Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper cirkler-usorteret-tekster-5 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler

  - Maskinoversat tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Del 5

 

(Exterminator, deufoizer, desaucerizer,

det første hak på cylinderen, vil stadig være to)

 

Hvad er mest sandsynligt at finde på webstedet af ægte korncirkel, skabt af eksponering af lyn (lyn) til en afgrøde felt, mens resonans og interferens virkninger af passerer (store) strøm (selvfølgelig, kan de findes på område fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde overalt):

 

  Første Geomagnetiske anomalier - LIRM - usædvanlig opførsel af kompasset

 

  Second Rester af den statiske elektricitet - RSE - målbare

 

  Tredje Rester af varme akkumuleret i undergrunden - IR fotos (men vær forsigtig, hvad nogle korncirkler Explorers Tilbydes et eller andet sted på deres sites som "IR" billeder vil ikke engang antyde offentliggjort her, er det en helt tom tegninger eller fotografier, helt fri for enhver Opgivne midler, mod hvad han skulle også fuldstændige videnskabelige Dilettante kun spytte. Ingen omtale af den anvendte måleteknik, følsomhed over måleinstrumenter og sensorer, spektrale karakteristika brugte sensorer. Ofte Det er en meget fælles træk ved tilsvarende undersøgelser, der forsøger at foregive at stærkt De bruger kun professionelle, specialiserede videnskabelige metoder og procedurer, men fungere som en sidste Dilettante, så deres infrarøde billeder ligner mere en klassisk discolorated farvefotos, som producerer en tolv-årig knægt i et grafikprogram dusin per time. Well kun valg derefter stat, at selv ganske almindelig infracamera vil gå til fange infrarøde ændringer i jordens (så det er en forudsigelse) på ethvert sted i marken med lyn udledning. fortsat et underligt det end det i områder, hvor korncirkler blev fundet har ikke allerede er foretaget tilsvarende målinger. S 2012, er fortsat en afgrøde sæson før, vil Mayan Threat være opfyldt, og Stones vil gå ud af markedet, hvor gamle mayaer forudsagt.

 

  4:e Partikler af FeO.Fe og Fe2O3 (magnetisk -?. Under alle omstændigheder er følsomme over for magnetiske felter Arise De kan være katodisk og pyrolytisk reduktion) er placeret i jorden - måske endda klæber til afgrøder ører, stilke og blade fra Indflydelse midlertidige magnetiserende stilke (lederen selv med meget høj modstand) forårsaget af strøm gennem

 

5:e Døde fluer, ofte Strictly afsvedne, vedhængende til afgrøden, (flyver fejet solbadning) kan findes i forholdsvis stor afstand fra det mønster, ikke i alle tilfælde - sandsynligvis ikke forud regn og insekter ikke var tilstrækkeligt hastighed for hide-A bolt fra den blå

venstre foto © Dr. Uwe Engelmann, højre © Janet Ossebaard     

 

Mange korncirkler (men også mange tilfælde af fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde) sandsynligvis skabt af dobbelt eksponering - den første udledning planter kun "forbereder" Opretter "følsomme lag" af Svækkede planter, som er langt mere følsomme over for enhver mekanisk og fysiske stimuli, og det registrerer de næste Them udledning endnu, hvilket sker efter et par uger eller måneder.

 

Field of byg, hvor der i 2010 ikke engang en enkelt lyn udledning opstod ( Benátecká Vrutice ) modstå i den vidunderlige fysiske tilstand indtil høsten, men over det i løbet af vækstsæsonen fejede en masse svære vind og regn.
Da en lang tid teksten er bare en meget alvorlig, for i øjeblikket, og vil blive igen lettet ved at dreje den og hoppe til en mere skør. Multiple symmetri, ofte meget nøjagtige, ifølge flere akser (3-8 og mere), slående lighed med et kalejdoskop genererede billeder. Dets oprindelse er endnu ikke tilstrækkelig klar og forklares fysisk. Måske takket være den enorme af elektrisk ladning, strøm og spænding, som denne finder sted på stedet.

 

  celtic cross 2002           p x + p y + p for orbital
Midlertidigt skabe noget, der kunne forklares som "analoger til atomare og molekylære strukturer og krystalgitre", men gigantiske dimensioner. Projektionen af ​​de tre p orbitaler i planet vinkelret på aksen af ​​en af ​​dem opstår berømte Celtic Cross, etc., For d og f orbitaler ville blive skabt en meget mere komplekse strukturer. Havde til os kelterne prøvet det i biptoner Hvilken retning det også gå kvantemekanik, Schrödinger længe før?

 

Hvis nogen ønsker at høre modningen af ​​korn, undertiden bare gå på banen afgrøde Næsten kant af modnet hvede, rug eller byg, Mulig register klart tavs og revner. Slutningen af ​​juni, juli og fortsætte. Meget interessant fænomen.

 

En mere crazy: korncirkler - søgen efter sandheden . [UFO'er] avi 19:50 / 01:54:23

Langt størstedelen af ​​korncirkler Explorers og dokumentarfilm siger om dem, er de et fænomen i moderne tid, selv om at indrømme, at Kunne det forekomme selv i oldtiden. Ja, eksisterede, og nogle fænomener og billeder af gamle civilisationer deres prognoser kan være (Stonehenge, den keltiske Kors og andre). Selv det er ikke umuligt, at de gamle civilisationer (deres Agerdyrkere) vidste, at de kommer fra lynnedslag, men glemte at fortælle os det, eller denne oplevelse af word of mouth fra generation til generation var ikke bevaret forsvundet I alias. Måske er der nogle Arkimedes trak den i sandet, før nogen stak ham. Måske er det et eller andet sted skrevet i kileformede script, eller nogle illustrationer Vist i, men stadig ikke er blevet oversat eller forklaret. Korncirkler og lyn samt andre naturlige kræfter (og destruktion) betragtes som et værk af Gud, og derfor måske endda fyret finder det nødvendigt at overdrive eller anden måde, at man er årsagen til det andet, og hvis årsagen både det ene og det samme er, efter alt dette fra deres synspunkt alle skal forstå, eller ikke?

 

(En anden skør) Måske ville være muligt at se på det faktum, at tallene i de seneste år Udseende noget mere. Sandsynligvis en af ​​grundene er muligt - som søger, finder, og i de dage, hvor cirkler blev ikke søgt på markerne, dvs før 1970, kunne ikke selv finde på alle. Ideen om engelsk som det så marker i det 70. år, som før, og hvordan de ser ud i dag. Visuelt, sandsynligvis ikke alt uden nærmere angivelse, bortset fra en lille ting. Nemlig afveg betydelig Brugt af teknik. I det 70. år og stadig tjent Tidligere Farmers der er efterkrigstidens boneshakers vejer lige over 2 tons og bredde af bagdækkene omkring 30 cm, selv hesten til at pløje serveret nogle gange. I dag er der omkring kører på marker, som John Deeres vejer over 5 tons, to gange bredden af ​​dækket og det samme gælder for vægt og dæk maskiner knyttet til dem (såning, gødning distribution). De vil skabe en langt større felt kørespor, der vil arbejde så meget stærkt og lynafledere. Bedre lynafledere - flere Lyn. Flere lyn - flere cirkler. Må ikke ødelægge mine cirkler. Men ikke engang fortælle det til Farmers hidtil.

 

En anden vigtig forskel fra tidligere år er industrialiseringen af ​​landdistrikterne Fortsættende - underjordisk dagens landskaber industrialiserede Direkte med interlaced med metrolinjer - forsyningsselskaber, har mange vandløb ofte ikke flow i grøfter langs markerne, men i røret Afløb nedenfor. Alle værker kan deltage i en usædvanlig stærk forførelse af den nuværende metro, at skabe Mulige bivirkninger (resonans og interferens af unormalt stærke strømme).

 

Den observerede stigning i antallet af figurer på verden gradvist fra 80, 90 år og derefter måske ikke være for Statistisk dokumenterbar Fact, men ikke umuligt fuldt ud, at dette faktisk er. Først i de seneste år kan betragtes som konstant frekvens af observationer, meldrøje de relativt høje. Landmændene selv vil aldrig rapportere regelmæssige mønstre i deres korn, men sensationelle i offentligheden. Da den sensationelle offentlighed altid vil opveje den sobre del af befolkningen, vil udbuddet af observationer ikke falde. Men det er ikke udelukket volgende at der i nogle år vil være helt målsætning om at nedbringe antallet af regelmæssige observerede mønstre. Deres forekomst kan til nogle udvalgte egenskaber, foruden utallige andre omstændigheder være knyttet til Solens aktivitet og dens hyppighed. Der i de seneste år har gennemgået nogle toppe og hyppighed tal skal ikke dem direkte kopiere. Ingen Forøgelse af værdi kan ikke i det uendelige, og heller ikke den gennemsnitlige temperatur af jorden, eller antallet af mønstre findes i felterne. Hvis det gennemsnitlige antal regelmæssige former, Det år hver konstruktion findes i felterne, undertiden virkelig begynder at falde, vil ikke mangle nogen, og i fremtiden sidst vil vi være glade for at opvarme en smule mere. Da den falske hockeystav grafen kollapser som et korthus, eller vridning som det mønster, der består af domino (Domino Effect). De eneste undtagelser rapporterer Farmers af deres strengt faglige og videnskabelige publikationer. Disse er opmærksomhed andetsteds på dette site. Som det fremhæves der, Farmers har spørgsmålet om at skabe mønstre (cirkler) i afgrøden Relativt bredt kortlagt, kender dens årsag, forstår problemet og ikke finder det nødvendigt at give det nogen Unødvendig omtale.

 

Nancy Talbot (BLT, korncirkler - Quest For Truth [UFOer] avi. 19:32 taler om " store elektrisk ladning "lidt fejlagtigt opfatter det som følge spænding, som dannes mellem kalken undergrunden, og tåge, ved afslutningen af sommer (eller måske i foråret) ruller rundt de engelske bjergskråninger.

 

Nancy Talbot (BLT team, korncirkler - søgen efter sandheden . [UFO'er] avi 01:03:00 ) - mikrobølgeovn puls, fugt bliver til damp flygter fra væv - udvider og bøjninger noder. Noget som dette vil aldrig være muligt at simulere i laboratoriet. Udvidelse og bøjning af knudepunkter forårsager aldrig, aldrig og aldrig igen virkelig intet andet end geotropism (negativ), tilfælde, hvor Umiddelbart efter indgivelse (skadelig, svækkelse) knuder planterne blev udvidet eller bøjet til ikke eksisterer i virkeligheden, det er bare en meget almindelig fejl af mange korncirkler Explorers, der desværre mange gange af den patched gentagne gange kendt som en typisk landbrugs-halv-akademiker. Selvfølgelig kan der være Opdaget mønstre, der Umiddelbart efter at placere deres bøjet og udvidede noder, men det er ikke noget, forårsaget af andre, end at afgrøden lå i flere dage, blev der konstaterede mønster Flere dage efter dens oprettelse ( logi (skadelig , svækkelse)). Explorers korncirkler har absolut ingen idé om, om mængden af energi, som ville være nødvendige for at sik de processer, som de beskriver (fordampning af vand), og hvilken magt Disse beløb vil få konsekvenser på planter vitalitet.

 

Ovenstående opgørelse af afgrøde kredse Explorers kun bekræfter den triste kendsgerning, at de aldrig har besøgt et område med ganske almindeligt, uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, Der ikke besøge fra deres synspunkt enhver "ukendt energi". Ville have fundet en præcis inden for de samme symptomer og anomalier, og frem for alle knuder, herunder hvad de beskrev som "eksploderet knudepunkter" eller "udstødes hulrum", som ville være for dem virkelig svært at forklare. Som forklaret på en anden side, Disse fænomener er på ingen måde Forårsaget af gastrykket inde knudepunkter, hvilket ville Tilsyneladende Them "udstødes" alle sådanne fænomener udelukkende skyldes naturlige vækst ændringer gradvist og langsomt voksende, lidt, på nogle punkter uregelmæssigt tørring og døende celler og væv. Men disse symboler, selv efter næsten fuldstændig tørring og døende vil ikke stoppe med held opfylde funktionen om karvæv - som let kan verificeres på en del af anlægget - node Internode, blad ( skal demonstreres, indstille foto fra eksperiment + timelapse )

 

Det er også muligt, hvilket ville have været meget værre, at korncirkler Explorers nogensinde har lavet og lignende observation, men før den brede offentlighed simpelthen skjulte dem. For sådan noget ville sandsynligvis være bedre ikke engang mistanke Them. Selv landbruget lowbrows, der jævnligt ret brede fra deres bemærkninger bare vælge, hvad der passer dem, med mulig mistænkt for noget. Måske bare fra At eventuelle lignende fund Anses for at være konstant tilbagevendende undtagelser, at kun gentagne gange op og bekræftet deres regler.

 

Den grundlæggende fejl af alle såkaldte hoaxers - fods circlers - cirkel beslutningstagere eller cirkel beslutningstagere, såkaldt derfor i, at de aldrig har endda været i marken, endsige Under nat der var at skabe et mønster (bortset fra nogle få akavede - betalte demonstrationer foran tv-kameraer, men om dagen), med det faktum, at de selv i hvert fald ikke at nævne en af ​​de mest vigtige fakta, absolut nødvendigt at bevæge sig i området, er, at det er meget nødvendig, at felt var ikke engang en antydning af våd, endsige efter en regn eller endda under regn. Alle, endnu en gang alle, og en sidste gang, WHO har absolut alle med walking gennem et felt Mindst den mindste erfaring ved, at gå på en våd område, selv i gummistøvler og vandtæt passende påklædt, selv i traktorens spor ( I våde forhold de værste walkable dele af området), oven på, at I løbet af natten under flimrende lys hånd fakler, eller måneskin, og til alle, der (!) stadig bære noget i Deres hænder, så der følger Fra denne meget begrænsede evner hurtigt nok til at kompensere for den balance, når udskridning, Udfør Ville (endsige gratis), bare komplet idiot. Eller forfatteren af ​​specialet stykker. Under observation og fotografere i de områder gennemført på Især i de kørespor hundrede kilometer, men aldrig om natten (og virkelig kun arbejde for en dumrianer og tåber). Men forskning er endt, og vil aldrig få ham der igen selv af et par okser, har erhvervet fotografier været nok først i løbet af de første tre års forskning lige over 18.000, året 2011 er endnu ikke fuldt evalueret. Enhver, der Deltog felter i vilkårlig rækkefølge i det mindste lejlighedsvis, der ville have FACT Remembered meget godt, og helt sikkert ikke ville have været undladt at nævne om det. Et andet spørgsmål det ville være muligt hoaxers spørge - hvordan har De bevæger sig i et felt af rapsfrø dyrket, flere uger før høst (selv i dette medium mønstre vises).

 

Den bevæger sig i og tørt materiale, på nogen måde, selv en meter for meter, er absolut umuligt. Opretter og raps vokset helt ind i Impenetrable Thicket der er muligt kun indtaste ved en mejetærsker. 

Hvem har nogen sinde set et mønster i dette materiale havde helt LogicAll konkludere, at nogen menneskelig forsøg på at skabe Inevitable Ville det mislykkedes totalt (han har ret, formand!), Planter ser ud som om han arbejdede Them og enorme magt (flere tons pr m2 få) mange dage. Faktisk var der bare arbejder på dem deres egen kun vægt og skader på celler og væv. I ung hvede, havre, byg, majs, også voldtægt, i unge bevoksninger af enhver afgrøde er muligt let at bevæge sig rundt uden problemer, i havet vegetation modnet lidt sværere, selv i majs, selvom helt voksen, med én undtagelse: Enhver bevægelse i oliefrø dyrket er absolut helt og aldeles umulig.

 

Selv hvis afgrøden er fladtrykt (beskadiget, svækket) til tider meget længe efter lynnedslag udledninger, lige før høst, sandsynligvis mere end 90% af alle tilfælde, når lynet ramte feltet. Selvfølgelig afhænger det af, hvordan på feltet og omkring større lynafledere til stede der decharge spredning, hvor mange laterale og efterfølgende udladninger dukkede der, og hvor De landede overalt. Under Objektivitet, at henvise: At statens Nødvendig De blev observeret Også tilfælde efter registreres, når lyn udledning sky - jord i feltet ikke skete nogen udfladning (skadelig, svækkelse) (Stratov 2009, 2010, nordøst Milovice 2010). Men det er betydeligt mindre end 10% af alle observerede tilfælde.

 

En af de rapporterede tilfælde indtil Hvis høsten ikke blev fladtrykt (beskadiget, svækket) noget som helst (Milovice nordøst,photo). Dette kan skyldes det faktum, at lynet ramte virkelig kun en stor pulje, som ligger på banen på tidspunktet for udledning, og ingen andre steder, eller unøjagtigheder i målingen position, som kunne faktisk ender på et nærliggende træ eller busk (ubemærket ). Det kan således være et fænomen inden for videnskabelig forskning ikke enestående, såkaldte negative bemærkninger, som ikke bringer de forventede resultater. Lynet decharge addition allerede endte i afgrøde tørrede væsentligt ved modning Processes. Væv Ville allerede være i en tør tilstand, som ikke tillader ændrer sig væsentligt Deres form for Ville det være mere manifesteret deres betydelige svækkelse, desuden kan allerede blive styrket betydeligt ved delvis tørring. (foto, datum) Selvfølgelig er virkeligheden meget let eksperimentelt bekræftet på ethvert tidspunkt i fremtiden.

 

Crop Circles - søgen efter sandheden [UFOer] avi. 53:00 Bert Jannsen udtrykker en meget interessant idé og man kunne sige, at næsten ramte hovedet på sømmet, Direkte Udtales Selvom det ikke er specificeret. Først nævner, at mange af tallene ligger i retning af sporvognslinjer - ja, kun Beskriver en adgangsvej. Note JL - Det hjælper ofte en bred vifte af idéer Skeptikere, den måde, de går langs cirkel beslutningstagere, for at undgå eventuelle Observerbare tilkørselsveje, der ville hjælpe deres offentliggørelse. Faktisk har I samme retning gået den eneste "store skaberen" - throuhg dem gennemføres, og ikke langt fra Them induceret elektrisk strøm.

 

(Citated fra korncirkler - Quest For Truthh )

" Alle korncirkler er en stor falsk, store svindelnummer . " Mens dette er en objektivt eksisterende fænomen, men folk stadig ikke kan afgøre, hvad der forårsager det. Relativt Folk er meget begrænset i tankeprocesser (tænkemåder), stadig kun forskning, hvad enten mønstre skabt udlændinge, eller folk. Han mener, det er noget i mellem, det er faktisk en (forenklet oversættelse) skabt af folk selv, men de stadig undlader at indse hvordan. Han har ret, formand! Mønstre i marken virkelig hjælpe folk til at skabe det selv, men helt uvidende bare hvordan. Allerede bare kun takket være det, at de vokser noget i felterne, hovedsagelig tale om vegetabilske. Hvis der ikke var inden for afgrøde, ville der ikke være nogen korncirkler, den er enkel og forståelig kendsgerning. (Men der er græs, enhver anden vegetation, og uorganiske materialer)

 

En anden faktor er, at vigtige Under dyrkning er udviklet kørespor, der handler både som en relativt god lynafledere, er begge udført af dem Direkte basic "distribution af elektrisk energi." Efter den første udledning er i tæt nærhed til kørespor Stærkt skabt lag af ioniseret luft, vanddamp og støv, der tiltrækker sekundære udledninger den samme lugt ligesom øl som en alkoholiker.

 

På de hundredvis af billeder, hvor tilfangetagne følgerne af lynnedslag udledninger i området, ligger meget ofte afgrøden kørespor, volgende Them, mellem dem, og ofte lige så meget eller endnu oftere i centrum af kvart omdrejning. Helt Den samme situation kan observeres på et meget højt antal korncirkler fotos i deres nærhed, også på fjerntliggende steder og på de omkringliggende marker. Desuden BJ korrekt bemærket, at de første planter indgives `skal være (beskadiget, svækket), og derefter begynde at stå op igen, i modsætning til f.eks BLT. Bemærk JL: De Er I første omgang indgivet `skal være (beskadiget, svækket), på grund af svækkelse af den nederste del, der flytter toksiner i retning af planterødder.

 

Den omstændighed, at dannelsen af ​​mønstre ser meget analog med dannelsen af ​​latente billede i et følsomt lag i klassisk sort og hvid sølvhalogenid materiale er vist mange steder på dette site der beskæftiger sig med dette problem, det er en af ​​de førende ideer hele forskning.

 

To og en halv af et år plus en til to dage fra begyndelsen af forskning, August 14, 2010, har været nævnt endnu analoger med den klassiske foto: latent billede er i "følsomme lag" på afgrøder under den lagrede flash af lyn belysning ... (Anvendelsen af flashbelysning, kun den mængde energi, der udsendes af en "naturlig flash lampen" er 10 9 - 10 18 højere, end der bruges under fotografering)

 

UFO klub ved navn "Flash of Lightning" ( flash på tjekkisk, link ) er meget interesseret i de fænomener i forbindelse med fremkomsten af korncirkler. Bemærkes her som kun meget nysgerrig kendsgerning. For eksempel er det blevet, at næsten en tradition i nogle dokumenter og film, der beskæftiger sig med spørgsmålet om korncirkler er undertiden i baggrunden som et symbol på mysteriosity screenet og skød lyn slående Under tordenvejr. (photo - En ledsagende billede af filmen viser lyn torden)

 

Til sammenligning almindelig lyn, hvad er nogen i kameraet, Under tømning udstråler energi op til 5 Joule, men snarere en meget smaller.These (tiendedele Joule). At det, der kaldes "flash" når der optages på en mobiltelefon (høj lysstyrke LED) udstråler energi smaller.These 1000-10.000 gange, men på grund af kvaliteten af Acquired forografie helt tilstrækkelig. Great studio flashenheder med energi Operate 500 - 2500J. Den gennemsnitlige enkelt lyn i tordenvejr udstråler energi i størrelsesordenen 10 9 J, Under stormen der genereres flere tusinder af dem. En unik over gennemsnittet lyn udstråler selv fra 100 til 10.000 gange mere energi. (Bemærk: den følsomme lag af film eller kameraets sensor usuall Grib ikke mere end 1/100, 000 lys udsendt af flashen, mens den "følsomme lag af afgrøden feltet" falder næsten tocifrede procent af lyn lys og næsten alle andre dens energi ...)

 

Områder i fladtrykte (beskadiget, svækket) og tilsvarende beskadigede korn og andre afgrøder på grund af virkningen af tordenvejr lyn udledninger i hele verden vil blive en anslået på 0,5 til 1.500.000 km2 af alt beskadiget og indgivet `skal være (beskadiget, svækket) områder

 

Fe2O3 - noterede et andet sted

 

En betydelig grad han kan følge formen af ​​visse tal involveret mekaniske vibrationer og resonans af underjordiske hulrum, enten tomme (Caverns) eller fyldt med vand (naturlige vandreservoirer) eller fyldt med et substrat, der er fyldt med vand (vandførende lag). I en film, der beskriver spørgsmålet om korncirkler er et eksempel Vist tør - korncirkler dukkede Direkte over den kunstige reservoir, måske vand.d

 

Ifølge nogle teoretikere - skeptikere, der forsøger at modbevise alle andre former for korncirkler end mennesker eller dyr, skal du oprette afgrøde cirkler Hedgehogs parring. Milovice (øst, første felt syd for vejen mod Zbožíčko). I maj Identificerede lyn inden for grøn hvede, i den bedste tilstand (hvede), at ikke engang efter tegn på fladtrykte (beskadiget, svækket) områder. I samme Storm Recorded to yderligere udledninger af nærliggende bygmark (ca. 0,5 km væk). Det begyndte "Impose pligtskyldigt at sove" efter et par dage, netop på det tidspunkt af intervention over tid mere og mere. Hvede Remains stadig gerne intacted. Anden uge - intet. Tredje uge - intet. Denne hvede vil ikke blive fladtrykt (beskadiget, svækket) på alle ... Udledningen over hvede var ikke som ukrudt eller Breath-Tandløs gammel fyr, det var godt over 30.000 ampere. Hvede på tidspunktet for lyn før fuld overskrift, helt grøn, byg fuld-ledes, allerede begyndt at gulne.

Lige omkring en måned efter, startede i hvede "noget" om Fremmøde (to billeder ovenfor), med henvisning til: så meget anderledes ud Lignende tilfælde iagttages, når Start-stilke bøje til jorden først langsomt betydelig. Der er flere Observer steder, helt uregelmæssige, med en mistænkeligt lille område (2-3 kvadratmeter), men ikke desto mindre grundigt fladtrykt (beskadiget, svækket), for det meste kun bøjet, men ikke brudt. Hertil kommer, nogle som om resulterede mellem dem stier forbinder ...

 

Pindsvin? Efter et stykke tid, er alt klar. Se!

billede dato: 27 6:e 2010 (også både Den foregående) billede Dato: 23. 7:e 2010, få meter væk 

 

Så Det er trods alt, virkelig bare kopulerende Hedgehogs ... Feltet blev endelig virkelig indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Mere end to måneder efter decharge, på flere steder (hundredvis af kvadratmeter), meget tættere på Målt lyn punkt, indtil Umiddelbart før høst, men lige præcis I henhold til reglerne for logi (skadelig, svækkelse) forårsaget af lynnedslag udledninger, hvor nogle af de berørte områder er aldrig helt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Elsewhere indgivet `skal være (beskadiget, svækket) fuldstændigt, meget hurtigt, men gradvist begynde at komme tilbage op (gennem noder). Områder indgivet `skal være (beskadiget, svækket) på grund af "Hedgehogs parring" vil aldrig stige, selv en antydning , er de virkelig "overbended" der opstår væsentlige flertal af knækkede stængler. Var der nogle spille D & D med en anden? De var ikke gør noget andet der alligevel (hvis nogensinde har besøgt et ulige felt). At Deres dumme, siger, monstrøst fjollet creephole som værende i fremstillingsindustrien kredse afgrøde kunne tro Måske Mrs Bower ...

 

Virkelig meget lang periode Mellem lyn udledning og logi (skadelig, svækkelse) i år (2010) kun observeret i Ostra (hvede - nord for Railyard), næsten 4 måneder. Byg (syd for Railyard) er indgivet `skal være (beskadigede, svækket) 1-2 uger efter hit, men langsomt Umiddelbart. I første omgang kun snese kvadratmeter, langt under 1%. Endelig Anslået omkring 20% af hele området område. Fotografier på siden Kronologi .

 

Gør et forsøg purløg hvordan ville passere strøm kan tiltrække partikler af Fe2O3 eller Fe.

resultater here

 

Ofte er der mønstre i korn indgivet `skal være (beskadiget, svækket) meget betydeligt (meget skarp, kontrast og forskel mellem påvirkede og upåvirkede planter i deres nærhed), og også At Ofte virkningerne manifesterer sig på samme sted volgende år. I modsætning til skabelsen af uregelmæssige former er muligt, at i nogle tilfælde af at skabe korncirkler var der undertiden i gang sandsynligvis virkelig usædvanlig stærk lyn. Måske ville det være interessant at se om i nærheden af nogle mønstre ikke fører underjordiske vandrør. Grundvand Bestemt ret ofte - fremragende dirigent. Den dosis af elektrisk energi, som integralt fungerer på ét anlæg, bør løses til Denne del vil modtage over jorden del af planter, rødder og hvor meget er fanget i jorden til at danne stoffer ugunstige for planternes vækst (gennemsnitlig portion per plante ). I tilfælde af anlæg med lavere podningstæthed vil sandsynligvis være en integreret dosis tørre langt hyppigere relativt pålidelige drab, som for eksempel opposit fra korn, hvor energi kan distribueres meget ujævnt. Sådanne sager behandles rimeligt omfang i den videnskabelige litteratur, landbrug, for eksempel i monografier, der afsættes til forskellige former for landbrugsafgrøder. På hjemmesiden vil være en række eksempler, hovedsageligt på den side af landbrugsafsnittet 1,2 og sandsynligvis på nogle sider, der beskæftiger sig med elektro-Phytopathology

 

Nogle mulige årsager skønnes at opnå en meget høj kontrast imaging lag af afgrøde Muligvis vil blive givet en særlig, endnu ikke eksisterende side High Contrast Effect

 

Crop Circles - søgen efter sandheden [UFOer] avi. 1:42:55 - " absolut dumme . " M. Glickman ønsker at beskrive os, at processen med udenlandske Civilizations (udlændinge), der sandsynligvis forsøger at biptoner noget til os, men alle fortsætte At meget carefull, i stedet De landede med deres UFO og gik op og sagde om dem " så er vi her, "er virkelig noget dumt. Han ved ikke, at der ikke har fungeret enhver udenlandsk fremmed civilisation og at det kun er et resultat af menneskehedens initiativer (landbrug) og helt terrestriske kræfter - elektricitet og magnetisme.

 

1:43:40 De studerer os (ganske almindelig og udbredt opfattelse, i Tjekkiet den besidder, og i vid udstrækning fremmer for eksempel fru Pliskova). Hvis dette var sandt, har Uundgåelige ville udlændinge nå til den konklusion, alle mennesker er virkelig meget dum ... Pyt, kan den samme ting om dem (udlændinge) tænke og Bestemt også virkelig gør hele menneskeheden, fordi den eneste og sande idiot ville være i stand til at lande direkte på el-ledninger ... (Se Zuidland , flere afsnit ned)

 

Ifølge den meget lignende udtalelse, det er et eksperiment, at de ville forsøge at fremprovokere en reaktion på menneskeheden, og studere dens tilgang til problemet, som den forsøger at løse det: regeringen og undertiden klasser politikerne til at forklare noget i denne retning, Muligvis deres kørsel håndtag - militære styrker - sandsynligvis resulterer hver gang det samme - nul - nul - nul ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

På dette websted Mulig finde, at Lucy udfører forskning spørgeskema af helbredsproblemer, specifikke følelser og psykiske lidelser inde i korncirkler siden 1994, og selv i samarbejde med den lokale kirurg har ikke nået det og tilfredsstillende forklaring, hvad der ville være den vigtigste grund af at. Af denne grund vil det være bedst at meddele dem i. og venlig måde, at de alle var moderat forgiftet af kemikalier, ville nogle af dem være virkelig ekstremt farligt Poissons, (Meget giftig T +, Yderst farlige stoffer, EØF), forklare dem, hvad subletal dosis er, og fremover ikke at glemme, at enhver nyopdagede mønster hurtigt invitere nogle toksikologiske eksperter.

 

" Jeg har brug for Kvalificeret medicinsk hjælp. Jeg håber at komme til at arbejde med en lokal læge, der har venligt indvilliget i at forsøge at analysere speciale rapporter ", at de lokale kirurg ikke har nået i 16 år (1994-2010), til ethvert resultat, er det ikke bare en optimal ...

 

For eksempel omtales ofte fornemmelse af metallisk smag i munden temmelig typisk for cyanidforgiftning. Hydrogencyanid (HCN), kan udledningen skaber i undergrunden som følge af de tilstedeværende materialer, og der passerer strømme op til kilogram mængder. Alt er der, H + C + N = HCN. Ligningen er ikke skabt Ifølge reglerne i kemi, og meget mere minder matematisk ligning. Det er tilsyneladende skabt helt mod kemiske regler, og uanset sammensætningen af ​​udgangsmaterialer og eventuel medfølgende reaktioner og mellemprodukter. På grund af de Temperaturer, energier, tryk, elektrisk strøm, spænding, ionisering, og alt andet, der kan ske der, ville virkelig noget gerne at gå der. Selv tør formel og næsten alle Lidt Ville informeret kemiker endnu mere som kaldes "kemisk skør." Nogle andre kemiker, bare lidt mere informeret, ville foretrække Måske endda en lignende måde direkte udarbejde ligninger udtrykt som kemisk affald. Desværre er det virkelig en temmelig alvorlig sag. En lille underjordisk rådnetank Ville virkelig lide at lave mad noget lignende, og næsten ovenstående ligning ...

 

I øvrigt blev der tilsvarende undersøgelser gennemført, elektriske udladninger i et lukket rum, og meget enkel kemikalier, nuværende tidspunkt er der (H 2 , CH 4 , NH 3 , vand) dannede mere komplekse kemikalier, såsom Microsoft aminosyrer. Eksperimenter udført af Stanley Miller i 1953:e

 

Find ud af de følelser fra en person forgiftet af ion CN (-) , enten i form af cyanid eller hydrogencyanid, er faktisk en meget sjælden tilfældighed eller snarere nysgerrighed. For at dele med nogen om deres følelser, kun sjældent har mere tid end option to minutter. De eneste marsvin, der blev sandsynligvis nogensinde kunne dele deres følelser efter cyanidforgiftning vil formentlig for evigt forblive De, som Lucy trækker ind i feltet som killinger og lad dem udfylde spørgeskemaer om alt det. Heldigvis de har fået subletal dosis, fordi de fleste af dem Ifølge vidnesbyrd forlade banen ved hjælp af deres egne ben.

 

" Det er interessant at bemærke, at de fysiske reaktioner er stort set ubehagelige, de følelsesmæssige effekter er overvejende gavnligt. " - Påstande Noget næsten hver stofmisbruger.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

bevidsthed om et `Tilstedeværelse` Mens besøger og dannelse, og særlig form for `` metallisk smag, panikanfald, sløret syn.

lysudsendelse

Hallucinationer fysiske eller synsindtryk

Msgstr "Kunne ikke komme ind, og Forebyggelse fysisk barriere var mig, og jeg følte mig kvalme"

"At nå den ydre ring af Eye formation, hvor jeg ramte en usynlig mur, der tvang mig til at blive fordoblet i løbet. Umiddelbart Dette blev efterfulgt af svimmelhed og svimmelhed."

"Mens måling og fotografere denne formation, begyndte jeg at føle kvalme og svimmel, især i den øverste del, som ligner en` labyrint '. Efter at have forladt, gik følelsen væk. "

"Jeg begyndte at føle helt ophidsede og endelig måtte forlade. Virkningen var mest intens i den højere del. Vi forlod formation omkring 5 eller 6 pm Jeg følte fint indtil senere på natten, da jeg vågnede følelse kvalme. Den næste dag jeg og følte sig svag og desorienteret "

Det føltes virkelig klaustrofobisk og var ganske skræmmende

Ved den tid, jeg nåede bilen følte jeg mig fint Selvom jeg stadig havde en let `sommerfugle i maven følelse`.

Denne panik sensation var også rapporteret af John Sayer mens besøger Spider Web til den østlige del af Avebury kompleks: "Den Urolige blev værre, ændre forudanelse, gennem panik at næsten terror Som jeg trak fra formationen, jeg næsten brød ind i en. kører jeg forsøgte at kæmpe imod det, men følelsen var overvældende Jeg må indrømme, at blive reduceret til en tilstand af paranoia med den tid, jeg fik ud af området "... - Beskriver en mand kort sigt, men virkelig Direkte lærebog aberration under Indflydelse af narkotika

 

" metallisk smag i munden "- For eksempel kan en typisk akut blyforgiftning, men mange andre også, organiske og uorganiske Poisons, inklusive cyanider (!).

 

" Sløret Vision "- Efter pilsnerøl alle kan se sløret, og hvis ikke, kan stadig banke ud med en flaske rom. Så hvad med en forbruger af ét fælles?

 

En anden interessant feature, SOM Lucy beskrevet på denne side er, at denne kollega spil i ét formation ikke arbejde for den indbyggede flash ... Sandsynligvis indså, at på det samme sted for nylig arbejdede HIS, fx 10 12 - 10 18 gange mere kraftfuld Kollega, og hvis det ville være i hans evner, ville løb derfra så hurtigt, som det ville være muligt. Men, som det er kendt, til fotografiske flashenheder ingen ben kan bevæge ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

SUNDHED kategorier. MUNDTLIG (metalsmag, tand smerter, usædvanlig tørst)

Kraniel (hovedpine) daches)

Okulær (synsforstyrrelser, hallucinationer)

Revisorer (Acoustic) at høre stemmer, musik osv.

GUT (kvalme, diarré, pludselig sult osv.).

Systemisk (svimmelhed, svage knæ, smerter i benene osv.).

MENTAL (tankeprocesser Den sygdomsramte, kortsigtede hukommelsestab, følelser af panik, terror, ondskab, fred, kærlighed og lys, desorientering, og følelse af Presence)

 

Kære Lucy! Alle, der er beskrevet følelser af marsvin er relateret til indtagelse af narkotika og Poisons, eventuelt ved subletale forgiftning Doser af dødbringende giftige stoffer (CO, HCN), at de var vejrtrækning under deres besøg i mønstret. Meget mere på endnu en side. At diarré alias s.it ingen virkelig ønsker at Them. På grund af den kendsgerning, at uden nogen advarsel og forebyggelse deltage kollektivt steder med en meget potentiel tilstedeværelse af ekstremt farlige Poissons, afledes fra Tusinder af Vidner skriftlige beviser, de sandsynligvis virkelig fortjener det ...

 

Meget mere på siden Sundhedsproblemer

 

Zuidland, Zuid-Holland, NL. 2002:e Her til højre er alle pænt sammen med lynafleder. Muligt også finde andre skud, selv med f.eks. Google Earth er det muligt at overbevise relativt pålidelige, At dette just in case de dumme udlændinge landede rette på de højspændingsledninger. Bedre til at sparke dem i. deres æsler? For eksempel illustrative foto oprejst på denne side, i hovedet er det muligt at se, at der ledninger - det samme mønster.  

 

HV linjer kan findes i nærheden af mange mønstre korncirkler, og lige så ofte selv nær nogen ganske uregelmæssigt fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde, er der bygget en særlig side. Enhver HV linje tiltrækker lyn bedre end eneste fælles Lightning Rod - der er cerated uendelig optælling af ioniserede partikler nær det. lynafledere i marker (indledende foto - Thailand 2011)

 

Bestemt Ville det være interessant at finde ud af oplysninger fra virksomheder involveret i eldistribution (ikke på engelsk), uanset om de har registreret i lyn rammer elledninger, der kører tæt på de tal, nogen tid, før Fremkommende.

 

CEZ (Tjekkisk Power Works - tjekkiske kraftværker) - vi ikke beskæftige sig med dette spørgsmål. I vores samfund er ikke en afdeling, skrev, at lynnedslag eller fænomener forbundet med denne. (2008, med ingen grund til at antage, at i denne retning over tid noget har ændret). Ville det være interessant at selv spørge om og hvordan de er beskyttet mod lyn skader Temelin kraftværker, Dukovany, også andre ... Der kan være en vis uorden i oplagring af lyn afledere? De bruger til dem nogensinde? Hvorfor er de helt ikke interesseret, hvordan elmarkedet gør deres konkurrenter ...

 

Langt størstedelen af ​​verdens el-giganter ejer og administrerer, eller i det mindste støtter kraftigt, omfattende grundforskning laboratorier, virkelig closelyly sammenkoblet med den akademiske verden, dedikeret til forskning af storme, lynnedslag, fysiske principper og deres konsekvenser. Ikke så lidt, lille, ubetydelig i TJEKKISKE CEZ ..

 

korncirkler - CBC News (28 januar, 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Vores vidne, Ray Burns, en af ​​de få mennesker i verden, som hævder at have set, hvordan De dannede en cirkel i afgrøden. Det skete en aften, efter en storm Da han var ude at gå tur med hunde."

Bemærk JL: Hvad skal have mere? Under stormen havde været Udsat cirkel, planter beskadiget i en cirkel form på grund af Lightning Discharge og de ​​fulgte kun dens resultater. Også ikke udelukket, at eksponerede mønstre var længe siden - op til flere uger, og kun observeret storm Contributed logget fugt til planterne - op til flere hundrede tons per hektar, så det der kunne opstå Domino Effect , muligvis bidraget af den anden lyn decharge energi, som beskrevet andetsteds. her. teori dual výbojevýboje

"Først så han en linie 50-75 m lang, ikke for bred, og når man ser på det efter et par sekunder, begyndte at danne en cirkel omkring det."

(Note JL: Han så Flere hundrede af millioner af Exposed planter - beskadiget af lyn, bare tilfældigt i øjeblikket, når deres egen styrke (Continuously svækkelse) blev overmandet af deres vægt, af øget fugtighed Leveres med tordenvejr, på grund af deres svækkelse. Registrerede præcis det øjeblik, hvor der begyndte at finde sted Dominoeffekt . Sandsynligvis bare tilfældigt på det tidspunkt, hvor der fløj omkring nogle Butterfly ...)

 

Vil blive præsenteret et eksempel på urt purløg. Mulig se, at efter en eller flere udledninger (Ca. energi på 0,03 J) i umiddelbar nærhed af anlægget. Langt størstedelen af strøm ikke passere gennem anlægget kun i dets umiddelbare nærhed, der virker primært infrarød stråling og inducerede strømme. Blot én decharge er tilstrækkelig til all-out dræbe planten del lige under det. Men de observerbare konsekvenser muligvis kun efter flere dage. Hvad træde i kraft straks, Inden for et par sekunder ved de fleste minutter, med svækkelsen af stilken. Vil blive vist på siden eksperimenter Chive skuffet, det første forsøg - han Enheder af en plante mange gange repeterbare, de andre prøver ikke at gentage den samme med imponerende resultater. Det er ikke umuligt, at det stadig lykkes engang. Bare tusindfryd Chive Erstattet helt. På længere tidshorisont (minutter, timer, dage) opfører sig meget ens mange andre planter, for eksempel spinder mælk tidsel (Sonchus Asper). Længe leve vejbred! Hvem vil krydse byg og vejbred, for evigt Bliver herskeren af øl verden ... (Også whisky, eller enhver anden maltbaserede drikke)

 

Spiny mælk tidsel (også andre so-tidsel arter) i addition, viser noget, hvad har hidtil ikke kunnet nå til nogen anden plante. Vil være foto her.

 

End of del 5

 

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z