Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-usortert-tekster . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

 

 

          Del 1         Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Del 1

 

27 juni 2010, 10:06:35 Begynnelsen av å skrive

(Fullført i mars 2011, noen parragraphs - lagt til senere - bemerket)

 

For lesere som er interessert i spørsmålet om CCwill være best, ikke prøve å finne i teksten nevnte film dokumenter hvor som helst på Internett eller observere dem, ville det være behov for noen av dem og utvinne i flere måneder fra det. Men det er en fordel nevnt i kreasjoner - (noen ganger) inneholder en rekke luftig opptak, som kan gi mulighet og en vurdering av tilstanden omkringliggende vegetasjon, også langt unna mønstre, en gang han også Nabolandet felt og på større avstander, i kontrast til fotografering av "kunstnere" vise sine kreasjoner på internett eller i bøker publisering, som er av en slik "unyttig" relativt ofte svært forsiktig kvitt. Ikke alle, og ikke alltid, noen av dem er på stand på minst 50% av sine fotografier gir utsikt over det omkringliggende landskapet, hva er allerede mulig å vurdere som tilstrekkelig. Langt bedre vil bli vent til de nevnte fenomen vil bli anskaffet fra fotografier og nettsteder om kornsirkler og plassert objektet her (kopier av publiserte artikler vil skje på noen underside cropcirclesonline.com eller lightningsymbols.com , både i nøyaktig form av trykt tekst , men det også lenker og nyere versjoner Hovedsakelig suppleres med andre viktige og interessante fotografier, bilder forklaring på opprinnelsen og hvordan forsøkene ble utført.

 

En av de beste Mulig innføring i uregelmessige strukturer inngitt `skal være (skadet, svekket) beskjære, gi sider av italienske Explorers kornsirkler. De viser bilder på sine nettsider uten beskjæring, som de ble tatt til fange. Også åpenbart tidligere de begynte å forstå, at mellom mønstrene i avlingen må være også Som følger alle ganske uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) områder (senere i 2005-2007, også tidligere). Mulig det var på grunn av mangel på mer regelmessige former i disse årene, med rikelig deres forekomst i år Volgende De avtatt noe i Deres innsats. Selv om det er nødvendig å veldig mye takke dem for deres bidrag til å avsløre den sanne skyldige, samt Explorers of Wylatowo, der bildene INNEHOLDER også fantastisk berørt omgivelser. Forresten, har 99% av alle mennesker rundt om i verden mulighet til å fotografere og utforske tørke en uregelmessig flate (skadet, svekket) beskjære strukturer, for det meste uten å måtte forlate mer enn en kilometer fra hjemmet deres. Selv i tørre uregelmessige strukturer vil de finne alle såkalte "typiske forandringer" oppdaget i prøver tatt fra kornsirkler. Bent og utvidet noder, også fenomener såkalte eksploderte noder eller expulsed hulrom. At uheldige blind eksperiment , SOM beskjære sirkler Explorers, alle Beruset av mysteriosity av dette fenomenet, gjorde ikke det utfører selv odde seg tid ...

Men som nevnt, har Blue Planet hver innbygger muligheten. At én prosent er immobilisert, eller late personer.

 

Søt Humanity! Så allerede, vi writting deg igjen. Overrasket, at du fortsatt ikke får noe fra oss? Ikke rart vi ikke noen gang sende deg noe. Det var en gang, i de tidlige tider (ca februar 2008) begynte tørke og skriftlig varsel, er det definitivt godt over to år. (Lagt 13 februar 2011 -.. Den tredje året gjennomført Hooray)

 

Den tidligere oppgaven var ikke i det hele tatt: komplett og publisere (i en felle, kommunisttiden også veldig Ofte brukte begrepet komme i nærheten og få et forsprang), vice versa. Det ble skrevet, og deretter flere, ulike typer, mer eller mindre som en trening, men med den eneste mål: start writting, fat Kanskje komplette, og deretter ett år minst år alene. Hele materialet virkelig fikk se litt "hot" og selv fra vitenskapelig synspunkt litt komplisert, enn å presentere det for publikum bare i tørr og rå form, og kan være svært vanskelig å anslå, hva annet kan følge. Det var ergot og "svært omfattende søk" for et stort utvalg av hensyn og eksperimenter. Det kan antas mulig at evig. Det ble til slutt forlot for mer enn to år.

 

Lagt 18 juli 2010: Det synes ganske mulig at liggende kan det bli et år eller to ...

 

Forresten, var det ett år faktisk akkurat fulgt (og år pluss én dag), og den grunnleggende ideen, en svært kort uttalelse, egentlig bare en absolutt basis, publisert, men uten reklame på siden www.lightningsymbols.com (i dag gjør ikke gjelder, en kopi av Den uttalelsen ligger her ) Denne datoen er der, er det nøyaktig ett år og en dag etter begynnelsen av forskning (vil bli forklart). Men dette teller som publisering, selv om det bare vite om noen få mennesker (omtrentlig). Mulig se at to år var quiete verdifull metode. For eksempel var det ingen tegn til en "domino-effekt" i hele teorien for noen uker siden (våren - sommeren 2010), og i dag kan betraktes som en av de mest interessante delen av hele teorien. Noe lignende Gjelder teorien om doble utslipp På samme sted minst flere Innen dager, men heller uker. Aviation Arkeologi begynte å vise oss sine interessante knowledges i år 2011 ...

 

 

I begynnelsen av 2011 var mulig å betale renter i antenne arkeologer. Noen ide om muligheten for intervensjon av arkeologiske levninger og gjenstander i strukturen av noen tall i feltet har eksistert siden begynnelsen av forskning (på tvers av linjene i avling, endringer i den underjordiske motstand og den grunnleggende forutsetning at eventuelle underjordiske objektene kan låne og hånd ...) 2011 - tre år etter begynnelsen av forskningen ... Hva venter det flere?

 

Teorien om hva? Her er plassert objekt og melding nummer én (vil være totalt to, og bare de andre, vil det være virkelig en bombe): Eventuelle såkalte kornsirkler (CC), ikke menneskeskapte, (som er, selv om det er utrolig, nesten uten unntak alle, ville Selv i noen dokumentarfilmer viet til kornsirkler problematikken det ser ut som bare en motsatt), er skapt gjennom lyn utslipp i feltet under tordenvær.

 

Sitert fra den største geni av menneskeheten, Jaroslav Cimrman (ikke helt nøyaktig sitat, men intellektuelt enig, såkalte Jerrys Cimrman postulat): kan vi være uenige med det, vi kan tvile på det, vi kan protestere mot det, men det er om alt, hva Det er mulig å med det eller mot det.

 

Mot denne meldingen vil bli (selvfølgelig helt forgjeves) enorm motstand fra Explorers of kornsirkler fenomen, som vil fortsette å kjempe som løver for sin overnaturlige prinsipp, flygende tallerkener, aliens, paranormale fenomener, beskjære intelligens, tenkte Prosesser Jordens kjerne, uforståelighet og unaccountability, hel-verden, interplanetarisk og hele universet intellekt. I Volgende (eller i noen Videre, opprinnelig planlagt korte artikkelen Klart mer splittes i mer enn alternativ tre) de blir tilbudt av muligheten, hvordan å sjekke alt (ganske objektivt og vitenskapelig incontrovertibly), og det er bare et spørsmål om hvorvidt de vil bruke den.

 

Fans og støttespillere av alle tidligere eksisterende, og alle andre ikke-vitenskapelige og pseudovitenskap forklaring kan i tillegg prøve å utføre kravet, som på noe punkt, ble der funnet en ekte kornsirkler, aldri før skjedd til lyn inn i feltet , eller at det var ingen storm helt siden Da feltet ble sådd, til mønsteret ble oppdaget. Allerede før han begynner komplekse og utfordrende forskning, er det mulig å fastslå temmelig pålitelig dem, at de tørre poster vil nesten aldri finne.

 

Helt fra starten indikerte Skal være en svært viktig faktum, at alle slike tiltak Protester og helt i begynnelsen Finner lage nesten umulig: en av de mest interessante fakta (ved praktisk forskning i felt og laboratorium bekreftet mange ganger, selv ved Ofte Explorers fenomenet kornsirkler selv, uten å vite det) av hele teorien med det faktum at Mellom lyn utslipp, og sin egen kreasjon - ekte fremveksten av mønstre, henholdsvis sin Visualisering, noe som betyr bøye avlingen til bakken, kan også opptil flere uker, og alle deler trenger ikke oppstå på samme tid, avhengig av eksponeringen (den første kampen med et bilde), som kan uttrykkes som intensiteten av skade (som første skritt forårsaket av elektrisitet) av enkelte planter, som kan bli berørt i tillegg til alle andre muligheter også av elektrisk strøm, det var bare indusert i dem. Det trenger ikke bare være én utslipp, men armene av hele systemet inkludert en påfølgende lyn utslipp, blant annet opprettet en rekke elektromagnetiske, elektrostatisk og mekanisk interferens og resonanser. Tordenvær noen ganger forut for oppdagelsen av mønstre samt mer enn to måneder, Umiddelbart etter stormen mønsteret vises bare i helt spesielle tilfeller, men en gang kan det skje også.

 

Planter i mønsteret er svekket, er Deres tilstand svært lik plante falming, ( se ) Derfor De bøyd til bakken, kan skyldes svekkelsen skadet av sekundære skadedyr, som vil mer svekke dem. Fordi de bøyde ned som et resultat av svekkelse og redusere den mekaniske styrken stilker (Spesielt nær bakken, fordi ned til røttene migrere alle gifter, at innen er blitt laget ved elektrolyse, den nedre delen av anlegget faktisk således offer for den vellykkede utviklingen av avkommet), ikke sprukket eller knust (med få unntak, hovedsakelig på kantene av mønsteret), fordi bryte Deres skjer etter alt ved handlingen av en stor mekaniske krefter, der summen av vektene blant mange rader av stilkene, betydelig tilbøyelig og skjev på hverandre, og med opp til flere kilo.

 

Dominoeffekt , kjedereaksjon: umiddelbart etter lyn utslipp stilker av korn har Uendret mekanisk styrke og tåler selv i de sterkeste vindene, samt uskadde. Selv om de hadde allerede blitt skadet av den merkbare elektrisitet, har i sine celler og vev ennå ikke vært merkbare tørre en omfattende Fysiologiske og anatomiske endringer, som påvirker betydelig på sine fysiske egenskaper. Samtidig ville det være mulig å finne bare mikroskopiske endringer, og endringer av mekaniske egenskaper i området på de fleste noen få prosent, hva er innenfor toleranse verdi og statistiske feil av selv relativt nær inntil anlegget objektivt nesten umulig å oppdage. Selv en liten forskyvning av den vertikale stilken stilling i midten Omtrent BRUKES trenger et trykk tilsvarende titalls gram per centimeter, nær bakken mer adekvat, og umiddelbart etter Ettergivelse av styrken raskt snur tilbake. I løpet av dagene og ukene inni dem tiden pågående phytopathological behandlet denne mekanisk styrke betydelig svekke, og sannsynligvis mer den delen av stilken er nærmere bakken. Ikke i det hele tatt like, fordi den nåværende fordelingen fant sted på grunn av ulike tilfeldige faktorer svært uforholdsmessig, men Omtrent i en sirkel (ikke trenger å være helt nøyaktig) påvirkning fra utslippspunktet til en avstand av for eksempel ca 10 m, stilker er truffet av en stor mengde av elektrisk kraft, men ved en lengre avstand nesten umerkelig (kanskje også takket være corona discharge ). Mest berørt og deretter vil bli svekket stilkene i midten, og etter noen dager vil bli, noen av dem som ikke allerede i stand til å holde sin egen vekt og lener seg mot at relativt sunnere, fortsatt står vinkelrett. På den tiden, de mekaniske egenskapene til planter er av anslått til ca 10% av de sunne uskadde planter eller mindre. Selv om tørre svekket stilker Vil fortsatt holde opp sin egen vekt, men Summen av vektene til mange andre ikke lenger, og vil starte også Derfor lean til siden, helle på mer og mer, og plutselig alt sakte skyver ned til bakken. Det kan også Bidra og betydelig økning i vekt på grunn av fuktighet, bare om morgenen dugg eller tåke, opp til flere titalls tonn per hektar. Derfor stammer hovedsakelig bøyd, ikke ødelagt, kan hele prosessen ta titalls minutter, men også betydelig kortere eller lengre perioder. Det startet med bare noen få av de svakeste Enkeltpersoner, som denne, med henvisning til: har blitt lagt titalls og hundrevis av andre, som alene ville ha vært fortsatt withstanding, derfor en tilsvarende en kjedereaksjon. Individuelle bøying Større klynger kan trekke seg ned med flere og flere andre, som alle er fallende over hver sløyfe ned en annen, skaper en situasjon, som ville ingen D & D eller noen av deres tilhengere imitere kunne under noen omstendigheter. Enten stilker er plassert objekt med eller mot klokken, mer eller mindre avhengig av tilfeldige forhold og på det punktet, hvor bøyd ned har startet. Det kan også skje, kan den delen av stilker av en sirkel plasseres objekt klokken, en annen mot urviseren. Også mulig at på grunn av en dominoeffekt ganske betydelige foredler grensene Helt ikke nøyaktig "Exposed" sirkel . Det er også mulig at Domino effekten er ofte den viktigste årsaken til grupper stilker stående i midten av sirklene. I det første tilfelle at volumene av stilkene ikke å starte bøying Jost i midten av mønsteret, grupper av stilker bunter faller ned er som kretser rundt sentrum. Stående sentrum er også tilskrives noen som ennå ikke mekaniske eller elektromagnetiske utforsket - elektrostatiske fenomener som oppstår like før virkningen av utslipp under påvirkning av ufattelig sterke elektrostatiske og elektromagnetiske krefter for begynnelsen, når stilkene i midten er ikke berørt av tørke en stor mengde energi som sine omgivelser. Lignende fenomen kan delvis forklares med at de mekaniske eller elektrostatiske krefter Årsaker for et øyeblikk at stilker midlertidig lage noe som et volum eller i en bunt diameter på ca en meter, og stilkene på innsiden som ikke er berørt så mye som en stilker rundt omkretsen, er elektrisitet Ledet primært av omkretsen av gjengen (vill) Lignende som liker skjermet elektrisk kabel. Virkningen av meget intens Vinkelrett impuls fra toppen ikke mekanisk forstyrrer planter nøyaktig i sentrum av virkningen området så mye som intensivt i det omliggende området. Det kan være forårsaket av at retningen av den mekaniske effekten av sjokkbølger nøyaktig på treffpunktet er akkurat Normal, og selv om det har størst effekt, det planter sin effekt trenger ikke være så forandret retning sidelengs, som i en viss avstand fra virkningen punktet, der retningen av trykkbølgen følger markoverflaten retning.

 

En annen oppgave for kornsirkler forskere: fotografere mønster fra den dagen oppdaget, fra ett sted med ca ukentlige intervaller til høsting, også Muligens selv for en stund etter det. Hvis ved en tilfeldighet noe sånt som allerede eksisterte, ville det være en veldig god ting, men etter å ha studert og regulering av mange tusen også på internett i litteraturen tilgjengelig bilder fra ulike "åsteder" Dessverre er det ikke annet valg enn å oppgi det motsatte . Hvis noen ville ha Lignende eid et sett med bilder, nesten helt sikkert vil veldig mye som sin egen blåse i trompeter. Det vil være mulig å enkelt observere, at på stedet mer og mer begynner å virke mer og mer fast `skal være (skadet, svekket) steder, men denne gangen allerede ganske uregelmessig. De vil følge retning av trikkelinjer og oppstår ofte i nærheten av sentrum av et kvartal eller noen vendinger "Mer enn en fjerdedel overgangene." Tilfredsstille noe valg, men med bare svært sjelden eksisterende fotografier av kornsirkler noen områder, broen ofte fra forskjellige forfattere, tatt på ulike tidspunkter. (foto- Italia + Google ...)

 

Veldig ofte flere fotografier bekrefte relativt hyppig fenomen som forekommer i avlingen feltet påvirket av elektrisitet av lyn utslipp - mest berørte anleggene er den største avstanden fra traktorens spor, som ble rammet av den nåværende kommer fra to sider. Som er interessant på ulike avlinger felt er noen ganger til stede avhandling Separate to tilfeller av "dobbel hit", noen ganger Mellom et par spor i midten av traktorens hjul avstanden (2,5 til 3 m), noen ganger i midten Avstand mellom traktor traversering - det tilsvarer ca 20 m annen svært mye av elektrisitet påvirket og skadet områdene er, svært ofte broen i avstand på ca 10 m fra sporene på kanten av feltet, mot innsiden, hvor alle som skadelig elektrisk strømninger summert lokalene i størst mengde. Noe lignende er mulig å finne på bildet fra Ancona - Italia i noen neste avsnitt. Vil bli plassert her fotografier av alle slike tilfeller. På den ene siden er det mulig å finne dem i. noen fotografier av kornsirkler, i sine omgivelser, han også tilstøtende og fjernere områder, men selv om Mulige disse feltene onthe bilder kornsirkler noensinne. Nesten en uendelig kilde av tørre fotografier er Google Earth , samt eventuelle andre tilgjengelige kilder flyfoto (antenne arkeologer kan finne mye gjennom sine arkiver). Selvfølgelig også Mulig finne og ta bilder av samme eksempler på losji (skadelig, svekkelse) i alle felt, som ble truffet av lynet. Gradvis vil være her, men hovedsakelig på mange andre sider av dette nettstedet er plassert eksempler av alt som før nummererte alternativer. kornsirkler og Google bare bare å finne og plassere her, de er klare. Den siste saken - Kanskje blant de rundt 18 000 fotografier, som ble gjort og akkumulert bare i løpet av de tre første årene av observasjoner og undersøkelser Mellom 2008 til 2010 "noe" skulle være mulig å finne. Spesielt Dette er bilder av dyrket mark med instrumentalt målt og registrert lyn utslipp noen dager før (dato, tid, GPS, gjeldende i kA, type - CG, kornsirkler). (Tegning ellerphoto eller begge)

 

Crop Circles - søken etter sannhet , 01:09:53 øverst til høyre på feltet - de lysere områdene - en klassisk uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære etter lynnedslag, uten innblanding vanlig form. Til venstre på figuren, under og til høyre - Mørkere grønnere områder - også berørte steder, men ennå ikke innlevert `skal være (skadet, svekket) Modning betydelig saktere, mer skadet og bør fremsettes `skal være (skadet, svekket) i fremtiden . Mye mer detaljer vil være på siden kronologi og undermeny

 

Ancona, Italia 29 juni 2008 Ovenpå nær grensen av feltet, men Volgende også ned trikkelinjene, også gjennom mønsteret godt synlig er svært vanlige, uregelmessige effekter av lyn utslipp i feltet, og dens Gjennomføring induksjon og gjennom plograder og i sin nærhet. Hvis det ikke ligger på den vanlige mønster som sted, veldig SÅ Samme utseende som alle andre vanlige crop feltet etter lynnedslag, uten en vanlig form (men det meste flere dager, eller enda mye mer senere). Steder med planter mest berørt av elektrisitet, og mest åpenbart lodged `skal være (skadet, svekket), svært ofte ganske nøyaktig følger retningen på trikkeskinnene, som gjennom og nær Det var oftest utført størst mengde elektrisk energi. Mest skadet av elektrisitet beskjære er nær trikkelinjene at nær steder, hvor traktoren svinger, svært ofte bare nøyaktig i sentrum av kvart-sirkel snu. Hvis et sted i tilfeldig feltet vises "mer enn en kvart sirkel", det er for det meste akkurat den mest berørte beskjære, og en lignende situasjon er der trikkeskinnene konvergerer.

 

(2010 Mellom Kostomlaty og stein produkt, til høyre fra jernbanen i retning KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Ganske mye avhenger av tiden som har gått siden de første tegnene på losji (skadelig, svekkelse).

 

En interessant analoger nevnt flere ganger i Volgende tekst og på mange andre sider, er en sammenligning, et bilde av etableringen i klassisk halogen sølv sensitive lag av fotografisk materiale. Umiddelbart etter elektrisk strøm gjennom Gjennomføre vev, effekten av mekaniske krefter, IR-stråling, mindre mekanisk skade som skyldes den raske vippe av planter og deres retur tilbake, alle elektriske og mekaniske forårsaket effekter av lyn utslipp, samt man i det fotografiske materiale til etableringen av bare latent - usynlig bilde. Hovedsakelig svekkelse av plantene ved hjelp av elektrisk strøm ledet gjennom plantemateriale og celler og deres skadelige for eksempel ved elektrolyse, dets avfallsstoffer. Kanskje også grunn termiske effekter av elektrisk strøm passerer gjennom, men med langt mindre sannsynlig (Forklart her ). På grunn av den enorme treghet Prosesser i planter vil bli en visuelt observerbare endringer og effekter ( losji (skade, svekkelse) av planter og påfølgende bøying og utvidelse av noder i sine mer eller mindre vellykkede forsøk på å stå opp med påvirkning av negative geotropism ) Under opp til mange dager. Også takk Det er det totale utslippet makt og en stor elektrisk strøm spredning uforholdsmessig blant svært mange Millioner av planter, usuall helt dø bare noen få prosent (mindre 10%, noe som er visuelt nesten uobserverbare). Den andre overleve, selv om ved betydelig skade. Det gir mulighet for sammenligning, med dyr. Manu av dem etter møtet med et lyn utslipp ser sånn på vedlagte bilde under et sekund

 

For moro (i tilfelle av sirkel beslutningstakere også veldig sterk advarsel): Lignende veldig like dyr på denne picutre Ville bare se ut som noen reell møte såkalte hoaxers, sirkel-produsenter eller sirkel beslutningstakere med den som er den første og bare en ekte forfatter av kornsirkler - dette ville bli deres første, og tiden den eneste og siste kontakt med hverandre ... (Skjelvende hender?)

 

Lagt november 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

En merknad til circlemakers (sirkel beslutningstakere, hoaxers):

 

Kjære sirkel-makers!

 

Tusen takk for all innsats, et forsøk på å forklare prosessen, som var ganske ukjent og uforklarlig at i tider, og derfor du har besluttet å ta denne vanskelige oppgaven som jobben din. Nylig, med henvisning til: det begynner fremgå, at den sanne og ekte forfatter, så langt, først Selv om svært, svært sky, men likevel bare å begynne å rapportere sitt arbeid i stil

 

"Som noen ganger mulig å si litt her og der, selv om de fleste egentlig bare unntaksvis, har vi tillatelse beed noe ..."

For eksempel er høsten 2011 i Pardubice, men som likevel helt ubekreftet melding og kan ikke slutt verken bekreftet.

 

Henco, kjære circlemakers i fremtiden heller aldri selv gjøre ett skritt inn avlingen feltet. Ville det være å foretrekke noen egentlig aldri til stede i alle felt beskjære, som ikke har noen virksomhet der. Det tilhører bare jordbruksarbeidere og deres assistenter, eller landbruks - vitenskapelige og forskning arbeidstakere. Meste folk i feltet utfører noe nyttig. Fremfor alt, den eneste rettferdige og fornuftige folk. Med full respekt, noe slikt var du egentlig aldri, er du ikke, og du vil aldri bli. Ikke bare at du egentlig ikke er et folk i feltene for å utføre noe nyttig, fordi du, som det sies, gjorde en unse av sunn fornuft ikke få.

 

I noen svært sjeldne tilfeller ville være kanskje også noen av deres innsats finansiert av militære eller hemmelige tjenester, eller, mer sannsynlig, utført oppgaven tjenester noe sånt av seg selv for eksperimentelle grunner. Den grunnleggende oppgaven for noen secret service har alltid vært, er og vil være å skape disinformations, i kampen med noen intern eller ekstern fiende. De bruker dem å latterliggjøre eller frata duften Ofte bare Mistenkt fiende, men svært ofte også å avlede oppmerksomheten fra deres egen manglende evne. De ofte ikke engang å vite: Hvem er egentlig denne fienden, mot hvem de er like mye slåss flittig. I tilfelle en tørr, de ofte de fleste tror, ​​at de kjemper mot noen andre hemmelige tjenester, hell Deres skjuler identiteten. Dette gjelder også saken som beskrives her. Noen ganger kan det også skje at enkelte komponenter i noen hemmelige tjenester av regjeringen, arbeider i høyeste hemmelighold, er mange år kjempet mot andre komponenter i noen hemmelige tjenester av samme regjering, som arbeider i enda strammere hemmelighold. Ingenting skjer, skattyters lommer er bunnløse. Sannsynligvis hovedsakelig fordi de er fortsatt full av hull. I all sannsynlighet, som er beskrevet Aktiviteter som helst i det siste, i dag og i morgen var, er og vil være helt ubrukelig.

 

Et notat her - denne meldingen før nå, selvfølgelig, var ikke relatert spesielt de sirkel-opprørere, som noen ganger faktisk gikk inn i feltet en gjort noe der. De var faktisk egentlig bare en liten prosentandel, og særlig med kameraer og fotografer i ryggen (dvs. for å tjene penger, noe som gjør også hovedsakelig for deres egen synlighet). Faktisk i de fleste tilfeller mye mer andre aldri har vært til stede på alle felt beskjære, er de bare prøver å signere bare ville dette claptrap Deres handlinger utelukkende av noen andre. Men, selvfølgelig, veldig ofte bare for sine egne penger og synlighet. Faktisk ble de bare de såkalte self-Deklarasjon sirkel-opprørere, som har egentlig aldri vært mer langt unna stuss i puben enn sine bare noen få meter, hvor mye drikking var trolig den eneste grunnen figments av Deres . En slik aktivitet er ikke engang så mye som Unødvendig dum. Derfor er det mulig fra et teknologisk synspunkt å dele sirkelen beslutningstakere som Unødvendig eller dum. I noen tilfeller har de selv fra dum Bli en unyttig (snille, de har forfremmet til en høyere post), fordi følelsen tørr De var en opphøyet ved figments av sine egne, at de selv gikk inn i et felt og gjorde et mønster der. Men det var helt unødvendig aktivitet, i tilfelle deres ville være ganske nok, hvis de hadde vært i posisjon for dum ..

 

Selv om det trolig ikke vil bli håndhevet og stikkord "Circle beslutningstakere i alle land, foren dere!", Må man vurdere, at kornsirkler beslutningstakere hvor som helst i verden har alltid vært, er, og vil være ubrukelig og dum. De prøver å gå i skoene til det, hvem ville i alle møter ansikt til ansikt i feltet uten å nøle, rett på stedet og umiddelbart i et brøkdels sekund av Kill Them.

 

Like før slutt og helt dem si farvel for alltid, er det mulig å henvise dem en melding til Aliens (ET) , det er mange ideer ganske mye til felles med denne meldingen til CM.

 

Hilsen

 

Lyn Utslipp

 

Alltid klar til å møte med deg og hvor som helst, håndhilser med deg, alltid holde det tørke og stor mengde energi, stand til å drive en elektrisk lokomotiv i en avstand fra tusenvis flere kilometer til flere hundre tusenvis kilometer.

 

Kanskje bare til slutt, da de første stikkord mislyktes,

"Circle Maker i alle land, fuck you!"

 

Howgh.

 

Slutten av teksten lagt i november 2011 ------------------------------------------- ----------

 

En svært interessant effekt kan være mye observert tidligere, flere dager før losji (skadelig, svekkelse), så langt han observert hovedsakelig bygg, andre frokostblandinger med sannsynligvis ikke Demonstrer Nesten like mye (barley). Planter med "heads down" (eller ører øverste blader, i dette tilfellet er det også det siste bladet, etterfulgt av full vei) ble påvirket av elektrisitet fra lyn, og andre effekter tilhørende, og i flere dager eller uker bøye De ned til bakken. Noen ganger, kanskje til og med timer, si over natten, avhenger primært intensiteten av skade. Også det kan bli fremlagt `skal være (skadet, svekket) planter i sine omgivelser, mindre påvirket, men igjen før alle at de "Incline hoder." Noe sånt sunne planter av bygg i avhandlingen vekstfase aldri viser, (våren bygg, fra start til slutten av mai, like før full overskriften og etter det), når de er fremdeles like grønn som plantene på bildet. Til vannrett stilling (vinkelrett på vertikale blad) nå ørene bygg ikke berørt og skadet før like før Modning (vekstfase like før 69 våren bygg ca i slutten av juni eller senere) Når plantene begynner å snu gule veldig tydelig , eller er allerede helt gule.

 

Beskrevet fenomenet er trolig i andre korn (hvete, rug, triticale) på grunn av grunnloven (fast) vises ikke på ørene, eller langt ikke så mye, men på bladene bør være observerbar ..

 

Merk: Rotasjonen av øre ned Tilhører modning av hvete, rug og bygg og lignende eller avledet beskjære helt uatskillelige, er det et fenomen som (sannsynligvis) både Greater deltar kontinuerlig mekanisk slitasje nær stammen forbinder øret, både naturlige morfologiske endringer under modning. Veldig enkelt etterprøvbare, men ikke ferdig ennå. Dette gjelder selv i høst 2011th Vil bli verifisert. Vederlaget er basert på det faktum at for eksempel stilken av bygg er så lite solid, at selv på den minste økt mekanisk belastning nær øret eller skade (visne) hele anlegget ørene begynner å rotere ned betraktelig merkbar før, Than Det var under deres naturlige vekst og utvikling. Tvert imot, er hvete preget av stammen rett under cob er så tykk og solid, at det å skru ned øret under gjæringsbu kanskje ikke skje, hvis det ikke rette og naturlige anatomiske, fysiologiske eller morfologiske endringer. (photo)

 

31.7.2010: Andre Estimater - Er det mulig at noen av kornsirklene er laget av gjentatte lyn utslipp til samme sted - først det skje like før noe sånt - utstilling (igjen: hva likheten med den fotografiske prosessen, hvor mange ganger igjen!), og og betydelig del av feltet er bare svekket, men ikke innlevert `skal være (skadet, svekket) Kanskje bare sporadisk. Som siste som andre utslipp treff i stedet (betydelig mer følsomme for mekaniske impulser), der det er enkelt å lage et mønster, for eksempel en sirkel, og nesten umiddelbart, i en delt av et sekund. Ideen går tilbake til 2008, er datoen bare tid writen her

 

I Volgende tekst (men hovedsakelig på andre undersider) er eller vil være noen av teser data betydelige mer presisert, her bare en kort stund. Elektrostatisk felt skapt like før, under og like etter lyn utslippet er stort. Den elektromagnetiske felt som genereres i øyeblikket av lyn utslipp er stort. Den mekaniske kraften genereres ved lyn utslippet er stort. Alle disse symbolene er variabler i størrelsesorden minst millioner til milliarder av ganger Greater, også mye mer, enn noe som en person er i stand til å skape i et laboratorium eller bransje. Ingenting selv et hint som det ikke er mulig å forberedt selv i de mest enorme kraftverk i verden. Kanskje bare for sammenligning, Under utladning (bare) på en gjennomsnittlig lyn (varig 100-150 milliontedels sekund) er over bakken, strålte underjordiske også energi, takket være som ville lang og lastet godstog (Tusenvis av tonn) flere reise titalls kilometer, og en full lastet lastebil (titalls tonn) Tusenvis eller hundrevis av kilometer. I tilfelle av losji (skadelig, svekkelse) flere titalls til flere hundre kvadratmeter hvete det kan finne sted og flytting meste Flere hundre kilo materiale ved en avstand på flere titalls centimeter, selv uten noen transport fra ett sted til et annet. ..

 

En liten Detaljert analyse av dagens kurve gjennom The Lightning utslipp kan identifisere, at den mest relevante delen av energien, utstrålt løpet That (mer 99%) er tilført i løpet av tiden ikke er høyere enn 10 mikrosekunder. Den nåværende økningen er mellom 30 000 (den første RS) til 200 000 (noen påfølgende RS) ampere per mikrosekund. (pic - norm), Short synkende.

 

Beskrevet data om gjennomsnittlig lyn utslipp (peak strøm på 10 til 30 Tusenvis av ampere). Forutsatt at, som andre steder i elektroteknikk praksis er sant Andel, er Overført energi proporsjonal med kvadratet av strømmen (selv om dette er et ekstremt tilfelle og tilfeldig ville gjelde andre regler), så energien fra tørre lyn (i alle disse tre tilfellene var såkalte positive lyn, som er mye kraftigere og slående selv mange miles fra storm sky, uten regn Ofte som en "lyn fra klar himmel"), som ble målt den 6 august 2010 i nærheten av landsbyen Morkovice -Slížany (en av 115 000 ampere, tiden rundt 10:39, som nær en annen 133 000 ampere, Time Omtrent 10:40), eller mindre enn en kilometer ovenfor den nordlige kanten av Austerlitz, ca 10:40 norsk tid, 219 Tusenvis av ampere, kanskje toget over hele jordkloden Ville Flere ganger ...

 

Merk: sted besøkt (Austerlitz), dokumenteres. Visse endringer i plantemateriale (mais) ble observerbar, men bare ubetydelig, i sammenligning, hva har skjedd over feltet. For å bli det er en prosess av planter losji (skadelig, svekkelse), må være lyn traff grønne planter av noen fase av vekst, da det ville være observerbar delvis skader og avbrudd i meristematic vev, som ville ta over tid bare en effekt i vekstforstyrrelser. I august har plantene allerede vært ganske lang tid etter å ha nådd den grønne fasen av modenhet og full produksjon høyde, avsluttet vekst, vekst meristatic vev er allerede inaktive og deres celler ikke å dele, det pågår bare bare modningsprosessen. Det var sannsynligvis en av de sent høy vekst variasjon, ikke undersøkt i detalj. Men igjen må understrekes, selv om situasjonen oppstod Beskrevet mange uker før, og plantene ble, sier bare halve høyde Umiddelbart etter Ettergivelse av lyn utslipp ville vært nesten ingenting observerbare, selv om feltet over det virkelig skjedde rett og ekte fyrverkeri.

 

Det er nødvendig å ta hensyn til de enorme treghet av anlegget Processes. Selv hvete, som er svært raskt helt drept (elektrisitet, kjemikalier), ikke er i de tidlige dager nesten mulig å skille fra Surviving Det, eller nesten intacted og uskadet, stående i sin nærhet. Sikkert ville det være mulig å utføre bare ville det allerede ikke viser noen metabolisme. Bare etter noen dager begynner å visne, og etter noen uker, og bokstavelig talt går i oppløsning til støv. Men kornsirkler er ikke tilfelle, hvor eneste broen Vises Svekket avling. Som et eksempel vil hjelpe situasjonen av noen ugress eller uønskede planter i flere dager etter ugressmiddel søknad - Tilsynelatende som om ingenting har skjedd, objektivt Selv om plantene er allerede helt og fullstendig dødt uten noen tegn til metabolisme, og dette faktum ville være absolutt påviselig objektivt, når du reiser, men i feltene, som tar et kjemisk laboratorium i en pose ...

 

En lignende sak var allerede fotografert i 2008 - det var et lyn utslipp til hydrant og total død beskjære (bygg) på steder like over metallrør lagret i undergrunnen. (foto) Hvor lenge vil plukket blomst i vase ligne leve? (The Immortelle blomster forever)

 

Lagt oktober 2011:

som et eksempel på langsomheten av de prosessene inni planter kan tjene den gulnende gresset ved Pardubice veddeløpsbanen høsten 2011 - Som sagt, må anvendelsen av ugressmidler ha skjedd minst en uke før gulning. Forresten, er det mulig at det har til og med skjedd et lyn traff i gresset, ble litt høststormen observerbar. Kunne bli enda lenger enn en måned før gulnet gress. Det vil være nødvendig å spørre meteorologene. Hvis det virkelig skje med et lyn utslipp, rase arbeidere Gjerne merke til det, selv om de ikke har en stat rett ved siden av den, heldigvis for dem. Det kan også forlate en effekt på noen trær som sto der (tegn på treffet på stammen, falt grener). Ugressmidler ble ikke observert. Problemet er veldig interessant for alle, ble det satt opp en spesiell side. Hvis det virkelig hadde det skje og lyn traff gresset dør helt over tid, men stedet vil være ganske stand lett re-sådd, uten konsekvenser på nytt gress. Se side som heter Pardubice - gress sirkler.

 

Hvorfor kornsirkler fenomenet Explorers seg åpenbart ikke til å ønske å sette fakta inn i en kontekst oppgaven Når på nettstedet er svært ofte funnet en rekke svært interessante fenomener, som kan være absolutt ingen unntak med alt inkludert Mezi fenomener Medfølgende og Etter lyn utslipp ?

 

Feil på elektroniske enheter - Rester av statisk elektrisitet.

 

Kompass - for eksempel LIRM (se wiki). Mulig også finne for eksempel i Uman : Lynet utslipp , side 7 (The Modern Era)

... "Den første lyn strømmåling ble gjort av Pockels (1897, 1898, 1900) i Tyskland. Han analyserte den gjenværende magnetfelt indusert i basalt av nærliggende lynstrøm og dermed var i stand til å beregne verdiene av disse strømmene" ...  

(Merk - ved 1900, ble forskerne vandre rundt dyrket mark over basalt undergrunnen med et kompass og magnetometer, og ble ikke overrasket hvertfall at stedene som nylig ble rammet av lynet, og det vises avvik fra det normale magnetfelt Det var. mulig å bare spørre, eller lese noen bøker litt ...)

 

Døde dyr, insekter - drept av elektrisk støt, i tilfelle av insekter kan noen ganger være bare den induserte strømmen. Hvordan er det at de døde insekter på planter ble ikke funnet i noen sted og kornsirkler selv ethvert sted med flatet (skadet, svekket) crop? Fordi, objektivt sett, i løpet av våren og sommeren insekter er funnet absolutt overalt. Fordi dette er i nesten alle tilfeller lang tid før lynet traff stedet noe alle som enten bekjempe insekter inn i et tilfluktsrom (motgående storm, vind, regn), eller bare blåse bort (sterk vind), eller vaske ned. Døde insekter med dermed de finnes bare i svært sjeldne tilfeller, hvor det hadde blitt det er svært sjelden fenomen, er som lynet fra klar himmel. Under forskning i flere hundre steder, der feltet ble truffet av lynet 2008 - 2010, var stedet hvor de døde insekter også funnet, oppdaget bare én gang. På den annen side var det en tørr tilfelle, hvor det ikke er grunn til å tvile på årsaken til deres mulige tilstand. Hver fanget eksemplar av insekter fått en dose på minst et par joule av energi, men kanskje mye mer. Likevel plantene på at de var sannsynligvis plassert overlevde alt dette.

 

Partikler av jernoksid og jern i jordsmonnet, kanskje også på stilken, nagler og korn: katodisk reduksjon og pyrolyse, kan partiklene bli delvis smeltet. Angivelig viser magnetisme, hva er egentlig ikke utelukket, Mens det skjedde var der. Oppdagere aldri underbygge troverdig, hvordan magnetisme deres angivelige funnet eller Målt det. Forresten, det er egentlig ingen grunn til å søke etter meteoritic opprinnelse av jern, i jordbruksareal selv er det bare på grunn av sin naturlige innhold i én enkelt hektar og bare til en dybde på 10 cm inneholdt fra 7500 til 10.000 tonn. Hvis jordbruksområder vil være på et tidspunkt selv et øyeblikk eksponert på ca 30000 grader C, og en elektrisk strøm som noen ganger i overkant av fem hundretusen ampere, vil noen omsmeltet partikler (redusert) av jern i sikkert være mulig funnet der. Ingenting og ingen hindre at noen, for å prøve å gjøre noe lignende i laboratoriet, Oppnå Gjerne noen resultater med mye lavere temperaturer og strøm. (photo) Etter forsøket ble ikke utført med jordbruksjord, men kan tjene som et objekt demonstrasjon. Fotografiet er ren jernoksyd, utfelt fra løsningen av jernklorid ved ammoniakk, vasket av destillert vann og tørket. På venstre side i sin opprinnelige tilstand og på høyre etter gjentatt eksponering for gnister av en intensitet på 0,03 J omg, 2500 V i dets umiddelbare nærhet (begge er en og samme prøve før og etter eksperimentet). Fargeendring kan være forårsaket av en delvis reduksjon eller endring endret, ennå ikke undersøkt nærmere. Mengde Fe2O3 var ca 0,3 gram og mengden av gnister Flere titalls. Forsøket er ganske enkelt kjørbar og repeterbare helst. Utslipp makt i forsøket med 10 lag 12 ganger mindre enn gjennomsnittet flash energi (tusen milliarder ganger eller million million ganger lavere). Mulig å forestille seg at selv "Litt og" Stronger Than utslipp som beskrevet i forsøket (1000 ganger, 10000 ganger) Vil valgt medium utført med betydelig mer omfattende kvalitative og kvantitative endringer. Fe finnes i jordbruksjord på tilsvarende i overkant av 3% Hovedsakelig som Hydrated oksider. 

 

Forekomsten av ulike gifter og skadelige kjemikalier. Selv om besøkende til kornsirkler aldri realisert, men deres vitnesbyrd og opplever noen toksikolog ikke kan ha selv den minste tvil, og de ​​bør være forsiktig, men kraftig rapportert. Mange besøkende beskrive de klassiske symptomene på forgiftning av ulike kjemikalier eller farlige handlinger hallusinogene stoffer - forårsaket av aktivitet og overføring av store av mengden elektrisk energi, som er i stand til å konvertere hundrevis av kilo det helt ufarlig naturlig Opprinnelig Stoffer som ligger der til en svært farlige kjemikalier. Elektrolyse, høy temperatur, høyt trykk, pyrolyse, høyt trykk og høy temperatur Dissosiasjon, termiske prosesser og deres kombinasjon og mange andre Volgende Processes. På plasseringen kan forekomme primært veldig Betydelig økte mengder kjemikalier avhandlingen: Karbondioksid CO2 (dødelige konsentrasjoner på ca 20% i luft), Karbonmonoksid CO (dødelig konsentrasjon i luften litt over 0,2%), Hydrogen cyanide eller cyanider ( LD rundt 300mg). Vil bli presisert. I tillegg til at navngitte tre eksempler kan oppstå der svært Tusenvis av andre farlige kjemikalier. De kan oppstå gjennom prosessene Den eneste oppregnet fra ganske Ellers hva er naturlig finnes i jord i en helt ufarlig form. Tilfeldig kan bli navngitt for eksempel organofosfater.

 

Kravet er ennå ikke eksperimentelt bekreftet, er det eksklusivt og kun for såkalte utdannet gjetning. Alle som ønsker å si at det er ikke noe sånt, skjedde ikke eller vil ikke skje der, kan forsøke å utføre det i nærheten av noen mønstre i fremtiden. Siden dette er en svært alvorlig påstand, vil bli lagt her over tid i detalj mange andre symptomer på forgiftning Hovedsakelig Ofte solgt tre nummererte kjemikalier (på enkelte andre områder De er allerede oppført). De aller fleste av dem ble beskrevet i ulike former for oppfatninger, opplevelser, følelser, inntrykk og smak eller hallusinasjoner av besøkende til kornsirkler årene i områder med dokumenterte mønstre vitne. Som et eksempel - metallisk smak i munnen - typisk eksempel for cyanidforgiftning, men også mange andre ekstremt farlige gifter. Cyanider (i tilfelle av hydrogencyanid HCN) primært ble valgt som den mest typiske tilfellet fordi, at alle tre av komponentene - H, C, N også, den som sted er, helt uten tvil, Undeniable stede, og for utslipp av lyn og dens energi er ikke noen sannsynlig spesielt stort problem koble dem sammen ("koker det på en naturlig underjordisk autoklav"). Derfor noen kornsirkler besøkende kan tilhøre under en svært sjelden gruppe mennesker, som var i stand til å beskrive sine følelser og dele med noen om dem etter cyanidforgiftning. Det store flertallet av mennesker, som noensinne ble forgiftet av cyanidioner, var i stand til å dele med noen om sine følelser, nesten aldri mye mer tid enn noen få sekunder, høyst to minutter.

 

lagt november 2011

Ifølge enkelte steder på vitnesbyrd kornsirkler oppstår innimellom Enkeltpersoner, som "snuser på bakken" (som beskrevet i "Bara KLARA aksjer" (CZ) eller noe sånt). Disse er sannsynligvis Individer som forsøker å opptre som en kanarifugl i bur lansert ned til bunnen av gruven. (Red Dwarf, 8-serien ep 4 -. Kassandra)

 

Karbonmonoksid og karbondioksid ut en spesiell undergruppe av giftige kjemikalier, som kan være i noen tilfeller enda oppsto under besøk på stedet av kornsirkler Explorers, mange dager etter lyn utslippet. I undergrunnen under den dype pløying kan være til stede ulike tregjenstander - en del av de opprinnelige bygningene, felte trær rotsystemer, humus eller torv innskudd. Noen av disse elementene kan antennes ved passering av lyn, selv i en tilstand av svært høy luftfuktighet, og brenne (ulme) antall dager, ligner på haugen med produksjon av trekull, uten denne tilstanden være over bakken uansett hvor betydelig manifestert, og ble observert. Noe Kunne trolig bli oppdaget av termokameraer, noe som ville sikkert også vise mye om varme, utsvevende i undergrunnen bare som av Ledet Energi og elektrisk strøm. Termokameraer (termografi) har aldri vært brukt i områder der kornsirkler ble funnet, så, kjære forskere, i årene fremover ikke nøl med å prøve det! Dette er en svært egnet metode for observasjon, såkalte fjernt, så observatøren ikke utstedes til alle potensielle farer som kan forekomme på stedet. For dårligere Explorers vil være et sted på nettstedet stand til å finne og relativt Detaljert beskrivelse, hvordan du bruker og relativt enkel og billig kamera (<$ 100) og et termokamera (> $ 3000) at det er mulig Minst identifisere en over -tilførsel av varme på grunn av underjordiske Lagret Ledet og utsvevende elektrisk strøm.

 

Lagt høsten 2011: Som uregelmessigheter vises på kornsirkler er områder noen ganger beskrevet motorkjøretøyer feil i sin nærhet, kanskje fly som beveger seg over dem. Motorer for sin virksomhet ved hjelp av en rekke elektroniske enheter som kan påvirkes av gjenværende statisk elektrisitet og induksjon, som beskrevet andre steder. Statisk elektrisitet kan også Direkte forstyrre driften av tenningen. Statisk elektrisitet, som kan være tørr lyn utslipp etter litt tid på tilfeldig lagret i undergrunnen naturlig kondensator isolert av høy effektivitet dielektrikum (noen steiner) kan representere mange kilowatt-timer (megajoules). I konvensjonelle kondensatorer i utstyr med lagret på Bridge og få milijoules, usedvanlig litt mer, de fleste ganger mye mindre. En annen mulig årsak til svikt i forbrenningsmotorer på nettstedene Beskrevet Kan være det faktum at det ikke trenger å være til stede mengden oksygen i luften (i prosent) at lignende enheter krever det, og problemfri drift. Redusert Andel av oksygen også kan føre til at andre enheter som kjører på dette stedet, som mennesker og dyr organismer. Slike feil er også ofte beskrevet. Likt som i mange tilfeller på dette nettstedet, er det (bare) Hovedsakelig (ikke veldig) kvalifisert gjetning.

 

Nesten hver gruppe eller person, som prøver å betale den selv en liten oppmerksomhet, på internett eller i en bok for å beskjære sirkler fenomenet, vier Minst én nettside eller et kapittel i en bok "uforklarlig" fenomener i stedet for oppdagelsen , mens absolutt uten unntak, absolutt alle teser tilsynelatende uforklarlig fenomen kan forklares gjennom handling av svært intense elektrisk utladning i nærheten av sitt funn kort tid før, og eksponering for ekstremt sterk elektrostatisk og elektromagnetisk puls, som The Lightning Discharge er. Se Anomalies .

 

Et annet kapittel av "uforklarlige fenomener" kornsirkler fra synspunkt Explorers 'beskjære unormalt "som for nå vil være helt forlatt bort. For eksempel, i tilfelle av bøyde og utvidede noder er det en helt normal reaksjon av svekket og over tid flatet (skadet, svekket) (liggende på bakken) planter, og derfor er de ikke egentlig noen abnormiteter ved alle, ser Noder .

 

 

Selv lysene bør nok forklares med gjenværende effekter av statisk elektrisitet og annen energi underjordiske - utslipp, Tor Elmos brann, gnister. I Organiske stoffer presentere underjordiske kan også Arise Ligner litt myr gass, CO, H 2 , O 3 , også noen av de med sterkt ionisert atomer og molekyler. Mystiske lysene er trolig forårsaket av for mye levende fantasi Observatører. Hovedsakelig på grunn av den relativt lett kontrollerbar Fact, kan det betydelig andel av dem være virkelig "under noen innflytelse". Bare delvis av deres egen feil. På stedet kan oppstå i tillegg til andre tørre kjemiske forbindelser ( se ), at deres hjerner kan arbeide på en helt annen "gear" temperatur som vanlig, så det er ingen grunn til å lure på, i noen tilfeller at de kunne se at ting har skjedd det hele tatt.

 

Ofte er det hensynet om muligheten for ballen lyn effekt, analoger sirkel - ball ser virkelig brukbart. Virkeligheten ser svært mye sannsynlig å være enklere, er tilstedeværelsen av en ball lyn på stedet sannsynligvis ikke nødvendig i det hele tatt. Det er svært sannsynlig var bare en av svært tradisjonelle, Brukte ganske ofte blindgater av menneskeheten, mens du prøver å "forklaring av en av en annen uforklarlig fenomen, ofte mer uforklarlige." Aliens Vil trolig være i stand til å fortelle lange historier om det.

 

For enkelte, selv om bare svært sjeldne tilstander, beskrevet i flere titalls sider og hundrevis avsnitt av dette nettstedet, kornsirkler er sannsynlig å kunne skapt av noen lyn. Alle krefter fra det punktet kilde, også lineære vinkelrett hendelser kilder, spre i sirkulære bølger på overflaten som de ble truffet. En slik overflate er oftest den fasen grensen. Overflaten av korn feltet i en høyde hvor stilkene nå, kan anses som svært nøyaktig tilnærming av fase-grensesnittet. Vind bølger kan reise på overflaten samt bølger på vann (youtube - vind bølger). Så vel som virkningen av en hvilken som helst element i vann skaper en sirkulære bølger, og flere elementer skaper forstyrrende sirkulære bølger, effekten av flere armer av samme lyn utflod, på små avstander fra hverandre, I den samme tid eller i intervaller på titalls til hundrevis millisekunder, oppretter på avlingen overflaten forstyrrende sirkulære bølger, det som de kan treffe, og dermed fikse en annen påfølgende utslipp, som sammen også kan appellerer og skape forstyrrelser. De etterfølgende utslipp av elektrisitet er hovedsakelig utført av midlertidig opprettet strukturer skråstilte beskjære stilkene som har flere tusen ganger lavere motstand enn det å stå oppreist, fordi det er mye mer kontaktpunkter mellom dem og de ​​er mye sterkere presset sammen. Opprettes en midlertidig struktur for eksempel simulere kretser på vannet, med planter som befinner seg inne at dem får langt større av mengde energi av den påfølgende utslipp. Umiddelbart etter Ettergivelse av alle mekaniske impulser, som refererer til: De helt gjenopprette takket være elastisiteten av sine egne Deres opprinnelige posisjon. Den "image", som er opprettet i SÅ dem av deres Greater mye skade mot planter i deres umiddelbare omgivelser, er helt usynlig, latent. Deres Øker skade over tid på grunn av veksten prosesser som finner sted i dem, og stilkene Kontinuerlig svekke til slutt bøye ned - er innlevert `skal være (skadet, svekket). SÅ faktisk bare virkelig skje at visualisering av vanlig, men også noen uregelmessig mønster. Problemet med det eller snart vil bli utdypet i mye mer detalj på andre sider av nettstedet, for eksempel Microsoft Kronologi og undersider.

 

Lagt høsten 2011:

Grunnet de spesifikke egenskaper bygg kan være noen ganger et mønster synlige før losji (skadelig, svekke), noe som er tilfellet for mønster ..., (photo) Der stilkene er ikke liggende på bakken i det hele tatt, er de fortsatt står ganske loddrett. Mønsteret er synlig, hovedsakelig på grunn av helling av øret og og de ​​øverste bladene til en helt annen posisjon i sammenligning til de omkringliggende planter. Dette er faktisk en tilsvarende eller en form for planter visner bort, også losji er (skadelig, svekkelse) faktisk bare form av en viss Wilting unna, bakken er bare bøying og betydelig skadet og dermed svekket (visnet) planter. Tilsvarende kan oppføre seg også øverste blad alene (photo) Kanskje også i andre korn. Beskrevet oppførsel av ørene er egentlig bare en spesialitet av bygg. Mye mer detaljer vil bli igjen på stedet kronologi og andre. Dette er ikke et eneste tilfelle av kornsirkler, når bygg viste en lik oppførsel, men det er heller et unntak, gjennom den lange historien av kornsirkler i ca 30 år, skjedde bare noen få lignende saker. The Barley ia Able Demonstrere Lignende atferd og trolig svært ofte, spesielt i perioden fra mai til juni. Kanskje Hovedsakelig i perioden rett før og etter full overskrift - våren bygg i ca midten av mai. Hindrer at ingenting i denne forbindelse vil bli gjort i fremtiden og statistisk signifikant antall ekstra observasjoner, men det er ingen nees å gjennomføre dem bare i vanlige mønstre. Også mulig at i bygg mønstre finnes i de fleste tilfeller for sent, like etter losji (skadelig, svekkelse), men ville være mulig å finne dem tidligere. Også mulig at perioden med bare tilbøyelig ører i de fleste tilfeller er veldig kort, og helt umulig registrere det. Vesentlig lengre tid tar kun i tilfeller ganske unike, på grunn av mulig bidrag av noen andre, for eksempel av vann overflatespenning Effect , som hjelper stilker å holde deg lenger tid.

 

Kanskje det er mer enn 99% sikker, nevnte at stilkene i mønsteret senere bøye ned til bakken, som i alle andre tilfelle, men senere fotografier på alle typer avlinger sirkler Explorers nettstedet aldri dukket opp. Hvorfor, med henvisning til: Når de allerede har "gjort". Selv etter flere 30 års forskning, gjorde de ikke innser at de følger historien, som ofte allerede begynt Flere måneder før de kom til å ta bilder, og fortsetter i flere måneder etter, før høsting og etter, er det alltid noe nytt å fotografi, er det alltid noe nytt å oppdage, har observerbare endringer funnet sted nesten hver dag. Selv ett bilde Weekly Ville være nok. Kanskje, med henvisning til: kan bli funnet noen besøkende, som besøkte og fotograferte figuren senere.

 

Vortex ring veldig ofte oppstår etter en konvensjonell eksplosjon like over bakken eller i luften, absolutt alltid etter kjernekraft, og ganske ofte Ville sannsynligvis bli opprettet i flere sekunder etter at lynet utslipp, siden det som skjedde der fra mekanisk synspunkt. Umiddelbart etter lyn utslippet kan flytte over sin innvirkning punkt og vortex ring Flere av meter til flere titalls meter diameter, som inneholder et stort av mengden elektrisk ladning, og på visse øyeblikk kan "skrive ut selv" til strukturen under den (crop). Det kan gå opptil flere ringer i umiddelbar nærhet, konsentrisk og eksentrisk, kan deres kostnader legge til og trekke fra. Sammenligne noen av sine figurer kan foreslå en idé om noen av dem som ville være skapt av en ganske komplekst sett av vortex ringer, beveger seg over bakken i forskjellige retninger, som deler er vist på visse øyeblikk i strukturen av avlingen. De kan være tilbøyelig under ulike vinkler.

 

Det er fortsatt bare en svært Hensynet teoretikere. På enkelte andre områder Gjerne vil det være mye skrevet om det. Vortex ring er svært ofte observert Visse Umiddelbart etter eksplosjonene. ((photo/) På det punktet hvor lyn utslipp skjer, er det i gang svært Lignende prosesser eksplosjon. Faktisk svært få av Observatører som er i stand forlate tørt sted ved hjelp av sine egne ben (live). Noen ytterligere detaljer vil være her .

 

bare for engelsk lesere:

Det var overskyet februar morgen, en dag, og som alle andre, og absolutt ingenting indikerte at veldig snart det bare kan være imøtekommende en løsning en av de største menneskehetens mysterier i det 20. århundre, som uten snev av en løsning Fortsetter på tjue første århundre. Programmene ble programmert, dokumenter ble dokumentert, poster ble registrert, ble filmene Filmet og fotografier ble fotografert. Projeksjon materialer lagt til projeksjon enheter, overføring stier aktivert, mottakere mottatt, sender rør forvarmet. Det var 12 februar 2008 ... To be continued ...

 

Slutt på del 1

 

 

          Del 1         Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z