Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-domino-effekt . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
 kornsirkler Domino
Bunter av planter, støtte hverandre, mer og mer svak, faller ned som dominobrikker
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

Uten ytterligere finansiering Hellas kan avskrive gjeld. Dette kan føre til en dominoeffekt i land som Spania, Italia og Portugal
Europa bør ikke undervurdere det dominoeffekt Kan bli utløst av gjeldskrisen i Hellas. E.Venizelos
Spania er ikke Hellas, men markedene frykter en dominoeffekt   (todanoticia.com)

Kornsirkler , beskjære bilder, dominoeffekt

PagPh
Dominoeffekt er trolig den grunnleggende årsaken, hvorfor kornsirkler er så Vises raskt, sannsynligvis en gang Innen minutter, på de fleste titalls minutter til timer. Oppdagere veldig sjokkert, Livredd for det.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Under en viss periode etter lyn utskrivning skapes på steder påvirket grupper av svekkede planter, er de fleste av hvilke fremdeles står opp, som beskrevet i mer detalj på siden beskriver virkningene vann overflatespenningen . I det øyeblikk den potensielle energien og vinkel at bare én av mange grupper seirer kraft, som holder den oppreist, ikke varer lenger enn noen få sekunder prosessen, under den den hopper til bakken. I løpet av den berører det en eller flere omgivelser, som alle hopper ned på en lignende måte som dominobrikker, The Domino Effect. Men fordi en gruppe kan føre til fallende av sin (gjennomsnitt) falt ned på mer enn hverandre (estimat noe mellom 01.02 til 01.03), Mulig tørke fenomen og sammenligne med en kjedereaksjon (kjernekraft, er kjemisk kjedereaksjon langt mer akkurat som en domino effekt, for eksempel Microsoft reaksjon av radikaler, kjetting polymerisasjon)

 

En av de mange grunnene til at bunter av stilker kan interessant samlet en annen over hver bue, kan nok være en dominoeffekt. Tilsvarer noen svært sjeldne, selv om ubekreftede Vitnesbyrd av mennesker som faktisk ville Observerte sine egne øyne etableringen av et mønster. Deres beskrivelse av at situasjonen var tørr og i dette tilfellet med Teoretisk Formodning i edle og veldig forståelse. Igjen, med henvisning til: må gjentas at den faktiske etableringen av mønstre, eksponering skjedde i de fleste tilfeller mange uker før, og de fulgte opp den endelige effekten Når, etter mange dager med gradvis svekkelse avling stilkene slutt kollapset til bakken.

 

Utilsiktede Observatører med en åpen kjeve Muzz munnen

Hvis tørr prosess og tar bare noen få minutter, og er observert av tilfeldige ulykker Observatører med en åpen Muzz munn er ganske logisk, at de var absolutt ikke forstå, hva som egentlig skjer der under deres observasjon og hva som gikk forut At alt før. Det er ganske logisk De er helt ute av stand selv delta i pågående handling med storm, som fant sted for en måned siden eller lenger.

 

Effekten av vind

Et annet fenomen, at tilfeldige Observatører er helt ute av stand forstå, med det faktum at Mezi fallende beskjære stilkene Synes å bevege seg sakte og mystisk virvelvind, heve støv, det ville se ut til å være et mønster på Tilsynelatende Dette stedet skaper. Det er nødvendig for å realisere fremfor alt, at i tilfelle av paterns, dannet av flere sirkler med en diameter på over en meter, er fallende til bakken relativt raskt mange hundre kilo materiale fra en gjennomsnittlig høyde 50 cm rund, i tilfelle Større form av det kan være opp til flere tonn. Så rask bevegelse av materielle årsaker allerede noen virvlende luft. Hundrevis av kubikkmeter, frekvensen av minst 5 til 10 km i timen, enda mer. Støvskyer virvlende at fremfor alt, flytte rundt de ovennevnte steder, der avlingen er bare falle ned på bakken. Selv fordi Midlertidig skapt "dominobrikker" fra avlingen (se vannet overflatespenning Effect) er virkelig faller inn i en sirkel form, uansett om klokken eller mot klokken roterende, luftstrøm forårsaket av dem ville faktisk være nesten uunngåelig og ligner oppføre seg som en ekte sirkulær virvelvind. Alle som ser noe sånt, kan virkelig vurdere hendelsen som en overnaturlig fenomen.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Sirkulære Stories, Tall og fakta

Det er rundt to dusin øyenvitne kontoer av kornsirkler forming. Alle lignende beskrive hendelser, en usynlig kraft som kommer ut av ingensteds ellers i rolige forhold og spinning avlingene ned i løpet av sekunder, usuall med overraskende vold - men liten skade er funnet i den avslappet avling. Tornado-lignende trakter, lys fenomener og høyfrekvente lyder Whistling også er rapportert (*) .

 

Biologisk endring kornsirkel formasjoner ofte vises i raps (olje frø voldtekt) felt. Dette anlegget har en konsistens som selleri (**) . Hvis stilken er bøyd mer enn 45 grader, snaps den fra hverandre. Likevel, i en "ekte" kornsirkel dannelse stilkene ofte bøyd flat på 90 grader. Vel Botanist eller annen forsker har kunnet forklare dette, og har heller ikke noen gang blitt duplisert av et menneske (***) .

 

(*) Lyseffekter og lydene er eller vil være i en mye større Forklart valgte funksjoner på siden eller underseksjoner av uregelmessigheter

 

(**) I den tidlige vekstfase, men senere mye større og sterkere runde 01.02 til 01.05 m høy, stammediameter 20 mm mer, og for en lang tid før innhøsting danner svært tette nesten ugjennomtrengelige kratt dannet av planter, og i hvilken mann uten en machete kunne flytte på noen titalls meter i timen og kan bare overføres gjennom skurtresker, JL notat

 

(***) 9 oktober 2011 utført eksperimenter med passering av elektrisk strøm gjennom oljeraps planter (sommer 2011 etter såing poteter). Resultatene bør vises innen et par dager. Det vil være den første vellykkede forsøk Lignende i verden utføres på en slags voldtekt planter. Vel, det gjorde det ikke, den skadede traktoren Under gjødsel befruktning. Uansett, vil bli gjentatt snart.

 

En annen raps (oljeraps) differenciess

På grunn av ulike mekaniske konstitusjon av raps er nesten sannsynligvis ikke å anvende sin dominoeffekt i tørr vegetasjon til en grad, eller på en litt annen måte. På den annen side forskjellene i fargene i blomstringsperioden vil muliggjøre at fremveksten av mønstre i full skjønnheten av den grønne fargen bilde på en gul bakgrunn (takket være forsinkelser i vekst og blomstring i planter berørt av elektrisitet), og senere i form av det samme, men negativt bilde av gul farge på grønn bakgrunn, når uberørte områder er allerede falmet bort tilbake til grønt, og berørte områdene bare for begynnelsen det ville slå gulning blomster. Slik et fargebilde kan oppstå uten noen losji (skadelig, svekkelse), eller til og med lenge før det. Voldtekten er også sannsynlig å være, at i løpet av etableringen mønstre kan ikke engang være innlevert `skal være (skadet, svekket) i det hele tatt, berørte anleggene viser bare endringer i tidspunktet for blomstring, kanskje også vekstretardasjon. Selvfølgelig er det områder med fast `skal være (skadet, svekket) voldtekt, men i dette tilfellet er det bare sakte bøye til groung (også mulig Raskt mer) hele tangled web av planter gangen, ikke i bunter. Til bakken voldtekt planter er bøyd nesten samtidig, som en relativt kontinuerlig, men svekket Thicket. Også mulig at planter er innlevert `skal være (skadet, svekket) senere etter geometrisk form ble først vist under blomstringsperioden. En gang også selv etter falming ned kan begynne å vise mer betydelig voksende differencies - raps planter berørt og skadet av elektrisitet vil vokse betydelig mindre, kan være opp til flere titalls prosent.

 

 

En unik fenomener på en felles beskjære (Poaceous)

Hvete, bygg, rug, havre, triticale

På den annen side, svært sjelden Selv noen ganger vises i avlinger mønstre, ikke innlevert `skal være (skadet, svekket), bare de plantene har lavere vekst. Dette skjer for eksempel når lyn treffer et felt utslipp tidlig tidspunkt etter spiring, under eller like det. Planter som ble rammet, men overlevde, viser betydelig lavere vekst. Selvfølgelig, vegetasjon på den berørte området viser betydelig mindre tetthet, fordi lynet traff Nesten alle plantene ikke overlever. Vis bilde fra Canada. Ikke bli Stengelen fremlagt `skal være (skadet, svekket), fordi, på den tiden av lyn utslipp de ikke eksisterer ennå, og deres kunne bli berørt vev og svekket av strømmene gjennomført gjennom dem. Exhibit lavere vekst Fordi jord inneholder kjemikalier forårsaket av lyn utslipp, kan noen av dem være skadelig, fremstår derfor det en delvis retardasjon av vekst. Derfor er det også mulig at lynet, som forårsaket Lignende effekter oppstår før kunne Spiring, eller enda før planting.

 

Foredling av figurer

En av de svært sannsynlige konsekvenser av dominoeffekt kan være ganske av vesentlig forbedre formen de resulterende mønster, tørke og sirkel, samt andre former. Det vil bli demonstrert på en enkel modell - ikke veldig nøyaktig sirkel.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Hellas har fått Europa 110000000000 redningspakke, med null payback. Domino kuber er sannsynlig å ha begynt å falle ned for lenge siden. Folk står på dem like under og vil ikke kunne realisere det i lang tid. Først og fremst, Mr. "Sharkezy" og Mrs. Merkel, som selv provoserte dem falle ned, prøver å klatre dem opp.
z