Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-vann-overflatespenning-effekt . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Vann overflatespenning
(Innledende beskrivelse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

Dumhet står opp tidlig, det er derfor hendelser er vant til skjer i morgen.  K.Kraus
En lærd BlockHead er større enn BlockHead en uvitende. B.Franklin
En god plan voldsomt Utført nå er bedre enn en perfekt plan neste uke henrettet.  G.S.Patton

Kornsirkler , beskjære bilder, Vann Overflatespenning

PagPh
Motto: Allerede før den svekkede beskjære stilkene bøye til bakken, delvis Unngå dem i. Det at de Incline Litt og begynne å røre den andre mer. Deres struktur vil styrke litt.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

En tid etter at skader forårsaket av passering av den nåværende svekkelse av anlegget når dette nivået og anlegget begynner å Incline til side. Blade, Laveste Spesielt delen, er allerede så svak at den ikke kan holde balansen, og begynner sakte bøye til bakken. Alene beskjære stengel, støttes ikke av noen andre, ville relativt raskt legge ned til bakken. Spesielt etter og overvinn viss grense helningsvinkel mot bakken, der den allerede svekket vev like over jorden ikke kan holde effekten av sin egen vekt (strøm er mange ganger Økt med hevarmvirkning). Et slikt blad kan da være helt bøye ned til bakken i løpet av sekunder, på de fleste titalls sekunder.

 

Effekten av overflatespenningen av vann (adhesjon)

er en av en rekke prosesser den andre på hver sløyfe etter hverandre, etterfulgt etter svekkelse av planter ved lyn utslipp på området i mange kvadratmeter, fører effekten slutt til bøyning stilker til bakken. Deres sekvensen er eller vil bli utdypet i mer detalj på siden kronologi. Det er en handling av van der Waals krefter, som er reflektert i umiddelbar nærhet av objekter (som inneholder en viss prosentandel av fuktighet), eller deres direkte berøring (blader, stilker).

 

Midlertidig struktur av planter propping opp hverandre

I det øyeblikket, individuelle plantene begynner å berøre med hverandre ved sine stengler, blader og toppene observer Flere enn før. Bare det enkle faktum for noen tid midlertidig begrense ytterligere vippe til bakken. Denne tilstanden vil reflektere at kan bli betegnet som en teepee effekt. Immediatelly også starter i stor grad Vises effekt av vannet overflatespenning, som forårsaker berøre blader og stilker, takket være sin effekt å feste seg med en målbar kraft, hva ville ikke skje uten å inneholde vann. I umiddelbar nærhet til flere tiendedeler av en millimeter fra en levende blad av enhver plante fuktighet når 100% av verdien (som som som enhver annen del som inneholder dens vann), og manifesterer økt vedheft til alle fag berøre det i umiddelbar nærhet. Gjentatt Forekomst av høyere vann beløp i form av dugg eller regn dråper etterfulgt av tørking selv blader og stengler kan Påklistres sammen delvis, helt som hindrer eventuelle etterfølgende Deres losji (skadelig, svekke). Derfor mange vanlige avlinger mønstre aldri blir oppdaget. På noen kornsirkler bilder er faktisk mulig å finne en del av områder i og lignende tilstand. Bilde 9 juli 2006, Hill Charlbury, Oxfordshire, foto Frank Laumen, www.visiblesigns.de, JL montage

 

 

Kraften av overflatespenningen

Force Kommer tilsvarende vekt på mindre enn et milligram per kvadratcentimeter, men det er rørende hverandre titalls millioner stilker og blader per hektar, og bare dette Overcome det ville være nødvendig kraft tilsvarende bruk titalls tonn. At i tilfelle på det punktet, hvor to objekter er rørende hver konstruere andre, er fuktighet ligger ikke bare som vannet som finnes i planten, men som duggdråper eller regn, Henvist Lignende makt å holde sammen to objekter er opptil flere tusen ganger større. Dette faktum er mulig å utføre ved et enkelt eksperiment. Eksistensen av en kraft, som ofte opererer med planter som følge av vedheft forårsaket av overflatespenningen i vannet, og kan holde seg til hverandre, er det mulig å finne ut i et enkelt eksperiment, samt hvordan å øke vedheft ville Økende fuktighet.

 

Som bladene, kan stilker og ører feste til hver konstruere andre takket være virkningen av overflatespenningen av vann (van der Waals krefter), fangst av seg selv kan også bygg awns av mikroskopiske kroker.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Skuespilleren skal kunne skape universet i håndflaten hans. Laurence Olivier
Skjønnhet og dårskap er gamle følgesvenner. B.Franklin
Noen mennesker tror at store bryster gjør en kvinne dumt. Egentlig er det helt motsatt: en kvinne som har store bryster gjør menn dumme. Rita Rudner
z