præcis tid ikke over 150 milliontedele af et sekund, men vil blive evalueret med samme beløb. På billedet af den gennemsnitlige kurve I den aktuelle udledning med fem successiveReturn StrokesMuligt at se med nettet, "arbejde tid" periode, hvor strøm flyder (99% energi), sammen varer omkring 150 mikrosekunder. Tid, hvor strømmen ikke finder sted, snesevis til hundredvis af millisekunder mellem efterfølgende udledninger, med forsinkelse af arbejdet og hvile, hvor udledningen virkelig stoppede med at arbejde, er belønningen ikke fundamentalt Mulig, disse er nedetid og Lyn har endnu ikke givet fagforeninger. En simpel beregning viser lyn, der tjener 750 € for 150 milliontedele af et sekund, Ca. 5 millioner pr sekund, hvilket er 18 milliarder euro om time.  

 

*) Vurdering er meget beskedent, hvis det var nødvendigt at foretage en tør mønster som for behov filmproduktionens, ville prisen have besteget det om de gange, hørt med ægte film laboratorier personale, for eksempel, skal indeholde lejeprisen og felt afgrøder 

 

Her vil blive navngivet, og flere mere eller mindre fuldstændigt marginaliseret eller forsømte "styrkes leder førnævntes", dvs hvilke omstændigheder kan bistå dens dannelse. Trinvis leder - indledende fase af etablering lyn decharge, før frigøre sig (Return Stroke, Stærkeste og mest magtfulde del af decharge). Under Dobbeltboret leder gradvist indbyrdes præ-ioniserede stier mellem sky og jord, og følges op af yderligere positive streamer. Dette udgør noget som en bekræftelse af et link, der synes at "løbe opad" til den trådte leder, Etablering af kontakt i en lille højde over jorden (ti meter). Først da vil finde sted Return Stroke- Major og synlig udledning, i løbet af denne udledning mezi sky og jord strømme ti til hundrede tusinder af ampere. De tidligere to er næsten usynlige, og "kun arbejde" med strømme af ti til hundrede ampere.  

 

Da lynafledere arbejder i mange tilfælde bunker af gødning , også sporvognslinjer . Sporvognslinjer afspejles meget stærkt, og designs ofte kopiere deres former. Der opstår på grund af dem (kørespor) nogle interessante features som vil blive beskrevet nedenfor, eller ved de særlige sider. Spørgsmålet om dannelsen af lyn decharge vil blive behandlet meget mere på siden Detaljerede Physics . Omstændighederne forud At styrkes leder selv er som en indledende Breakdown ( The Lightning Discharge , M.A. Uman , Dover Publications 2001, s. 71 ). Under den indledende Fordeling ledende baner er dannet i luften, der er karakteriseret ved ledningsevne og højere Under rejsen fra sky til jord kan øges Leader Ledet gennem dem. For eksempel er fra bunker af gødning Løbende fordampende forskellige Dampe stærkt dissocierede, øge ledningsevnen i luften over flere tema ved størrelsesordener, til højden af snesevis og endda hundreder af meter i ingen vind. 

 

En anden anomali: tilstedeværelsen af mikroskopiske partikler Fe.FeO.Fe2O3 i jorden. Selv om partiklerne også ville blive dannet ved slid af teknikker, der anvendes i landbruget siden oldtiden (og smuldre og rust). Under mekanisk - elektromagnetisk eksplosion, som opstår under lyn udledninger (udledning udstråler en tørken i mængde energi ville der ville være et elektrisk lokomotiv slæbt over en afstand på flere tusinde kilometer) til både vækker støv, partikler indeholder denne afhandling, både med gennem planter gennemgår induceret (elektromagnetisk også elektrostatisk) elektrisk strøm, og de ​​bliver et øjeblik elektromagneter Denne afhandling partikler tiltrække  

Gennem det alt dette er blot en lille af beløb i forhold til, hvad der har landbrugsjord og naturligt indhold af jern ioner (3% wt.) 

 

Hvis lynet er i stand til at danne på dette område, hvorfor skulle et regelmæssigt mønster bør gøre noget andet? (Hjørner) 

Her er resultatet af et eksperiment med effekten af ​​stød og tryk bølger forårsaget af el udledning fra kondensatoren (2500 V, 10000PF, dvs Ca. 0,03 Joule, længde af decharge Ca. 1 mm) i et granulat materiale (mel).  

Opretter en meget regelmæssig cirkel (diameter på ca 11-18 mm), jo mere regelmæssige, de mere repetitive udledninger finder sted. Trykbølge, og umiddelbart efter volgende trykbølge (Det er chok - Supersonic Wave svækker) af elektrisk udladning med multi-milliard Joule (gennemsnitlig lyn), er cirka 100 milliarder gange (10 11 ) stærkere, end der anvendes i testen . Fordi de mekaniske virkninger af udledning (Vedrørende af den vinkelrette udløbsledningen grund af overfladen) Ca. falder, når potens af afstanden (eller rettere et sted mellem den anden og tredje fx tættere på den tredje), hvis felt i stedet for hvedemel lå (sand, korn, salt, helst pulver materiale) Ville være ingen regn og ingen vind, vil det skabe en cirkel med en diameter på cirka 15 til 20 m til den samme distance vil nå den mekaniske Samme virkning af chok og trykbølgen. Them ikke bøje til jorden, varer kun et splitsekund, men betydeligt stilke kan være mekanisk beskadiget, og sammen med de induktionsstrøm og passerer direkte berører væsentligt vitalitet planter og forårsage logi (skadelig, svækkelse) af planter i op til en fjern fremtid.- Lignende forsøg med pulveriseret Fe2O3 og Cr 2 O 3 , der simulerer de magnetiske egenskaber af det midlertidige halm under afladning - ikke falske eller hoax, Nemt forsøg er praktisk og reproducerbar til enhver tid. Spolen Induktans udstillingsgenstande, udstiller sin modstand linje, derfor kan de tilsammen skabe en RC element, der udviser en resonansfrekvens, og det er det mest skøre. 

 

En anden meget vigtig faktor, som påvirker negativt plantesundhed, med dispersionen energi og underjordisk passage af strømmen gennem rodsystemer af planter, og elektrokemiske og termokemiske processer i undergrunden, bidrager til dannelsen af reaktive radikaler og stærkt udsprang ( mere opløselige) forbindelser også som kan påvirke planter. At visse kredse ligger med og mod uret andre, behøver ikke at være forårsaget af retningen af elektrisk strøm under eksponeringen, men kun ved en simpel tilfældig mekanisk impuls på tidspunktet for indgivelse (skadelig, svækkelse) - For eksempel den fremherskende vindretning i det øjeblik, logi (skadelig, svækkelse), og på plads, hvor den dominoeffekt starter. Brug af Domino Effect kan forklares også Ofte i centrene af klynger af mønstre stående stilke - grupper af faldende stilke stilke er som at gå rundt om dem. 

 

En prøve af "videnskab" discipliner, hovedsagelig anvendes indtil nu ville korncirkler Explorers: esoteriken, healere, Dowsing, (mo) mental energi, aliens, ufoer, overnaturlige og Intergalactic, interstellare kommunikation, ET, tænkte energi og kraft, energi overførsel eksperimenter , militære eksperimenter, spionage, og forskellige andre konspirationsteorier (brøkdel af en procent, mange andre unavngivne) 

 

En prøve af helt naturlige og videnskab discipliner, kan alle dem i. modsætning til alle navngivne pseudosciences og sciolisms være alvorligt, pragmatisk, autentisk, pålidelig og gentagelig primært helt Bruges til korncirkler oprindelsesstatus forklaring her (40 +) 

 

Mange korncirkler indeholder noget, der ville blive kaldt en "digital signatur". Flere små cirkler med en diameter på 0,5 m eller mindre, undertiden liggende meget langt fra de mønstre og er helt overset det fænomen Explorers. Det er steder, hvor faldt svage arme af decharge. Bestemt er undertiden fundet også på store marker med "mønstre" af helt uregelmæssigt fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde, uden yderligere Større regelmæssigt mønster, og dem vil være den afgrøde kredse fænomenet Explorers ignoreret endnu mere. Men det er først og fremmest at bekræfte ægtheden af de naturlige, ikke menneskeskabt oprindelse af tørke mønstre, fordi hjernen hos D & D er for simple og tomme for at gøre sådan noget.  

((foto

 

En specialitet af hjemmesiden cropcircles.cz med det faktum, at næsten uden undtagelse, sikkert meget mere end 90% af agrosymbols opdaget i Tjekkiet indikerer som "sandsynligvis hoax" , Det betyder menneskeskabte mønstre. Der er Muligt at kraftigt opposte, et godt stykke over 99%, er kun og kun ægte, skabt af rent naturkræfter. Meget mere præcist, 99.9999999%. Så mange idioter, ud over tørke og store, er formentlig ikke i Tjekkiet, og sandsynligvis i hele verden. På den anden side er der, hvis alle de idioter i verden gjorde intet mere, end at skabe korncirkler, Selv om de andre problemer ville være nedsat betydeligt, men ville ikke være, hvad at høste. Selvom aka der kombinerer mejetærskere har løfteanordninger.  

 

På dette tidspunkt er det nødvendigt igen kraftigt advare eventuelle korncirkel Makers, Nevermore at forsøge foretagelse af mønstre, eller vil være en gang virkelig møde dem den eneste sande skaberen i marken. Derefter vil der være på den mark, forberedt til høst selv, deres kroppe stationære køling. Men efter Det vil så høste Men in Black (bil).  

 

Der skete noget over feltet, hvad der er muligt (Force effekter) til at sammenligne med en eksplosion af hundredvis i ekstreme tilfælde endda mange Tusindvis af kilo TNT i en lille højde over. I øvrigt, efter eksplosionen af ​​sprængstoffer overalt i verden, lige over jorden i nærheden eller under er altid og kun skabt cirkulær krater ... (Samt efter virkningerne af ethvert objekt i vandet er skabt udelukkende og kun cirkulære bølger på overfladen). 

 

De nærmeste analoger af lynet decharge på området fra den mekaniske synspunkt ville være en eksplosion af sprængsnor, der vejer mindst flere hundrede gram af sprængstof per meter, hængende op og eksploderende område tæt på overfladen fra højden fra adskillige hundrede It meter op til flere kilometer fra himlen (størst mekanisk, og elektrisk udladning virkning på stilkene kunne forventes ud fra den del placeret op til tocifrede meter over marken).  

 

The Lightning Decharge er en ganske kompliceret spørgsmål, hvilket er muligt at læse om i en række specialiserede publikationer, som skiller sig ud blandt Hovedsageligt Lightning: Fysik og effekter , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0 - 521-58327-6. Begge forfattere skal betragtes som pålidelige og to på verdensplan "guru" inden for lyn udledninger fysik Investigation. Her vil blive nævnt blot et forenklet par grundlæggende fakta om den negative sky til jord lyn (den mest almindelige tilfælde, 4 kapitel i bogen, side 108-191 ). De vigtigste komponenter i processen med at danne udledningen er den styrkes leder eller Dart Leader ( SL , DL , f.eks. side 109 ), som bevæger sig fra skyen mod jorden, og når det er kommer indenfor nogle få meter, starter 's Theme From Enhver væsentlig, ofte velbegrundet objekt på jordoverfladen (dirigent, gødning stabel), i modsat retning opad Tilslutning af Leader ( Positiv Streamer ), både kontakt Helt flere meter til et tocifret antal meter over jorden, og Attachment Process vil ske, det som til sidst forbinder to steder - jorden og kilden til ladning sky indeni - oprindeligt med et kæmpe potentiale forskel (op til flere volt Milliarder) ledende kanal, sige "by wire", og kun nogle få milliontedele af et sekund efter linket er efterfulgt af den største "show" eller en "fyrværkeri" -Return Stroke, Hovedstad og største udledning, selv om der kun varede nogle få snesevis til hundredvis af milliontedele af sekunder, med spidsstrøm op til flere hundrede tusinde ampere. KunReturn Strokeer faktisk muligt at observere, Den foregående de to fænomener er næsten umærkelig og kan kun registrerede, og registreringen og følsomme måleteknik (Deres strøm er 100 - 1000 gange svagere). Meget mere detaljer om Lightning udledninger, deres fysik og energi, der opnås fra flere nævnte og andre publikationer, er eller vil være muligt at læse på de sider og undersider af menu Lightning

 

Den vigtigste del af hele dechargeproceduren er Return Strokeeller senere slagtilfælde, også navngivne successive slagtilfælde eller re-strejker. Deres tidsinterval efter det første eller RS indbyrdes med flere snesevis til hundredvis af millisekunder. I deres tilfælde er det en helt almindelig fysisk fænomen - passage af strøm gennem lederen, som flyder gennem i de bedste tiere hundrede Tusinder af ampere, og producerer i deres nærhed elektromagnetiske felter, utrolig stærk. En sådan et stærkt felt kan fremstilles i laboratoriet (tiendedele til enheder af Tesla), men ikke på tørke og store samlede areal og aldrig med tørke og stejlhed forkant. Nuværende Varierer ved hastigheder op til mange titusinder af ampere i en enkelt mikrosekund (milliontedele af et sekund), nogle efterfølgende RS op 200 Tusinder A / mikrosekunder . Det er meget forskelligt fra SAALEDES sammenlignet sprængsnor eksplosion, der er i stand til at forberede sig på at publikum kun synlige og hørbare ydeevne. I modsætning til Kommissionen at udarbejde lyn udledning anden ydelse - helt usynlig, indeholdende (udsender) det samme eller endda højere energi - enorm elektromagnetisk eksplosion (noget som en lille lighed af en elektromagnetisk puls volgende en atomar eller termonuklear bombe eksplosion). Stejlheden af den forreste kant af denne puls er i sig selv noget, der kan aldrig være (fra den elektromagnetiske synspunkt) kunne forberede i et laboratorium. Satsen for nuværende stigning er derfor nødvendigt at nævne, fordi det spiller en vigtig rolle under processen med induktion spændinger og strømme i de omkringliggende objekter, herunder planter, men også i planternes rødder og jord.  

 

Der er ingen grund overhovedet Særligt frodig fantasi til at udlede de konklusion, at det nuværende momentum, og nåede spidsværdier, siger, 800 tusinde ampere, der løber langs stien rummet, siger, på 8 km 200,000 km i timen, med førende skarphed 200.000 ampere pr mikrosekund (milliontedel sekund) på nedslagsstedet skabe interferens og resonans karakter noget større end blot en "slag i vandet." Nuværende impuls selv, især dets mest magtfulde del, aldrig varer længere end et par snese milliontedele af et sekund. Bærer en enorm elektromagnetisk energi, kan skabe en utrolig stor og uforståelig regelmæssig resonans og elektromagnetisk interferens mønster. Noget af det kan være i strukturen af ​​planter i optaget område, se Exposition. Aktion for flere tørre hinanden følgende pulser på forskellige tidsintervaller, og det kan Afstande Arise meget komplicerede interferens effekter, selv om meget kort. 

 

I modsætning til elektromagnetisk stråling, de mekaniske konsekvenser af hurtige og intense tørkeperioder kan ekstremt energisk impuls ved nedslaget vare i op til flere sekunder. Plasma kolonne begynder at ekspandere meget hurtigt til siden, i første omgang med overlydshastighed, der over tid vil bremse til lydens hastighed, og endnu senere til Subsonic. Indtil sin hastighed falder til under, siger 300 km / t (en tredjedel lydens hastighed, stadig langt over enhver omgivende vind), vil være dens form og spredning primært forvaltes af sine egne, love og regler. I første omgang vil det spredes meget jævnt alle sider, som en meget nøjagtig cirkel. Det er meget også Likely, men stadig meget vanskeligt at kontrollere, at i det mindste i nogle tilfælde, om den mest magtfulde eller blot gennemsnitlige lyn på stedet Opretter en vortex ring. At der under højenergi lokale ændringer i gasformigt miljø opstår meget ofte.  

 

Uanset udført over jorden nukleare eller termonuklear eksplosion Opretter den berømte champignon. Det er muligt at se, samtidig med hver tør svamp kombineret med en meget hurtigere sidelæns spredning vortex ring (supersonisk hastighed), men mindre mærkbar og mærkbar. Se også Mulig kun hurtigt sprede detonerende bølge, meget mere hurtigere end option champignon, i form af cirklen præcis præcis. Eksistensen af ​​vortex ringe på stedet efter udledning af lyn er meget vanskeligt at udføre, hovedsagelig på grund at enhver potentiel vidne, hvilke lignende skete på et sted, fotograferede Bestemt ikke, ej heller ville helt sikkert forsøge at observere, hvad fysiske fænomener tager Det sted på stedet. Hans eneste bekymring på nemlig at tid forsøgte at redde sit eget liv, og i den tid, til en observation for det meste rigtig, endsige fotografere eller endda udføre eksperimenter, der er meget tid ikke forladt. Intet andet valg end alligevel integrere egen fantasi i forskning, og forsøge at efterligne sker gennem computermodeller og muligvis langt mindre energisk fysiske eksperimenter. 

 

Det er muligt, for eksempel opmærksom på, at i forhold til nogle lyn udledning forekommer sjældent er i øjeblikket ved at blive bygget, Selv om de fleste energiske laser i verden Brezany hvad den genererede og transmitterede effekt, og blot "flivver". 

 

Inddragelse af fantasi i den videnskabelige forskning er ikke noget ondsindet, bare huske, hvad nævnt omkring dens anvendelighed Specielt for enhver videnskabelig forskning for omkring hundrede år siden, nogle Mr. Einstein.  

 

Selvom induktion er kun muligt at producere vekselstrøm, men selv en enkelt lyn udledning er muligt at betragte som én halvperiode af vekselspænding, Hvilket er som en fælles proces induceres i nogen ledende genstande i nærheden. Mere præcist defineret i de omgivende objekter induceres hver sløjfe stigende og faldende kanter bølgeform af elektrisk strøm. 

 

Disse fænomener er meget tæt involveret i elektriske standarder vedrørende lynbeskyttelse, se (EN 62.305). De elektromagnetiske effekter kan ganges med også samtidige, skrå, parallelle arme af de samme eller efterfølgende udladninger (re-strejker) og deres parallelle arme, som alt sammen elektromagnetisk Eventuelt elektrostatisk og mekanisk (lydvibrationer og lavfrekvente jordskælv - lissajouss tal) genlyd og interferens.  

"> ->  

Umiddelbart Under Return Stroke, Eller nogle efterfølgende udledning ville være muligt straks måle i lyn udstrømningskanalen spænding "kun" runde 100-300 Tusinder V / m Denne værdi er i betydelig kontrast med spænding gnister springe gennem luften, som er på 0-90% af fugt ved Cirka 3 millioner volt per meter. Ved 100% eller højere fugtighed (mættede dampe), for eksempel lige over vandniveauet, men denne værdi falder til blot 100 til 300.000 volt per meter. 

 

(Kraftigt anbefales ikke at blive testet, og han bare Målt Dette punkt - tør Explorers derfor hele tiden ville falde i mængde, og De ville dermed være behov for at blive suppleret med korte mellemrum overmeget). Lige før denne udledning sker, med mellem skyen og jorden på steder Visse spændinger på op til flere hundrede tusinde, samt over en million V / m (samme tid, måler ikke noget der i person).  

 

En note: mens alle de tidligere nævnte hypoteser og teorier er beregnet til at virke helt alvorligt, vil nu blive indsat en lidt "skøre": Sporvognslinjer på de områder, der er betydeligt mere ledende miljø, nabolag, er i fordybningerne akkumuleret meget mere fugtighed også stående vand (foto). Fugt holder den længste der (verificerbar og verificeres), oprettet som naturligt produceret pålidelig funktion lynafledere, i mange lyn, der ramte og langs, som passerer igennem så gerne som i en rutschebane.  

(Verified fotograferet, andre henvisninger nedenfor, er det stadig ikke så crazy) 

Næsten uden undtagelse til enhver placering af kørespor afhandling i formularfelterne ret præcis flad spole mærkbar Svarende til hvad der produceres i printplader - PCB (og at det er vanvittigt), kendt fra elektroteknik og ofte genereres i PCB, Måske kun Lejlighedsvis lettere forvrænget rejser til fjerntliggende højspændingsledning tårne, ved den måde fremragende lynafledere, træer og buske, også meget gode lynafledere eller anden fysisk formationer, og i overensstemmelse med en særlig form af feltet? (obrázky)  

 

Fra flere observationer det syntes ( Google Earth ), at i engelsk felter spoler er meget ofte kortsluttet gennem svingene, i modsætning til fra fx engelsk, men det var en ren formodning baseret på en ikke særlig statistisk pålideligt prøve. Senere også Observeret i tjekkiske kortsluttede spoler, og statistisk signifikant undersøgelse af luftfotos (hundreder) fundet, at det modsatte er mere en undtagelse, så det første indtryk var sandsynligvis tilfældig. Sammen med sporvognslinjer beskadigede afgrøder ( indgivet `skal være (beskadiget, svækket)) som følge af flash udladninger meget ofte, ofte og meget nær centrum af kvart omdrejning (billeder), eller endog tilfældig lokal "mere end blot en kvart vender"photo, photo (One i år - 2010 - fanget, alt fra LP).  

 

På dette tidspunkt vil blive vist flere billeder, som mere eller mindre (men nogle meget, meget mere end mindre, er det næsten et bevis) understøtter teorien om skabelsen korncirkler fra Lightning udledninger, taget af eksisterende Explorers af afgrøden cirkler fænomen, + noget fra Google Earth , nogle af dem er også meget, meget havet. (Støtte til indtryk, at indgivelse (skadelig, svækkelse) af afgrøden sker efter chok, foretrække conducted af køresporene) 

For de Brittish Boys skabte udtrykket "Lightning Forming Crop Circle Theory"  

 

Engang korncirkler virkelig ligner fotografier af positiv eller negativ gnistudladning (Lichtenberg figures, Kirlian foto) - , Korncirkler og udledninger.  

 

I tilfælde af nogle korncirkler er en anden Deres Explorers overrasket over deres fraktal struktur. Fraktaler blev opdaget i matematik Relativt nylig (1905, med grafisk repræsentation Edb 1975). Men det er vigtigt at indse, at naturen altid havde vidst fraktaler - atomare strukturer forbindelser, galakser, forskellige strukturer for planter og dyr organismer, nåletræer og løvtræer, deres rodsystemer og andre planter, vaskulære og nervesystem af dyr, floder, bjerge, skyer, sne flager ... Selv en meget hyppig Mulighed for tømning af overskydende ladning udføres af fraktale strukturer. Næsten hver lyn Repræsenterer en fraktal af sig selv, eller anden form selv ekstreme tilfælde af fraktaler. Meget mere typisk eksempel på en fraktal temperatur såvel som den faktiske Lightning styrkes leder, men det er næsten usynlig. Men der er også film optegnelser, hvor det er visualiseret på, det er bare muligt at se der. 

 

Hvorfor, Hvornår er det muligt forklare alt så pænt, korncirkler ikke at opstå på ethvert punkt i marken, hvor Lyn ramt? Dette faktum kan deltage af flere årsager. Det kan være:  

- Helt udefinerlig tilfældighed  

- Geologiske forhold på tidspunktet for Foranlediget: ledende stier dannet i undergrunden på grund af samspillet mellem jord og lyn udledning til nærliggende steder i millioner af år, naturlige og kunstige underjordiske vandløb, kanaler, fjedre, vandtanke, kondensatorer, (vand og elektriske), resonans og interferens (mekanisk + elektrostatisk og elektromagnetisk), geologiske og undergrunden nævnte enheder (elektrostatiske og elektromagnetiske felter er enorme, og selv mellem dem, kan føre til resonanser og interferens)  

- De betingelser, vanskelige at opfylde (til storm) - manglen på regn og blæst 

- Anslået yderligere og Mulighed udforsket er, i det mindste at nogle faste mønstre optræder så, at der i det samme sted to gange ramt af lynet, med et langt interval (dage til uger). Den første af disse symboler, kun "sætter scenen" (producere op til flere milliarder "præ-Exposed" Svækket stilke, med henvisning til: at på trods af, hvad der skete med dem, der ikke indgivet `skal være (beskadiget, svækket) endnu, Det er den næste decharge Retsakter volgende par uger meget lettere. Igen, en anden lighed med klassiske fotos, Hvornår er det muligt nogle af lagene exposured meget følsomme over for små mængder af lys, form for pre-redegørelse, sensibilisere lag til et endnu højere sensitivity.The forskel i mekanisk styrke og kraft til at bøje eller knække stilke upåvirket og påvirket af den aktuelle, er enorme, og det er mezi snesevis af hundredvis af gram (bøjning) til mange kg (pause). Highly afhænger af den tid der er gået siden interventionen elektricitet, svækkelse af plantevæv efter det er i meget langsomme fremskridt. Vegetation Påvirkes ikke af lyn og ikke beskadiget af elektricitet, ikke bøje til jorden, selv under de mest voldsomme storm i også samspil af regn, når afgrøden er under indflydelse af vind godt over 100 km / h og insisterende vand flow, men endnu en stilk er ikke indgivet `skal være (beskadiget, svækket). påvirkede det straks og ikke fladtrykt (beskadiget, svækket), vil blive fladtrykt (beskadiget, svækket) ikke mere end efter et par uger alene, eller efter en let brise, eller når de er takket være tung morgendug eller en let regn. 

 

- Usædvanlig høj intensitet lyn udledninger, eller alle eller Næsten al den energi koncentreret i en enkelt eller kun nogle få (mellem 5 - 8) Perpendicular sky-jord udledninger (CG);    foto foto,   

- Eller noget helt andet.  

 

Situationen, at efter en kraftig vind og regn vil ikke Appear liggende på jorden og endda stilk, med muligt nemt observeres for eksempel under en helikopter flyby over enhver markafgrøde, er stilke blæser i vinden som flag kommunismen, undertiden bøje godt 45 grader, men efter udtoning At stærk luftstrøm Straks og sikkert sat tilbage i oprejst position. Discovery Science, korncirkler: Mysteries i felterne , dir. John Tindall , 2002 - 39:08  

 

Korncirkel snamely efter lynnedslag udledninger ikke at opstå i alle områder (og en anslået milliontedel eller mindre af tilfældene), men noget, bare en temmelig almindelig der sker noget næsten altid (og besked nummer to).  

 

En besked nummer to: Næsten alle fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde (95% endnu mere, svarende til cirka en million kvadratkilometer om året på verdensplan) er forårsaget af lynnedslag udledninger i de områder eller lige over dem. Nævn blev tidligere i teksten og billedet - hele indgivet `skal være (beskadiget, svækket) felt i Benátecká Vrutice.  

 

Præcisering: Det var ikke altid den samme. En af endpoints især for korn (for enkelhed begrænser muligt, at kun på hvede, rug, byg, havre, majs), er den såkaldte "modstand mod logi (skadelig svække) ", eller mere præcist spontan modstand mod logi ( beskadigelse, svækkelse) i fortiden muligvis ikke for nogle korn ikke høje, når visse sorter af byg, rug eller hvede næsten nået højden af en voksen mand. Men takket være fokuseret planteforædling dyrkede sorter var meget lavere, og i dag er ingen undtagelse, at nogle Varietes byg er nit Højere end 0,5 meter. Dagens sorter af rug, hvede eller byg ​​har sammenlignet, siger, at halvtredserne af det 20. århundrede tendens til spontan logi (skadelig, svækkelse) næsten nul. Et snapshot fra filmen Alle mine landsmænd, 1968vdr1-4.jpg)  

 

Som med korncirkler, også i tilfælde af uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, og der er en ganske almindelig regel, at afgrøden bliver fladtrykt (beskadiget, svækket) nogle gange op til flere uger "efter begivenhed", så Umiddelbart efter stormen, mens landmænd ofte forlader meget lander efter inspektion helt tilfreds, fordi den tilsyneladende "intet skete", ved, at mange steder er det allerede "plantet" eller bedre sagt "Exposed" Det er et stort rod og ødelæggelse. Mens selv efter en meget kraftig storm blev ikke liggende på hele området, og endda stilk på jorden, flere uger efter, I smukke solskinsvejr, interlaced her og der ville kun være lejlighedsvis let regn, bringe denne tiltrængte fugt, ulykkelige forfærdede Farmers kun se, da der var afhandling under ideelle betingelser "falder i søvn" (hytter) betydelig del af området og vil være meget vanskeligt at høste. Landmænd er vant til at associere og indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde efter tordenvejret primært handler i fællesskab med hagl, så medmindre afgrøden ikke er flad (beskadiget, svækket) Umiddelbart efter stormen, er spørgsmål, der ikke allerede dealed af dem så meget. Efter Verden løber meget opdagelsesrejsende fænomenet korncirkler, som forlod en lovende karriere i fysik eller elektroteknik og har haft det én gang tilsyneladende meget udført.  

 

Desuden har de landmænd, som er dem i mange af deres ekspert rapporter og undersøgelser dokumenteret flere gange meget præcist følgerne af lynnedslag udledninger i markafgrøder, hvoraf mange er eller vil blive gengivet på afhandlinger sider. Roer, meloner, kartoffel, tomat, bomuld, sojabønner ... 

 

Slutningen af ​​del 3 

 

   

         Del 1        Del 2        Del 3         Del 4        Del 5  

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z